Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι καινούργιος στο site και θα ηθελα τις συμβουλες σας διότι πριν 4 χρονια εκανα strip στην B****N K**D με σκοπο να προλάβω την εντονη χτριχόπτωση. Μετά απο 4 χρόνια το αποτέλεσμα θα το δείτε στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω. Φυσικά μου είχαν πεί οτι θα χρειαστεί ξανά να κάνω μεταμοσχευση.
Στην B****N K**D που πήγα πριν μερικές ημερες μου ειπαν οτι με stip θα πάρουν 2000 μοσχεύματα και οτι θα γεμίσω αλλά αν κάνω FUE θα μου πάρουν στην καλύτερη 1000 και για extra οτι θα μου πάρουν αίμα και θα διαχωρίσουν τα βλαστοκυτταρα θα τα βάλουν στο κεφάλι μου και δέν θα πέσει καμία τρίχα.
Το ερώτημα τωρα είναι τι να κανω?
Που να πάω?
Strip ξανα δεν την παλευω να κάνω μιας και η ταλαιπωρία που πέρασα ήταν απίστευτη.
ευχαριστώ.
Κώστας
Στην B****N K**D που πήγα πριν μερικές ημερες μου ειπαν οτι με stip θα πάρουν 2000 μοσχεύματα και οτι θα γεμίσω αλλά αν κάνω FUE θα μου πάρουν στην καλύτερη 1000 και για extra οτι θα μου πάρουν αίμα και θα διαχωρίσουν τα βλαστοκυτταρα θα τα βάλουν στο κεφάλι μου και δέν θα πέσει καμία τρίχα.
Το ερώτημα τωρα είναι τι να κανω?
Που να πάω?
Strip ξανα δεν την παλευω να κάνω μιας και η ταλαιπωρία που πέρασα ήταν απίστευτη.
ευχαριστώ.
Κώστας