Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Fenimore είπε:Ως εναλακτικό φυτικό τοπικό blocker καλό φαίνετε, αν και είναι πιο φθηνό από τον μέσο όρο των γνωστών φυτικών λοσιόν του εμπορίου, για τα συστατικά που προσφέρει πάλι υπερτιμημένο φαίνεται.
basilis75 είπε:Σαν πιο Εμπειρος ,πιστευεις οτι ειναι κατωτερου επιπεδου σε σχση με Ζινξ,Revivogen?...Δεν θα δινει παρομοια αποτελεσματα?..
panagos28 είπε:Καλησπέρα παιδιά. Χρησιμοποιω nutrifolica σε συνδυασμό με μηνοξιδίλη και airol. Βάζω λίγο nutrifolica μέσα σε μινοξιδίλη δηλαδή. Άλλες φορές πάλι την χρησιμοποιώ ξεχωριστα. Δεν μπορω να πώ οτι είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι απλά μια καλή προσθήκη. Το σαμπουαν του πάντως είναι αρκετά καλό....
MANKAR είπε:και εγω το ιδιο θα σου προτηνα να φτιαξεις μονος σου ενα blocker παρα να πας να αγορασεις που ετσι ξερεις και τι βαζεις μεσα!!
basilis75 είπε:Η ενσταση με τα Homemade ειναι οτι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος εαν γινεται σωστα...
panagos28 είπε:Δουλευει σαν san dht blocker.Απο μόνο του δεν κάνει πολλά. επειδή είναι υγρό το προσθετείς πολυ εύκολα σε μινοξιδιλή. Εγω προσωπικά ειδα αρκετή μείωση της τριχοπτωσης με τον συνδυασμό αυτο. Απο εκει κ περά ειναι δική σου η αποφασή το τι θα χρησιμοποιησεις. Για τις homemade κατασκευές, υπάρχουν μαρτυρίες χρηστών που ειδαν καλά αποτελεσματα.
http://www.hairlossgr.com/homemade