Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ε καλά ναι εννοείται αυτό , απλά έχω παρατηρήσει και εγώ όταν βγάζω φωτό ότι δεν είναι πάντα όπως φαίνεται στην πραγματικότητα !Ευχαρίστως να στις στείλω, αν και θεωρώ ότι γενικά δεν υπάρχουν φωτό που να μην είναι αντιπροσωπευτικές, όλες κάτι δείχνουν
Δηλαδή εννοείς οτι σε πολλές φωτο που βγάζεις φαίνεσαι χειρότερος από ότι είσαι στην πραγματικότητα; Πάντως οι φωτογραφιες που ανεβάζεις είναι αποκαλυπτικες σε εξωτερικό φωτισμό.Ε καλά ναι εννοείται αυτό , απλά έχω παρατηρήσει και εγώ όταν βγάζω φωτό ότι δεν είναι πάντα όπως φαίνεται στην πραγματικότητα !
Εννοώ ότι όταν βγάζω φωτογραφίες στο μπαλκόνι μου είναι διαφορετικές από όταν θα είμαι στην παραλία με τον ήλιο πάνω στο κεφάλι , η κάμερα με τόσο έντονο φως κάνει άλλο χρωμα το μαλλί !Δηλαδή εννοείς οτι σε πολλές φωτο που βγάζεις φαίνεσαι χειρότερος από ότι είσαι στην πραγματικότητα; Πάντως οι φωτογραφιες που ανεβάζεις είναι αποκαλυπτικες σε εξωτερικό φωτισμό.
ναι κατάλαβα τι θες να πεις οτι αλλάζει χρώμα το μαλλί με τον ήλιο. Αλλά και οι φωτογραφίες στο μπαλκόνι ειναι αποκαλυπτικές με διάχυτο φως σε σχέση με το να τις έβγαζες πχ μέσα στο σπιτι χωρις καλό φωτισμό..Εννοώ ότι όταν βγάζω φωτογραφίες στο μπαλκόνι μου είναι διαφορετικές από όταν θα είμαι στην παραλία με τον ήλιο πάνω στο κεφάλι , η κάμερα με τόσο έντονο φως κάνει άλλο χρωμα το μαλλί !
Ε ναι εννοείται αυτό , γιαυτο δεν βγάζω τέτοιες φωτογραφίες , πχ αν βάλω φλας ακόμα και έξω να είσαι με ήλιο πάλι φαίνονται αλλιώς οι φωτό , γιαυτο είπα ότι θέλω να δω τι φωτογραφίες υπάρχουν δεν είπα κάτι παράλογο !ναι κατάλαβα τι θες να πεις οτι αλλάζει χρώμα το μαλλί με τον ήλιο. Αλλά και οι φωτογραφίες στο μπαλκόνι ειναι αποκαλυπτικές με διάχυτο φως σε σχέση με το να τις έβγαζες πχ μέσα στο σπιτι χωρις καλό φωτισμό..
Άρα ο χώρος που τα καλύπτει όλα...Και επειδή τον ξέρω και το έχω ξαναπεί τόσο "κακός" για να φανεί το αποτέλεσμα και τόσο "καλός" ώστε να μη το θάψει...Πολύ σεμνές, σε εσωτερικό χώρο χωρίς φλας, απλά με φωτισμό από πάνω όπως όλες στο γραφείο μου. Μόλις έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου θα στις στείλω.