#monotovideometraei case #200, στάδιο 5, FUE, 3500 τριχοθυλάκια, 30 χρονών | 13 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
DSC02537 (1).jpg

DSC02540.JPG

DSC02541.JPG

DSC02542.JPG

72.png

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
Πρέπει να έχει και πολύ καλή τρίχα ο συγκεκριμένος γτ το αποτέλεσμα φαίνεται εντυπωσιακό.

Ίσως λόγω ηλικίας να είχε κάποιο αποτέλεσμα και η μινο

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ εδώ ωραίο το αποτέλεσμα,μιλάς και γ dense packing ..πόση πυκνότητα δηλ;
Απολαστε βρε παιδια το "πιατο" και αφηστε την συνταγη κατα μερος!
Φυτρωσαν, ειναι πυκνα, ειναι φυσικα, ο ασθενης ικανοποιημενος!
Ελπιζω και εσυ!

JimKan1

Well-Known Member
Απολαστε βρε παιδια το "πιατο" και αφηστε την συνταγη κατα μερος!
Φυτρωσαν, ειναι πυκνα, ειναι φυσικα, ο ασθενης ικανοποιημενος!
Ελπιζω και εσυ!

Με αλλα λογια μη ρωτατε πολλα πολλα, δειτε εκει το αποτελεσμα, μπειτε "μπραβο ουαου φανταστικο" και τελος.

Κατι τετοιο μου ειχε πει και ο Γκουρας

LoverBoy

Well-Known Member
Γιατρέ δεν απαντάτε ποτέ όμως στις ερωτήσεις στα ποστ σας για να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε!
Εμείς κάνουμε παρουσιάσεις και απαντάμε στις ερωτήσεις των μελών.....Εσείς?
Επίσης όταν φέρνουν το "πιάτο" στα καλά εστιάτορια σου εξηγούν κατά γράμμα τι περιέχει,σε τι βαθμούς ψήθηκε,και με τι κρασί ταιριάζει!

Gianney

Well-Known Member

Anastasakis Hair Clinic

Με αλλα λογια μη ρωτατε πολλα πολλα, δειτε εκει το αποτελεσμα, μπειτε "μπραβο ουαου φανταστικο" και τελος.

Κατι τετοιο μου ειχε πει και ο Γκουρας
Όταν θα σου εχει >300 (συντομα 400!) βιντεο με περιστατικα με μαλλια που χτενιζονται και βρεχονται να ξανακανεις συγκριση πετυχημενη. :p
:p :p

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ δεν απαντάτε ποτέ όμως στις ερωτήσεις στα ποστ σας για να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε!
Εμείς κάνουμε παρουσιάσεις και απαντάμε στις ερωτήσεις των μελών.....Εσείς?
Επίσης όταν φέρνουν το "πιάτο" στα καλά εστιάτορια σου εξηγούν κατά γράμμα τι περιέχει,σε τι βαθμούς ψήθηκε,και με τι κρασί ταιριάζει!
Δεν απανταω στις ερωτησεις διοτι δεν παει ποτε καλα για λογους που προφανως ευθυνομαι εγω....
Μιλαω με την δουλεια μου, ειναι καλυτερα ετσι για ολους!

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν απανταω στις ερωτησεις διοτι δεν παει ποτε καλα για λογους που προφανως ευθυνομαι εγω....
Μιλαω με την δουλεια μου, ειναι καλυτερα ετσι για ολους!
Διαφωνώ καθώς από ένα βίντεο έχουμε την μισή πληροφορία..... Δεν γνωρίζουμε τον λόγο του ασθενή, δεν μας δείχνετε φώτο τοποθέτησης.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα