NW stage III - F.U.Τ. - Άνδρας 50 ετών

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Η νεα μορφη των παρουσιάσεων θα ειναι αυτη προκειμενου να μην συνεχιζονται επιθεσεις, προσβολες και να μην καταλήξω να "στερησω την παρουσια μου" από το φορουμ, κατι που φαινεται σαν καποιοι να το θελουν αλλα θεωρω πως ειναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (αν όχι χιλιάδες!) φορες περισσοτεροι αυτοι που δεν έχουν πρόβλημα μαζι μου και προτιμούν να παραμεινω και να ποσταρω αποτελεσματα.

Όσοι ενδιαφερονται για την ΕΙΚΟΝΑ των αποτελεσματων (που ειναι και ο σκοπός ΜΟΥ), ειναι βεβαιο πως τους αρκούν φωτο και βιντεο.
Δεν χρειαζεται στην πραγματικοτητα καμια λεπτομερεια.
Και δεν προκειται και να δοθει πλεον καμια περαν από το ΠΡΙΝ - ΜΕΤΑ.

Όσοι επιθυμούν να μετρουν επιφανειες, πυκνότητες, λογους, μεγεθη εργαλειων κτλ, αναγκαστικα θα πρεπει να τα αναζητησουν σε άλλα νηματα.
Τα στοιχεια αυτα θα παρουσιάζονται μονο σε συναδελφους, σε συνεδρια, ημεριδες ή workshop, όπως κανουν ΟΛΕΣ οι υπολοιπες Χειρουργικές ειδικοτητες στο πλανητη Γη.

Λοιπες λεπτομέρειες, οποιος θεωρει ότι ειναι σε παρόμοιο σταδιο, τυπο μαλλιού, αναγκες μοσχευματων κτλ, μπορει να επικοινωνει με pm και τον βοηθαω προσωπικα εγω, ιδιωτικά.

Θα παρακαλέσω να μην αρχισουν γκρινιες και γελοιότητες.
Αν δεν σας ικανοποιεί η νεα πραγματικότητα, απλα πάτε σε άλλο νημα και ειμαστε ολοι χαρούμενοι!


DSC09670.JPG
DSC09671.JPG
DSC09672.JPG
DSC09673.JPG
DSC09674.JPG
DSC09675.JPG
DSC09676.JPG
IMG_7275.JPG
IMG_7276.JPG
IMG_7277(1).JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αποτέλεσμα 12 μηνων με ληψη μονο 5% MTF για 6 μηνες, που έχει διακοπεί 5-6 μηνες πριν την ληψη των φωτογραφιων.

DSC05078.jpg

DSC05079.jpg
DSC05081.jpg
DSC05080.jpg
 

vlafo

Well-Known Member
Να μείνετε να παρουσιάζετε όπως εσείς θέλετε και βάλτε ότι κανόνες θέλετε,αλλά καταλάβετε
ότι χωρίς ούτε το ελάχιστο να μην ξέρουμε πόσα g μπήκανε,πρακτικά δεν έχουν καμία αξία αυτές οι φώτο.
Εγώ προτείνω να παρουσιάζετε κατευθείαν τον μμ ασθενή μετά ούτε το πριν πως είναι.
 

v_anast

Member
Γιατρέ καλησπέρα,

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και πράγματι, τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια δε χρειάζεται με το συγκεκριμένο κούρεμα, άλλη μεταμόσχευση αυτή τη στιγμή (όπως λέτε και στο βίντεο).

Παρόλο αυτά, κάποιες πληροφορίες, όπως αριθμός τριχοθυλακίων, επιφάνεια κάλυψης, λόγος, είναι σημαντικές κατά τη γνώμη μου.

Καλή συνέχεια!
 

makis25

Well-Known Member
Για 50 νομιζω ειχε χασει πολυ λιγο μαλλι . Εγω θα πω καμια 2500 θα μπηκαν στο μπροστα μισο του κεφαλιου και εφτιαξε hairline καλυτερη απο αυτη που χα στα 19 μου δυστηχως για μενα . Ηδη μοιαζει νεανικη η hairline του , και ισια και χαμηλη νομιζω .Ειδα και το βιντεο αν θελει κ αλλη μεταμοσχευση προφανως θα θελει απλα να πυκνωσει το υπαρχον μαλλι . Παντως φαινεται καλο αποτελεσμα εμενα μου αρεσει. Με τοση λιγη τριχοπτωση στα 50+ αν εχει δοτρια γιατι να μη ξοδεψει και παραπανω μοσχευματα; Εγω ψηφιζω να κανει και δευτερη αν θελει , 50+ ειναι οχι 30 να υπαρχει τοση ανησυχια για το μελλον.
 

ΛΕΣ

Active Member
Ασχετο με την ολη κουβεντα, ο τυπος εχει απιθανα τεμποραλ. Πιστευω βοηθανε τρομερα στο φρειμ του συγκεκριμενου αλλα και καθε προσωπου. Σιγουρα θα πρεπει να συγκρινουμε τεμποραλ μετα απο μμ με τεμποραλ σαν του συγκεκριμενου φιλου για να δουμε ποσο φυσικα η μη και ωραια δειχνουν.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα