Max-os, fut+fut, 4408+2467 grafts, 11/11/2009 & 06/09/2010

NGL

Member
Απ: Μεταμόσχευση στην Κύπρο strip 4408 11-11-09

panos1982 είπε:
σκεφτομουν να κουρευτω αυτες τις μερες.......αλλα επειδη εδω και λιγο καιρο κυκλοφορω χωρις καπελο......το σκεφτομαι αν θα τα κοψω....γιατι αν φανει η ουλη θα πρεπει να φοραω παλι καπελο και μου την ψιλοσπαει......

γιατι δεν βαζεις λιγο dermatch να τα εχεις οσο κοντα θελεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

NGL είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=1337.msg23413#msg23413 date=1263331958]
σκεφτομουν να κουρευτω αυτες τις μερες.......αλλα επειδη εδω και λιγο καιρο κυκλοφορω χωρις καπελο......το σκεφτομαι αν θα τα κοψω....γιατι αν φανει η ουλη θα πρεπει να φοραω παλι καπελο και μου την ψιλοσπαει......

γιατι δεν βαζεις λιγο dermatch να τα εχεις οσο κοντα θελεις?
[/quote]

βασικα δεν ξερω απο τι συσταση ειναι αυτο???? οχι τι συστατικα εχει.....απλα πως ειναι???? και πως το βαζεις ????
δεν το εχω ψαξει.......

NGL

Member

panos1982 είπε:
βασικα δεν ξερω απο τι συσταση ειναι αυτο???? οχι τι συστατικα εχει.....απλα πως ειναι???? και πως το βαζεις ????
δεν το εχω ψαξει.......

ειναι σαν πεπιεσμενη σκονη.εχει ενα βουρτσακι και μ αυτο τ απλωνεις...για την περιπτωση φιλε ειναι super.
εγω μετα την επιστροφη μου απ το ταξιδι εμεινα 5-7 μερες σπιτι μεχρι να βγαλω τα staples και μετα δεν ξαναεβαλα καπελο....δεν φαινοταν τιποτα.κοκκινιλα,shockloss,και το σημαντικοτερο το παλιο σημαδι....
προσοχη........ στα πανω η στα μεταμοσχευμενα ειναι εγκληματικο να βαλεις.....ρωτησα σχετικα τον hasson οποτε ουτε να το συζητας.ουτε τωρα ουτε μετα.για μερικους μηνες ομως μεχρι να φυγει η κοκκινιλα απ την ουλη κανενα προβλημα.
εγω πηρα και ενα σαμπουαν αλοης και βελτιωθηκε παρα πολυ η κοκκινιλα (ανοιξα θεμα για ριξε μια ματια) 8)

Panos1982

Well-Known Member

NGL είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=1337.msg23432#msg23432 date=1263337331]
δεν το εχω ψαξει.......

ειναι σαν πεπιεσμενη σκονη.εχει ενα βουρτσακι και μ αυτο τ απλωνεις...για την περιπτωση φιλε ειναι super.
εγω μετα την επιστροφη μου απ το ταξιδι εμεινα 5-7 μερες σπιτι μεχρι να βγαλω τα staples και μετα δεν ξαναεβαλα καπελο....δεν φαινοταν τιποτα.κοκκινιλα,shockloss,και το σημαντικοτερο το παλιο σημαδι....
προσοχη........ στα πανω η στα μεταμοσχευμενα ειναι εγκληματικο να βαλεις.....ρωτησα σχετικα τον hasson οποτε ουτε να το συζητας.ουτε τωρα ουτε μετα.για μερικους μηνες ομως μεχρι να φυγει η κοκκινιλα απ την ουλη κανενα προβλημα.
εγω πηρα και ενα σαμπουαν αλοης και βελτιωθηκε παρα πολυ η κοκκινιλα (ανοιξα θεμα για ριξε μια ματια) 8)
[/quote]

καλα τα λες.......αλαλ εχω σμηγματοροια......και στην ουλη εχω πολυ.......και βαζω καποια αλλα σαμπουαν τωρα......
εσενα η ουλη σου απο κοκκινιλα πως παει????μπορεις να την δεις???

NGL

Member

panos1982 είπε:
καλα τα λες.......αλαλ εχω σμηγματοροια......και στην ουλη εχω πολυ.......και βαζω καποια αλλα σαμπουαν τωρα......

κοιτα με την σμηγματορροια στην ουλη δεν ξερω τι παιζει.οποτε παο πασο.παντως αν βαλεις dermatch για κανα δυο ωρες να βγεις εξω και μετα να το πλυνεις δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.
η ουλη στα 50 εκατοστα κοντα φαινεται,χωρις dermatch γιατι ειχα και sockloss.τα μαλλια μου ομως τα ειχα κοψει και ειναι λιγοτερο απο ενα ποντο στα πλαγια.
αν δεν υπηρχε η κοκκινιλα, εστω αυτη η μικρη ,πανω στην ουλη δεν θα βαζα παντως τιποτα.

Panos1982

Well-Known Member

NGL είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=1337.msg23441#msg23441 date=1263341029]

κοιτα με την σμηγματορροια στην ουλη δεν ξερω τι παιζει.οποτε παο πασο.παντως αν βαλεις dermatch για κανα δυο ωρες να βγεις εξω και μετα να το πλυνεις δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.
η ουλη στα 50 εκατοστα κοντα φαινεται,χωρις dermatch γιατι ειχα και sockloss.τα μαλλια μου ομως τα ειχα κοψει και ειναι λιγοτερο απο ενα ποντο στα πλαγια.
αν δεν υπηρχε η κοκκινιλα, εστω αυτη η μικρη ,πανω στην ουλη δεν θα βαζα παντως τιποτα.
[/quote]

το ξερω οτι το δερματς κανει πολυ καλη δουλεια.......εχω δει τι παιζει......το χουμε ξανασυζητησει κιολας.......αλλα για αρχη δεν θελω να μπλεξω με αυτο.......πιο πολυ επειδη βαριεμαι την διαδικασια βαλε βγαλε να σου πω την αληθεια......αλλα το μαλλι στο πλαι το θελω κοντο΄......αν δλδ τα κοψω τωρα και δω οτι ειναι η ουλη φατσα φορα......θα το σκεφτω σοβαρα να παραγκειλω κανα dermatch.......

max_os

New Member

σήμερα , 3 μήνες και 1 βδομάδα μετά...

Συνημμένα

• IMG_2380.JPG
    IMG_2380.JPG
    175.2 KB · Προβολές: 437

aleksandros

New Member

Maxo συνχαρητηρια πηγαινεις πολυ καλα. ¨)
Η φωτο που εβαλες ειναι στον 3 μηνα

max_os

New Member

επειδή είμαι ανυπόμονος και βιαστικός νομίζω ότι δεν έχω ή δεν θα έχω αποτέλεσμα. χθες κάποιος μου είπε....
- Μαχο έκανες κάτι στα μαλλιά σου.? Σαν να μου φαίνονται φουντωμένα ή μεγάλωσαν. ή μου φαίνεται επειδή έχω να σε δώ καιρό??
- Οχι όχι τίποτα μάλλον επειδή έχουμε να ειδωθούμε καιρό!! του απάντησα.
Ηταν η πρώτη διαπίστωση ότι κάτι αλλάζει. Πιστευω - ευχομαι και ελπίζω να πάω καλά-πολύ καλά.
Ευχαριστω πάντως (ναι η φώτο είναι η μία από τις 16/02 και οι άλλες σημερινές.

Panos1982

Well-Known Member

πολυ ωραιες και καθαρες φωτογραφιες.......
εχουν αρχισει και εσενα μαχο να βγαινουν βλεπω......
υπομονη χρειαζετε τωρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

max_os

New Member

xm. καλές είναι οι φώτο ..... αλλά από το άλλο πως το είπες? Υπομονή !!!! που πουλάνε πες μου να πάω να πάρω 5-6 κιλα.

Panos1982

Well-Known Member

Μάχος είπε:
xm. καλές είναι οι φώτο ..... αλλά από το άλλο πως το είπες? Υπομονή !!!! που πουλάνε πες μου να πάω να πάρω 5-6 κιλα.

χαχχαχα.......μην αγχωνεσαι ολοι το ιδιο ειμαστε....ολοι στο περιμενε....και δεν εχει κανεις μας υπομονη πιστεψε με.......
Το καλο με την εμφυτευση ειναι οτι σε αντιθεση με την πραγματικοτητα που θες να σταματησει ο χρονος γιατι οσο περναει σου πεφτουν τα μαλλια.....με την εμφυτευση ειναι το αντιθετο....θες να περασει ο χρονος γιατι οσο περναει εχεις περισσοτερα.......απο δω και περα καθε μηνας που θα ερχεται θα μας βρισκει και με πιο πολλα μαλλια.....αυτο ειναι το καλο....το δυσκολο ομως ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε......και ο καθε μηνας μοιαζει πολυ μεγαλος.....

NGL

Member

Μάχος είπε:
επειδή είμαι ανυπόμονος και βιαστικός νομίζω ότι δεν έχω ή δεν θα έχω αποτέλεσμα. χθες κάποιος μου είπε....
- Μαχο έκανες κάτι στα μαλλιά σου.? Σαν να μου φαίνονται φουντωμένα ή μεγάλωσαν. ή μου φαίνεται επειδή έχω να σε δώ καιρό??
- Οχι όχι τίποτα μάλλον επειδή έχουμε να ειδωθούμε καιρό!! του απάντησα.
Ηταν η πρώτη διαπίστωση ότι κάτι αλλάζει. Πιστευω - ευχομαι και ελπίζω να πάω καλά-πολύ καλά.
Ευχαριστω πάντως (ναι η φώτο είναι η μία από τις 16/02 και οι άλλες σημερινές.

για 3 μηνες και 1 εβδομαδα εισαι εξαιρετικος...
τι λες τωρα ?συνηθως το μπαμ γινεται στους 4-5 μηνες..
εγω ειμαι σημερα ακριβως στους 3 μηνες και τωρα εχω αρχισει να βλεπω κατι να κινειται..καθε εβδομαδα απ τον 3ο μηνα και μετα βλεπεις ραγδαια εξελιξη...
αν θελεις μονο πες μου 2 πραγματα..1)ποσες τριχες αντιστοιχουν στα grafts που εβαλες και 2) ποια ειναι η φωτο που ειναι λιγο ποιο παλια απ τις παραπανω?

max_os

New Member

Πανο ευχαριστω και να είσαι καλά - ευχομαι τα καλύτερα για σένα.
NGL, επίσης. Να δείς ότι αποτέλεσμα επιθυμείς. Δεν κατάλαβα όμως την ερώτησή σου με τα grafs. Eννοείς ποσά μονά-δύτριχα και τρίτριχα θυλλάκια τοποθετήσαν? Για το άλλο που ρωτάς - ποια φώτο είναι απο 16/02/2010. ... την ανέβασα μονο στο Blog. Έίναι η τελευταία που θα δεις εκεί στο θέμα "3 μηνες και 1 βδομαδα μετά".

Μαχος

NGL

Member

Μάχος είπε:
Πανο ευχαριστω και να είσαι καλά - ευχομαι τα καλύτερα για σένα.
NGL, επίσης. Να δείς ότι αποτέλεσμα επιθυμείς. Δεν κατάλαβα όμως την ερώτησή σου με τα grafs. Eννοείς ποσά μονά-δύτριχα και τρίτριχα θυλλάκια τοποθετήσαν? Για το άλλο που ρωτάς - ποια φώτο είναι απο 16/02/2010. ... την ανέβασα μονο στο Blog. Έίναι η τελευταία που θα δεις εκεί στο θέμα "3 μηνες και 1 βδομαδα μετά".

Μαχος

να σαι καλα μαχο,το ιδιο ισχυει και για σενα!καναμε υπομονη τοσα χρονια που μας επεφταν,δεν θα κανουμε υπομονη 3-4 μηνες τωρα που ειναι και ''καλη'' η υπομονη? :)
ακριβως τι αριθμος τριχων αναλογει στα grafts που εβαλες..
δεν ξερω για σας ,αλλα εγω μπαινω βλεπω θεματα για μεταμοσχευσεις σε ξενα φορουμ μεγαλα μικρα παντου ,εχω μαθει τα τεχνικα θεματα μιας επεμβασης μεταμοσχευσης σχεδον στο συνολο τους,ακομα μπαινω και στα site των χασαπηδων ετσι για να βλεπω μεχρι που φτανει η κοροιδια τους κτλ κτλ κι ολα αυτα περιμενοντας...
πριν απο ενα χρονο ασχολιομουν μονο με τις κλασσικες θεραπειες,τωρα ξερω οτι εχω κανει κατι πολυ πιο δραστικο απο μια απλη θεραπεια..
πιστευω οτι σ αυτην την ψυχολογια μπορουν να μπουν μονο οσοι εχουν κανει μεταμοσχευση,οι υπολοιποι θ ανναρωτιουνται ισως γιατι ασχολουμαστε τοσο πολυ μ αυτην.. :)

Panos1982

Well-Known Member

αυτο το περιμενε ομως ngl ειναι πιο τραγικο απ το αλλο.......
εινια σαν να παιζεις τζοκερ και να μην εχεις κερδισει ποτε.......
κανεις υπομονη μπας και μια μερα κερδισεις.....
αν ομως ξαφνικα ερθει ενας και να σου πει.....
θα κερδισεις το τζοκερ...αλλα οχι τωρα.... σε 6-7 μηνες......ε αυτοι οι μηνες ειναι πολυ βασανιστικοι ρε φιλε......
δε βλεπεις την ωρα να περασουν.....
Λιγο off topic αλλα προσπαθω να δωσω στυς υπολοιπους να καταλαβουν την κατασταση.....

NGL

Member

Panos1982 είπε:
αυτο το περιμενε ομως ngl ειναι πιο τραγικο απ το αλλο.......
εινια σαν να παιζεις τζοκερ και να μην εχεις κερδισει ποτε.......
κανεις υπομονη μπας και μια μερα κερδισεις.....
αν ομως ξαφνικα ερθει ενας και να σου πει.....
θα κερδισεις το τζοκερ...αλλα οχι τωρα.... σε 6-7 μηνες......ε αυτοι οι μηνες ειναι πολυ βασανιστικοι ρε φιλε......
δε βλεπεις την ωρα να περασουν.....
Λιγο off topic αλλα προσπαθω να δωσω στυς υπολοιπους να καταλαβουν την κατασταση.....

χαχαχα,εχεις ενα δικιο απ αυην την αποψη πανο...αλλα εμενα αν μου ελεγαν θα παρεις κανα δυο εκατομμυριακια σε κανα χρονο απο τωρα ξερεις τι υπομονη θα εκανα? ;D

geofish

New Member

Αφού το ρίξαμε στα τυχερά παιχνίδια να σας κάνω μια υποθετική ερώτηση

Τι θα θέλατε, να κερδίζατε στο τζόκερ 5 εκατομμύρια ευρώ άλλα να ήσασταν φαλακροί μια ζωή η τώρα που κάνατε μεταμόσχευση και ας στερηθείτε μερικά υλικά αγαθά.
Εκτός αν είστε ματσό και δεν σας απασχολούν αυτά.

Panos1982

Well-Known Member

geofish είπε:
Αφού το ρίξαμε στα τυχερά παιχνίδια να σας κάνω μια υποθετική ερώτηση

Τι θα θέλατε, να κερδίζατε στο τζόκερ 5 εκατομμύρια ευρώ άλλα να ήσασταν φαλακροί μια ζωή η τώρα που κάνατε μεταμόσχευση και ας στερηθείτε μερικά υλικά αγαθά.
Εκτός αν είστε ματσό και δεν σας απασχολούν αυτά.

Mαλλια για παντα ψηφιζω εγω.......και οσα λεφτα ειναι να βγαλω ας τα βγαλω......

Μπλουζα