NOW HAIR TIME

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Τάσος και είμαι 22 χρονών. Ταλαιπωρούμε από τα 18 μου με αραίωση. Πήγα σε δερματολόγο και μου είπε να ξεκινήσω αγωγή με μινοξιδιλη αφρό και φιναστεριδη σε μορφή proscar. Αποφάσισα να κάνω μετά το καλοκαίρι εμφύτευση. Μέχρι τώρα έχω βρει την Now hair time παρόλα αυτά έχω ακούσει κακές κριτικές από εσάς. Κάνω αυτό το νήμα για να ακούσω τις γνώμες όσων την έχουν επισκεφτεί ή γενικά ξέρουν πράγματα σχετικά με το αντικείμενο. Παρόλα αυτά, εγώ δεν κυνηγάω το τέλειο αποτέλεσμα ούτε με ενδιαφέρει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξανά δω τα μαλλιά μου πυκνά χωρίς αραίωση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνημμένα

• DBC0C254-EAEF-427B-BE57-3C90B742F513.jpeg
    DBC0C254-EAEF-427B-BE57-3C90B742F513.jpeg
    1.5 MB · Προβολές: 29

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε μπρό,πως συνδιάζεις αυτά τα δύο αφού λες δεν θες το τέλειο αποτέλεσμα,αλλα θέλεις να είναι και πυκνό κιολας?

. Παρόλα αυτά, εγώ δεν κυνηγάω το τέλειο αποτέλεσμα ούτε με ενδιαφέρει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξανά δω τα μαλλιά μου πυκνά χωρίς αραίωση!

Marios1982

Well-Known Member
Ρε μπρό,πως συνδιάζεις αυτά τα δύο αφού λες δεν θες το τέλειο αποτέλεσμα,αλλα θέλεις να είναι και πυκνό κιολας?

. Παρόλα αυτά, εγώ δεν κυνηγάω το τέλειο αποτέλεσμα ούτε με ενδιαφέρει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξανά δω τα μαλλιά μου πυκνά χωρίς αραίωση!
Να ταν μόνο αυτό ;; Το ότι θέλει να κάνει μμ σε τόσο μικρή ηλικία ενώ έχει επιθετική τριχόπτωση με διαφαινόμενο μεγάλο Norwood? Το μόνο θετικό ότι κάποιος του πρότεινε τη σωστή θεραπεία

Να ταν μόνο αυτό ;; Το ότι θέλει να κάνει μμ σε τόσο μικρή ηλικία ενώ έχει επιθετική τριχόπτωση με διαφαινόμενο μεγάλο Norwood? Το μόνο θετικό ότι κάποιος του πρότεινε τη σωστή θεραπεία
Άρα δηλαδή προτείνεται να μείνω στην συντηρητική θεραπεία ;

Δεν

. Παρόλα αυτά, εγώ δεν κυνηγάω το τέλειο αποτέλεσμα ούτε με ενδιαφέρει, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξανά δω τα μαλλιά μου πυκνά χωρίς α

Δεν το έθεσα μάλλον εγώ σωστά, εννοώ ότι δεν κυνηγάω το απόλυτα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα απλά δεν θέλω να βλέπω άλλο το τριχωτό μου με αραίωση.

Marios1982

Well-Known Member
Οραλ φίνα όραλ μινο κ δεν ξέρω μήπως η περίπτωση σου θέλει και ντουτα. Θεραπεία κάποια χρόνια και βλέπεις .. είσαι μικρός κ με μεγάλο nw

aeratos28

Just aeratos
Θα κλαις με μαύρο δάκρυ αν δεν είναι απόλυτα φυσικό ..άσε τις αυστραλοπιθικιές μπρο μου ,κάτσε κάνε εκεί τις θεραπείες να σε βοηθήσουν,και να ψάξεις στην πορεία ένα γιατρό ,ο οποίος θα μπορεί να σου δώσει αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό πυκνό και αψεγάδιαστο ..μην ακούω @αλακιες
Δεν

Δεν το έθεσα μάλλον εγώ σωστά, εννοώ ότι δεν κυνηγάω το απόλυτα φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα απλά δεν θέλω να βλέπω άλλο το τριχωτό μου με αραίωση.

Μπλουζα