Απ: Μεταμόσχευση στην Κύπρο strip 4408 11-11-09
To καλο με την HDC (εκτος οτι πολλοι υποστιριζουν οτι ειναι μια αξιολογη-σοβαρη κλινικη κ πολυ καλοι στη δουλεια τους)και ειναι κοντα και μιλαν και τη γλωσσα μας,ειναι οτι ακολουθει κι αλλες τεχνικες μεταμοσχευσης εκτος του STRIP .
Πιο συγκεκριμενα και την FUE,η οποια πιστευω ειναι μια πολυ καλη μεθοδο,για εκεινους που εχουν μικρο προβλημα(πχ. επιδιορθωση hairline ή γεμισμα κροταφων),που προκειτε να μεινουν εκει.
Αλλα κ εκει να μην μεινουν... παντα μετα υπαρχει η strip που ειναι για τα πολλα πιστευω.
Σε μια επικοινωνια που ειχα πριν αρκετο καιρο με την hdc ,σε ερωτηση μου για το αν ειναι "ασφαλες" η μεθοδος fue σε σχεση με τη strip,δηλαδη ποσες πιθανοτητες υπαρχουν ,τα μοσχευματα με την fue να μην "αντεξουν"και δεν βγουν τριχες .
Με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει διαφορα,το ποσοστο επιβιωσης των μοσχευματων και στις 2 τεχνικες ειναι το ιδιο,και οτι ολα αυτα που ακουγονται ειναι αερολογιες κτλ. :chinscratch
Εκεινο που δεν μου αρεσε και τοσο μπορω να πω απο την επικοινωνια μαζι τους,ειναι οτι ενω ειχαν την κατασταση μου απο φωτο που τους εστειλα(η οποια ειναι απλα ενα αδειασμα του ενος κροταφου κυριως και λιγο hairline αδυναμη,),και με βαση την ηλικια που ξεραν οτι βρισκομαι(28).
Αντι να μου προτεινουν να περιμενω ισως καλυτερα μερικα χρονια,να δουμε πως θα εξελιχθει αν εξελιχθει...,γιατι ειμαι και 28 ,(μικρος ακομη).(μη κανω τωρα κατι και μετα απο 2 χρονια αδειασω πιο πισω που λεει ο λογος)
Μου προτειναν απο τωρα τη μεταμοσχευση (που ειναι τοσο μικρο το προβλημα μου)και μετα regaine για ολη μου τη ζωη(μιας και ειχα διαβεβαιωσει οτι χαπι δεν παιρνω).
Δεν μου φανηκε πολυ σωστη η δεοντολογια τους :chinscratch :chinscratch :chinscratch