Oral copper για άσπρες τρίχες

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ανοίγω καινούριο θέμα με ενα πολυ ενδιαφέρον συμπλήρωμα αν τα καταφέρει.
Εχω 4 μέρες που ξεκίνησα copper 2,5mg και σε 10 μέρες θα ξεκινήσω και 25mg zinc σύμφωνα με υπόδειξη του συναδέλφου GOMI.
Οι φωτο ειναι πριν την έναρξη,οι επόμενες σε 3 μηνες εκτός και αν αποδώσει νωρίτερα

Συνημμένα

• image_1358315109974084.jpg
    image_1358315109974084.jpg
    602.5 KB · Προβολές: 523
  • image_1358315149047373.jpg
    image_1358315149047373.jpg
    642.5 KB · Προβολές: 478
  • image_1358315190510446.jpg
    image_1358315190510446.jpg
    643.2 KB · Προβολές: 506

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καπα γεια σου.Θα ζητουσα αν ειναι ευκολο να δωσεις καποιες πληροφορειες για copper -zink.Δηλαδη τροποι παρασκευης-αγορα-δοσολογια.Ευχαριστω για τη βοηθεια τις γνωσεις που δινεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Γιωργος 65 είπε:
Καπα γεια σου.Θα ζητουσα αν ειναι ευκολο να δωσεις καποιες πληροφορειες για copper -zink.Δηλαδη τροποι παρασκευης-αγορα-δοσολογια.Ευχαριστω για τη βοηθεια τις γνωσεις που δινεις.

η ιδεα ηρθε εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-378-page-8.html
και αγορασα 4 απο αυτα http://www.iherb.com/Twinlab-Copper-Caps-100-Capsules/2337
τα οποια παρελαβα σημερα.
επειδη βιαζομουν αγορασα απο το φαρμακειο της solgar copper 2,5 και zinc.
δεν τα εχω κανει λοσιον,δια στοματος

rocknrolla είπε:
Παίρνεις απλά συμπλήρωμα σε χάπι, καλύτερα και τα δύο μαζί γιατί είναι μέταλλα που ανταγωνίζονται το ένα με το άλλο και αν παίρνεις πχ ψευδάργυρο μπορεί να πάθεις εξάντληση χαλκού.

θα ξεκινησω και τον ψευδαργυρο εχω ενα της solgar των 50mg και θα το σπαω στην μεση

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa, αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι υπάρχον ήδη άσπρες τρίχες όπως είναι φυσικό δεν αλλάζουν, αλλά, καθώς η τρίχα μεγαλώνει από τη ρίζα βγαίνει κοντά στο πιο φυσικό της χρώμα (όπως η βαφή στις γυναίκες δηλαδή) και μετά που τα έκοψα είχαν μειωθεί αισθητά οι μισές. Εφόσον πάντα το πρόβλημα είναι στην έλλειψη χαλκού, το μυστικό είναι στην αναλογία zinc - copper.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
kapa, αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι υπάρχον ήδη άσπρες τρίχες όπως είναι φυσικό δεν αλλάζουν, αλλά, καθώς η τρίχα μεγαλώνει από τη ρίζα βγαίνει κοντά στο πιο φυσικό της χρώμα (όπως η βαφή στις γυναίκες δηλαδή) και μετά που τα έκοψα είχαν μειωθεί αισθητά οι μισές. Εφόσον πάντα το πρόβλημα είναι στην έλλειψη χαλκού, το μυστικό είναι στην αναλογία zinc - copper.

θα του δωσω οσο χρονο χρειαστει,εχω ηδη συμπληρωματα χαλκου για 15 μηνες,δεν περιμενω και θαυματα,ακομα και να μου τα κρατησει στο ιδιο χρωμα ειναι επιτυχια για εμενα,εχω κληρονομικοτητα να ασπρισω αρκετα.
το θεωρω καλυτερη λυση απο την βαφη και ας μην εχει το σουπερ αποτελεσμα

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
προσωπικά το θέμα ασπρίσματος δεν με ενόχλησε ποτέ ιδιαίτερα...είμαι και 37χρ. βέβαια. Εγώ για άλλο λόγο τον ξεκίνησα τον χαλκό και στην πορεία είδα ότι βοήθησε στο χρώμα των μαλλιών και βλέποντας τα review στο iherb είδα ότι το παρατήρησαν και άλλοι.
Απλά ήταν σίγουρο ότι είχα έλλειψη γιατί με βοήθησε άμεσα στον λόγο που τον ξεκίνησα.

LOK

Member
Λέω να ξεκινήσω κι εγώ χαλκό.., οι άσπρες τρίχες έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος.
ένα σχετικό link είναι εδώ: http://www.douni.gr/?section=ingredients&icategory=2&id=14

και εδώ έχει ένα προιόν με χαλκό και ψευδάργυρο μαζί: http://www.douni.gr/?section=etairia&subsection=product&id=168&manufacturer=3&category=72

Επειδή βαριέμαι να περιμένω την παραγγελία απο e-bay, λέω να αγοράσω το παραπάνω. Θα το έχουν τα φαρμακεία άραγε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
LOK είπε:
Επειδή βαριέμαι να περιμένω την παραγγελία απο e-bay, λέω να αγοράσω το παραπάνω. Θα το έχουν τα φαρμακεία άραγε?

θα το βρεις και σε φαρμακεια για αρχη αλλα διπλασια τιμη απο ebay amazon.
εγω ξεκινησα της solgar

GOMI είπε:
προσωπικά το θέμα ασπρίσματος δεν με ενόχλησε ποτέ ιδιαίτερα...είμαι και 37χρ. βέβαια. Εγώ για άλλο λόγο τον ξεκίνησα τον χαλκό και στην πορεία είδα ότι βοήθησε στο χρώμα των μαλλιών και βλέποντας τα review στο iherb είδα ότι το παρατήρησαν και άλλοι.
Απλά ήταν σίγουρο ότι είχα έλλειψη γιατί με βοήθησε άμεσα στον λόγο που τον ξεκίνησα.

ουτε εμενα με τρελαινει το ασπρισμα αλλα αν ειναι κατι τοσο απλο να εξαλειφθει γιατι οχι.
για ποιον λογο το ξεκινησες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Ερωτησεις:

1. Αρκει μια καψουλα τη μερα, απο αυτο εδω
http://www.iherb.com/Twinlab-Copper-Caps-100-Capsules/2337

2. Ο χαλκος, η χρόνια ληψη του, δεν εχει καμια παρενεργεια?

3. Και πως βοηθα στο χρωμα του μαλλιου? Υπαρχει καμια διεθνής ή ντοπια εμπειρια στο θεμα?

vag25

Well-Known Member
Ερωτηση.
Ο χαλκος ειπαμε οτι παει σε συδιασμο με ψευδαργυρο.Ο ψευδαργυρος κανει καλο στην τριχοπτωση.Οποτε εχουμε 2 σε ενα φανταζομαι.
Ενα συμπληρωμα διατροφης που παιρνει η μητερα μου της εχει σταματησει την τριχοπτωση,εχει ελαττωσει την φαγουρα και τις ''πληγες'' στο κεφαλι της.Εχει ψευδαργυρο,βιοτινη και διαφορες βιταμινες.
http://www.helpforhealth.gr/index.php?target=products&product_id=32467

Αφου εχει ψευδαργυρο το συγκεκριμενο συμπληρωμα διατροφης, αν καποια στιγμη το δοκιμασω σε συνδιασμο με χαλκο πιστευετε οτι θα χρειαστει και επιπλεον ψευδαργυρος?

Με λιγα λογια θελω να δοκιμασω
Συμπληρωμα διατροφης(ψευδαργυρος,βιοτινη κτλ) + χαλκο για 2 σε 1:p (ασπρες τριχες,τριχοπτωση)

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
όχι, δεν χρειάζεται επιπλέον ψευδάργυρος και γενικότερα δεν είναι απαραίτητο με το που ξεκινήσεις χαλκό να πάρεις στο καπάκι ψευδάργυρο, αλλά μετά από κανά μήνα και όχι ταυτόχρονα αλλά με τουλάχιστον 4 ώρες απόσταση μεταξύ τους.
Ένα μικρό update, ενώ είχαν μειωθεί στο 50-60% οι άσπρες τρίχες στο ύψος των κροτάφων, ξεκινώντας ξανά 2γρ. βιταμίνης c πριν 20 ημέρες, από χθες σκάσανε μύτη αρκετές άσπρες και πάλι και ακριβώς στα ίδια σημεία...
Ψάχνω να βρω κατά πόσο είναι ασφαλής να αυξήσω την δόση του χαλκού σε 4mg

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
γιατί μετά από πολύ ψάξιμο και πειραματισμό έχω ανεβάσει αισθητά την τέστο μου και τον τελευταίο χρόνο δεν έχω ιδιαίτερη τριχόπτωση. Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά μετά από πάρα πολύ καιρό, έχω γενικότερα μικρότερες φλεγμονές στο σώμα και κοιμάμαι πλέον ως άνθρωπος. Γενικότερα δοκιμάζω μια άλλη προσέγγιση του θέματος που αφορά καθαρά την φλεγμονή. Αλλά παίρνω πολύ πράμα...

giannis1991

Well-Known Member
φλεγμονες και κοιμασαι τι εννοεις...ειχες καποιο προβλημα?στο λεω γτ λογω γυμναστηριου διαβαζα για πολυβιταμινες και πολλοι λενε οτι η υπερβιταμινωση μπορει να ειναι και λιγο επικινδυνη...αληθεια ξερεις καμια καλη πολυβιταμινη για gym?

panoslydios

New Member
γιαννη 1991 αν θες ενδυναμωση απλα μην χρησιμοποιεις μετα το γυμναστηριο
απειρες ποσοτητες αντιοξειδωτικων οπως βιταμινη c ή e οπως κανουν πολλοι...γιατι τι θες αυτη τη μικρη φλεγμονωδη αντιδραση
στους μυς σου μετα την ασκηση..θα ενεργοποιηθει τοτε ο οργανισμος εναντιον της φλεγμονης και το αποτελεσμα θα ειναι
ενας μυς δυνατοτερος(μια καλυτερη εκδοση εκεινου που ειχες πριν απο τη φλεγμονωδη αντιδραση)...
gomi μπορεις να αναφερεις τη προσεγγιση που ακολουθεις..?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
κάνω εξετάσεις κάθε 3μηνο και στηρίζομαι αρκετά στα επίπεδα της d3 που δεν είναι ακριβώς βιταμίνη αλλά ορμόνη. Η χαμηλή τέστο αφήνει το σώμα αρκετά εκτεθειμένο σε φλεγμονές. Είχα το κλασσικό πρόβλημα που έχουν αρκετοί, δηλαδή χαμηλά επίπεδα τέστο. Τέσπα...επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, γι αυτό που ρωτάς δεν είμαι υπερ της πολυβιταμίνης γενικότερα γιατί προτιμώ κάθε τι ξεχωριστά στην καλύτερη μορφή, ενώ μια πολυβιταμίνη όσο καλή και να είναι όλο και κάτι υποδεέστερο θα έχει μέσα.
Γενικότερα για το γυμναστήριο αρκετοί προτείνουν την adam από now foods, (όχι τις κάψουλες αλλά τα soft gel) αλλά αυτή είναι ελαφρώς καλύτερη
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Men-s-Life-Force-Multiple-90-Tablets/8080

panoslydios είπε:
απειρες ποσοτητες αντιοξειδωτικων οπως βιταμινη c ή e οπως κανουν πολλοι...γιατι τι θες αυτη τη μικρη φλεγμονωδη αντιδραση
στους μυς σου μετα την ασκηση..θα ενεργοποιηθει τοτε ο οργανισμος εναντιον της φλεγμονης και το αποτελεσμα θα ειναι
ενας μυς δυνατοτερος(μια καλυτερη εκδοση εκεινου που ειχες πριν απο τη φλεγμονωδη αντιδραση)...

Πολύ σωστά, όχι βιταμίνες και αντιοξειδωτικά μετά την προπόνηση γιατί έχουν αντίθετα αποτελέσματα.
panos, θα ανοίξω κάποια στιγμή σχετικό θέμα, αλλά θέλω να είμαι αρκετά σίγουρος για ότι γράψω, κάτι που θα ξέρω όταν ξεκινήσει κάποιου είδους τριχόπτωση (εποχιακή ή μη) και δω τα αποτελέσματα μετά...προς το παρόν δεν έχω δει τριχόπτωση, ούτε καν την εποχιακή του φθινοπώρου, οπότε ούτε εγώ ξέρω τι ακριβώς γίνεται...
sorry για το off topic

peter13

Member
GOMI είπε:
κάνω εξετάσεις κάθε 3μηνο και στηρίζομαι αρκετά στα επίπεδα της d3 που δεν είναι ακριβώς βιταμίνη αλλά ορμόνη. Η χαμηλή τέστο αφήνει το σώμα αρκετά εκτεθειμένο σε φλεγμονές. Είχα το κλασσικό πρόβλημα που έχουν αρκετοί, δηλαδή χαμηλά επίπεδα τέστο. Τέσπα...επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, γι αυτό που ρωτάς δεν είμαι υπερ της πολυβιταμίνης γενικότερα γιατί προτιμώ κάθε τι ξεχωριστά στην καλύτερη μορφή, ενώ μια πολυβιταμίνη όσο καλή και να είναι όλο και κάτι υποδεέστερο θα έχει μέσα.
Γενικότερα για το γυμναστήριο αρκετοί προτείνουν την adam από now foods, (όχι τις κάψουλες αλλά τα soft gel) αλλά αυτή είναι ελαφρώς καλύτερη
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Men-s-Life-Force-Multiple-90-Tablets/8080

panoslydios είπε:

Πολύ σωστά, όχι βιταμίνες και αντιοξειδωτικά μετά την προπόνηση γιατί έχουν αντίθετα αποτελέσματα.
panos, θα ανοίξω κάποια στιγμή σχετικό θέμα, αλλά θέλω να είμαι αρκετά σίγουρος για ότι γράψω, κάτι που θα ξέρω όταν ξεκινήσει κάποιου είδους τριχόπτωση (εποχιακή ή μη) και δω τα αποτελέσματα μετά...προς το παρόν δεν έχω δει τριχόπτωση, ούτε καν την εποχιακή του φθινοπώρου, οπότε ούτε εγώ ξέρω τι ακριβώς γίνεται...
sorry για το off topic

GOMI αυτες περνω για το γυμναστηριο,εχουν μεσα και μια μικρη ποσοτητα saw palmeto που λενε κανουν καλο για την τριχοπτωση..αλλα γιατι καλητερα τα soft gels απο τα capsules?επισης εχω παρει horny goat weed της adams που σου ανεβαζει την φυσικη τεστο και την λιμιντο...αλλα αν εχεις την τεστο ψηλά δεν θα χεις περισσοτερη τριχοπτωση;

Μπλουζα