#monotovideometraei case #247, στάδιο 4, 2600 τριχοθυλάκια, FUE | 10 μήνες μετά

Noname12

Active Member
Κάπου διάβασα ότι είπε πως σε 2-3 χρόνια θα εκπαιδεύσει και άλλους γιατρούς. Μακάρι.
Θυμάμαι να το λέει στο podcast του Hair Restoration Network. Αλλά αυτό ήταν ήδη πριν από 18 μήνες, τώρα που το τσέκαρα και δεν έχω διαβάσει καμία νεότερη εξέλιξη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Κάνω moneydance...θέλεις σαν εμένα να χορεύεις ,άμα έχεις λεφτά στην τσέπη πρέπει πάντα να ξοδεύεις ..χαχαχαχα εεεεελα σου λέω.!!
Σιγουρα τα βιντεο βοηθησαν να δεις τι προσφερει. 100%. Απλα πλεον… ειναι η ιδια φτωχη συνταγη που γυρναει σε μια ανωφελη κοντρα, θεωρω.

Καλα αυτο με τον αερατο ειναι επικ αστειο. Γι αυτο ειναι καδενατος ο αερατος. Τα παιρνει απο ολες τις κλινικες :p :p :p

ch7.panos

Well-Known Member
Πολυ ενδιαφερον επιχειρημα.
Αριθμητικα ισχυει.
Αρχικα οταν εχω σχεδον 300 (ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ) νηματα με παρουσιασεις ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ, ειναι απολυτα λογικο να υπολειπονται αριθμητικα τα "ανεξαρτητα".
Αφετερου, οι περισσοτεροι ασθενείς μου δεν ενδιαφερονται να ποσταρουν στο φορουμ.
Προσωπικα τους δινω ολα τα κινητρα και ΕΠΙΜΕΝΩ να ποσταρουν, μονο ...λεφτα δεν τους προσφερω!
Μπορει να στο επιβεβαιωσουν οι @ch7.panos @TheodosisK και αλλοι
Επισης, εχω ηδη στειλει 5 verified στον @CVIAL και ο ιδιος μου ζητησε να ΜΗΝ στειλω αλλα ακομα γιατι δεν προλαβαινει.
Πιστευω θα το επιβεβαιωσει.

Μεταξυ μας, ξερουμε και οι δυο πως δεν ειναι θεμα "δυσπιστιας".
Ειναι κατι άλλο πολυ πιο βαθυ ....
Κανε αυτο που κανεις, θα κανω αυτο που κανω και θα δουμε τι θα γινει.
Ναι προσωπικά μου το είχε πει πριν και εγώ του είχα πει πως θα το έκανα έτσι κι αλλιώς.

TheodosisK

Active Member
Πολυ ενδιαφερον επιχειρημα.
Αριθμητικα ισχυει.
Αρχικα οταν εχω σχεδον 300 (ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ) νηματα με παρουσιασεις ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ, ειναι απολυτα λογικο να υπολειπονται αριθμητικα τα "ανεξαρτητα".
Αφετερου, οι περισσοτεροι ασθενείς μου δεν ενδιαφερονται να ποσταρουν στο φορουμ.
Προσωπικα τους δινω ολα τα κινητρα και ΕΠΙΜΕΝΩ να ποσταρουν, μονο ...λεφτα δεν τους προσφερω!
Μπορει να στο επιβεβαιωσουν οι @ch7.panos @TheodosisK και αλλοι
Επισης, εχω ηδη στειλει 5 verified στον @CVIAL και ο ιδιος μου ζητησε να ΜΗΝ στειλω αλλα ακομα γιατι δεν προλαβαινει.
Πιστευω θα το επιβεβαιωσει.

Μεταξυ μας, ξερουμε και οι δυο πως δεν ειναι θεμα "δυσπιστιας".
Ειναι κατι άλλο πολυ πιο βαθυ ....
Κανε αυτο που κανεις, θα κανω αυτο που κανω και θα δουμε τι θα γινει.

Ισχύει. Οταν ανέφερα στο γιατρό ότι θα παρουσιάσω στο forum, ούτε με αποθάρρυνε ούτε με απέτρεψε. Επίσης μου ειπε να μου κανει τα έξοδα να ερθω Αθήνα να μου πάρει τα μέτρα ο Cvial :)P) ώστε να γίνω ' verified'.

Δυστυχώς, τη χρονική εκείνη περιόδο δεν γινόταν. Στο μέλλον το βλέπουμε κι αυτό, δεν ειμαι αντίθετος.

Ναι αλλά χειρουργούν με τεχνητή νοημοσύνη. Δεν έχουν ανταγωνισμό εκεί...

Το τι θα ακούσουμε οτι κανει αυτή η (έρμη) η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν λέγεται.

Παρεπιπτόντως, έκανα επιμόρφωση σε φοιτητές στο Λβιβ τη προηγούμενη εβδομάδα στην Ουκρανία (ναι, εν μέσω πολέμου) για την χρήση εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης για διάφορους σκοπούς. Το πόσο άσχετοι είμαστε στην Ελλάδα σε σχέση με αυτούς, δεν περιγράφεται. Συνεπώς, τέτοιες αναρτήσεις μου θυμίζουν το ρητό "στους στραβούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος".

Είναι κρίμα όμως γιατί τα βίντεο που είχαμε δει απο αυτή τη κλινική είχαν (ή έχουν) άκρως υποσχόμενα αποτελέσματα.

Επίσης, με την ευκαιρία της ανάρτησης, εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, και υγεία!

nikhairloss

New Member
Καθόλου ανεξηγητο, καθε αλλο!
Αλλα αν σου απαντησω ΓΙΑΤΙ συμβαινει αυτο (επειδη μου εχουν πει δεκαδες ΜΕΛΗ του φορουμ που ΔΕΝ δεχονται να κανουν παρουσιασεις ουτε με εκπτωση!), θα γινει παλι ο κακος χαμος και δεν θελω.
Οποτε υπεθεσε οτι θες.

Καταλαβαινω πως καποιοι θεωρουν πως πρεπει να "εγκριθει" απο τα εμπειρα μελη του φορουμ ενας ιατρός για να καταξιωθει.
Ειδικα αν οι ιδιοι ανηκουν σε αυτα τα εμπειρα μελη.

Εγω θα αρκεστω στην εγκριση των ασθενων μου
Ειδικα μαλιστα οταν μου δινουν ΚΑΙ βιντεο, ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφημιση που χρειαζομαι εγω ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ιατρός.
Μπορει ομως καποιος αντικειμενικός παρατηρητης να σκεφτει το εξης:
  • Πώς γινεται και ο Αναστασακης εχει εκατονταδες βιντεο πριν μετα?
  • Υπαρχει περιπτωση να βγαινει καποιος σε βινετο, με ή χωρις προσωπο ενω ΔΕΝ ειναι ικανοποιημενος?
  • Γιατι >50% των βιντεο του Αναστασακη οι ασθενεις βγαινουν και μιλανε ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, κατι πολυ σπανιο σε διεθνες επιπεδο???
Για εμενα μιλανε οι ασθενείς μου που με ΠΛΗΡΩΣΑΝ κιόλας!

Ολοι οι υπολοιποι μπορουν να συνεχισουν "διαφημιζουν" οτι:
  1. Ειναι 50 χρονια κλινική
  2. Εχουν κανει 70.000 χειρουργεια.
  3. Εχουν 100 κλινικές στον πλανητη
  4. Εχουν μοναδικη ειδικη πατενταρισμενη τεχνική με δικο τηςονομα
  5. Εχουν κερδισει βραβειο καλύτερης κλινικής παγκοσμιώς
  6. Ο ιατρός τους ειναι Διευθυντης σε μεγαλο νοσοκομείο
  7. Χειρουργουν τους celebrities
γιατρε εδω και καιρο ψαχνομαι για ΜΜ, καπως ετσι μεσα σε πολλα βρεθηκα και σε αυτο το φορουμ, η αληθεια ειναι πως το 70% των βιντεο που εχω δει στο σαιτ σου η εδω ειναι παρα πολυ καλες δουλειες, ιδιως στο hairline, για την πυκνοτητα ισως το φτωχο μου μυαλο θα ηθελε κατι καλυτερο, αλλα η προσεγγιση σου και παγια τακτικη να μειωνεις τους συναδελφους στον χωρο και να υποστηριζεις συνεχως ποσο κακοι ειναι ολοι οι αλλοι στην δουλεια τους, και να φωτογραφιζεις συγκεκριμενες κλινικες και γιατρους (χωρις να γραφεις τα ονομα τα τους βεβαια, αλλα ολοι ξερουμε σε ποιους αναφερεσαι) δεν σε τιμα καθολου σαν γιατρο και σαν επαγγελματια, δηλαδη ολοι οι αλλοι στην ελλαδα ειναι κατσαπλιαδες? με κανει να πιστευω οτι ολα τελικα ειναι ενα πολυ καλο επιθετικο μαρκετινγκ, θα επρεπε να στηριζεσαι περισοτερο στα δεδομενα καλα αποτελεσματα της δουλειας σου και την διαφημιση απο τους ιδιους τους πελατες σου και λιγοτερο στην δυσφημιση των "αντιπαλων"

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
γιατρε εδω και καιρο ψαχνομαι για ΜΜ, καπως ετσι μεσα σε πολλα βρεθηκα και σε αυτο το φορουμ, η αληθεια ειναι πως το 70% των βιντεο που εχω δει στο σαιτ σου η εδω ειναι παρα πολυ καλες δουλειες, ιδιως στο hairline, για την πυκνοτητα ισως το φτωχο μου μυαλο θα ηθελε κατι καλυτερο, αλλα η προσεγγιση σου και παγια τακτικη να μειωνεις τους συναδελφους στον χωρο και να υποστηριζεις συνεχως ποσο κακοι ειναι ολοι οι αλλοι στην δουλεια τους, και να φωτογραφιζεις συγκεκριμενες κλινικες και γιατρους (χωρις να γραφεις τα ονομα τα τους βεβαια, αλλα ολοι ξερουμε σε ποιους αναφερεσαι) δεν σε τιμα καθολου σαν γιατρο και σαν επαγγελματια, δηλαδη ολοι οι αλλοι στην ελλαδα ειναι κατσαπλιαδες? με κανει να πιστευω οτι ολα τελικα ειναι ενα πολυ καλο επιθετικο μαρκετινγκ, θα επρεπε να στηριζεσαι περισοτερο στα δεδομενα καλα αποτελεσματα της δουλειας σου και την διαφημιση απο τους ιδιους τους πελατες σου και λιγοτερο στην δυσφημιση των "αντιπαλων"
Ειναι η αποψη σου.
ισως διότι δεν εχεις δει ΧΙΛΙΑΔΕΣ περιστατικα να χρειαζονται επιδιόρθωση,
εκατονταδες να παιρνουν χρονια ψυχοφαρμακα απο την συνολικη εμπειρια της καταστροφης της εμφανισης τους με τις οποιες συνεπειες
και πολλες εκατονταδες που πλεον ΔΕΝ μπορεις να βοηθησεις γιατι ειναι αδυνατον να γινει κατι πλεον.
ΟΛΟΙ αυτοι θα ειχαν ελπιδα να μη εχουν εφτασει εδω αν καποιος ειχε το θαρρος να τους εχει προειδοποιησει παλιότερα
ΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ οταν αναζητουν ιατρο/κλινικη
ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ/ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

Αυτο το κανω ΕΓΩ.
ΞΕΡΩ ποιοι ενοχλούνται, αλλα με αυτους ΔΕΝ νιωθω συναδελφος.
ΜΠΟΡΟΥΝ να γινουν καλύτεροι και να προσφερουν πολυ καλύτερες υπηρεσιες, και απλα προτιμούν τον ευκολο δρομο.

Εσυ ας πουμε ως ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μελος που ξαφνικα εμφανιζεσαι και γραφεις ως πρωτη δηλωση σου:
παγια τακτικη να μειωνεις τους συναδελφους στον χωρο και να υποστηριζεις συνεχως ποσο κακοι ειναι ολοι οι αλλοι στην δουλεια τους, και να φωτογραφιζεις συγκεκριμενες κλινικες και γιατρους (χωρις να γραφεις τα ονομα τα τους βεβαια, αλλα ολοι ξερουμε σε ποιους αναφερεσαι) δεν σε τιμα καθολου σαν γιατρο και σαν επαγγελματια,
μπορει κάλλιστα να εισαι καποιος ...βαλτος απο καποιον που "φωτογραφιζεται" απο εμενα για να με κανει να φανω "κακός" και να φυγει ο προβολεας απο πανω του
Αλλα ακομα και ετσι να ειναι (που δεν το πιστευω),, το ερωτημα ειναι:
ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?
ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ?

Οπότε, ασε τις νουθεσιες, ρωτα και εδω μεσα τους παλαιότερους φορουμιτες που δεν εχουν καποιο ...συμφερον επαγγελματικο (λες και εγ ωεζω αναγκη να "φαω πελατη" απο κανεναν...)
ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ
ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ

και μετα ευχαριστησε με/

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα