Pamal, fue, 4700 grafts, 28-29/1/2016

poseidonas77

Well-Known Member
Δεκτή απο τώρα. καταλαβαίνω τον τρόπο που το λες, έχω φάει πάρα πολλες ώρες στο φορουν διαβάζοντας και βλέποντας πως εξαφανίζονται άλλοι συμπάσχοντες ...
pamal αν διαβασες καλα το φορουμ θα διαπιστωσεις και αλλα πολλα εκτος απο αυτο
πως για ψυλου πηδημα η καθε κυρακατινα σου κολαει τη σταμπα του "πλασιε"
βαλε φωτος να συζητησουμε ωραια και ομορφα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pamal

New Member
"θα πρέπει να εμπνέυσουμε και άλλους"... αδελφε προσεχε τι γραφεις γιατι θα παρεξηγηθεις απο πολλα μελη στο φορουμ... το εκαστοτε αποτελεσμα μ/μ ή καλυτερα η πληθωρα θετικων ποντων σε μια κλινικη θα ωθησει ενα νεο μελος ή ενδιαφερομενο για μ/μ να κανει την δικη του επιλογη.. Οσοι απο εμας ανοιξαμε νηματα παρουσιασης ειναι 1ον) για δικο μας οφελος να ακουσουμε συμβουλες, θετικα & αρνητικα της εικονας μας 2ον) να παρει μια γευση ο ενδιαφερομενος για το τί αποτελεσμα μπορει να προσδοκά ... Το φορουμ δεν λειτουργει σαν πυραμιδα (worldventures type).

οταν λέω εμπνεύσουμε εννοώ ότι αυτό ακριβώς να δουν όλοι τα τελικά αποτελέσματα καθώς και τα στάδια τους. Κανένας δεν είναι έρμαιο, διαβάζει, βλέπει, κάνει ραντεβού και έκτιμά πριν πάρει την απόφαση.

pamal

New Member
καλη φυτρωση pamal. περιμενουμε και τις φωτο σου.. οταν λες για εμπνευση φανταζομαι μιλας για την πορεια της μεταμοσχευσης μας. μην εχουμε παρεξηγησεις μιας και μαζι δεν ειχαμε μιλησει πριν παρεις την αποφαση σου.
καλη συνεχεια.
Δημήτρη σε ευχαριστώ! Δεν έχω μιλήσει με κανέναν απευθείας μέσα απο το φόρουμ και ούτε πρόκειται να ζητήσω ευθύνες από κανέναν..

poseidonas77

Well-Known Member
εισαι λαθος...εδω..βιαστηκες και εσυ ...η συγκεκριμενη κλινικη ειναι προς αξιολογηση...
εδωσε ενα πολυ καλο αποτελεσμα και αλλο ενα μισο(βαλαντης -υψηλη φυτρωση) και δεν εχουμε δει αλλες δουλειες ολοκληρωμενες....επρεπε να κανεις υπομονη...τουλαχιστον 1-2 χρονια
το ιδιο λεω και στα νεα μελη που διαβαζουν...

aeratos28

Just aeratos
φιλε pamal για μένα καλά έκανες και πηγες και εβαλες μαλλάκι γιατί όσο κάθεσαι και το ψηριζεις να δω και αυτόν και εκείνο και το άλλο θα περάσουν ποσά χρόνια χαμένα από τη ζωή σου και θα τα έχεις περάσει με (κόμπλεξ)..λοιπόν καταρχήν πες μας ποσά λεφτά έδωσες και μετά βάλε και φωτό να δούμε για τι πράγμα μιλάμε!καλό αποτέλεσμα να έχεις και χωρίς άγχος έτσι?

andy.k

Active member
φιλε pamal για μένα καλά έκανες και πηγες και εβαλες μαλλάκι γιατί όσο κάθεσαι και το ψηριζεις να δω και αυτόν και εκείνο και το άλλο θα περάσουν ποσά χρόνια χαμένα από τη ζωή σου και θα τα έχεις περάσει με (κόμπλεξ)..λοιπόν καταρχήν πες μας ποσά λεφτά έδωσες και μετά βάλε και φωτό να δούμε για τι πράγμα μιλάμε!καλό αποτέλεσμα να έχεις και χωρίς άγχος έτσι?

Σωστός ρε φιλέ... Να το
ψειριζει καμία δεκαετία
πρώτου το κάνει κ να ζει με
το καραφλοκομπλεξ, δε
λέει...Ή μόνη ένσταση είναι
πως πήγε και εχωσε 4700gts
με τη μια, δλδ το μεγαλύτερο
αν όχι όλο το ποσοστό της
δοτριας σε κλινική που δεν
ειναι αποδεδειγμενο οτι δινει σταθερα καλα αποτελεσματα...Δλδ αν κάτι δε
πάει καλα τουλάχιστον να μην είχε και οργωμενη και εξαντλημένη δοτρια...οκ μακάρι φυσικά να πάνε όλα καλά! Πάντως για 4700 gts στα 5000€ είναι σίγουρα ή πιο χαμηλή τιμή/gt που έχω ακούσει 1.06 €/gt περίπου...ανήκουστο...

andy.k

Active member
Στην ξεφτιλα λέμε τελείως...όχι ότι είναι λίγα λεφτά τα 5000...αλλά συγκριτικά με τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει η τιμή αυτή...και ο laroiso για 3900 έδωσε 4500€ νομιζω, ιδια καλή τιμη περίπου. Άντε αν μας σινιαρει όλους οκ, θα πρέπει να
θορυβυθουν και οι κύπριοι
τουλάχιστον να ρίξουν λίγο
ακόμα το μπαγιοκο...δεν λέω να
εξισωσουμε το Βεκρή κ τα
κορίτσια του με το Μαρα και το
Γεωργίου, αλλά αν δεν έχει
κανένα αποτυχημένο
αποτέλεσμα ή ahc (Β) από τα 5-6
που τρέχουν αυτή τη στιγμή εδώ
στο φόρουμ, ε τότε γτ να
προτιμήσει κάποιος το 2,5€/gt
έναντι του, το πολυ 1,5/gt...ΑΝ
έχει καλά αποτελέσματα
επαναλαμβανω κ δείξει ότι ή
καλή ποιότητα τρίχας του
Μήτσου δεν ήταν (μαζί με την
φυτρωση φυσικά) ο λόγος που
είχαμε αυτό το αποτέλεσμα...Γτ
οκ αν είναι να το δουλεύει μέχρι
30-35gt/cm2 όλοι όσοι πήγαμε με.τρίχα μαπα δε θα δούμε.προκοπη, και αν εχει ετσι το πραγμα, όσο και να ρίξει το
κόστος δε προκειται ποτέ να
ανταγωνιστεί την Κύπρο...Συνεπώς κ αυτοί δε θα
έχουν κανένα λόγο να ρίξουν
την τιμή τους...

poseidonas77

Well-Known Member
Εγω γιαυτο ειπα να περιμενει 1-2 χρονια..γιατι δεν εχουμε ξεκαθαρη εικονα για την κλινικη..με μια θεραπεια θα μπορουσε να κρατηθει μεχρι να επιλεξει...και αμα δε σταθεροποιησει την τριχοπτωση παλι σε κανα χρονο κενα θα εχει..παροτι θα εχει κανα μμ.

akisk

New Member
Στο τελος με τοσα διαφορετικα ονοματα γιατρων που κανουν την μεταμοσχευση στον Β. δεν θα ξερουμε με ποιον απ ολους καποιος πηρε τα αποτελεσματα....
Οπως και να εχει καλη φυτρωση να εχεις!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστός ρε φιλέ... Να το
ψειριζει καμία δεκαετία
πρώτου το κάνει κ να ζει με
το καραφλοκομπλεξ, δε
λέει...Ή μόνη ένσταση είναι
πως πήγε και εχωσε 4700gts
με τη μια, δλδ το μεγαλύτερο
αν όχι όλο το ποσοστό της
δοτριας σε κλινική που δεν
ειναι αποδεδειγμενο οτι δινει σταθερα καλα αποτελεσματα...Δλδ αν κάτι δε
πάει καλα τουλάχιστον να μην είχε και οργωμενη και εξαντλημένη δοτρια...οκ μακάρι φυσικά να πάνε όλα καλά! Πάντως για 4700 gts στα 5000€ είναι σίγουρα ή πιο χαμηλή τιμή/gt που έχω ακούσει 1.06 €/gt περίπου...ανήκουστο...

Και δεν μας είπε και ηλικία ο φιλος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Παιδιά εγώ όταν πηγα θεωρουσα δεδομένο ότι ο Β κάνει τις μμ...ερωτηθην αν θέλω το γιατρό ή τους βοηθούς του και είπα το γιατρό...άσχετα με αυτό μου την έκανε ως επί το πλείστον ή Χρυσάνθη ή οποία όντως είναι σε πολλές μμ μαζί
του στο εξωτερικό κυρίως... Αλλά ακόμη κ εγώ που θεωρώ λογικό να έχει 1-2 γιατρούς που κάνουν μμ(σε αντίθεση με άλλους που το θεωρούν κοροϊδία στον πελάτη), αρχίζω και απορω, ήδη έχουν αναφερθεί 4-5 ονόματα εκτός του Β. Σε λίγο θα κλείσει εντεκάδα ο τυπος, θα κατεβασει ομαδα στη σουπερ league...

andy.k

Active member
Και λογικό είναι αυτό αφού ο Β πριν ανοίξει την κλινική ήταν διευθυνων συμβουλος στην dhi...Λογικό είναι να δουλεύει κάτι που έχει ήδη δοκιμάσει κ άλλου...το θέμα είναι να το παρουσιάσει το όλο concept πιο οργανωμένο από την dhi. Έχει σίγουρα λιγότερους γιατρούς από την dhi, και τουλάχιστον ασχολείται με όλα τα περιστατικά, έστω κ λίγο πιστεύω, επιβλεπτικα τουλάχιστον...αλλά μάλλον κι αυτός το πάει για σουπερμάρκετ...τι το πάει δλδ...ήδη το έχει κάνει σούπερ μάρκετ...Απλά οκ, άλλο Σκλαβενιτης και άλλο lidl...

dimitris50423

Well-Known Member
andy ο βεκρης κανει σε ολους το σχεδιασμο της hairline, επιβλεπει ολη τη διαδικασια, κανει το test extraction για να δει πως βγαινουν τα μοσχευματα και επισης στην αρχη και στο τελος κανει τις λεπτομερειες. ολη τη διαδικασια δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο να γινει απο εναν ανθρωπο και προσωπικα δεν θα το ηθελα γιατι θα κουραζοταν και θα εκανε λαθη.
τωρα για το αν θα τα πανε καλα σαν team αυτο θα το δειξει ο χρονος.

akisk

New Member
Με την τακτικη αυτη που ακολουθειται προσωπικα εχω ξενερωσει,ακομα και εγω που ειμαι σχεδον ασχετος στις ΜΜ.
Στην αρχη ειχα ενθουσιαστει αλλα διαβαζοντας για συνδυασμους Β-Χρυσανθη, Λινα-Ελενη, λιγο Β στο ενα ,μονο επιβλεψη στο αλλο θα το σκεφτομουν αρκετα για να παω.
Αν δεν υπαρχει feedback απο συγκεκριμενο γιατρο δεν νιωθω ανετα να κανω ΜΜ.
Ευχομαι τα μελη που εχουν κανει και περιμενουμε τα αποτελεσματα τους να συνεχιζουν να ενημερωνουν μηπως βγει καποιο συμπερασμα .

Tasmania

Active Member
Τα πραγματα ειναι ισως λιγο πιο απλα... παιρνουμε ως δεδομενο οτι ολες οι κλινικες & οι ιατροι θελουν να δουλευουν, να βγαζουν χρηματα και να εχουν καλα αποτελεσματα... Μοντελο => χαμηλο κοστος ιατρικης υπηρεσιας αρα αρκετοι ασθενείς-"πελάτες" αρα κεδρος εφαμιλλο καποιας αλλης κλινικης που χρεωνει περισσοτερα και εχει πιο λιγα περιστατικα {συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις...βεβαια ισχυει ο κανονας μεχρι αποδειξεως του αντιθετου!!} : αν χρεωνεις για τις ιατρικες υπηρεσιες που προσφερεις μιση τιμη σε συγκριση με το τί αντιστοιχα χρεωνεται στο εξωτερικο, τοτε προσδοκας να εχεις πελατολογιο κυριως ανθρωπων που τα οικονομικα τους ειναι πιο στενα ή/και να προσελκίσεις το ενδιαφέρον απο εξωτερικό λόγω των χαμηλών τιμών σου. Το ιδεατό χαμηλές τιμές υψηλή παροχή υγείας είναι ότι καλύτερο για τον ασθενη, δύσκολα εφαρμόσιμο μεν, κυρίως όταν υπάρχουν πολλα χέρια σε μια κλινική.. Για να μπορεσεις να ανταποκριθεις στη μεγαλη ζητηση πρεπει να προσλαβεις αρκετο προσωπικο. Αν σε μια κλινικη υπαρχει ο ιατρος & 2-3 βοηθοί ευκολα μπορει καποιος σε μελλοντικα λάθη ή καλυτερα κυριως σε επαναλαμβανομενα λαθη (γιατι λαθη ολοι κανουνε, επαναλαμβανομενα ομως σημαινει κατι παει Χ) πηγαινει αμεσα η ευθυνη σε ολους . Οταν σε μια κλινικη υπαρχει ο ιδιοκτητης ιατρος & 6-8 βοηθοι τοτε πιο δυσκολα καταμεριζεται η ευθυνη και χρειαζεται χρονος και κυριως επαναλαμβανομενα λαθη απο πολλους (διοτι αν ειναι απο 1-2, ο σωστος ιδιοκτητης κλινικης τους στελνει απευθειας προστατευοντας το ονομα και τη δουλεια του)... κοινώς, ο χρόνος ειναι ο καλυτερος κριτής για τον οποιοδήποτε...
Προσωπική μου άποψη ειναι οτι όπου μαζεύονται πολλά χερια χειρουργικα κατι θα παει Χ στο μελλον σιγουρα... δλδ ειμαι υπερ της συνεργασιας και σωστα λεχθηκε οτι για λογω κουρασης δεν πρεπει να το περνει σερι ο ιατρος αλλα να εχει 2-3 βοηθους... οχι να υπαρχουν 6-8 ατομα δίκην όποιο διαλέξεις ή όποιος σου κάτσει θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα...αν ήταν έτσι ειναι σαν να τραβας λαχνο με ηδη ξυσμενο λαχειο . Επισης ειμαι υπερ αμεσης εμπλοκης του ιατρου στα βασικα σημεια {σε καθε χειρουργειο} που θελει πειρα,γνωση και τεχνη στα χερια...

poseidonas77

Well-Known Member
tasmania πες μου σε παρακαλω κατι...στην κλινικη του γεω.... σε ποια κομματια της μμ συμετεχουν οι βοηθοι???
@ευχομαι η κλινικη να μην γινει τυπου φασον οπως η d..i "ολλα τα σφαζω ολλα τα μαχαιρωνω""

@φιλε pamal ανεβασε καμια φωτο να εχουμε μια πρωτη εικονα...θενξ

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
@poseidonas77 Στο χειρουργιο ηταν τα εξης ατομα με τα εξης καθηκοντα : η μια βοηθος έκανε το διαχωρισμο σε τριβλυα 1τριχα,2τριχα,3τριχα κλπ & ελεγχο ζωτικοτητας των grafts , η αλλη βοηθος την αφαιρεση&τοποθετηση των grafts & επιπροσθετη αναισθησια αν σε καποιο σημειο ενιωθες ενοχληση κατα τη διαδικασια. Ο ιατρος εκανε τη σχεδιαση της hairline, την αναισθησια, τη χρηση των εργαλειων για την εξαγωγη των grafts (ουσιαστικα απλα αργοτερα τα τραβουσε η βοηθος με λαβιδα-ηταν ηδη εξαχθεν δλδ) & την ετοιμασια των υποδοχεων στη ληπτρια , οπου αργοτερα τοποθετουσε σε αυτες τις υποδοχες η βοηθος τα γραφτς. Παραλληλα ο ιατρος επεβλεπε ανα τακτα χρονικα διαστηματα την ολη διαδικασια. Το πιο δυσκολο & σημαντικο κομματι σε μια μ/μ ειναι αυτο της υποδοχης (ασχετα αν χρησιμοποιας pen που σου κανει τη ζωη πιο ευκολη γιατι με ενα σπαρο 2 τριγωνια) δλδ το βαθος , η φορα και η ομοιομορφη κατανομη πυκνοτητα αναλογως περιοχης κ πλανου.

Μπλουζα