Mexis - μακριά!!!

Effective

New Member
Ήταν το μέλος "Master" που χρησιμοποιούσε το email του Μέξη και αργότερα όταν τον ρώτησα σχετικά, εξαφανίστηκε. Ο ίδιος μου είχε στείλει λίγο καιρό μετά ένα email ζητώντας με να βρεθούμε σε ένα μέρος στην Αθήνα περί της 11-12 το βράδυ, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Για να πω την αλήθεια, δεν τον είδα με τα μάτια μου να είναι ο Μέξης, αλλά από τα δεδομένα εκείνα, εικάζω ότι ήταν αυτός. Μετά "ξύπνησαν" και άρχισαν να χρησιμοποιούν άλλα emails.

Παρεμπιπτόντως ο αλλος χρηστης που ειναι βοηθος του Μεξή. Κώστας Μεξής λέγεται, μπορεις να τον βρείς στο ίνστα με greeklish, μουσικός απο τη μια, στη κλινικη απο την αλλη, εχει βγει και σε συνεντευξη, αμα θες σου στελνω links οταν φτασω σπιτι
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Effective

New Member
Συγγνώμη αλλά και συ φυλακή πρέπει να μπεις λόγο υπερβολικής άγνοιας κινδύνου.δεν δικαιολογείται εν έτη 2020 να την πατάς από μεξηδες,με όλα τα μέσα πληροφόρησης που υπάρχουν.


Αμα δεν εψαχνα στη δευτερη σελιδα του google δεν θα έβρισκα ποτε αυτο το forum και παλι καλα δηλαδη γιατι μολις πηρα να κανονισω ραντεβου για διαγνωση. Αν και με 700€ τα 25ml θα ειχα γελασει μαζι τους κατευθειαν.
 

tamaliamoupiso

Well-Known Member
χαχαχα, ωραίος αυτός. Πλούσια μαλλιά έχω σου λέει....και αν κάτι δεν πάει καλά, θα τους πω και ένα τραγούδι. χαχαχαχα
 
Μπλουζα