κάνω εξετάσεις κάθε 3μηνο και στηρίζομαι αρκετά στα επίπεδα της d3 που δεν είναι ακριβώς βιταμίνη αλλά ορμόνη. Η χαμηλή τέστο αφήνει το σώμα αρκετά εκτεθειμένο σε φλεγμονές. Είχα το κλασσικό πρόβλημα που έχουν αρκετοί, δηλαδή χαμηλά επίπεδα τέστο. Τέσπα...επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, γι αυτό που ρωτάς δεν είμαι υπερ της πολυβιταμίνης γενικότερα γιατί προτιμώ κάθε τι ξεχωριστά στην καλύτερη μορφή, ενώ μια πολυβιταμίνη όσο καλή και να είναι όλο και κάτι υποδεέστερο θα έχει μέσα.
Γενικότερα για το γυμναστήριο αρκετοί προτείνουν την adam από now foods, (όχι τις κάψουλες αλλά τα soft gel) αλλά αυτή είναι ελαφρώς καλύτερη
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Men-s-Life-Force-Multiple-90-Tablets/8080
panoslydios είπε:
γιαννη 1991 αν θες ενδυναμωση απλα μην χρησιμοποιεις μετα το γυμναστηριο
απειρες ποσοτητες αντιοξειδωτικων οπως βιταμινη c ή e οπως κανουν πολλοι...γιατι τι θες αυτη τη μικρη φλεγμονωδη αντιδραση
στους μυς σου μετα την ασκηση..θα ενεργοποιηθει τοτε ο οργανισμος εναντιον της φλεγμονης και το αποτελεσμα θα ειναι
ενας μυς δυνατοτερος(μια καλυτερη εκδοση εκεινου που ειχες πριν απο τη φλεγμονωδη αντιδραση)...
gomi μπορεις να αναφερεις τη προσεγγιση που ακολουθεις..?
Πολύ σωστά, όχι βιταμίνες και αντιοξειδωτικά μετά την προπόνηση γιατί έχουν αντίθετα αποτελέσματα.
panos, θα ανοίξω κάποια στιγμή σχετικό θέμα, αλλά θέλω να είμαι αρκετά σίγουρος για ότι γράψω, κάτι που θα ξέρω όταν ξεκινήσει κάποιου είδους τριχόπτωση (εποχιακή ή μη) και δω τα αποτελέσματα μετά...προς το παρόν δεν έχω δει τριχόπτωση, ούτε καν την εποχιακή του φθινοπώρου, οπότε ούτε εγώ ξέρω τι ακριβώς γίνεται...
sorry για το off topic