#monotovideometraei case #207, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια| 9 μήνες μετά

gregkont13

Verified MM member
Asli Tarcan, μακραν το χειροτερο hair mill της Τουρκιας με ατελειωτα botched περιστατικα και κατεστραμενα κεφαλια σε ασθενης απο ολα τα μηκη και πλατη της γης, 4,7/5 με 1800 Google Reviews.

Προβολή συνημμένου 65585

Και εδω hair clinic Anastasakis, 4,8/5 με 700 google reviews

Προβολή συνημμένου 65586

Οποτε με βαση τα Google Reviews τα οποια θεωρεις αξιοπιστα εισαι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με το Asli Tarcan σωστα;
Πως τολμάς; Είναι ο γιατρός εκεί μέλος της Ελαματ; Έχει εκατοντάδες βίντεο με χτενισμένα μαλλιά προς τα πίσω; Είναι ο γιατρός εκεί ένα σύμβολο της επιστημονικής κοινότητας στη μεταμοσχυεσή μαλλιών; Έχει ο γιατρός εκεί διδακτορικό και δημοσιευσείς; Έχει ακαδημαικά metrics;

Εδώ εγώ έμαθα από έγκυρη πηγή, πως εξωγιήνοι ήρθαν σε επαφή με τη γη και ζήτησαν για την πρώτη διαγαλαξιακή δημοκρατία, ο επίσημος γιατρός μεταμόσχευσής μαλλιών να είναι ο Δρ. Κωσταντίνος Αναστασάκης! Ασε τις συγκρίσεις σε παρακαλώ :)

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Επίσης τα google reviews δεν επαληθεύονται οπότε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτές......Δεν αποτελεί λοιπόν κριτήριο

aeratos28

Just aeratos
Εγώ πάντως το πιστευω
Εδώ εγώ έμαθα από έγκυρη πηγή, πως εξωγιήνοι ήρθαν σε επαφή με τη γη και ζήτησαν για την πρώτη διαγαλαξιακή δημοκρατία, ο επίσημος γιατρός μεταμόσχευσής μαλλιών να είναι ο Δρ. Κωσταντίνος Αναστασάκης!

Kostas97

Well-Known Member
Ναι, η κλινικη σε δουλευει με εκατονταδες βιντεο, 700 google reviews ειναι ολα ψεμματα και η Γη επιπεδη.
Ειναι αποριας αξιο πως στα google reviews δεν υπαρχει αντιστοιχο περιστατικο δειγματοληπτικα διαβαζοντας.

Ομως 2 ατομα που εκαναν εκει μεταμοσχευση, και δεν ερχονται απο καποιον τριτο, λεν αυτο το πραγμα.

Αρα κατι αυτοι δεν καταλαβαν καλα;

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Παιδιά ας ηρεμήσουμε. Μην λέμε τέτοια πράγματα. Ο άνθρωπος εργάζεται 14 ώρες τη μέρα (λες και αυτό έχει σχέση με αυτά που του είπαν, αλλά τέσπα)... Όλοι λένε μαλ@κίες. Μην τον εκνευρίσετε γιατί ο δικηγόρος του δεν θα κοιμάται μέχρι τα Χριστούγεννα για να γράψει τόσες άγωγες. Από φόρουμ για καράφλα, θα μας κάνει φόρουμ νομικής αν συνεχίσετε... Και είχα και μια πρώην δικήγορο και δεν μου κόψε να διαβάσω και εγώ λίγο αστικό να είμαι έτοιμος!
και σκέψου ότι ο @aeratos28 του έχει προκαλέσει και επαγγελματική βλάβη... δηλαδή αν τον είχε στα ώπα ώπα πόσες θα δούλευε?

oreo

Well-Known Member
LoL

Συνημμένα

• Screenshot_20241014_201258_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_20241014_201258_com.facebook.katana.jpg
    481.5 KB · Προβολές: 59

aeratos28

Just aeratos
Παραμύθια τώρα δικά του μωρέ..προσπαθεί να βρει τρόπους σαν επιχειρήματα ,τα οποία δεν έχουν απολύτως καμία βάση, και καλά για να με φοβισει ότι με αυτά θα κινηθεί νομικά απέναντι μου ..ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου εντελώς δεν λέει να το καταλάβει..όλα αυτά τα επιχειρήματα του απλά δεν ευσταθούν πουθενά ..γτ εγω ,δεν ρωτάω όπως λέει ο ιδιος το γτ δεν πήγαν καλά τα αποτελεσματα αυτά και προσπαθώ κάτι μέσω αυτού .δεν με νοιάζει το αν πήγαν η όχι καλά γτ σε μια επέμβαση πολλά μπορεί να μην πάνε καλά και δεν κρίνεται καν αυτό...Για το αν ισχύει η όχι η προσπάθεια απόκρυψης αυτών των περιστατικών από το φόρουμ τον κατηγορησαν οι πελάτες του..εγώ αυτό τον ρωτάω αν ισχύει η όχι..και αυτό,έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να τό ρωτάω και να θέλω να μάθω την αλήθεια ..είμαι καταναλωτής ,είμαι μέλος του φόρουμ,εδώ έγιναν οι παρουσιάσεις αυτές των πελατών του ,οι οποίοι ήταν μέλη του φόρουμ και εδώ σαν μέλος και εγώ,αναζητώ να μάθω τι ισχυειμ.γτ αν ισχύει αυτό,νομίζω πως δεν έχει καμία θέση στο φόρουμ ο γιατρός ,να συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα,να έχει ελευθέρας πρόσβαση εδώ ,να κάνει διαφημιση με τον τρόπο που ο ίδιος θέλει , αγνοώντας τους όρους του φόρουμ και μόλις τον ρωτάει κάποιος για τις κατηγορίες να αρχίζει τις διαστρευλωσεις και να προσπαθεί με αυτές να φοβίσει τα μέλη ..
και σκέψου ότι ο @aeratos28 του έχει προκαλέσει και επαγγελματική βλάβη... δηλαδή αν τον είχε στα ώπα ώπα πόσες θα δούλευε?

LoverBoy

Well-Known Member
Στις παρουσιάσεις που κάνει ο γιατρός που κατά τα άλλα είναι βίντεο και δέχομαι ότι μπορεί ο καταναλωτής να έχει μια πιο καθαρή εικόνα δεν μας δείχνει ποτέ την τοποθέτηση και όταν παλαιότερα ερωτήθηκε για αυτό ξεκάθαρη απάντηση δεν λαβαμε ποτέ......Οι γιατροί του εξωτερικού ακόμα και στο εσωτερικό και στις vfm κλινικές τουλάχιστον στις παρουσιάσεις τους ανεβάζουν και φώτο τοποθέτησης......Το να ανεβάσω μια φώτο εγώ το πριν και το μετά δεν μου λέει κάτι καθώς είναι ελειπές....Είναι γιατρός και θα έπρεπε να καταλαβαίνει για ποιό λόγο είναι σημαντικότατη η φωτογραφία της τοποθέτησης για να κριθεί σωστά η όλη παρουσίαση!

aeratos28

Just aeratos
Και μια φωτό της τοποθέτησης πάλι δεν λέει τπτ..αν δεν είναι live το περιστατικό ,να δεις τη-τις μερα-ες τοποθέτησης ,και να δεις ανά μήνα με δίμηνο την πορεία της επέμβασης πως θα εξελιχθεί,ώστε να είσαι σίγουρος για το τι βλέπεις ,τότε δεν έχει αξία για μένα καν η παρουσίαση..τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το φόρουμ..έχουμε δει στο παρελθόν φωτό με πριν και μετά από μελος ,και φωτό της τοποθέτησης και τελικά το αποτέλεσμα που βλέπαμε ,ήταν αποτέλεσμα μετά από δυο επεμβάσεις ,και όχι από μια όπως παρουσιάστηκε..τραγικά πράγματα εντελώς .νομίζω έπεσε Μπαν μόνιμο τότε και καλώς έγινε..για τις κλινικές τους είναι οκ τέτοιες παρουσιάσεις...για φόρουμ είναι αστείες ..όλοι ξέρουμε τι γίνεται..ο κόσμος εκτός φόρουμ όμως που δεν έχει ιδέα ,πιάνεται μακακας και εντυπωσιάζεται με τέτοιες παρουσιάσεις ..εκεί στοχεύουν οι κλινικές και μόνο .
Στις παρουσιάσεις που κάνει ο γιατρός που κατά τα άλλα είναι βίντεο και δέχομαι ότι μπορεί ο καταναλωτής να έχει μια πιο καθαρή εικόνα δεν μας δείχνει ποτέ την τοποθέτηση και όταν παλαιότερα ερωτήθηκε για αυτό ξεκάθαρη απάντηση δεν λαβαμε ποτέ......Οι γιατροί του εξωτερικού ακόμα και στο εσωτερικό και στις vfm κλινικές τουλάχιστον στις παρουσιάσεις τους ανεβάζουν και φώτο τοποθέτησης......Το να ανεβάσω μια φώτο εγώ το πριν και το μετά δεν μου λέει κάτι καθώς είναι ελειπές....Είναι γιατρός και θα έπρεπε να καταλαβαίνει για ποιό λόγο είναι σημαντικότατη η φωτογραφία της τοποθέτησης για να κριθεί σωστά η όλη παρουσίαση!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Asli Tarcan, μακραν το χειροτερο hair mill της Τουρκιας με ατελειωτα botched περιστατικα και κατεστραμενα κεφαλια σε ασθενης απο ολα τα μηκη και πλατη της γης, 4,7/5 με 1800 Google Reviews.

Προβολή συνημμένου 65585

Και εδω hair clinic Anastasakis, 4,8/5 με 700 google reviews

Προβολή συνημμένου 65586

Οποτε με βαση τα Google Reviews τα οποια θεωρεις αξιοπιστα εισαι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με το Asli Tarcan σωστα;
Για να καταλaβω.
τα βιντεο ΔΕΝ σου κανουν
Τα reviews ΔΕΝ σου κανουν
Τα reviews ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των ιδιων των ασθενων, κατι που σιγουρα ΔΕΝ εχιε ο καθε τουρκοσ, ΔΕΝ σου κανουν

Τελικα ΤΙ θεωρεις αξιοπιστο???

Κατσε να μαντεψω.
Το να σου πει ο @CVIAL ΠΟΥ να πας, και οι ανεξαρτητες παρουσιασεις στο ...Ελληνικο φορουμ?

(εχω και τετοιες και εχουν βγαλει ματια καποιες.)

Οποτε αγαπητε, ΟΤΙ μα ΟΤΙ και να σου αποδειξω, το μισος, ο φθονος και η μισσαλοδοξια και το hate επειδη απλα ΔΕΝ σεβομαι ανωνυμοα τρολ/χουλιγκαν και συμπεριφερομαι οπως θεωρω οτι ΑΞΙΖΕΙ σε ανωνυμα τρολ/χουλιγκαν δεν σου επιτρεπει να δεις καν την αληθεια.

Δεν μιλαω για εσενα! Μιλαω για τους ΔΕΙΛΟΥΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που συμπεριφερονται σαν δειλος ΟΧΛΟΣ κρυμμενοι πισω απο οθονες και προσπαθούν να προκαλεσουν βλαβη απλα για ζηλευεουν και μεταμφιεζουν το κομπλεξ τους σε δηθεν "ενδιαφερον για την αλήθεια και το καλο των ανιδεων ασθεενων".

Ο ΜΟΝΟΣ που κατι εχει κατι ΕΜΠΡΑΚΤΑ, με χρονο και κοπο, ειναι ο @CVIAL

ΞΕΡΕΙΣ γι αποιου μιλαω. Προφανως ΟΧι για εσενα....

Anastasakis Hair Clinic

Να κριθει ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ???
Να κριθει ΤΙ???

Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ κοιταει ο ενδιαφερομενος.
Δεν ειμαι εδω μεσα για να "ΚΡΙΘΩ" απο ΜΗ ΙΑΤΡΟΥΣ.

Προβαλω την δουλεια μου για τους ενδιαφερομενους

Αν εσυ εισαι εδω ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ, καλα κανεις, αλλα εγω ΔΕΝ οφειλω να κατσω να με κρινεις επειδη εσυ εχεις τετοια επιθυμια.

Εκτος αν θεωρεις οτι ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ.
Αυτο θεωρεις μηπως?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το να σου πει ο @CVIAL ΠΟΥ να πας, και οι ανεξαρτητες παρουσιασεις στο ...Ελληνικο φορουμ?
Ποτέ δεν προτείνω σε κάποιον που να πάει απαντώντας σε pm (λάμβάνω δεκάδες) και σχεδόν ποτέ δεν επιβεβαιώνω ούτε αν συμφωνώ με την επιλογή του. Είναι πάγια θέση μου και ισχύει για όλες τις κλινικές. Ακόμα και σε νήματα αποφεύγω να πάρω θέση.

aeratos28

Just aeratos
Ανεξάρτητες έχεις κάποιες λες που έχουν βγάλει μάτια?? Χαχαχαχα .
Ποιες? Πόσες έχεις ανεξάρτητες? 2-3-4?
Πόσες? .
Και από τις 2-3-4 ανεξάρτητες ,οι δυο σε κατηγόρησαν ότι τους παρότρυνες να σταματήσουν τις παρουσιάσεις τους εδώ στο φόρουμ επειδή δεν εξελίχθηκαν καλα

Το ποιος κρύβεται και είναι δειλός να απαντήσει σε κατηγορίες σοβαρές από πελάτες του ...μάντεψε ποιος είναι..
ανεξαρτητες παρουσιασεις στο ...Ελληνικο φορουμ?

(εχω και τετοιες και εχουν βγαλει ματια καποιες.)

LoverBoy

Well-Known Member
Να κριθει ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ???
Να κριθει ΤΙ???

Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ κοιταει ο ενδιαφερομενος.
Δεν ειμαι εδω μεσα για να "ΚΡΙΘΩ" απο ΜΗ ΙΑΤΡΟΥΣ.

Προβαλω την δουλεια μου για τους ενδιαφερομενους

Αν εσυ εισαι εδω ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ, καλα κανεις, αλλα εγω ΔΕΝ οφειλω να κατσω να με κρινεις επειδη εσυ εχεις τετοια επιθυμια.

Εκτος αν θεωρεις οτι ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ.
Αυτο θεωρεις μηπως?
Πάλι γυρνάτε την κουβέντα και το πάτε αλλού!Όταν επαινούμε τις δουλειές σας είμαστε καλοί και όταν δεν συμφωνούμε είμαστε ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ!Δεν είναι θέμα να σας κρίνουμε το να ανεβάσετε κάποια φωτογραφία τοποθέτησης γιατρέ αλλά έτσι αποκαλείται μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ παρουσίαση που έχει αρχή μέση τέλος........Καταλαβαίνετε πολύ καλά πόσο ρόλο παίζει η φώτο της τοποθέτησης αλλά αν εσείς θεωρείτε ότι θα σας κρίνουμε απο αυτό και ως μη ΙΑΤΡΟΙ και ως ενδιαφερόμενοι δεν έχει νόημα η κουβέντα μας!Κατά τα άλλα όμως εσείς κρίνετε άλλους πολύ καλά!

aeratos28

Just aeratos
Τώρα που το θυμήθηκα..που ανέβασε 1-2 μνμτα ο gregkont,από εκείνο το νήμα του Αναστασάκη που διεγραψες.. είχε πει ο Αναστασάκης ,ότι σε παρακάλεσα εγώ να μην συναντηθώ στην κλινική μαζί του γτ φοβόμουν..Σε παρακάλεσα εγώ ποτέ να μην συναντηθώ μαζί του γτ τον φοβόμουν όπως λέει?
Ποτέ δεν προτείνω σε κάποιον που να πάει απαντώντας σε pm (λάμβάνω δεκάδες) και σχεδόν ποτέ δεν επιβεβαιώνω ούτε αν συμφωνώ με την επιλογή του. Είναι πάγια θέση μου και ισχύει για όλες τις κλινικές. Ακόμα και σε νήματα αποφεύγω να πάρω θέση.

gregkont13

Verified MM member
Οποτε αγαπητε, ΟΤΙ μα ΟΤΙ και να σου αποδειξω, το μισος, ο φθονος και η μισσαλοδοξια και το hate επειδη απλα ΔΕΝ σεβομαι ανωνυμοα τρολ/χουλιγκαν και συμπεριφερομαι οπως θεωρω οτι ΑΞΙΖΕΙ σε ανωνυμα τρολ/χουλιγκαν δεν σου επιτρεπει να δεις καν την αληθεια.

Δεν μιλαω για εσενα! Μιλαω για τους ΔΕΙΛΟΥΣ, ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που συμπεριφερονται σαν δειλος ΟΧΛΟΣ κρυμμενοι πισω απο οθονες και προσπαθούν να προκαλεσουν βλαβη απλα για ζηλευεουν και μεταμφιεζουν το κομπλεξ τους σε δηθεν "ενδιαφερον για την αλήθεια και το καλο των ανιδεων ασθεενων".
Τη μία η επίθεση μας σε κάνει γλυκούλη και γίνεσε αγαπητός και κλέινεις δουλίες. Την άλλη έχουμε κακουργηματική συμπεριφορά (κάναμε και δολοφονίες) και σου προκαλούμε βλάβη.

Τη μία θες οι πελάτες σου να έχουν γνώσεις όπως εμείς, την άλλη είμαστε μισαλλόδοξοι, μη ιατροί που σε μισούμε και σε ζηλευούμε για άγνωστους λόγους που υπάρχουν στο κεφάλι σου.

Γενικά Ιατρέ έχεις πραγματικά κουράσει. Όλα τα φόρουμ στον κόσμο είναι ανώνυμα. Αυτό το φόρουμ φτιάχτηκε από ασθενείς, όχι από ιατρούς, για να μπαίνει κόσμος να μιλάει για το πρόβλημα του. Ο πρώτος λόγος ανωνυμίας ήταν ότι κάποιοι ντρέπονταν για τη καράφλα που είχαν και ήθελαν να μιλήσουν γι' αυτο και να βρουν ίσως και λύση χωρίς να ξέρει κανείς ποιοι είναι. Ταυτόχρονα κρίναμε και δουλίες που γίνονταν από ιατρούς σε ασθενεις.

Εσύ λοίπον που δεν συνέβαλες σε τίποτα ποτέ για να φτιαχτεί αυτό το φόρουμ ήρθες εδώ, προσπαθώντας να βγάλεις λεφτά και μόνο εκμεταλλευόμενος τη φιλοξενία του φόρουμ και όλο κράζεις τα μέλη. Και εσύ όμως πίσω από το μόνιτορ παρουσιάζεις όπως θες εσυ, στις συνθήκες που θες εσύ, με τα μήκη μαλλιού που θες εσύ, με τα χτενίσματα που θες εσύ και δεν είδα να στέλνεις και κανέναν στον Cvial για verify να βγει η αλήθεια στη φόρα.

Έχεις ελάχιστα ανέξαρτητα που κανένα δεν έχει λάβει σχόλια θριάμβου όπως λες και απλά πετάς βίντεο πίσω από το μόνιτορ χωρις να έχεις ούτε πολλά ανεξάρτητα, ούτε να έχει γίνει κανένα verify. Δεν δίνεις στοιχεία για τις μμ που κάνεις, οπότε κανείς δεν μπορεί να κρίνει τίποτα και όλα αυτά εκμεταλλευόμενος ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από ασθενείς και εσύ δεν κόπιασες ποτέ γι' αυτό. Απλά το χρησιμοποιείς σαν φιλοξενούμενος μπας και κανένας πελάτης έρθει και ακουμπήσει σε σένα τα λεφτά του.

Ο μόνος που βγάζει φθόνο είσαι εσύ. Εγώ νομίζω πως επιτίθεσαι σε άλλες κλινικές, σε αντιπροσώπους, στα μέλη, σε όποιον μιλήσει εδώ μέσα γιατί θες να υπάρχει μόνο το δικό σου μαγάζι και καλύπτεις αυτές τις επιθέσεις κάτω από το μανδύα της προστασίας του κοινού, ενώ τα κάνεις όλα μονάχα για δικό σου κέρδος. Έχεις μεγάλο μαγαζί βλέπεις που χρειάζεται πολλά χρήματα για να τρέχει και αν πέσει η δουλεία δεν θα είναι καλό για κανέναν.

Δεν σε μισει και δεν σε ζηλευεί κανένας. Απλά εικάζω πως δεν σε συμπαθούν. Βλέπεις το Messiah complex σε συνδιασμό με το ναρκισσισμό δεν είναι ζηλευτές αρέτες. Είσαι ο μόνος επιστήμονας εδώ μέσα που έφτασε να υποστηρίζει accounts που κάναν ρατσιστικές επιθέσεις σε ασθενείς του... Που τον πλήρωσαν από το υστέρημα τους.

Επειδή λίγοι νοιάζονται για τις υποδείξεις και τις επιθέσεις σου και για όσα λες γενικότερα, άμα δεν σου αρέσει το φορουμ, φύγε και φτιάξε ένα δικό σου και δείχνε εκεί τα ουαου skills σου και κάνε εκεί υποδείξεις... Πιστευώ πως και gym που πας είσαι ο κλασσικός κουραστικός τύπος που γυρνάει γύρω γύρω και κάνει υποδείξεις σε όλους στο άκυρο ότι δεν κάνουν σωστά την άσκηση :)

Βαρέθηκα να διαβάζω από σένα τις ίδιες σαχλάμαρες 4 χρόνια. Πήγαινε σε καμία Γαρμπή να ξεσκάσεις (σε έχω δει και εκεί, δίπλα ήμασταν ;) ) και άσε το φόρουμ και τα μέλη του ήσυχα.

LoverBoy

Well-Known Member
Τη μία η επίθεση μας σε κάνει γλυκούλη και γίνεσε αγαπητός και κλέινεις δουλίες. Την άλλη έχουμε κακουργηματική συμπεριφορά (κάναμε και δολοφονίες) και σου προκαλούμε βλάβη.

Τη μία θες οι πελάτες σου να έχουν γνώσεις όπως εμείς, την άλλη είμαστε μισαλλόδοξοι, μη ιατροί που σε μισούμε και σε ζηλευούμε για άγνωστους λόγους που υπάρχουν στο κεφάλι σου.

Γενικά Ιατρέ έχεις πραγματικά κουράσει. Όλα τα φόρουμ στον κόσμο είναι ανώνυμα. Αυτό το φόρουμ φτιάχτηκε από ασθενείς, όχι από ιατρούς, για να μπαίνει κόσμος να μιλάει για το πρόβλημα του. Ο πρώτος λόγος ανωνυμίας ήταν ότι κάποιοι ντρέπονταν για τη καράφλα που είχαν και ήθελαν να μιλήσουν γι' αυτο και να βρουν ίσως και λύση χωρίς να ξέρει κανείς ποιοι είναι. Ταυτόχρονα κρίναμε και δουλίες που γίνονταν από ιατρούς σε ασθενεις.

Εσύ λοίπον που δεν συνέβαλες σε τίποτα ποτέ για να φτιαχτεί αυτό το φόρουμ ήρθες εδώ, προσπαθώντας να βγάλεις λεφτά και μόνο εκμεταλλευόμενος τη φιλοξενία του φόρουμ και όλο κράζεις τα μέλη. Και εσύ όμως πίσω από το μόνιτορ παρουσιάζεις όπως θες εσυ, στις συνθήκες που θες εσύ, με τα μήκη μαλλιού που θες εσύ, με τα χτενίσματα που θες εσύ και δεν είδα να στέλνεις και κανέναν στον Cvial για verify να βγει η αλήθεια στη φόρα.

Έχεις ελάχιστα ανέξαρτητα που κανένα δεν έχει λάβει σχόλια θριάμβου όπως λες και απλά πετάς βίντεο πίσω από το μόνιτορ χωρις να έχεις ούτε πολλά ανεξάρτητα, ούτε να έχει γίνει κανένα verify. Δεν δίνεις στοιχεία για τις μμ που κάνεις, οπότε κανείς δεν μπορεί να κρίνει τίποτα και όλα αυτά εκμεταλλευόμενος ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από ασθενείς και εσύ δεν κόπιασες ποτέ γι' αυτό. Απλά το χρησιμοποιείς σαν φιλοξενούμενος μπας και κανένας πελάτης έρθει και ακουμπήσει σε σένα τα λεφτά του.

Ο μόνος που βγάζει φθόνο είσαι εσύ. Εγώ νομίζω πως επιτίθεσαι σε άλλες κλινικές, σε αντιπροσώπους, στα μέλη, σε όποιον μιλήσει εδώ μέσα γιατί θες να υπάρχει μόνο το δικό σου μαγάζι και καλύπτεις αυτές τις επιθέσεις κάτω από το μανδύα της προστασίας του κοινού, ενώ τα κάνεις όλα μονάχα για δικό σου κέρδος. Έχεις μεγάλο μαγαζί βλέπεις που χρειάζεται πολλά χρήματα για να τρέχει και αν πέσει η δουλεία δεν θα είναι καλό για κανέναν.

Δεν σε μισει και δεν σε ζηλευεί κανένας. Απλά εικάζω πως δεν σε συμπαθούν. Βλέπεις το Messiah complex σε συνδιασμό με το ναρκισσισμό δεν είναι ζηλευτές αρέτες. Είσαι ο μόνος επιστήμονας εδώ μέσα που έφτασε να υποστηρίζει accounts που κάναν ρατσιστικές επιθέσεις σε ασθενείς του... Που τον πλήρωσαν από το υστέρημα τους.

Επειδή λίγοι νοιάζονται για τις υποδείξεις και τις επιθέσεις σου και για όσα λες γενικότερα, άμα δεν σου αρέσει το φορουμ, φύγε και φτιάξε ένα δικό σου και δείχνε εκεί τα ουαου skills σου και κάνε εκεί υποδείξεις... Πιστευώ πως και gym που πας είσαι ο κλασσικός κουραστικός τύπος που γυρνάει γύρω γύρω και κάνει υποδείξεις σε όλους στο άκυρο ότι δεν κάνουν σωστά την άσκηση :)

Βαρέθηκα να διαβάζω από σένα τις ίδιες σαχλάμαρες 4 χρόνια. Πήγαινε σε καμία Γαρμπή να ξεσκάσεις (σε έχω δει και εκεί, δίπλα ήμασταν ;) ) και άσε το φόρουμ και τα μέλη του ήσυχα.
Τα είπες όλα greg πολύ σωτά και χωρίς προσβολές.....Πολύ σωστή τοποθέτηση

aeratos28

Just aeratos
Ωπ ..στην Καιτουλα τα σπάτε?? Χαχαχα.
Για τον Σχοινά πάντως τον έκοβα τον δόκτωρ...
Εγώ είμαι του ποιοτικού πάντως ..μόνο Λιόλιου ..η τραγουδίστρια με τα ανοιχτά τα μπούτια .χαχαχαχα
Στο θέμα τώρα,καλά τα λες .άλλα που .έχει βρει τη μαρμιτα εδώ και ψάχνει πελάτες ..κατά τα άλλα,προσβάλει πάλι τα μέλη,ότι δεν έχουμε κάνει και δεν ξέρουμε τπτ ,ότι είμαστε άσχετοι,όσοι βέβαια του απευθύνουμε ερωτήσεις..ασέβεια στον ιστότοπο φιλοξενίας εντελώς .αδιαφορία για τους όρους συμμετοχής και παρουσίασης ..ότι του το επέτρεψαν φταίει βασικα,όχι αυτός ..διαγραφή χωρίς σκέψη εδώ και καιρό επρεπε..μόνιμο μπαναρισμα και διαγραφή κάθε μνμτος του,και των παρουσιάσεων του άνευ αξίας για το φόρουμ που μοναδικός σκοπός τους είναι η προβολή,διαφήμιση προς όφελος για την δουλειά του ,χωρίς να πληρούν τα κριτήρια παρουσιάσεων που έχει εδώ η κοινότητα αυτή..όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .ότι θα απαξιώνει και το φόρουμ ολόκληρο και τον cvial λέγοντας ότι περιμένουν μέλη να τους πει ο cvial που να πάνε για επέμβαση ,είναι και ψευδή και εκτός τόπου και χρονου δηλώσεις αυτές ..διαγράψτε τον,διαγράψτε του και κάθε νήμα και παρουσίαση του εδώ αφού απαξιώνει με αυτό τον τρόπο και με τις πράξεις αλλά και με τα λεγόμενα του το φόρουμ και θα χοροπηδάει μόνος του λες και είναι μόνιμα σε τραμπολίνο μετά..:D:Dγτ πολύ το έχει παρατραβηξει το θέμα και η υπομονή κάπου ξεπέρασε το όριο της
Πήγαινε σε καμία Γαρμπή να ξεσκάσεις (σε έχω δει και εκεί, δίπλα ήμασταν ;) ) και άσε το φόρουμ και τα μέλη του ήσυχα.

Anastasakis Hair Clinic

Πάλι γυρνάτε την κουβέντα και το πάτε αλλού!Όταν επαινούμε τις δουλειές σας είμαστε καλοί και όταν δεν συμφωνούμε είμαστε ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ!Δεν είναι θέμα να σας κρίνουμε το να ανεβάσετε κάποια φωτογραφία τοποθέτησης γιατρέ αλλά έτσι αποκαλείται μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ παρουσίαση που έχει αρχή μέση τέλος........Καταλαβαίνετε πολύ καλά πόσο ρόλο παίζει η φώτο της τοποθέτησης αλλά αν εσείς θεωρείτε ότι θα σας κρίνουμε απο αυτό και ως μη ΙΑΤΡΟΙ και ως ενδιαφερόμενοι δεν έχει νόημα η κουβέντα μας!Κατά τα άλλα όμως εσείς κρίνετε άλλους πολύ καλά!
Αν θες να επαινεσεις, δικαιωμα σου.
Αν θες να κραξεις, δικαιωμα σου.
ΔΕΝ ειμαι εδω ομως για να με κρινετε, αν θες να το κανεις δικαιωμα σου.

ΔΕΝ ειμαι εδω για να σου κανω ...ολοκληρωμενες παρουσιασεις οπως θα τις θελει ο οποιοσδηποτε αλλα για να παρουσιασω την δουλεια μου οπως κρινω. ως ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ.

ΠΑΝΤΑ παραμενετε ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ, και κανενα προβλημα!
Το να ΚΡΙΝΟΥΝ μη ιατροι για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο περαν την ΕΙΚΟΝΑΣ, δλδ , κουβεντες για πυκνοτητες, εργαλεια, βελονες, κτλ, ειναι αυτο που ειναι και αν εσεις θεωρειτε πως ειστε ικανοι να εχετε ΕΓΚΥΡΗ αποψη, ποιος ειμαι εγω να εχω αλλη αποψη? δικαιωμα σας.

Εγω δεν κρινω κανενα.
ΚΡΙΝΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΞΕΡΟΛΩΝ.
Εχω προσκαλεσει οποιον θελει να μου πει τις ...γνωσεις του και τις προσωπικες του επιθεσεις προσωπο με προσωπο οπως κανουν οι ΑΝΤΡΕΣ σ εολη την ιστορια της ανθρωποτητας.
Να δω με ποιον μιλαω, να δει και αυτος.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ μου κρινω ειναι καταπιστες και ειμαι βεβαιος πως ΚΑΝΕΙΣ εδω μεσα δεν ανατραφηκε ετσι απο τους γονεις του να ειναι θρασυδειλος και να προσβαλει και να βλαπτει καποιον που αναγκαστικα ειναι επωνυμος, ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΚΟΤΑ.

ΑΥΤΑ κρινω, μιας και ο @CVIAL δεν προστατευει απο τις ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ (ΟΧΙ την κριτική) οπως θα οφειλε.
Εχει προφανως τους λογους του.
παντως η ...ελευθερια του λογου ΔΕΝ ειναι λογος.

Μπλουζα