Pamal, fue, 4700 grafts, 28-29/1/2016

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με θυμιζει την διαφημιση που λεει: Ειναι κεφατη ψωνιζει στο Βεροπουλουυ!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Οι γνωσεις και οι επιχειρηματολογια του cvial ειναι, αν οχι οι καλυτερες, απο τις καλυτερες στο forum, μπορει καποιες στιγμες στο παθος για αναλυσει ακομα περισσοτερα να φανταζει λιγο υπερβολικος αλλα στην ουσια ανεβαζει το επιπεδο του foroum πολλους οροφους.
Αν καποιοι φτανουν σε σημειο να θεωρουν γραφικο το ξεστραβωμα τοτε μπορουν να επιλεξουν για το κεφαλι μτους καταπληκτικες κλινικες οπως τα medi jenneuse, την kord, τον γκουρα κτλ και ετσι να μην χανουν χρονο εδω μεσα.
Μπραβο ρε τασσο ευτυχως που υπαρχουν και σκεφτομαινα ατομα στο φορουμ και εχουν την δυνατοτητα να κρινουν...

Adriano

Well-Known Member
...γραφικος; αυτος που εχει αφιερωσει τοσες ωρες για να εχουμε μια σοβαροτερη προσεγγιση στις μεταμοσχευσεις, που ανεβασε το επιπεδο στα νηματα μμ, με την ποιοτητα των φωτο, που ασχοληθηκε με λεπτομερεια στην καθε προταση υποψηφιου που του εγινε, Ειναι ο cvial γραφικος;;
Για μένα ναι. Είναι. Δεν το δέχεσαι; Με τα δικά μου κριτήρια είναι. Και δεν μπορώ να καταλάβω την ζέση του στο να βρίσκει πάντα το αρνητικό σε κάθε φίλο που κάνει μεταμόσχευση αλλού. Ούτε αντίπαλος γιατρός να ήταν. Ή ιδιοκτήτης κλινικής.

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
@Adriano φιλε το να λεει καποιος τα αρνητικα μιας μ/μ με επιχειρηματα και τεκμηριωνοντας την αποψη αυτη , ιδιως οταν γινεται χωρις κακια, χωρις σκοπο, αλλα με γνωμονα την ενημερωση της τεραστιας πτυχης των μεταμοσχευσεων μαλλιων δεν κανει κακο στο φορουμ, αλλα καλο, ανεβαζει το επιπεδο, τις απαιτησεις απο μελλοντικους υποψηφιους για μ/μ (γινονται πιο ψαγμενοι) και αν διαβαζουν και οι ιατροι τα οσα λεγονται εδω μεσα σιγουρα τους κανει καλο για εξελιξη, βελτιωση. Το να λες σε ολους μπραβο, σουπερ φυτρωση, αψογο αποτελεσμα δεν εξυπηρετάς το καλώς νοούμενο συμφέρον νέων μελών που ειναι εν δυνάμει υποψήφιοι για μ/μ ? Οποτε ολα στο φως, καλλοπιστες κριτικες και αναλυσεις, χωρις ιντριγκες και προσωπικες επιθεσεις, με σεβασμο στην καθε αποψη (δημοκρατια εχουμε-αν και αυτο σηκωνει συζητηση). Θεωρω οτι η συμπεριφορα του CVIAL στο φορουμ ουδεποτε εδωσε δικαιωμα να πει καποιος οτι εξυπηρετα συμφεροντα τρίτου ή τριτων (πχ να προμοταρει Λορεντζο) πραγμα που ξεκαθαρα κανουν αλλα μελη του φορουμ ("συστηνω ανεπιφυλακτα"-αυτο ουτε καν ενοχλησε για να γινει ενα σχολιο βεβαια απο καποιους) αλλα εγω προσωπικα δεν εχω ουτε στοιχεια ουτε τπτ (ειναι μια προσωπικη εκτιμηση-οποτε το βουλωνω και δεν λεω κατι...εξαλλου τα γραπτα μενουν, οι συμπεριφορες εκαστως απο εμας μενουν και ενας νοημων μπορει να καταλαβει πολλα).

Adriano

Well-Known Member
@Adriano φιλε το να λεει καποιος τα αρνητικα μιας μ/μ με επιχειρηματα και τεκμηριωνοντας την αποψη αυτη , ιδιως οταν γινεται χωρις κακια, χωρις σκοπο, αλλα με γνωμονα την ενημερωση της τεραστιας πτυχης των μεταμοσχευσεων μαλλιων δεν κανει κακο στο φορουμ, αλλα καλο, ανεβαζει το επιπεδο, τις απαιτησεις απο μελλοντικους υποψηφιους για μ/μ (γινονται πιο ψαγμενοι) και αν διαβαζουν και οι ιατροι τα οσα λεγονται εδω μεσα σιγουρα τους κανει καλο για εξελιξη, βελτιωση. Το να λες σε ολους μπραβο, σουπερ φυτρωση, αψογο αποτελεσμα δεν εξυπηρετάς το καλώς νοούμενο συμφέρον νέων μελών που ειναι εν δυνάμει υποψήφιοι για μ/μ ? Οποτε ολα στο φως, καλλοπιστες κριτικες και αναλυσεις, χωρις ιντριγκες και προσωπικες επιθεσεις, με σεβασμο στην καθε αποψη (δημοκρατια εχουμε-αν και αυτο σηκωνει συζητηση). Θεωρω οτι η συμπεριφορα του CVIAL στο φορουμ ουδεποτε εδωσε δικαιωμα να πει καποιος οτι εξυπηρετα συμφεροντα τρίτου ή τριτων (πχ να προμοταρει Λορεντζο) πραγμα που ξεκαθαρα κανουν αλλα μελη του φορουμ ("συστηνω ανεπιφυλακτα"-αυτο ουτε καν ενοχλησε για να γινει ενα σχολιο βεβαια απο καποιους) αλλα εγω προσωπικα δεν εχω ουτε στοιχεια ουτε τπτ (ειναι μια προσωπικη εκτιμηση-οποτε το βουλωνω και δεν λεω κατι...εξαλλου τα γραπτα μενουν, οι συμπεριφορες εκαστως απο εμας μενουν και ενας νοημων μπορει να καταλαβει πολλα).
Δεν διαφωνώ καθόλου φίλε. Αλλά τέτοιου είδους κριτική θεωρώ ότι είναι ασφαλές να γίνεται μόνο από γιατρούς. Είναι γιατρός ο CVIAL; Έχω χάσει κάτι;

Tasmania

Active Member
Δεν ξερω αν είναι ή/οχι γιατρός ουτε με νοιαζει προσωπικα τι ειναι ο καθενας στην επαγγελματικη του ιδιοτητα...με ενδιαφερει να ακουγονται ολες οι αποψεις, δημοκρατικα, με επιχειρηματα και τεκμηριωση. Λοιπον, εγώ που είμαι σου επιβεβαιώνω ότι π@π@ριες δεν γραφει (εννοω εχουν απολυτη ιατρικη βαση δεν ειναι αμπελοσοφιες δικες του)..βεβαια αυτα που λεει τα τεκμηριωνει με λινκς ή κομματια απο δημοσιευμενες εργασιες... οποτε...αν εσυ διαφωνεις με κατι που λεει μπορεις να ψαχτεις και να αντικρουσεις με τα δικα σου επιχειρηματα στηριζοντας την δικη σου αποψη. Εξαλλου μετακυ τους ιατροι εχουν διαφορετικες αποψεις-εκτιμησεις και λενε ειναι θεμιτο γι'αυτους για βελτιωση. Δλδ, δεν πρεπει να αποδομεις χαρακτηρες επι προσωπικου με χαρακτηρισμους "γραφικος" αλλα να αντικρουεις τα οσα λεει καποιος με τα δικα σου επιχειρηματα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χθες δεν απάντησα λογω ταξιδιου, και τωρα στο αεροδρόμιο ειμαι.

Δημοκρατία έχουμε ο καθένας πιστεύει οτι θέλει και καταθέτει την άποψη του. Το σωστο θα ήταν να προσπαθεί να την τεκμηριώνει κιόλας.

Κατ' εσένα εφόσον κάποιος ειναι ευχαριστημένος απο την μμ του, σημαίνει οτι οι άλλοι πρεπει να κάνουν "τουμπεκί". Στο ξαναείπα το θέτεις λάθος.

Εγω εχω αντίθετη άποψη η οποία μπορει να ειναι "γραφική" για σένα αλλα για μένα και πολλούς άλλους οχι. Τα φόρουμ (κατα την δικη μου άποψη) δεν ειναι καταφύγιο ψυχολογικής υποστήριξης. Σιγουρα παίζουν και ενα τέτοιο ρόλο αλλα το σημαντικό ειναι να "φωτίζουν" τους επόμενους έτσι ώστε να αποφασίσουν σωστα και να αποφύγουν τα λάθη που έκαναν οι προηγούμενοι. Έτσι προχωράει μπροστά η έρευνα και η επιστήμη. Διορθώνοντας τις "αδυναμίες". Η ανταλλαγή απόψεων εδώ γινεται, παρόλο που δεν είμαστε γιατροί (όπως και σε κανένα φόρουμ διεθνώς), έτσι ώστε αυτός που τα διαβάζει να τα λάβει υπόψη του όταν συζητήσει με τους υποψήφιους γιατρούς που θα ασχοληθούν μαζι του και να παει υποψιασμένος.

Μεχρι εκει παμε και αυτός ειναι ο ρόλος μας.

Τωρα στο ζουμί με τον Β. Δεν εχω καμμία ζέση να βρίσκω αρνητικά σε καθε φίλο. Πάλι το θέτεις λάθος. Του δίνεις προσωπική και συναισθηματική διάσταση ενώ δεν εχει.

Για να δουμε τα "γραφικά" που εχω κανει. Απο την αρχή μονότονα τονίζω τις "κραχτές" γκρίζες ζώνες του Β., εχω εκθειάσει το αποτελεσμα του Δημητρη κατ´επαναληψη, εχω πει επίσης οτι προσέχτε οι επόμενοι και μην παρασύρεστε γιατι ο Δημητρης ειναι ειδική περιπτωση, τους συμβουλεύω περιμένετε κανα χρόνο να δουμε τι παίζει και πάτε μετα και μην το κάνετε μόδα (όπως βλέπουμε να γίνεται και σε αυτο το νήμα).

Και φυσικά με την νοοτροπία που προτείνεις (οι γιατροί πρεπει να κρίνουν τον εαυτό τους) ο γιατρος όταν τα βλέπει όλα αυτα θα συνεχίσει να παίρνει 4000-5000-6000graft per session, να οργώνει δοτριες και σε λίγο θα δώσει pen και στις γραμματείς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Φιλέ adrianno, κι εγώ στον Β έκανα μμ, και αποφάσισα να κάνω εκεί έχοντας κάποια συγκεκριμένα κριτήρια τα οποία φαίνοταν ότι ικανοποιούσε ή εν λόγω κλινική έναντι της dhi μιας και ήταν σχεδόν 100% βέβαιο ότι θα παραμείνω εντός συνορων...το αποτέλεσμα.του Δημήτρη ήταν ένα από αυτά και γι αυτό και ζήτησα το συγκεκριμένο γιατρό...δλδ οκ εγώ πηγα, είπα το πρόβλημα που προέκυψε, είπα στον κόσμο να καθιστά σαφές με απολυτο τρόπο ποιον γιατρό θέλει για την επέμβαση, και σα να το είπα στον τοίχο...Δλδ βγαίνει ο φίλος ο palmal, που καλή τύχη να χει βέβαια το παλικάρι, και μας λέει ότι επέλεξα να κάνω κ εγώ στο Βεκρή γτ μου άρεσε το αποτέλεσμα του Δημήτρη(δεκτο-σχεδον σε όλους αρέσει) και του pilitaki( !!!???- ακόμα 2ο μήνα είναι το παλικαρι) και παρόλα αυτά πάει και του κάνουν την μμ 2 κοπέλες που ούτε καν έχουμε ξανακουσει( και παρόλο που εγώ εσκουζα μετά τη μμ μου-
" ζήτηστε να σας την κάνει συγκεκριμένος γιατρός όχι οποίος να ναι")...Υπό αυτό το πρίσμα θα δεχομουν από τον cvial που είναι πρότυπο
αντικειμενικότητας, να
δράσει ακόμα και μη
αντικειμενικά και με
"ανυπόστατες" κατηγορίες,
χρησιμοποιώντας το κυρος της γνώμης του να αποτρέψει
πιθανό λάθος νέων
υποψηφίων...γτ οντως τεινει
να γινει επιδημια το
φαινομενο...ομως ειναι αντικειμενικοτατος και παλι ο ανθρωπος...δλδ οκ ρε παιδιά,
περίμενετε να δείτε
αποτέλεσματα από
συγκεκριμένα χερια και μετά
επιλέξτε τα, ποσό μάλλον
προτεινετε τα σε άλλους...

dimitris50423

Well-Known Member
Και φυσικά με την νοοτροπία που προτείνεις (οι γιατροί πρεπει να κρίνουν τον εαυτό τους) ο γιατρος όταν τα βλέπει όλα αυτα θα συνεχίσει να παίρνει 4000-5000-6000graft per session, να οργώνει δοτριες και σε λίγο θα δώσει pen και στις γραμματείς...

εδω πηγαινε το γραφικος cvial. που το βρισκεις το κακο δεν ξερω σε μια συνεδρια να σου βγαλει ο γιατρος 2300-2500 γκραφτς και αν πιασεις καλη φυτρωση και εχεις ενα μετριο προβλημα να το λυσεις μια και καλη. η να σου βγαλει 4500-5500 σε 2 συνεδριες. για αυτο δεν παμε για μμ? εγω παρακαλουσα απο μεσα μου οταν ημουν στο κρεβατι να βγαλουν πολλα για να μπουν και πολλα. ουτε για κατουρημα δεν ζητησα να παω για να βγαλουμε το μεγιστο και να μην χασουν το ρυθμο τους.
την εξαγωγη σε μεγαλους γιατρους του εξωτερικου συνεργατες του γιατρου δεν την κανουν? εσενα δε νομιζω να στην εκανε ο lorenzo σωστα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy, την ώρα που έγραφα το προηγούμενο μήνυμα απογειωνόμουν και δεν ήξερα ότι το επόμενο σχόλιο θα ήταν το δικό σου. Θα προτιμούσα να το έγραφες μετά γιατί τώρα θα φανεί ότι σε σαπορτάρω λόγω αυτών που είπες, αν και μου είναι αδιάφορο ότι και αν πουν. Αυτό λοιπόν που έγραφα και με έκοψε η αεροσυνοδός είναι το ακόλουθο:

Το μόνο παιδί από αυτούς που έχουν κάνει μμ και γράφουν ενεργά τώρα στο φόρουμ (δεν ξέρω παλαιότερους) που είναι υπόδειγμα σωστής καταναλωτικής συμπεριφοράς (και δεν είναι πρώτη φορά που το λέω αυτό) είναι ο Andy.K. Φίλε δεν ξέρω με τι ασχολήσε, αν και είμαι σίγουρος ότι έχεις ακολουθήσει θετική κατεύθυνση στο σχολείο, αλλά μπράβο σου. Έχεις το θάρος να ξεχωρίσεις το ΕΓΩ από την ουσία και να συνεισφέρεις με την εμπειρία σου και την λογική τονίζοντας αυτά που πρέπει να έχουν υπόψιν τους οι επόμενοι. Είσαι πολύ μικροτερός μου αλλά είσαι στην σωστή κατεύθυνση.

Δυστυχώς έχουμε γεμίσει με οπαδικές συμπεριφορές, ωραιοπάθειες, και έχουν χαθεί οι λογικές φωνές. Όταν κάποιος προσπαθεί μέσω παραδειγμάτων (μακάρι να είχαμε ανώνυμα παραδείγματα του Β. εδώ να σχολιάζαμε), γίνεται μάχη επί "προσωπικού" θέματος. Τι σας νοίαζει αν εγώ ή ο Δημητρης είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελεσμάτα μας? Αυτό είναι δικό μας θέμα. Αυτό που έπρεπε να σας νοιάζει είναι να βγάλετε συμπέρασμα για τον γιατρό μέσω των δικών μας κεφαλιών. Και πρώτα απ' όλα να ψάχνετε για τα αρνητικά όχι τα θετικά. Για έναν απλούστατο λόγο: Η διόρθωση των αρνητικών βελτιώνει το αποτέλεσμα, αφού προσθέτει ένα λιθαράκι στην εξέλιξη

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εδω πηγαινε το γραφικος cvial. που το βρισκεις το κακο δεν ξερω σε μια συνεδρια να σου βγαλει ο γιατρος 2300-2500 γκραφτς και αν πιασεις καλη φυτρωση και εχεις ενα μετριο προβλημα να το λυσεις μια και καλη. η να σου βγαλει 4500-5500 σε 2 συνεδριες. για αυτο δεν παμε για μμ? εγω παρακαλουσα απο μεσα μου οταν ημουν στο κρεβατι να βγαλουν πολλα για να μπουν και πολλα. ουτε για κατουρημα δεν ζητησα να παω για να βγαλουμε το μεγιστο και να μην χασουν το ρυθμο τους.
την εξαγωγη σε μεγαλους γιατρους του εξωτερικου συνεργατες του γιατρου δεν την κανουν? εσενα δε νομιζω να στην εκανε ο lorenzo σωστα?

Δημήτρη, τι να σχολιάσω? Αν πραγματικά κατανοείς την έννοια του "γραφικού" δεν θα το συναρτούσες με αυτή την επιχειρηματολογία. Να σου πω λοιπόν τι κακό είναι, αν και δεν ξέρω αν θες να καταλάβεις ή απλά να κάνουμε κουβέντα. Όταν είσαι νέος, ας πούμε 30, με μιά ΑΑ που δεν ξέρεις που θα καταλήξει, και έχεις και έναν γιατρό που είναι σε αξιολόγηση, πόσο λογικό το βλέπεις να σου πάρει με την μία το 70-80% της δοτριάς σου? Διάβασε λίγο και θα καταλάβεις ότι η ΑΑ είναι κάτι που εξελίσσεται σχεδόν εφ' όρου ζωής και ΟΛΟΙ οι σοβαροί γιατροί το μεγαλύτερο θέμα που έχουν είναι να πείσουν τα "αμυαλα" πιτσιρίκια να μην βιαστούν και να κάνουν σωστό προγραμματισμό για να μην βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο σε μερικά χρόνια. Πόσο μυαλό θέλει να το καταλάβεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Την εξαγωγή δεν την κάνει ο γιατρός στην συντριπτική πλειοψηφία των κλινικών παγκοσμίως. Ο μέσος χρόνος εκπαίδευσης των συλλεκτών είναι 2-3 χρόνια, αυτών που βάζουν (με τσιμπιδάκια) 2-3 μήνες. Η εξαγωγή θέλει τρομέρη εκπαίδευση και όπως έχει πει ο Dr. Umar: extraction requires skills, implantation is an art. Skills μπορούν να έχουν και μη γιατροί αλλά με πολύ εκπαίδευση και μετά από καιρό. Τις σχισμές τις κάνει ΜΟΝΟ ο γιατρός και το pen MONO ο γιατρός. Ο Lorenzo δεν αφήνει κανέναν άλλο να το χρησιμοποιήσει όπως και ο Doganay. Επειδή είμαι transit σε αεροδρόμιο θα ανεβάσω αύριο και άρθρο περί αυτών που αναφέρω.

dimitris50423

Well-Known Member
Δημήτρη, τι να σχολιάσω? Αν πραγματικά κατανοείς την έννοια του "γραφικού" δεν θα το συναρτούσες με αυτή την επιχειρηματολογία. Να σου πω λοιπόν τι κακό είναι, αν και δεν ξέρω αν θες να καταλάβεις ή απλά να κάνουμε κουβέντα. Όταν είσαι νέος, ας πούμε 30, με μιά ΑΑ που δεν ξέρεις που θα καταλήξει, και έχεις και έναν γιατρό που είναι σε αξιολόγηση, πόσο λογικό το βλέπεις να σου πάρει με την μία το 70-80% της δοτριάς σου? Διάβασε λίγο και θα καταλάβεις ότι η ΑΑ είναι κάτι που εξελίσσεται σχεδόν εφ' όρου ζωής και ΟΛΟΙ οι σοβαροί γιατροί το μεγαλύτερο θέμα που έχουν είναι να πείσουν τα "αμυαλα" πιτσιρίκια να μην βιαστούν και να κάνουν σωστό προγραμματισμό για να μην βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο σε μερικά χρόνια. Πόσο μυαλό θέλει να το καταλάβεις?

αυτο που εγραψες για οργωματα δοτριας και pen σε γραμματεις εγω ετσι το χαρακτηριζω.
θα παρω το παραδειγμα σου οτι ειναι καποιος νεος 30 ετων οπως εγω. με το προβλημα που ειχα δεν μου ξετιναξανε τη δοτρια. μου πηρανε 2300 γκραφτς που για καποιους στην αρχη θεωρηθηκαν και λιγα. (ουτε εγω τα βλεπω πολλα για το προβλημα που εχω). δεν βλεπω κατι κακο εδω.
αλλη περιπτωση παει καποιος σαν το πιλοτακι με αδειο κεφαλι πανω και μετρια δοτρια. τι περιμενεις να παρουν απο αυτον τον ανθρωπο πες μου ειλικρινα. να του παρουν 2500 grafts? 3000? τι να καλυψουν με αυτα? ακομη και 30 να ειναι οποιος μπαινει σε αυτη τη διαδικασια παει να λυσει το προβλημα του. αν του βαλουν 2500 μοσχευματα και ολα να φυτρωσουν θα εχει πολυ αραιο αποτελεσμα και θα θεωρησουμε ολοι οτι τον κοροιδεψαν και το αποτελεσμα ειναι χαλια.
σε αυτη την περιπτωση θεωρω σωστο να παρει οσα μπορει απο ολη την safe zone και ακομη και απο γενια για να του δωσει οτι καλυτερο μπορει ο γιατρος στην εικονα του.
το οτι δεν ξερουμε για τον χ, ψ γιατρο αν πιανει καλα ποστοστα φυτρωσης εμεις δεν σημαινει κατι μπορει να το ξερει αυτος και θα κριθει απο τα αποτελεσματα του. αυτο ειναι αναποφεκτο..
τι περιεργο βλεπεις σε αυτες τις 2 περιπτωσεις.. θα ελεγες στη 2η οτι του οργωσε τη δοτρια γιατι του πηρε 4500 γκραφτς? σε περιπτωση φυσικα που εχει καλη φυτρωση. γιατι αν δεν εχει εκει αλλαζει το πραγμα και τον κατεστρεψε.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μαλλον δεν θες να καταλάβεις, τα τσουβαλιάζεις όλα, αλλα παρολαυτα θα συνεχίσω να σου απαντάω.

Καθε περιπτωση ειναι διαφορετική. Εσυ με 2300 δεν είσαι προβλημα, μια χαρα έκανε και θα μπορούσες και λίγο παραπανω για 1 session. Σε σένα αλλη ήταν η ένσταση μου και την έχουμε εξάντληση.

Στην περιπτωση του Pilotaki έπρεπε να του φτιάξει την εικόνα μπροστά, να μην επιβαρύνει μια μέτρια δότρια και μετα απο 12 μήνες να κανει το επόμενο evaluation. Αυτο θα ήταν το safe.

Στον σημερινό που πηρε 5000, αν ειναι κοντά στα 30 δεν εχω να προσθέσω τίποτα παραπανω απο αυτα που ειπα στο προηγούμενο μηνυμα μου.

Για τα περί pen και περί γραμματέων ή ενδεκάδας Τσάμπιονς λινγκ (κατα Andy), καλυτερα να με πεις γραφικό εσυ (το προτιμώ) παρα να σωπάσω να λεω αυτο που πιστεύω (και που "παραδόξως" εχει και μια λογική)

Sent from my iPhone using Tapatalk

mikegad

Well-Known Member
αλλη περιπτωση παει καποιος σαν το πιλοτακι με αδειο κεφαλι πανω και μετρια δοτρια. τι περιμενεις να παρουν απο αυτον τον ανθρωπο πες μου ειλικρινα. να του παρουν 2500 grafts? 3000? τι να καλυψουν με αυτα? ακομη και 30 να ειναι οποιος μπαινει σε αυτη τη διαδικασια παει να λυσει το προβλημα του. αν του βαλουν 2500 μοσχευματα και ολα να φυτρωσουν θα εχει πολυ αραιο αποτελεσμα και θα θεωρησουμε ολοι οτι τον κοροιδεψαν και το αποτελεσμα ειναι χαλια.
σε αυτη την περιπτωση θεωρω σωστο να παρει οσα μπορει απο ολη την safe zone και ακομη και απο γενια για να του δωσει οτι καλυτερο μπορει ο γιατρος στην εικονα του.

Θεωρείς δηλαδή ότι ο γιατρός στην περίπτωση αυτή (Pilotaki) κινήθηκε σωστά?
Πήρε δηλαδή όσο μοσχεύματα μπορούσε από την safe zone?
Μήπως είμαι τυφλός τελικά?

dimitris50423

Well-Known Member
Στην περιπτωση του Pilotaki έπρεπε να του φτιάξει την εικόνα μπροστά, να μην επιβαρύνει μια μέτρια δότρια και μετα απο 12 μήνες να κανει το επόμενο evaluation. Αυτο θα ήταν το safe.

Στον σημερινό που πηρε 5000, αν ειναι κοντά στα 30 δεν εχω να προσθέσω τίποτα παραπανω απο αυτα που ειπα στο προηγούμενο μηνυμα μου.

στην περιπτωση την 1η στο πιλοτακι ηδη γεμισε μαλλι ο φιλος και ειναι στους πρωτους μηνες. αν το αποτελεσμα του παει πολυ καλα και ξεμπερδεψει με το θεμα που ειχε δεν θα ειναι πετυχημενο? θα επεμενες σε αυτο που λες?

και στον αλλο που πηρε 4500-5000 δε θυμαμαι αν δε δω φωτογραφιες δεν μπορω να κρινω. να χρεωνε με το γκραφτ να πω ναι ρε φιλε τον οργωσε για να του παρει πολλα. οι πλειοψηφια αυτων που κανουν μμ παμε και θελουμε να μας βγαλουν πολλα για να φυτρωσουν και πολλα. εγω με οσους εχω συζητησει αυτο μου ειπαν

dimitris50423

Well-Known Member
Θεωρείς δηλαδή ότι ο γιατρός στην περίπτωση αυτή (Pilotaki) κινήθηκε σωστά?
Πήρε δηλαδή όσο μοσχεύματα μπορούσε από την safe zone?
Μήπως είμαι τυφλός τελικά?

ρε συ mike θα δειξει σε μερικους μηνες πως θα παει ο φιλος.. θα εχουμε το feedback που ολοι θελουμε. εκαναν αρκετοι μαζι και θα δουμε τι εξελιξη θα εχουν. προς το παρον για το συγκεκριμενο (pilotaki) θεωρω οτι παει πολυ καλα απο τις φωτο που εβαλε.
οσο για τη safe zone του πηρε και απο τα πλαινα αν θυμαμαι καλα. αν θες εξηγησε μου τι λαθος βλεπεις μπορει να μη το βλεπω εγω.

mikegad

Well-Known Member
Δημήτρη δεν είπα πως δεν τα πάει καλά στην λήπτρια.Αυτό όπως λες θα δείξει σε μερικούς μήνες και του εύχομαι ολόψυχα να μην χάσει τρίχα και να φυτρώσουν όλα.

Τώρα αν δεν βλέπεις κάποιο λάθος στην παρακάτω φώτο ok

Βάζω και από που πήρε να graft για να μην ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν προχώρησε στο πλάι.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    142.3 KB · Προβολές: 405
  • 2.jpg
    2.jpg
    413.1 KB · Προβολές: 402

dimitris50423

Well-Known Member
ωραια mike. εχει μια αραιωση στο πλαινο. λαθος δεν βλεπω να σου εξηγησω γιατι?
δες αυτη τη φωτο πως ηταν πριν το πιλοτακι
http://www.hairlossgr.com/attachments/12087639_10204673582189385_2144956044_n-jpg.8778/
μαγος να εισαι αυτη η περιοχη δεν καλυπτεται χωρις να υπαρξει αραιωση στη δοτρια. αν ημουν στη θεση του πιλοτακι δεν θα με ενοιαζε καθολου ρε φιλε η αραιωση που μου δειχνεις στο πλαινο. δες πως ηταν πανω.
οσο για το οτι πηρε απο τα πλαινα καλα εκανε εδω σε εμενα που εβαλα μονο 2300 λεγανε γιατι δεν σου πηρε και απο πλαγια και επιβαρυνε μονο το πισω. στο πιλοτακι δεν θα επαιρνε?
ο μονος τροπος να παρει το πιλοτακι ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ηταν να αξιοποιηθει καθε διαθεσιμο γκραφτς απο ολη τη δοτρια. και παλι δεν ηταν σιγουρο.
εσυ δεν θα ησουν ικανοποιημενος οπως βλεπεις το πιλοτακι τωρα? θα ελεγες τι μ@#$κια μου εκαναν?

Μπλουζα