Nutrifolica...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Nutrifolica...

Ως εναλακτικό φυτικό τοπικό blocker καλό φαίνετε, αν και είναι πιο φθηνό από τον μέσο όρο των γνωστών φυτικών λοσιόν του εμπορίου, για τα συστατικά που προσφέρει πάλι υπερτιμημένο φαίνεται.

basilis75

New Member

Fenimore είπε:
Ως εναλακτικό φυτικό τοπικό blocker καλό φαίνετε, αν και είναι πιο φθηνό από τον μέσο όρο των γνωστών φυτικών λοσιόν του εμπορίου, για τα συστατικά που προσφέρει πάλι υπερτιμημένο φαίνεται.

Σαν πιο Εμπειρος ,πιστευεις οτι ειναι κατωτερου επιπεδου σε σχση με Ζινξ,Revivogen?...Δεν θα δινει παρομοια αποτελεσματα?..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

basilis75 είπε:
Σαν πιο Εμπειρος ,πιστευεις οτι ειναι κατωτερου επιπεδου σε σχση με Ζινξ,Revivogen?...Δεν θα δινει παρομοια αποτελεσματα?..

Ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα ;) , κοίτα σίγουρα κάθε φυτική λοσιόν δεν είναι ίδια σε δύναμη, ακόμα και λοσιόν με ίδια συστατικά. Παίζουν και άλλα ρόλο όπως σε τι ποσότητα είναι τα συστατικά που λέει, πόσο καλά απορροφάτε η λοσιόν κτλ.

Ή λοσιόν που λες έχει λιγότερα συστατικά απο το revivogen, και περισσότερα συστατικά από το zix. Αυτό δεν σημένει ότι είναι χειρότερη από το πρώτο και καλύτερη από το δεύτερο. Δεν γίνετε να κρίνεις κάτι αν δεν το δοκιμάσεις.

Γνώμη μου είναι πως αν θες να κάνεις κάτι σωστά, φτιάξτω μόνος σου. Δεν συμφέρει να αγοράζεις πλεον έτοιμα διαλύματα με φυτικά blockers ενώ μπορείς να φτιάξεις ο ίδιος.

MANKAR

Active Member

και εγω το ιδιο θα σου προτηνα να φτιαξεις μονος σου ενα blocker παρα να πας να αγορασεις που ετσι ξερεις και τι βαζεις μεσα!!

panagos28

New Member

Καλησπέρα παιδιά. Χρησιμοποιω nutrifolica σε συνδυασμό με μηνοξιδίλη και airol. Βάζω λίγο nutrifolica μέσα σε μινοξιδίλη δηλαδή. Άλλες φορές πάλι την χρησιμοποιώ ξεχωριστα. Δεν μπορω να πώ οτι είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι απλά μια καλή προσθήκη. Το σαμπουαν του πάντως είναι αρκετά καλό....

basilis75

New Member

panagos28 είπε:
Καλησπέρα παιδιά. Χρησιμοποιω nutrifolica σε συνδυασμό με μηνοξιδίλη και airol. Βάζω λίγο nutrifolica μέσα σε μινοξιδίλη δηλαδή. Άλλες φορές πάλι την χρησιμοποιώ ξεχωριστα. Δεν μπορω να πώ οτι είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι απλά μια καλή προσθήκη. Το σαμπουαν του πάντως είναι αρκετά καλό....

Καλο ως προ τι?....

basilis75

New Member

MANKAR είπε:
και εγω το ιδιο θα σου προτηνα να φτιαξεις μονος σου ενα blocker παρα να πας να αγορασεις που ετσι ξερεις και τι βαζεις μεσα!!

Η ενσταση με τα Homemade ειναι οτι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος εαν γινεται σωστα...

panagos28

New Member

Δουλευει σαν san dht blocker.Απο μόνο του δεν κάνει πολλά. επειδή είναι υγρό το προσθετείς πολυ εύκολα σε μινοξιδιλή. Εγω προσωπικά ειδα αρκετή μείωση της τριχοπτωσης με τον συνδυασμό αυτο. Απο εκει κ περά ειναι δική σου η αποφασή το τι θα χρησιμοποιησεις. Για τις homemade κατασκευές, υπάρχουν μαρτυρίες χρηστών που ειδαν καλά αποτελεσματα.
http://www.hairlossgr.com/homemade

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

basilis75 είπε:
Η ενσταση με τα Homemade ειναι οτι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος εαν γινεται σωστα...

Εάν ακολουθείς τις οδηγίες κατά γράμμα δεν χρειάζετε να ανυσηχείς για κάτι...

panagos28 είπε:
Δουλευει σαν san dht blocker.Απο μόνο του δεν κάνει πολλά. επειδή είναι υγρό το προσθετείς πολυ εύκολα σε μινοξιδιλή. Εγω προσωπικά ειδα αρκετή μείωση της τριχοπτωσης με τον συνδυασμό αυτο. Απο εκει κ περά ειναι δική σου η αποφασή το τι θα χρησιμοποιησεις. Για τις homemade κατασκευές, υπάρχουν μαρτυρίες χρηστών που ειδαν καλά αποτελεσματα.
http://www.hairlossgr.com/homemade

Καλύτερα να την χρησιμοποιείς ξεχωριστά. Αν πχ βάλεις πολύ μέσα στο διάλυμα, αλλάζει η περιεκτικότητα της μινοξιδίλης.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα