Max-os, fut+fut, 4408+2467 grafts, 11/11/2009 & 06/09/2010

best1210

Member
Απ: Μεταμόσχευση στην Κύπρο strip 4408 11-11-09

στην περιπτωση αυτη κανεις αλλη μια για το τελειο αποτελεσμα..αρκει να τα διαθετεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member

Μάχος είπε:
Πάνο, συμφωνώ και γώ (καθαρή δουλειά και η μεχρι τωρα πορεία του στριπ)
Στην Κύπρο γνώρισα και εναν Ισπανό που είχε επισκευτεί το HDC για ........ (θελω την προσοχή σας) για να του αφαιρεθούν 2 στριπ από τα ΠΕΝΤΕ ( 5 ) που είχε πίσω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έβλεπα στο κεφάλι του τα παλια strip και δεν το πιστευα. Μάλιστα ο τύπος αφαίρεσε τα 2 στριπ και τα θυλάκια που υπήρχαν εκεί τα μετέφερε με fUE στη hairline.
Γενικά απο Ισπανία είχε πολύ κόσμο εκεί οι περισσότεροι ασθενείς ήταν για "επιδιορθώσεις".
Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα καθολου τι ακριβως ειχε κανει ο ισπανος!!???????

Conan

Member

-stamatis- είπε:
..Μαχο θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ειμαι 27 και σκεφτομαι και εγω να κανω καποια μεταμοσχευση για να προλαβω οτι μπορω. Τωρα ειμαι στη κατηγορια 2. Ανησυχω γιατι εχω ακουσει οτι φαινονται πολυ ασχημα μετα απο καποια χρονια οι μεταμοσχευσεις γιατι αραιωνει το μαλλι και φαινονται σαν ξενο σωμα . Τι εχεις να πεις για αυτο? Τι θα μας συμβουλευες?

Ελα ρε γινεται τετοιο πραγμα? μπαα..... Εσυ Σταματη που το ειδες/ διαβασες?

max_os

New Member

3746741
O ισπανός είχε παλιές επεμβάσεις με stip.
Τα σημάδια των οποίων φαινόταν σαν τις ραφές του Φρανκεστάιν!! Ηταν στον αριθμό 4 ή 5
Στο HDC έκανε νέο στριπ - κατι σαν πλαστική κλεινοντας τα 2 παλια "κακότεχνα" στριπ με ένα νέο και ταυτοχρονα μεταφύτευε τα μοσχευματα στη λήπτρια.
Περισσότερες λεπτομέρειες αν θέλετε μπορείτε να ζητήσετε από την ΣΟΥΖΥ τoυ HDC.
Μαχος

kapa

Μέλος του προσωπικού

3746741 είπε:
[quote author=Μάχος link=topic=1337.msg22649#msg22649 date=1262526104]
Πάνο, συμφωνώ και γώ (καθαρή δουλειά και η μεχρι τωρα πορεία του στριπ)
Στην Κύπρο γνώρισα και εναν Ισπανό που είχε επισκευτεί το HDC για ........ (θελω την προσοχή σας) για να του αφαιρεθούν 2 στριπ από τα ΠΕΝΤΕ ( 5 ) που είχε πίσω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έβλεπα στο κεφάλι του τα παλια strip και δεν το πιστευα. Μάλιστα ο τύπος αφαίρεσε τα 2 στριπ και τα θυλάκια που υπήρχαν εκεί τα μετέφερε με fUE στη hairline.
Γενικά απο Ισπανία είχε πολύ κόσμο εκεί οι περισσότεροι ασθενείς ήταν για "επιδιορθώσεις".
Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα καθολου τι ακριβως ειχε κανει ο ισπανος!!???????
[/quote]
το κεφαλι κοσκινο :eek:εκανε 5 στριπ,ηθελε να αφερεσει μερικα.τα δυο τα ενωσε,και τα θυλακια που υπηρχαν στα ενδιαμεσα απο ατα τα δυο τα μετεφερε με fue στην ληπτρια

-stamatis-

New Member

να σου πω το εχω δει μετα ματια μου σε ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας (οι οποιοι εκαναν πολυ παλαιοτερα μεταμοσχευση μαλλιων) και τελικα μετα απο 3-4 χρονια αναγκαστηκαν να ξυριζουν τα μαλλια τους.
...για αυτο δινω τα ευσημα σε αυτον που ειπε..ε ξανακανεις επεμβαση αν εχεις να τα σκασεις :worshipper

GK

New Member

Conan είπε:
Ελα ρε γινεται τετοιο πραγμα? μπαα..... Εσυ Σταματη που το ειδες/ διαβασες?

Εννοείται ότι γίνεται, για αυτό και παλιότερα στις αρχές της μεταμόσχευσης μαλλιών, έλεγαν ότι καλό είναι να έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση και μετά να γίνει η επέμβαση, με άλλα λόγια να έχεις μείνει καράφλος, γιατί π.χ εάν πάει κάποιος που αυτη τη στιγμή είναι ΝW 2-3 και κάνει ενώ έχει προδιάθεση για NW-με-καψες τότε φαντάζεσαι πως θα είναι σε βάθος χρόνου, από τότε βέβαια μπήκε στην ζωή μας η φιναστερίδη που επιβραδύνει (εάν δεν σταματάει 95%) την τριχόπτωση.
Για αυτό και όσοι κάνουν, τους λένε να πέρνουν μετά φίνα (από όσα παιδιά έχω διαβάσει εδώ δλδ και σε φόρουμ του εξωτερικού).

best1210

Member

-stamatis- είπε:
να σου πω το εχω δει μετα ματια μου σε ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας (οι οποιοι εκαναν πολυ παλαιοτερα μεταμοσχευση μαλλιων) και τελικα μετα απο 3-4 χρονια αναγκαστηκαν να ξυριζουν τα μαλλια τους.
...για αυτο δινω τα ευσημα σε αυτον που ειπε..ε ξανακανεις επεμβαση αν εχεις να τα σκασεις :worshipper
στην δουλεια μου ειχα ενα γιατρο 45ρη..
εκανε μια μεταμοσχευση αμερικη (αν θυμαμαι χασον) μετα απο 5 χρονια επρεπε να κανει κ αλλη..
πλεον ειναι τουμπανο..σταθερα τελεια η εικον α των μαλλιων του..
το θεμα ειναι αν τα εχεις κ αν τα εχεις αν θελει καποιος να τα σκασει για να αισθανεται καλυτερα..

αν δεις κ futzyhead απο χασον(τα παιδια τον ξερουν σιγουρα γιατι ειναι μορφη απο πελατες που εχουν κανει μμ) ηταν γλομπος τελειως κ τωρα εχει πολυ πυκνα μαλλια τα οποια εχει βαψει κ ξανθα ???

max_os

New Member

best1210 είπε:
μαχο να κανω μια ερωτηση..
στο μπλογκ σου δεν πρεπει να εχεις βαλει τις τελευταιες φωτο που εδειξες στο σαιτ σωστα?
αν μπορεις κ οποτε εχεις χρονο βαλε μια φωτο σε wet μορφη... ;)
Οχι στο Μπλόκ δεν έβαλα ακόμη -σκοπευω να το κάνω στο εξάμηνο δλδ στις 11/05/2010.
Οπότε θα βάλω και μια με βρεγμένο μαλλί.
-stamatis- είπε:
..Μαχο θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ειμαι 27 και σκεφτομαι και εγω να κανω καποια μεταμοσχευση για να προλαβω οτι μπορω. Τωρα ειμαι στη κατηγορια 2. Ανησυχω γιατι εχω ακουσει οτι φαινονται πολυ ασχημα μετα απο καποια χρονια οι μεταμοσχευσεις γιατι αραιωνει το μαλλι και φαινονται σαν ξενο σωμα . Τι εχεις να πεις για αυτο? Τι θα μας συμβουλευες?
..... φίλε καλύτερα να μιλήσεις με την κλινική θα σου πουν και θα σε φωτίσουν καλύτερα.
---- στην περίπτωσή μου που με "γέμισαν" μπροστα και επάνω.Ο κουρεας δεν καταλαβε τιποτα. Εσκεμένα είχα πάει σε ένα άσχετο κομμωτήριο.

Μάχος
***** για όποια απορία θα σας πρότεινα να επικοινωνήσετε με την κλινική. Την ίδια γλώσσα μιλάμε, συν το ότι είναι πολύ εξυπηρετικοί και καθόλου "υπερ άνω...."

max_os

New Member

best1210 ορίστε και με γουέτ λοοκ.
Οι φωτογραφίες είναι σε *.pdf και συγκρίνουν την περιοχή
πριν την μεταμόσχευση
στους 4 μήνες και
στους 5,5 μήνες.
Μάχος

Συνημμένα

• sygritiko_wet3.pdf
    647.8 KB · Προβολές: 620

3746741

Member

αποτελεσμα τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!το ζητημα μαλλι δεν υπαρχει κανανας λογος να σε ξαναανησυχησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

Μάχος είπε:
best1210 ορίστε και με γουέτ λοοκ.
Οι φωτογραφίες είναι σε *.pdf και συγκρίνουν την περιοχή
πριν την μεταμόσχευση
στους 4 μήνες και
στους 5,5 μήνες.
Μάχος

τι να πω ??? ??? ???

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ :worshipper :worshipper :worshipper
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ? ??? ??? ???

ΜΑΧΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?
Κ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΩΣΤΑ?

max_os

New Member

φίλε από την επόμενη μέρα της επέμβασης παίρνω φινα 1μγ.
(την οποία και αυτή θα την ελαττώσω στο μισό από τον Σεπτέμβριο)
H minoχidil 2% αρχικά και 5% μετ'έπειτα μου έφερε αλλεργία (φαγούρα - κνησμό) και δεν τη χρησιμοποιώ.
.....εντάξει ψυχολογικά είμαι ΟΚ (δεν είμουν ποτέ χάλια).
Απλά την επέμβαση την έκανα από "τσατίλα" που λέμε γιατί δεν μπορούσα να χτενιστώ και μου την "εσπαγε" λιγάκι. Με ενδιέφερε (και με ενδιαφέρει) πάντα η εξωτερική μου εμφάνιση όχι όμως σε σχέση με τους άλλους αλλά για μένα.
αυτά Μάχος

best1210

Member

Μάχος είπε:
φίλε από την επόμενη μέρα της επέμβασης παίρνω φινα 1μγ.
(την οποία και αυτή θα την ελαττώσω στο μισό από τον Σεπτέμβριο)
H minoχidil 2% αρχικά και 5% μετ'έπειτα μου έφερε αλλεργία (φαγούρα - κνησμό) και δεν τη χρησιμοποιώ.
.....εντάξει ψυχολογικά είμαι ΟΚ (δεν είμουν ποτέ χάλια).
Απλά την επέμβαση την έκανα από "τσατίλα" που λέμε γιατί δεν μπορούσα να χτενιστώ και μου την "εσπαγε" λιγάκι. Με ενδιέφερε (και με ενδιαφέρει) πάντα η εξωτερική μου εμφάνιση όχι όμως σε σχέση με τους άλλους αλλά για μένα.
αυτά Μάχος

μα πανω απ ολα αυτο μετραει..να νιωθεις καλα εσυ..
κ αφου το ειχες "αναγκη" καλα επραξες...
ειχες πει οτι θα κανες κ αλλη μια επεμβαση?

αν κ δεν πιστευω οτι χρειαζεται..τα μαλλια σου ειναι σουπερ ;)

best1210

Member

κ κατι αλλο γιατι δεν διεκρινα καπου τιμη..
ποσα εδωσες συνολικα για την επεμβαση?
αν το ειπες στις πρωτες σελιδες κ δεν το διεκρινα ζητω συγνωμη..

max_os

New Member

best1210,
σκοπός της μεταμόσχευσης ήταν να καλύψω όλο το κενό που είχε δημιουργηθεί, μπορούσα από πλευράς δότριας. Αλλά από δικό μου λάθος έγινε εσφαλμένη εκτίμηση. Με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω 2ο strip κατά τις αρχές Σεπτέμβρη. Ο αριθμός των μοσχευμάτων δεν θα είναι μεγάλος ισως 1500 το πολύ πολύ 2000. Με τη χρήση του propesia αλλά και επειδή μεγαλώνουν τα μπροστινά παρατηρώ να κλείνει το κενό . Σίγουρα δε χρειάζομαι 2000 (είναι υπερβολικά - ουτε καν 1500 (εκτίμηση δική μου)) . Θα σκεφτώ να κάνω 2ο στρίπ -παίζει και το ενδεχόμενο της FUE η οποία είναι είναι λιγάκι "τσουχτερή".
Θα αποφανθώ περί τις 11*5*2010 για τον Σεπτέμβρη.
Τώρα για το άλλο που λές, αν νοιώθω καλά.....
Σου απαντώ . Νοιώθω απίστευτα.-
Αυτό το εισπράττω και από τους άλλους, κυρίως τους φίλους και τους γνωστούς.
Αυτοί που το ξέρουν ότι έκανα μεταμμόσχευση και με βλέπουν τώρα μου λένε ότι έκανα την καλύτερη επένδυση για το εαυτό μου
ή ότι εκανα το καλύτερο δώρο στον ευατό μου και άλλα παρόμοια.
Σε όλους όσους δεν το είπα....ΔΕΝ έχουν καταλάβει "μια" που λέμε.
Τα λέμε! και
*****πιστευω να μη γίνομαι κουραστικός *****
Μ.

best1210

Member

καθολου κουραστικος..ισα ισα κατατοπιστικος ;D
οσον αφορα τωρα την δευτερη μμ που θα κανεις πιστευω οτι θα λυθει οριστικα το προβλημα σου κ δεν θα εχεις κανενα αγχος πλεον :p

με ενδιαφερει παρα πολυ η ψυχολογια των ανθρωπων κ μονο που λες νιωθω απιστευτα απλα σε καταλαβαινω..
χαιρομαι παρα πολυ για σενα κ σου ευχομαι τα καλυτερα φιλαρακι..
οταν ειδα τις συγκριτικες φωτο απλα οι διαφορες ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ..

τετοιο μαλλι που εχεις τωρα πρεπει να ειχες μια δεκαπενταετια πριν :worshipper

mindtrapper

Member

Μάχος είπε:
Αλλά από δικό μου λάθος έγινε εσφαλμένη εκτίμηση. Με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω 2ο strip κατά τις αρχές Σεπτέμβρη.

Μπορείς να εξηγήσεις ποιο ήταν το λάθος σου, μήπως μπορέσουμε να αποφύγουμε καμιά κακοτοπιά φίλε Μάχο;

max_os

New Member

mindtrapper είπε:
[quote author=Μάχος link=topic=1337.msg32863#msg32863 date=1272807119]Αλλά από δικό μου λάθος έγινε εσφαλμένη εκτίμηση. Με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω 2ο strip κατά τις αρχές Σεπτέμβρη.

Μπορείς να εξηγήσεις ποιο ήταν το λάθος σου, μήπως μπορέσουμε να αποφύγουμε καμιά κακοτοπιά φίλε Μάχο;
[/quote]
Nαι. Δεν το αποφάσισα γρήγορα. Δηλαδή , η πρώτη μου επαφή με το τριχολογικό κέντρο ήταν τον Σεπτέμβρη του 2008 οπότε και οι φωτογραφίες που έστειλα παρουσίαζαν την κατάστασή μου τον 09/2008. ενώ την απόφαση την πήρα τον Σεπτέμβρη του 2009 και τελικά την επέβαση την έκανα τον 11/2009.
Στο διάστημα αυτό είχα αρκετά μεγαλη διαφορά στη λήπτρια περιοχή (έχασα αρκετές τρίχες) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καλύψω όλη την περιοχή με την επιθυμητή πυκνότητα.
Αν υπήρχε η δυνατότητα να κάνω fue ΄την πρώτη μέρα και strip τη δευτερη, ίσως να είχα πετύχει πληρη κάλυψη. Δεν ήταν όμως δυνατόν να αναβληθούν άλλα περιστατικά για "πάρτυ" μου. Δεν πειράζει !!!!!!!!!!!!!!!
Εφ'όσον το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητο, μέχρι τώρα εξελίσεται φυσιολογικά, θα ξαναπάω στο νησί γιατί πέραν από την μεταμόσχευση 'εχω αφήσει και άλλους ανοιχτούς λογαριασμούς.............!!!!!!!!

Souzie

Member

Μάχος είπε:
3746741
O ισπανός είχε παλιές επεμβάσεις με stip.
Τα σημάδια των οποίων φαινόταν σαν τις ραφές του Φρανκεστάιν!! Ηταν στον αριθμό 4 ή 5
Στο HDC έκανε νέο στριπ - κατι σαν πλαστική κλεινοντας τα 2 παλια "κακότεχνα" στριπ με ένα νέο και ταυτοχρονα μεταφύτευε τα μοσχευματα στη λήπτρια.
Περισσότερες λεπτομέρειες αν θέλετε μπορείτε να ζητήσετε από την ΣΟΥΖΥ τoυ HDC.
Μαχος

Βρήκα τις φωτογραφίες του Ισπανού για τον οποίο αναφέρεσαι Μάχο και τις παραθέτω.

Ο Ισπανός είχε κάνει 1500 FUE και 800 μοσχεύματα βγήκαν από το στριπ που αφαιρέθηκε η ουλή.

Τα περισσότερα μοσχεύματα μπήκαν στο μπροστινό μέρος και αρκετά πίσω για να καλύψουν το περισσότερο μέρος των ουλών

Συνημμένα

• DSCN0534.JPG
    DSCN0534.JPG
    970.4 KB · Προβολές: 330
Μπλουζα