NW stage VI- F.U.Τ. - Άνδρας 36 ετών - 1 στάδιο

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αποτέλεσμα 13 μηνών, με τεχνική FUT

(Αν καποιος απορήσει γιατι δεν δινονται περαιτερω πληροφορίες, η ενημερωση ειναι εδω,
)

DSC02624.JPG
DSC02623.JPG
DSC02625.JPG
DSC02626(1).jpg
DSC02627(1).jpg
DSC02628.JPG
DSC02630.JPG
DSC02631.JPG

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Πήγα και είδα το βίντεο και άκουσα σε κάποια φάση να συζητάνε πως ακολουθεί και δεύτερη επέμβαση για crown.απο τη στιγμή που ακούστηκε αυτό δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης..σωστό.λογικα,θα γίνει και κάποιο touch up μπροστά η όπου χρειαστεί..ας κρίνουμε λοιπόν αυτό που βλέπουμε..για πρώτη επέμβαση,καλός είναι.τα grafts έπιασαν τόπο όλα.υπαρχει φυσικότητα και έχει αλλάξει όλο το κεφάλι του.με την δεύτερη επέμβαση θα κλείσει και πίσω και θα έχει κάνει comeback δυνατό..για πρώτη πάντως επέμβαση είναι αρκετά ως πολύ καλός ..γιατρέ αν προσπαθούσες να μας πεις ότι μόνο με αυτή θα ήταν οκ όπως έχει συμβεί σε άλλα περιστατικά,πάλι ειρωνίες θα είχαμε και (φασαρίες)..τώρα τπτ δεν έχουμε..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ωραία εικόνα. Αυτό που χαλάει το αποτελεσμά του (στα μάτια μου) και εδώ το less is more είναι must είναι τα temporal peaks που εκθέτουν την μμ γιατί μεγαλώνουν τους κρόταφους υπέρμετρα. Θα μου πεις τι μπορεί να γίνει. Μάλλον τίποτα (από τον γιατρό). Πάντως κρίμα. Να είσαι NW6 και να έχεις peaks μέχρι τα φρύδια είναι γκαντεμιά. Στην θέση του θα το ξύριζα τουλάχιστον 2 cm. Θα δείχνει πιο ωραίο. Τώρα πρέπει η απόσταση από τους κροτάφους να είναι στα 6cm.

DSC02658r.jpg

aeratos28

Just aeratos
Στην δεύτερη επέμβαση που έχει προγραμματιστεί,καλό θα ήταν να διορθωθεί όσο γίνεται.ειναι μεγάλη υπόθεση τα temporals ..η βάση του κάδρου που λέμε .επειδή το βλέπω σε εμένα πόσο μου χάλασαν το πρόσωπο το λέω..και φαίνεται και στον τύπο εδώ.το θέμα είναι πόσα να χρησιμοποιήσουν εκεί όμως.

Legwg James

Well-Known Member
Στην δεύτερη επέμβαση που έχει προγραμματιστεί,καλό θα ήταν να διορθωθεί όσο γίνεται.ειναι μεγάλη υπόθεση τα temporals ..η βάση του κάδρου που λέμε .επειδή το βλέπω σε εμένα πόσο μου χάλασαν το πρόσωπο το λέω..και φαίνεται και στον τύπο εδώ.το θέμα είναι πόσα να χρησιμοποιήσουν εκεί όμως.

Εν τω μεταξύ τα temporals υποχωρούν μαζί με τους κροτάφους ή δεν ειναι μαστ; Έχω δει περιστατικά που υποχωρούν και άλλα που μένουν ως έχει . Μάλλον δεν είναι απαραίτητο τελικά. Πάντως καλό το αποτέλεσμα ως τώρα, ήδη φαίνεται διαφορετικός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα