Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να αγιαζει το στομα σου.Ακριβως αυτό. Τουλάχιστον ο αναστασακης ανεβαζει συχνά, ασχέτως αν συμφωνούμε η οχι και κάποιος μπορεί να βγάλει εστω ένα συμπέρασμα με αυτα σε συνδιασμο με τα σχόλια. Οι άλλες κλινικες ειναι πραγματικά ανύπαρκτες και όταν σπάνια ανεβάζουν κατι ειναι και πολύ χειρότερο από του αναστασακη σαν παρουσίαση, κατι μακρινές φωτογραφίες. Μακάρι να ήταν εστω το μισό ενεργές οπως ειναι αυτος. Θεωρω αν κοψει θα ειναι νεκρο το φορουμ. Αφού όταν βλέπω να ανεβαζει αλλη κλινικη κατι ενθουσιαζομαι που θα δω κατι καινουριο. Ακόμη κ στα ανεξάρτητα το τελευταίο καιρο μόνο αναστασακης και σενεκα παίζει.
Καθόλου ανεξηγητο, καθε αλλο!Πώς γινεται μόνο οι δικοι σας ασθενείς να μην ενδιαφέρονται να ποστάρουν στο φόρουμ; Αυτό πραγματικα ειναι ανεξήγητο. Εχοντας παει στον κορυφαίο στην Ελλάδα αυτό θα ήταν επιπλέον κίνητρο…
Μυρίστηκε πολύ ψητό .Βλέπεις όμως ότι και η Antiagers έχει ξεκινήσει και το παλεύει...
Πριν τον γιατρο που αναφερεις το φορουμ ηταν κατε με πολυ καλυτερο. Γινοταν αναλυση σε περιστατικα ανεξαρτητα σοβαρα. Αναλυθηκε το σπλιτινκ, το keep, τα στριπ 6000 και 7000 θυλακια, γνκ απειρα. Τωρα ειναι πια μια σαπουνοπερα γυρω απο ενα γιατρο με βιντεο χωρις φως, χωρις μισο στοιχειο.Ακριβως αυτό. Τουλάχιστον ο αναστασακης ανεβαζει συχνά, ασχέτως αν συμφωνούμε η οχι και κάποιος μπορεί να βγάλει εστω ένα συμπέρασμα με αυτα σε συνδιασμο με τα σχόλια. Οι άλλες κλινικες ειναι πραγματικά ανύπαρκτες και όταν σπάνια ανεβάζουν κατι ειναι και πολύ χειρότερο από του αναστασακη σαν παρουσίαση, κατι μακρινές φωτογραφίες. Μακάρι να ήταν εστω το μισό ενεργές οπως ειναι αυτος. Θεωρω αν κοψει θα ειναι νεκρο το φορουμ. Αφού όταν βλέπω να ανεβαζει αλλη κλινικη κατι ενθουσιαζομαι που θα δω κατι καινουριο. Ακόμη κ στα ανεξάρτητα το τελευταίο καιρο μόνο αναστασακης και σενεκα παίζει.
Aπο αυτό που γράφω κατάλαβες πως ενθουσιάζομαι? Δεν εγραψα πουθενα ποσο γαμάτος γιατρός είναι ή οτι θέλω να πάω. Έγραψα οτι απο το μηδεν των αλλων κλινικων το τελευταιο καιρο, τουλαχιστον βλεπω κατι απο αυτόν και μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα με τα σχολια που γραφονται και τα βιντεο. Το αστείο ειναι οτι ακριβως το ιδιο γραφει με εμενα ο cvial απλα οχι τοσο αναλυτικα και το δικο μου σχόλιο πειραξε.Πριν τον γιατρο που αναφερεις το φορουμ ηταν κατε με πολυ καλυτερο. Γινοταν αναλυση σε περιστατικα ανεξαρτητα σοβαρα. Αναλυθηκε το σπλιτινκ, το keep, τα στριπ 6000 και 7000 θυλακια, γνκ απειρα. Τωρα ειναι πια μια σαπουνοπερα γυρω απο ενα γιατρο με βιντεο χωρις φως, χωρις μισο στοιχειο.
Αν ενθουσιαζεσε με μια τετοιας χαμηλης ποιοτητας διαφημιση απλα κανε subscribe στο youtube του.
Πριν τον γιατρο που αναφερεις το φορουμ ηταν κατε με πολυ καλυτερο. Γινοταν αναλυση σε περιστατικα ανεξαρτητα σοβαρα. Αναλυθηκε το σπλιτινκ, το keep, τα στριπ 6000 και 7000 θυλακια, γνκ απειρα. Τωρα ειναι πια μια σαπουνοπερα γυρω απο ενα γιατρο με βιντεο χωρις φως, χωρις μισο στοιχειο.
Αν ενθουσιαζεσε με μια τετοιας χαμηλης ποιοτητας διαφημιση απλα κανε subscribe στο youtube του.
Ακριβώς. Έχει καταντησει το φορουμ διαφήμιση της συγκεκριμένης κλινικής....που συνεχως ποστάρει βιντεο χωρις στοιχεία και αμα κάνει κριτική ο αλλος τον ειρωνεύεται απειλεί, προσπαθει να αλλάζει το θέμα και να λεει οτι εγώ ποστάρω και οι αλλο οχι, ενώ ειναι άσχετο με την κριτική που κανει ο αλλος...αυτο ειναι το φορουμ τελευταία. Από τότε που ξεκινησε να συμβαινει αυτο, μειώθηκαν και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις.Πριν τον γιατρο που αναφερεις το φορουμ ηταν κατε με πολυ καλυτερο. Γινοταν αναλυση σε περιστατικα ανεξαρτητα σοβαρα. Αναλυθηκε το σπλιτινκ, το keep, τα στριπ 6000 και 7000 θυλακια, γνκ απειρα. Τωρα ειναι πια μια σαπουνοπερα γυρω απο ενα γιατρο με βιντεο χωρις φως, χωρις μισο στοιχειο.
Αγαπητέ μόντ ο @Panos1982 του πόσταρε μια σειρά από ανεξάρτητα που είχαν πρόβληματα . Απάντηση δεν πήρε παρά μόνο ειρωνία και χλευασμό… Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ανάλυση περιστατικού και συζήτηση με τον εν λόγω στο φόρουμ.Η αλήθεια είναι Γρηγόρη ότι δεν υπάρχει και κάποια σοβαρή εξέλιξη στις μμ τα τελευταία χρόνια. Απλά είπαμε ότι ήταν να πούμε, κάναμε ένα quantum leap μπροστά στην γνώση σε ότι αφορά το φόρουμ και πλέον έχουμε πλαφονάρει. Δεν νομίζω ότι σε αυτό φταίει ο γιατρός.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί εδώ έχει ψωμάκι και χτυπάει…Ακριβώς. Έχει καταντησει το φορουμ διαφήμιση της συγκεκριμένης κλινικής....που συνεχως ποστάρει βιντεο χωρις στοιχεία και αμα κάνει κριτική ο αλλος τον ειρωνεύεται απειλεί, προσπαθει να αλλάζει το θέμα και να λεει οτι εγώ ποστάρω και οι αλλο οχι, ενώ ειναι άσχετο με την κριτική που κανει ο αλλος...αυτο ειναι το φορουμ τελευταία. Από τότε που ξεκινησε να συμβαινει αυτο, μειώθηκαν και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις.
Δεν εχει νοημα, ουτε οφελεί κάτι το φορουμ να σπαμάρεται από ανουσιες παρουσιάσεις κλινικών που εξυπηρετούν τους διαφημιστικους τους σκοπούς. Δηλαδη ειναι χειρότερο να βλέπεις συνεχώς τέτοιες παρουσιάσεις γιατι παραπληροφορείσαι και περιμένεις αλλα από αυτά που θα πάρεις τελικά...
Τις ιδιες παρουσιάσεις μπορουν να τις δουν τα μέλη και στο κανάλι στο youtube...οπότε για ποιο λογο να ποστάρει κ εδώ ακριβώς τα ιδια; και ποια σχολια οφελούν; να γράφει ο αλλος μπράβο γιατρέ, πολυ καλο; Απλά μονο για τη διαφήμιση του και να παίζει το ονομα του στο φορουμ.
Η αλήθεια είναι Γρηγόρη ότι δεν υπάρχει και κάποια σοβαρή εξέλιξη στις μμ τα τελευταία χρόνια. Απλά είπαμε ότι ήταν να πούμε, κάναμε ένα quantum leap μπροστά στην γνώση σε ότι αφορά το φόρουμ και πλέον έχουμε πλαφονάρει. Δεν νομίζω ότι σε αυτό φταίει ο γιατρός.
Αγαπητέ μόντ ο @Panos1982 του πόσταρε μια σειρά από ανεξάρτητα που είχαν πρόβληματα . Απάντηση δεν πήρε παρά μόνο ειρωνία και χλευασμό… Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ανάλυση περιστατικού και συζήτηση με τον εν λόγω στο φόρουμ.
Σίγουρα υπάρχει μια στασιμότητα στις μμ γνκ. Απλα πολλα παλιά μέλη που την έχουν κάνει, για πολύ καιρό, είχαν αψιμαχίες με έναν γιατρό. Και έτσι κάπως αραιώσαν. Απλά νιωθώ ότι παλιά θα έλιωνε κόσμος πάνω σε ένα ανεξάρτητο του Λορετσο/ερντο κλπ και τώρα υπάρχει πολύ προσοχή λόγω βαβούρας και μόνο γύρω απο μερικά βιντεό πριν-μετά, χωρις καν φωτο τοποθέτησης. Προσωπική αποψη. Μπορει να κανω και λάθος.Η αλήθεια είναι Γρηγόρη ότι δεν υπάρχει και κάποια σοβαρή εξέλιξη στις μμ τα τελευταία χρόνια. Απλά είπαμε ότι ήταν να πούμε, κάναμε ένα quantum leap μπροστά στην γνώση σε ότι αφορά το φόρουμ και πλέον έχουμε πλαφονάρει. Δεν νομίζω ότι σε αυτό φταίει ο γιατρός.
Δεν με πείραξε ρε φίλε απλα πλεον δεν νιώθω οτί αυτα τα βίντεο προσφέρουν κάτι. Έχουμε δει τις δυνατότητες της κλινικης. Τα βιντεο ειναι για μενα μια μετρια παρουσιασή μμ χωρις στοιχεια, φωτα κλπ. Οποτε οκ…. Ξερουμε τι μπορεις να παρεις σαν αποτελεσμα. Ειναι και οι συνθήκες ωραιοποιημενες. Γνωση δν υπαρχει λογω ελλειψης στοιχειων. Τι αλλο να δεις; Και παλι προσωπικη αποψη. Δεν εχω κατι μαζι σου.Aπο αυτό που γράφω κατάλαβες πως ενθουσιάζομαι? Δεν εγραψα πουθενα ποσο γαμάτος γιατρός είναι ή οτι θέλω να πάω. Έγραψα οτι απο το μηδεν των αλλων κλινικων το τελευταιο καιρο, τουλαχιστον βλεπω κατι απο αυτόν και μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα με τα σχολια που γραφονται και τα βιντεο. Το αστείο ειναι οτι ακριβως το ιδιο γραφει με εμενα ο cvial απλα οχι τοσο αναλυτικα και το δικο μου σχόλιο πειραξε.
Σίγουρα υπάρχει μια στασιμότητα στις μμ γνκ. Απλα πολλα παλιά μέλη που την έχουν κάνει, για πολύ καιρό, είχαν αψιμαχίες με έναν γιατρό. Και έτσι κάπως αραιώσαν. Απλά νιωθώ ότι παλιά θα έλιωνε κόσμος πάνω σε ένα ανεξάρτητο του Λορετσο/ερντο κλπ και τώρα υπάρχει πολύ προσοχή λόγω βαβούρας και μόνο γύρω απο μερικά βιντεό πριν-μετά, χωρις καν φωτο τοποθέτησης. Προσωπική αποψη. Μπορει να κανω και λάθος.
Σε θέμα εξέλιξης, θα προτιμούσα πια να κάνουμε έστω υποθετική κουβέντα στο τι κάνει ο Ζαρεβ απο τη βαβούρα γύρω απο έναν γιατρό. Γενικά μιλάω για τα μέλη, όχι για σένα προσωπικά ή εμένα.
Κάπου διάβασα ότι είπε πως σε 2-3 χρόνια θα εκπαιδεύσει και άλλους γιατρούς. Μακάρι.Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι καινούργιο. Ο Erdo πέρασε, το ίδιο και τα περιστατικά του Λορενζο, ο Τυρκάλας κοκ. Όλα κάνουν τον κύκλο τους. Δυστυχώς ο Zarev είναι κλειστός σαν σφίγγα. Δεν του παίρνεις κουβέντα.
Ναι δεν ειπα οτι προσφέρει πολλα με τα βιντεο κτλπ. Δεν είπα καν ότι έχω θετική εικόνα για αυτον. Απλά παρα το μηδέν των άλλων, εχω κατι που ειδικα με τα σχόλια με κάνουν να βγάζω συμπέρασμα. Σχόλια των έμπειρων μελών που εισαι κ εσυ μέσα, με βοήθησαν εμενα να σχηματίσω άποψη. Αυτό λέω τόση ώρα. Αν δν ανεβαζε τα βιντεο και ηταν σαν τους άλλους με τις άθλιες φωτο μια φορα τα χίλια χρόνια θα ήταν ερωτηματικό. Δεν ξέρω γιατί παρεξήγησες εσυ κ αλλοι που συμφωνούν με εσενα το σχόλιο μου, ίσως επειδή ο γιατρός χάρηκε με το σχόλιο μου. Αλλά εντάξει εδώ έχουμε δει να λένε για αερατο οτι εχει κονε με τον γιατρό επειδή ειπε οτι βελτιώθηκε από παλια, χαχαχ εχει ξεφυγει η κόντρα με τον γιατρό.Δεν με πείραξε ρε φίλε απλα πλεον δεν νιώθω οτί αυτα τα βίντεο προσφέρουν κάτι. Έχουμε δει τις δυνατότητες της κλινικης. Τα βιντεο ειναι για μενα μια μετρια παρουσιασή μμ χωρις στοιχεια, φωτα κλπ. Οποτε οκ…. Ξερουμε τι μπορεις να παρεις σαν αποτελεσμα. Ειναι και οι συνθήκες ωραιοποιημενες. Γνωση δν υπαρχει λογω ελλειψης στοιχειων. Τι αλλο να δεις; Και παλι προσωπικη αποψη. Δεν εχω κατι μαζι σου.
Σιγουρα τα βιντεο βοηθησαν να δεις τι προσφερει. 100%. Απλα πλεον… ειναι η ιδια φτωχη συνταγη που γυρναει σε μια ανωφελη κοντρα, θεωρω.Ναι δεν ειπα οτι προσφέρει πολλα με τα βιντεο κτλπ. Δεν είπα καν ότι έχω θετική εικόνα για αυτον. Απλά παρα το μηδέν των άλλων, εχω κατι που ειδικα με τα σχόλια με κάνουν να βγάζω συμπέρασμα. Σχόλια των έμπειρων μελών που εισαι κ εσυ μέσα, με βοήθησαν εμενα να σχηματίσω άποψη. Αυτό λέω τόση ώρα. Αν δν ανεβαζε τα βιντεο και ηταν σαν τους άλλους με τις άθλιες φωτο μια φορα τα χίλια χρόνια θα ήταν ερωτηματικό. Δεν ξέρω γιατί παρεξήγησες εσυ κ αλλοι που συμφωνούν με εσενα το σχόλιο μου, ίσως επειδή ο γιατρός χάρηκε με το σχόλιο μου. Αλλά εντάξει εδώ έχουμε δει να λένε για αερατο οτι εχει κονε με τον γιατρό επειδή ειπε οτι βελτιώθηκε από παλια, χαχαχ εχει ξεφυγει η κόντρα με τον γιατρό.