Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπραβο ρε τασσο ευτυχως που υπαρχουν και σκεφτομαινα ατομα στο φορουμ και εχουν την δυνατοτητα να κρινουν...Οι γνωσεις και οι επιχειρηματολογια του cvial ειναι, αν οχι οι καλυτερες, απο τις καλυτερες στο forum, μπορει καποιες στιγμες στο παθος για αναλυσει ακομα περισσοτερα να φανταζει λιγο υπερβολικος αλλα στην ουσια ανεβαζει το επιπεδο του foroum πολλους οροφους.
Αν καποιοι φτανουν σε σημειο να θεωρουν γραφικο το ξεστραβωμα τοτε μπορουν να επιλεξουν για το κεφαλι μτους καταπληκτικες κλινικες οπως τα medi jenneuse, την kord, τον γκουρα κτλ και ετσι να μην χανουν χρονο εδω μεσα.
Για μένα ναι. Είναι. Δεν το δέχεσαι; Με τα δικά μου κριτήρια είναι. Και δεν μπορώ να καταλάβω την ζέση του στο να βρίσκει πάντα το αρνητικό σε κάθε φίλο που κάνει μεταμόσχευση αλλού. Ούτε αντίπαλος γιατρός να ήταν. Ή ιδιοκτήτης κλινικής....γραφικος; αυτος που εχει αφιερωσει τοσες ωρες για να εχουμε μια σοβαροτερη προσεγγιση στις μεταμοσχευσεις, που ανεβασε το επιπεδο στα νηματα μμ, με την ποιοτητα των φωτο, που ασχοληθηκε με λεπτομερεια στην καθε προταση υποψηφιου που του εγινε, Ειναι ο cvial γραφικος;;
Δεν διαφωνώ καθόλου φίλε. Αλλά τέτοιου είδους κριτική θεωρώ ότι είναι ασφαλές να γίνεται μόνο από γιατρούς. Είναι γιατρός ο CVIAL; Έχω χάσει κάτι;@Adriano φιλε το να λεει καποιος τα αρνητικα μιας μ/μ με επιχειρηματα και τεκμηριωνοντας την αποψη αυτη , ιδιως οταν γινεται χωρις κακια, χωρις σκοπο, αλλα με γνωμονα την ενημερωση της τεραστιας πτυχης των μεταμοσχευσεων μαλλιων δεν κανει κακο στο φορουμ, αλλα καλο, ανεβαζει το επιπεδο, τις απαιτησεις απο μελλοντικους υποψηφιους για μ/μ (γινονται πιο ψαγμενοι) και αν διαβαζουν και οι ιατροι τα οσα λεγονται εδω μεσα σιγουρα τους κανει καλο για εξελιξη, βελτιωση. Το να λες σε ολους μπραβο, σουπερ φυτρωση, αψογο αποτελεσμα δεν εξυπηρετάς το καλώς νοούμενο συμφέρον νέων μελών που ειναι εν δυνάμει υποψήφιοι για μ/μ ? Οποτε ολα στο φως, καλλοπιστες κριτικες και αναλυσεις, χωρις ιντριγκες και προσωπικες επιθεσεις, με σεβασμο στην καθε αποψη (δημοκρατια εχουμε-αν και αυτο σηκωνει συζητηση). Θεωρω οτι η συμπεριφορα του CVIAL στο φορουμ ουδεποτε εδωσε δικαιωμα να πει καποιος οτι εξυπηρετα συμφεροντα τρίτου ή τριτων (πχ να προμοταρει Λορεντζο) πραγμα που ξεκαθαρα κανουν αλλα μελη του φορουμ ("συστηνω ανεπιφυλακτα"-αυτο ουτε καν ενοχλησε για να γινει ενα σχολιο βεβαια απο καποιους) αλλα εγω προσωπικα δεν εχω ουτε στοιχεια ουτε τπτ (ειναι μια προσωπικη εκτιμηση-οποτε το βουλωνω και δεν λεω κατι...εξαλλου τα γραπτα μενουν, οι συμπεριφορες εκαστως απο εμας μενουν και ενας νοημων μπορει να καταλαβει πολλα).
Και φυσικά με την νοοτροπία που προτείνεις (οι γιατροί πρεπει να κρίνουν τον εαυτό τους) ο γιατρος όταν τα βλέπει όλα αυτα θα συνεχίσει να παίρνει 4000-5000-6000graft per session, να οργώνει δοτριες και σε λίγο θα δώσει pen και στις γραμματείς...
εδω πηγαινε το γραφικος cvial. που το βρισκεις το κακο δεν ξερω σε μια συνεδρια να σου βγαλει ο γιατρος 2300-2500 γκραφτς και αν πιασεις καλη φυτρωση και εχεις ενα μετριο προβλημα να το λυσεις μια και καλη. η να σου βγαλει 4500-5500 σε 2 συνεδριες. για αυτο δεν παμε για μμ? εγω παρακαλουσα απο μεσα μου οταν ημουν στο κρεβατι να βγαλουν πολλα για να μπουν και πολλα. ουτε για κατουρημα δεν ζητησα να παω για να βγαλουμε το μεγιστο και να μην χασουν το ρυθμο τους.
την εξαγωγη σε μεγαλους γιατρους του εξωτερικου συνεργατες του γιατρου δεν την κανουν? εσενα δε νομιζω να στην εκανε ο lorenzo σωστα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
την εξαγωγη σε μεγαλους γιατρους του εξωτερικου συνεργατες του γιατρου δεν την κανουν? εσενα δε νομιζω να στην εκανε ο lorenzo σωστα?
Δημήτρη, τι να σχολιάσω? Αν πραγματικά κατανοείς την έννοια του "γραφικού" δεν θα το συναρτούσες με αυτή την επιχειρηματολογία. Να σου πω λοιπόν τι κακό είναι, αν και δεν ξέρω αν θες να καταλάβεις ή απλά να κάνουμε κουβέντα. Όταν είσαι νέος, ας πούμε 30, με μιά ΑΑ που δεν ξέρεις που θα καταλήξει, και έχεις και έναν γιατρό που είναι σε αξιολόγηση, πόσο λογικό το βλέπεις να σου πάρει με την μία το 70-80% της δοτριάς σου? Διάβασε λίγο και θα καταλάβεις ότι η ΑΑ είναι κάτι που εξελίσσεται σχεδόν εφ' όρου ζωής και ΟΛΟΙ οι σοβαροί γιατροί το μεγαλύτερο θέμα που έχουν είναι να πείσουν τα "αμυαλα" πιτσιρίκια να μην βιαστούν και να κάνουν σωστό προγραμματισμό για να μην βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο σε μερικά χρόνια. Πόσο μυαλό θέλει να το καταλάβεις?
αλλη περιπτωση παει καποιος σαν το πιλοτακι με αδειο κεφαλι πανω και μετρια δοτρια. τι περιμενεις να παρουν απο αυτον τον ανθρωπο πες μου ειλικρινα. να του παρουν 2500 grafts? 3000? τι να καλυψουν με αυτα? ακομη και 30 να ειναι οποιος μπαινει σε αυτη τη διαδικασια παει να λυσει το προβλημα του. αν του βαλουν 2500 μοσχευματα και ολα να φυτρωσουν θα εχει πολυ αραιο αποτελεσμα και θα θεωρησουμε ολοι οτι τον κοροιδεψαν και το αποτελεσμα ειναι χαλια.
σε αυτη την περιπτωση θεωρω σωστο να παρει οσα μπορει απο ολη την safe zone και ακομη και απο γενια για να του δωσει οτι καλυτερο μπορει ο γιατρος στην εικονα του.
σε περιπτωση φυσικα που εχει καλη φυτρωση. γιατι αν δεν εχει εκει αλλαζει το πραγμα και τον κατεστρεψε.
Στην περιπτωση του Pilotaki έπρεπε να του φτιάξει την εικόνα μπροστά, να μην επιβαρύνει μια μέτρια δότρια και μετα απο 12 μήνες να κανει το επόμενο evaluation. Αυτο θα ήταν το safe.
Στον σημερινό που πηρε 5000, αν ειναι κοντά στα 30 δεν εχω να προσθέσω τίποτα παραπανω απο αυτα που ειπα στο προηγούμενο μηνυμα μου.
Θεωρείς δηλαδή ότι ο γιατρός στην περίπτωση αυτή (Pilotaki) κινήθηκε σωστά?
Πήρε δηλαδή όσο μοσχεύματα μπορούσε από την safe zone?
Μήπως είμαι τυφλός τελικά?