#monotovideometraei case #240, στάδιο 6, 2600 τριχοθυλάκια, FUE, 34 χρονών | 12 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC08515.JPG

DSC08529.JPG

DSC08530.JPG

DSC08518.JPG

DSC08519.JPG

DSC08520.JPG

DSC08521.JPG

DSC08523.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Active Member
Γνώμη μου ότι κανονικά δεν ήταν για μεταμόσχα αυτό το κεφάλι.
Ως αδαής, αυτό που βλέπω μου φαίνεται καλό. Mια χαρα καλυψη εχει για το χάλι που είχε! Απλά χρειάζεται και δευτερη στην οποία θα κάνει χρήση και τριχοθυλακίων από τα γένια του και φυσικά φινα.

george93

New Member
Με μία ακόμα μεταμόσχευση + φίνα η εικόνα του ασθενούς στα μάτια του 99% του κόσμου θα είναι ότι απλά έχει αραίωση στο crown και κατά τα άλλα έχει κανονικό μαλλί ο άνθρωπος! Σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με την αρχική του εικόνα πριν τις μεταμοσχεύσεις.
Δηλαδή κατάλληλοι για μεταμόσχευση είναι μόνο όσοι μπορούν να πετύχουν πλήρη κάλυψη "μπετό" σε όλο το κεφάλι?
Ως παθών και γεμάτο NW6 μου φαίνεται παραλογισμός. Προτιμώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με κάποια μαλλιά, έστω κι αν είναι με μικρότερη πυκνότητα προς τα πίσω παρά να: "just shave it bro". Ακόμα και η εμφάνιση ξυρισμένου look είναι διαφορετική αν έχεις μαλλιά στην ξυρισμένη περιοχή από το να είσαι "γυαλι".

bobby

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω αρκεί να «γεμίσει» το κεφάλι έστω με μία αποδεκτή πυκνότητα. Αν έχει την δυνατότητα να το κάνει αυτό τότε είναι αποδεκτό (από γυαλί να έχει ένα αραιό μεν μαλλί αλλά παντού). Αν το αφήσει έτσι καλύτερα να τα είχε ξυρίσει. Για αυτό ο γιατρος του πρέπει να κάνει σοβαρή αναλυση της κατάστασης και αν μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα (και είναι διατεθημένος για ακόμα 2 τουλαχιστον ΜΜ) να τον ενημερώσει. Αν είναι να μείνει εκεί που είναι τώρα καλύτερα όπως ήταν πριν με ένα ξύρισμα. Για διαφορά τεχνικά όπως δεσίματα με πλαϊνά δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εφόσον θα το συνεχίσει γιατί μπορούν να διορθωθούν……

bakalis

New Member
Πόση κάλυψη θα έλεγες έχει πετύχει μεχρι τωρα με 2600;
Τι ποσοστο απο το εμβαδόν του NW6;
Και με μία ακόμα αν κάνει (για πόσα grafts μιλάς μια ακόμα?) πόση θα γίνει η κάλυψη πιστεύεις;
Αν το αποτέλεσμα εχει εξηγηθεί πλήρως απο πριν στον κάθε υποψήφιο (και γνωρίζει ότι θα πρέπει να πάρει και φίνα) και ειναι μέρος του σχεδίου να κάνει ο καθένας ότι θέλει.
Αν κάνει και αλλη μία και πάρει και φίνα και μου δείξεις το αποτελεσμα τα λέμε τότε, αυτό που βλέπω εδω για μένα ειναι no-go:

1742656281862.png

bobby

Well-Known Member
Αυτό το κεφάλι για να έχει ένα ομοιόμορφο (αραιό ομως αποτέλεσμα όπως είναι τωρα μπροστά δηλαδή) θέλει 7k+-.

Leonidas88

New Member
Αυτό το κεφάλι για να έχει ένα ομοιόμορφο (αραιό ομως αποτέλεσμα όπως είναι τωρα μπροστά δηλαδή) θέλει 7k+-.
Αυτό όμως το αραιό αποτέλεσμα θέλει και οχταχιλιαρα και όλη την ταλαιπωρία (μικρή ή μεγάλη όπως το βλέπει κανείς),που προκαλούν οι ΜΜ.Ωρες ώρες σαν ομοιοπαθης αρχίζω και πιστεύω ότι μετά το nw5 η μεταμόσχευση δεν αξίζει.Καλυτερα να πας σε πρόσθετο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bakalis

New Member
Αυτό όμως το αραιό αποτέλεσμα θέλει και οχταχιλιαρα και όλη την ταλαιπωρία (μικρή ή μεγάλη όπως το βλέπει κανείς),που προκαλούν οι ΜΜ.Ωρες ώρες σαν ομοιοπαθης αρχίζω και πιστεύω ότι μετά το nw5 η μεταμόσχευση δεν αξίζει.Καλυτερα να πας σε πρόσθετο
Η να συμφιλιωθείς με την φυσική σου εικόνα.

Leonidas88

New Member
Επίσης να προσθέσω ότι θα ήθελα να δω από την συγκεκριμένη κλινική και ένα αποτέλεσμα με μεταμόσχευση στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Leonidas88

New Member
Η να συμφιλιωθείς με την φυσική σου εικόνα.
Αναλόγως τι εννοουμε φυσική εικόνα.Και η κακια αρρώστια φυσική είναι.Συμβιβαζεται κανένας με αυτό?Δεν κάνει κανείς τίποτα ?(Λίγο ακραίο το παράδειγμα βέβαια,αλλά πηγαίνει στην λογική αντιμετώπισης)

bakalis

New Member
Αναλόγως τι εννοουμε φυσική εικόνα.Και η κακια αρρώστια φυσική είναι.Συμβιβαζεται κανένας με αυτό?Δεν κάνει κανείς τίποτα ?(Λίγο ακραίο το παράδειγμα βέβαια,αλλά πηγαίνει στην λογική αντιμετώπισης)
Συγκρίνεις την καράφλα με τον καρκίνο;
Διαβάζω καλά;
Καράφλα εχεις και είσαι υγιής, ειναι καθαρά αισθητικό το θέμα όχι ζήτημα υγείας (πόσο μάλλον ζωής η θανάτου).

ΛΕΣ

Active Member
Ερωτηση προς τον γιατρο, σε ενα τοσο αδειο κεφαλι και οπως ειπε και ο ιδιος εχοντας ξεκινησει να χανει μαλλια απο τα 21 τι μπορει να περιμενει καποιος απο τη φιναστεριδη; προφανως ξερουμε οτι δεν αντιδρουν ολοι οι οργανισμοι με τον ιδιο τροπο στη φινα, απλα σαν μ.ο σαν rule of thumb καθως φανταζομαι εχετε δει παρα πολλους ασθενεις που μπηκαν για πρωτη μμ μπροστα και καναν το πισω σε 2ο χρονο περιμενοντας πρωτα να δωσει κατι η αγωγη;

Το ρωτω γιατι εγω προσωπικα ξεκινησα φινα με διαχυτη αραιωση και κενο στο κραουν και παροτι 4-5 χρονια μετα δεν εχω χειροτερευσει καθολου και ισως εχω πυκνωσει και καπως εκει που δεν ειχα τριχες δεν εχω δει καθολου αλλαγη.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ερωτηση προς τον γιατρο, σε ενα τοσο αδειο κεφαλι και οπως ειπε και ο ιδιος εχοντας ξεκινησει να χανει μαλλια απο τα 21 τι μπορει να περιμενει καποιος απο τη φιναστεριδη; προφανως ξερουμε οτι δεν αντιδρουν ολοι οι οργανισμοι με τον ιδιο τροπο στη φινα, απλα σαν μ.ο σαν rule of thumb καθως φανταζομαι εχετε δει παρα πολλους ασθενεις που μπηκαν για πρωτη μμ μπροστα και καναν το πισω σε 2ο χρονο περιμενοντας πρωτα να δωσει κατι η αγωγη;

Το ρωτω γιατι εγω προσωπικα ξεκινησα μ.μ με διαχυτη αραιωση και κενο στο κραουν και παροτι 4-5 χρονια μετα δεν εχω χειροτερευσει καθολου και ισως εχω πυκνωσει και καπως εκει που δεν ειχα τριχες δεν εχω δει καθολου αλλαγη.
Εχω δει να γεμιζουν κεφαλια με φιναστεριδη σε εντυπωσιακο βαθμο.
Οποιος δεν δεχεται να παρει Φιναστεριδη (χωρις καν να εχει δοκιμασει) κακο του κεφαλιου του

Noname12

Active Member
Εχω δει να γεμιζουν κεφαλια με φιναστεριδη σε εντυπωσιακο βαθμο.
Οποιος δεν δεχεται να παρει Φιναστεριδη (χωρις καν να εχει δοκιμασει) κακο του κεφαλιου του
Χρήσιμο σχόλιο. Μου κάνει εντύπωση ότι στις περισσότερες παρουσιάσεις σας σπάνια οι ασθενείς παίρνουν φιναστερίδη-τις περισσότερες φορές η αγωγή αναφέρεται σε μινοξιδίλη. Συναντάτε συχνά άρνηση απ' τους ασθενείς να πάρουν φιναστερίδη;

Μπλουζα