#monotovideometraei case #247, στάδιο 4, 2600 τριχοθυλάκια, FUE | 10 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC00020.JPG

DSC00021.JPG

DSC00022.JPG

DSC00024.JPG

DSC00025.JPG

DSC00029.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Καλησπέρα, η Χερλαιν δεν μου αρεσει. Προδίδει μεταμοσχευση. Εύκολο περιστατικό επίσης

Tetrakis

Well-Known Member
Εξέφρασα μια άποψη. Σίγουρα είναι καλύτερο από το πριν. Σε φυσικότητα υπολείπεται αρκετά….

FreeThinker

Well-Known Member
Διαφωνώ με τον @Tetrakis. Η hairline φαίνεται φυσική και είναι πολύ καλή. Το αριστερό temporal peak δε μου αρέσει από όσο είδα στο βίντεο.

Γιατρέ τον πάταγες πάντως στο χέρι όταν σφίξατε.

Anastasakis Hair Clinic

Διαφωνώ με τον @Tetrakis. Η hairline φαίνεται φυσική και είναι πολύ καλή. Το αριστερό temporal peak δε μου αρέσει από όσο είδα στο βίντεο.

Ουτε καν ειναι θηριο και φετες!

Tetrakis

Well-Known Member

Μπορεί να κάνω και λάθος. Σε μια ανεξαρτητη παρουσιαση θα κρίναμε καλύτερα. Ο λόγος πάντως ανεξάρτητες/total παρουσιάσεις είναι από τις χειρότερες στο φορουμ όσο αφορά την συγκεκριμένη κλινική. Εκει πηγάζει και η εκάστοτε δυσπιστία.

Anastasakis Hair Clinic

Μπορεί να κάνω και λάθος. Σε μια ανεξαρτητη παρουσιαση θα κρίναμε καλύτερα. Ο λόγος πάντως ανεξάρτητες/total παρουσιάσεις είναι από τις χειρότερες στο φορουμ όσο αφορά την συγκεκριμένη κλινική. Εκει πηγάζει και η εκάστοτε δυσπιστία.
Πολυ ενδιαφερον επιχειρημα.
Αριθμητικα ισχυει.
Αρχικα οταν εχω σχεδον 300 (ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ) νηματα με παρουσιασεις ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ, ειναι απολυτα λογικο να υπολειπονται αριθμητικα τα "ανεξαρτητα".
Αφετερου, οι περισσοτεροι ασθενείς μου δεν ενδιαφερονται να ποσταρουν στο φορουμ.
Προσωπικα τους δινω ολα τα κινητρα και ΕΠΙΜΕΝΩ να ποσταρουν, μονο ...λεφτα δεν τους προσφερω!
Μπορει να στο επιβεβαιωσουν οι @ch7.panos @TheodosisK και αλλοι
Επισης, εχω ηδη στειλει 5 verified στον @CVIAL και ο ιδιος μου ζητησε να ΜΗΝ στειλω αλλα ακομα γιατι δεν προλαβαινει.
Πιστευω θα το επιβεβαιωσει.

Μεταξυ μας, ξερουμε και οι δυο πως δεν ειναι θεμα "δυσπιστιας".
Ειναι κατι άλλο πολυ πιο βαθυ ....
Κανε αυτο που κανεις, θα κανω αυτο που κανω και θα δουμε τι θα γινει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Πολυ ενδιαφερον επιχειρημα.
Αριθμητικα ισχυει.
Αρχικα οταν εχω σχεδον 300 (ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ) νηματα με παρουσιασεις ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ, ειναι απολυτα λογικο να υπολειπονται αριθμητικα τα "ανεξαρτητα".
Αφετερου, οι περισσοτεροι ασθενείς μου δεν ενδιαφερονται να ποσταρουν στο φορουμ.
Προσωπικα τους δινω ολα τα κινητρα και ΕΠΙΜΕΝΩ να ποσταρουν, μονο ...λεφτα δεν τους προσφερω!
Μπορει να στο επιβεβαιωσουν οι @ch7.panos @TheodosisK και αλλοι
Επισης, εχω ηδη στειλει 5 verified στον @CVIAL και ο ιδιος μου ζητησε να ΜΗΝ στειλω αλλα ακομα γιατι δεν προλαβαινει.
Πιστευω θα το επιβεβαιωσει.

Μεταξυ μας, ξερουμε και οι δυο πως δεν ειναι θεμα "δυσπιστιας".
Ειναι κατι άλλο πολυ πιο βαθυ ....
Κανε αυτο που κανεις, θα κανω αυτο που κανω και θα δουμε τι θα γινει.
Πώς γινεται μόνο οι δικοι σας ασθενείς να μην ενδιαφέρονται να ποστάρουν στο φόρουμ; Αυτό πραγματικα ειναι ανεξήγητο. Εχοντας παει στον κορυφαίο στην Ελλάδα αυτό θα ήταν επιπλέον κίνητρο…

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω ότι γενικότερα δεν υπάρχουν πολλά ανεξάρτητα. Για κοίτα και στις άλλες κλινικές, πχ advanced, βλέπεις πολλά τον τελευταίο καιρό;

Tetrakis

Well-Known Member
Νομίζω ότι γενικότερα δεν υπάρχουν πολλά ανεξάρτητα. Για κοίτα και στις άλλες κλινικές, πχ advanced, βλέπεις πολλά τον τελευταίο καιρό;
Ναι εχεισ δικιο αλλά δεν ποστάρουν και οι ίδιες οι κλινικες. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει. Εσυ θεωρεις ότι έχει αξία ένα περιστατικό που καθαρα γίνεται για διαφημιστικούς λόγους και δεν παρέχεται απολύτως καμια πληροφορια;

Sansiro

Member
Ναι εχεισ δικιο αλλά δεν ποστάρουν και οι ίδιες οι κλινικες. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει. Εσυ θεωρεις ότι έχει αξία ένα περιστατικό που καθαρα γίνεται για διαφημιστικούς λόγους και δεν παρέχεται απολύτως καμια πληροφορια;
στα πραγματικά ανεξάρτητα βλέπουμε τις αστοχίες της κλινικής, την πραγματική εικόνα με κανονικό φωτισμό χωρις ωραιοπόιηση, τα πολυτριχα που βάζει στη Hairline, τις ταλαιπωρημενες δότριες με κενα βλέπε edyuser1, ξάφερφο tasos33 , τα οποία δεν βλέπουμε στις επίσημες παρουσιάσεις.
Οπότε τέτοιες επισημες παρουσιάσεις χωρις στοιχεια δεν εχουν κάποια αξια για το φορουμ, παρά μονο ειναι για τη διαφήμιση της κλινικης για να μαζέψει πελάτες από το φορουμ.
Γιαυτο ποστάρει συνεχώς περιστατικά, για να παίζει το ονομα της συνέχεια στο φορουμ...έτσι οταν μπαίνε το νέο μέλος στο φορουμ να βλέπει συνεχώς αυτη τη κλινικη και να μη βλέπει αλλους. Ποντάρει να πιάσει πελάτες τα νεα μέλη που δεν γνωρίζουν.

Tetrakis

Well-Known Member
στα πραγματικά ανεξάρτητα βλέπουμε τις αστοχίες της κλινικής, την πραγματική εικόνα με κανονικό φωτισμό χωρις ωραιοπόιηση, τα πολυτριχα που βάζει στη Hairline, τις ταλαιπωρημενες δότριες με κενα βλέπε edyuser1, ξάφερφο tasos33 , τα οποία δεν βλέπουμε στις επίσημες παρουσιάσεις.
Οπότε τέτοιες επισημες παρουσιάσεις χωρις στοιχεια δεν εχουν κάποια αξια για το φορουμ, παρά μονο ειναι για τη διαφήμιση της κλινικης για να μαζέψει πελάτες από το φορουμ.
Γιαυτο ποστάρει συνεχώς περιστατικά, για να παίζει το ονομα της συνέχεια στο φορουμ...έτσι οταν μπαίνε το νέο μέλος στο φορουμ να βλέπει συνεχώς αυτη τη κλινικη και να μη βλέπει αλλους. Ποντάρει να πιάσει πελάτες τα νεα μέλη που δεν γνωρίζουν.
Exactly.Η πίτα με τους νέους πελάτες και το visibility της κλινικής είναι το θεμα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Έχω πει την αποψή μου. Καλύτερα να υπάρχει πληροφορία έστω και κουτσή από το να μην υπάρχει καθόλου. Βέβαια όταν λείπουν πληροφορίες ή υπάρχουν ατέλειες στις παρουσιάσεις προφανώς και δεν έχουν την ίδια αξία με αυτές που είναι πλήρεις. Είναι απλά τα πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Μπορεί και να τους ενδιαφέρει αλλά ίσως να θεωρούν ότι θα χάσουν περισσότερα από ότι θα κερδίσουν. Δεν είναι τόσο εύκολη η έκθεση σε ένα φόρουμ με ανώνυμους και ελευθερία λόγου.

Ακριβως αυτό. Τουλάχιστον ο αναστασακης ανεβαζει συχνά, ασχέτως αν συμφωνούμε η οχι και κάποιος μπορεί να βγάλει εστω ένα συμπέρασμα με αυτα σε συνδιασμο με τα σχόλια. Οι άλλες κλινικες ειναι πραγματικά ανύπαρκτες και όταν σπάνια ανεβάζουν κατι ειναι και πολύ χειρότερο από του αναστασακη σαν παρουσίαση, κατι μακρινές φωτογραφίες. Μακάρι να ήταν εστω το μισό ενεργές οπως ειναι αυτος. Θεωρω αν κοψει θα ειναι νεκρο το φορουμ. Αφού όταν βλέπω να ανεβαζει αλλη κλινικη κατι ενθουσιαζομαι που θα δω κατι καινουριο. Ακόμη κ στα ανεξάρτητα το τελευταίο καιρο μόνο αναστασακης και σενεκα παίζει.

Μπλουζα