Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα καθολου τι ακριβως ειχε κανει ο ισπανος!!???????Μάχος είπε:Πάνο, συμφωνώ και γώ (καθαρή δουλειά και η μεχρι τωρα πορεία του στριπ)
Στην Κύπρο γνώρισα και εναν Ισπανό που είχε επισκευτεί το HDC για ........ (θελω την προσοχή σας) για να του αφαιρεθούν 2 στριπ από τα ΠΕΝΤΕ ( 5 ) που είχε πίσω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έβλεπα στο κεφάλι του τα παλια strip και δεν το πιστευα. Μάλιστα ο τύπος αφαίρεσε τα 2 στριπ και τα θυλάκια που υπήρχαν εκεί τα μετέφερε με fUE στη hairline.
Γενικά απο Ισπανία είχε πολύ κόσμο εκεί οι περισσότεροι ασθενείς ήταν για "επιδιορθώσεις".
-stamatis- είπε:..Μαχο θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ειμαι 27 και σκεφτομαι και εγω να κανω καποια μεταμοσχευση για να προλαβω οτι μπορω. Τωρα ειμαι στη κατηγορια 2. Ανησυχω γιατι εχω ακουσει οτι φαινονται πολυ ασχημα μετα απο καποια χρονια οι μεταμοσχευσεις γιατι αραιωνει το μαλλι και φαινονται σαν ξενο σωμα . Τι εχεις να πεις για αυτο? Τι θα μας συμβουλευες?
Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα καθολου τι ακριβως ειχε κανει ο ισπανος!!???????3746741 είπε:[quote author=Μάχος link=topic=1337.msg22649#msg22649 date=1262526104]
Πάνο, συμφωνώ και γώ (καθαρή δουλειά και η μεχρι τωρα πορεία του στριπ)
Στην Κύπρο γνώρισα και εναν Ισπανό που είχε επισκευτεί το HDC για ........ (θελω την προσοχή σας) για να του αφαιρεθούν 2 στριπ από τα ΠΕΝΤΕ ( 5 ) που είχε πίσω. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έβλεπα στο κεφάλι του τα παλια strip και δεν το πιστευα. Μάλιστα ο τύπος αφαίρεσε τα 2 στριπ και τα θυλάκια που υπήρχαν εκεί τα μετέφερε με fUE στη hairline.
Γενικά απο Ισπανία είχε πολύ κόσμο εκεί οι περισσότεροι ασθενείς ήταν για "επιδιορθώσεις".
Conan είπε:Ελα ρε γινεται τετοιο πραγμα? μπαα..... Εσυ Σταματη που το ειδες/ διαβασες?
στην δουλεια μου ειχα ενα γιατρο 45ρη..-stamatis- είπε:να σου πω το εχω δει μετα ματια μου σε ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας (οι οποιοι εκαναν πολυ παλαιοτερα μεταμοσχευση μαλλιων) και τελικα μετα απο 3-4 χρονια αναγκαστηκαν να ξυριζουν τα μαλλια τους.
...για αυτο δινω τα ευσημα σε αυτον που ειπε..ε ξανακανεις επεμβαση αν εχεις να τα σκασεις :worshipper
Οχι στο Μπλόκ δεν έβαλα ακόμη -σκοπευω να το κάνω στο εξάμηνο δλδ στις 11/05/2010.best1210 είπε:μαχο να κανω μια ερωτηση..
στο μπλογκ σου δεν πρεπει να εχεις βαλει τις τελευταιες φωτο που εδειξες στο σαιτ σωστα?
αν μπορεις κ οποτε εχεις χρονο βαλε μια φωτο σε wet μορφη...![]()
..... φίλε καλύτερα να μιλήσεις με την κλινική θα σου πουν και θα σε φωτίσουν καλύτερα.-stamatis- είπε:..Μαχο θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Ειμαι 27 και σκεφτομαι και εγω να κανω καποια μεταμοσχευση για να προλαβω οτι μπορω. Τωρα ειμαι στη κατηγορια 2. Ανησυχω γιατι εχω ακουσει οτι φαινονται πολυ ασχημα μετα απο καποια χρονια οι μεταμοσχευσεις γιατι αραιωνει το μαλλι και φαινονται σαν ξενο σωμα . Τι εχεις να πεις για αυτο? Τι θα μας συμβουλευες?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μάχος είπε:best1210 ορίστε και με γουέτ λοοκ.
Οι φωτογραφίες είναι σε *.pdf και συγκρίνουν την περιοχή
πριν την μεταμόσχευση
στους 4 μήνες και
στους 5,5 μήνες.
Μάχος
Μάχος είπε:φίλε από την επόμενη μέρα της επέμβασης παίρνω φινα 1μγ.
(την οποία και αυτή θα την ελαττώσω στο μισό από τον Σεπτέμβριο)
H minoχidil 2% αρχικά και 5% μετ'έπειτα μου έφερε αλλεργία (φαγούρα - κνησμό) και δεν τη χρησιμοποιώ.
.....εντάξει ψυχολογικά είμαι ΟΚ (δεν είμουν ποτέ χάλια).
Απλά την επέμβαση την έκανα από "τσατίλα" που λέμε γιατί δεν μπορούσα να χτενιστώ και μου την "εσπαγε" λιγάκι. Με ενδιέφερε (και με ενδιαφέρει) πάντα η εξωτερική μου εμφάνιση όχι όμως σε σχέση με τους άλλους αλλά για μένα.
αυτά Μάχος
Μάχος είπε:Αλλά από δικό μου λάθος έγινε εσφαλμένη εκτίμηση. Με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω 2ο strip κατά τις αρχές Σεπτέμβρη.
mindtrapper είπε:[quote author=Μάχος link=topic=1337.msg32863#msg32863 date=1272807119]Αλλά από δικό μου λάθος έγινε εσφαλμένη εκτίμηση. Με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω 2ο strip κατά τις αρχές Σεπτέμβρη.
Μάχος είπε:3746741
O ισπανός είχε παλιές επεμβάσεις με stip.
Τα σημάδια των οποίων φαινόταν σαν τις ραφές του Φρανκεστάιν!! Ηταν στον αριθμό 4 ή 5
Στο HDC έκανε νέο στριπ - κατι σαν πλαστική κλεινοντας τα 2 παλια "κακότεχνα" στριπ με ένα νέο και ταυτοχρονα μεταφύτευε τα μοσχευματα στη λήπτρια.
Περισσότερες λεπτομέρειες αν θέλετε μπορείτε να ζητήσετε από την ΣΟΥΖΥ τoυ HDC.
Μαχος