Mεταμοσχευση FUE. Βοήθεια

kostaskkm

New Member
Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι καινούργιος στο site και θα ηθελα τις συμβουλες σας διότι πριν 4 χρονια εκανα strip στην B****N K**D με σκοπο να προλάβω την εντονη χτριχόπτωση. Μετά απο 4 χρόνια το αποτέλεσμα θα το δείτε στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω. Φυσικά μου είχαν πεί οτι θα χρειαστεί ξανά να κάνω μεταμοσχευση.
Στην B****N K**D που πήγα πριν μερικές ημερες μου ειπαν οτι με stip θα πάρουν 2000 μοσχεύματα και οτι θα γεμίσω αλλά αν κάνω FUE θα μου πάρουν στην καλύτερη 1000 και για extra οτι θα μου πάρουν αίμα και θα διαχωρίσουν τα βλαστοκυτταρα θα τα βάλουν στο κεφάλι μου και δέν θα πέσει καμία τρίχα.
Το ερώτημα τωρα είναι τι να κανω?
Που να πάω?
Strip ξανα δεν την παλευω να κάνω μιας και η ταλαιπωρία που πέρασα ήταν απίστευτη.

ευχαριστώ.
Κώστας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Γεια σου φίλε και καλώς όρισες,
από τις φωτογραφίες σου θεωρώ ότι με 1000 μοσχεύματα θα έχεις ένα αραιό αλλά όχι άσχημο αποτέλεσμα. Με 2000 θα είσαι μια χαρά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου είπαν ότι μπορούν να πάρουν μέχρι 1000;;; εννοούν σε 1 μέρα προφανώς, γιατί σίγουρα από μια δότρια (που έχει δουλευτεί στο παρελθόν μόνο με strip) μπορείς να πάρεις πολλά περισσότερα και σίγουρα πάνω από 2.000 μοσχεύματα. Αν και δεν έχω κάνει στριπ και άρα δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη, θεωρώ ότι η FUE (εφόσον αντέχουν τα οικονομικά κάποιου) είναι μονόδρομος αν θες γρήγορη ανάρρωση και μηδαμινά σημάδια. Η απόφαση δική σου.

Adriano

Well-Known Member
Να σε ρωτήσω κάτι.Έχεις καλή ουλή???Δηλαδή μπορείς να κόψεις κοντά αρκετά τα μαλλία σου πίσω???
Σου έιπαν μόνο ότι 1000 μοσχέυματα έχεις???Γιατί πχ δεν μπας γα 2500 με 3000 που και καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις και 8α φτιάξεις και ουλή???

kostaskkm

New Member
Καλημέρα. Βασικά μου είπαν μόνο για μια συνεδρία και οχι για δευτερη. Οσο για την ουλή δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν τα εχω κόψει ποτε τα μαλλιά μου κοντά.

n094

Active Member
Όπως και να έχει, εφόσον δεν θες να πας πάλι για στριπ, εγώ θα σου πρότεινα να πας για 2000 και κάτι FUE και όπως λέει ο Adriano να καλύψεις και το όποιο σημάδι σου έχει (αν σου έχει) αφήσει το strip που έκανες. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση. αν δεν μπορούν σε 1 μέρα ζήτα τους σε δύο, αν είναι πολλά τα λεφτά ή δεν μπορούν αυτοί, ψάξε αλλού.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
kostaskkm είπε:
Για που λέτε να την κάνω;

Απαγορεύετε λόγο κανονισμών του φόρουμ να προτείνουμε κλινικές μεταμόσχευσης. Διάβασε τα θέματα του φόρουμ και απο εκεί ενημερώσου και αποφάσισε ή επισκέψου τα επίσημα site των κλινικών για να δεις φωτογραφίες.

akis30

New Member
Διάβασε τις ενοτητες ''μεταμοσχευση'' του φόρουμ φιλε, κανανε αρκετα παιδια επεμβασεις εδω, κ ψαξου κ με την ενοτητα των θεραπειων.

Flosk

Well-Known Member
Αυτο με τα βλαστοκυτταρα μου φαίνεται απάτη εμένα..δεν το έχουν κάνει οι μεγάλοι και το κατάφερε η BK, έλεος!αυτο και μόνο θα με έβαζε σε υποψίες.κοιτα για εξωτερικο ρε μαγκα καλύτερα!

n094

Active Member
Σωστά λέει ο Feni ότι δεν μπορεί κανείς να σου προτείνει γιατρούς-κλινικές γιατί απαγορεύετε από τους κανονισμούς του φόρουμ, αλλά αυτό το πράγμα με κάποιους (πολλούς ή λίγους – τους ίδιους ή και καινούργιους δεν έχει σημασία) που απλά όταν το θέμα αφορά την Ελλάδα και γράφουνε διάφορα χωρίς μάλιστα να έχουν αντίστοιχη εμπειρία από μία ή από όλες τις κλινικές και γιατρούς έχει παραγίνει. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ και το ξαναγράφω: δλδ όλοι οι υπόλοιποι που κάναμε στην Ελλάδα και ξανακάναμε κάποιοι από εμάς, τι είμαστε, ηλίθιοι;;; Δηλαδή είναι σαν να μας υποτιμάτε και συνάμα να μας το λέτε στα μούτρα ότι είμαστε ζώα…. ΕΛΕΟΣ… πριν «στείλετε» τους ανθρώπους στο εξωτερικό, γιατί δεν τους λέτε να περάσουν και να δουν αποτελέσματα και δουλειά στις ελληνικές κλινικές και μετά να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Μου θυμίζει η φάση τον «Λαλάκη τον εισαγόμενο» για όσους παλιούς τον θυμούνται…. Είναι ποτέ δυνατόν να έχεις τους γιατρούς και τις κλινικές 5 βήματα και να μην πας να δεις τι παίζει; είναι ποτέ δυνατόν κάποιος που δεν έχει κάνει μεταμόσχευση να λέει σε άλλους ότι θα τον καρατομήσουν θα τον σφάξουν και άλλα τέτοια χωρίς να έχει εμπειρία ο ίδιος, ή χωρίς να έχει δει αποτελέσματα από όλους τους Έλληνες γιατρούς και τις κλινικές που δουλεύουν στην Ελλάδα; Ρωτάω, σας φαίνεται λογικό; (αυτό το μνμ-ερώτηση θα την κάνω από εδώ και στο εξής σε κάθε τέτοιο θέμα, γιατί πραγματικά θέλω να μάθω τον τρόπο σκέψης κάποιων και ειδικά αυτών που δεν έχουν κάνει μεταμόσχευση ή αυτών που ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει και δεν έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και ιστορικό).

Flosk

Well-Known Member
Μεταμόσχευση εχω κάνει και το εχω ξαναπεί ,δουλειές στην Ελλάδα εχω δει αρκετες και στην εταιρεία που έκανες εσυ μου είχαν πει ότι θα μπορούσα να φοραω το κράνος του στρατου (υπηρετουσα το 2009) απτην επόμενη μερα γιατι ήμουν φαντάρος τότε και μάλιστα η γιατρός ήταν σαν μοντέλο χαχα !εγω μέχρι τώρα θεωρω την δική σου επιτυχημένη αλλα μεμονωμένο περιστατικό ,εκτος απτη δικη σου εχεις δει άλλες στην Ελλάδα απο άλλους γιατρούς; Ξερεις ποσο κακο μπορεις να κανεις σε έναν άνθρωπο άθελα σου;

Και αν κάποιος θέλει να με συναντήσει και να με δει απο κοντα είναι πολυ εύκολο με ένα pm ,άντε για να τελειωνουμε με αυτο ! Το ότι δεν ανεβαζω το περιστατικό μου δεν σημαίνει ότι δεν εχω και άποψη ή πως είμαι λαμογιο οπως είχε πει κάποτε και ο feni..εδω δεν εχω Facebook ,γιατι να βάλω την καρκαλα μου στο σαιτ ; Για να είμαι πιο πιστευτος; δεν νομιζω..Σεβαστειτε επιτέλους ανθρώπους με αλλα μυαλά εδω μέσα ,δεν είμαι ρεπλικα κανενός για να ανεβασω δήμοσια το κεφάλι μου,άλλοι νοιάζονται και άλλοι όχι ,με σεβασμό σε όσους το έχουν κάνει και βοήθησαν εδω μεσα απλα ξεκαθαρισα κάποτε πως εγω δεν θελω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Floskara είπε:
Το ότι δεν ανεβαζω το περιστατικό μου δεν σημαίνει ότι δεν εχω και άποψη ή πως είμαι λαμογιο οπως είχε πει κάποτε και ο feni..εδω δεν εχω Facebook ,γιατι να βάλω την καρκαλα μου στο σαιτ ; Για να είμαι πιο πιστευτος; δεν νομιζω..Σεβαστειτε επιτέλους ανθρώπους με αλλα μυαλά εδω μέσα ,δεν είμαι ρεπλικα κανενός για να ανεβασω δήμοσια το κεφάλι μου,άλλοι νοιάζονται και άλλοι όχι ,με σεβασμό σε όσους το έχουν κάνει και βοήθησαν εδω μεσα απλα ξεκαθαρισα κάποτε πως εγω δεν θελω

Εσυ να σεβαστείς πρώτος τους κανόνες του φόρουμ, έτσι λειτουργεί το φόρουμ για να είναι αξιόπιστο. Αν θες να αναφέρεις συγκεκριμένα τι μεταμόσχευση έκανες και σε πια κλινική θα αναρτήσεις και φωτογραφίες, αν δεν θες να αναρτήσιες απλά δεν θα το αναφέρεις καθόλου και τελειώνει η ιστορία όπως τα έχουμε πει και άλλες φορές.
Και όσο για το "Επίθετο" που σου είχα πει τότε, βρέθηκες στο λάθος thread την λάθος στιγμή με 0 post παίρνοντας το μέρος υπεράσπισης του ενός σε μια διαμάχη 2 μελών που δεν σε αφορούσε. Εσυ το προκάλεσες.

Flosk

Well-Known Member
Όταν λέω με σεβασμό σε όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση προφανως και σέβομαι πρώτος ..ελληνικά μιλάω ο άνθρωπος !!!Είδες πρόθεση τώρα να αναφέρω τι έκανα και που;είδες προθυμία για διαφημιση; γιατι δεν σέβομαι πάλι τους κανόνες; μηπως δεν με αφορα και καμία συζητηση εδω μέσα ; πειράζει να συμμετέχω σε συζητήσεις,το λέει καπου στους κανόνες αυτο πάλι και δεν το κατάλαβα ο αδαης ; Πολυ δημοκρατία έχει πέσει εδω μέσα..Μπράβο ρε παιδια..

n094 σε ποιον ακριβώς αναφερεσαι όταν λες ότι δεν έχει εμπειρία και πως λέει σε άλλους ότι θα τους καρατομησουν και θα τους σφαξουν εδω στην Ελλάδα;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Floskara είπε:
Όταν λέω με σεβασμό σε όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση προφανως και σέβομαι πρώτος ..ελληνικά μιλάω ο άνθρωπος !!!

Είπες "Σεβαστειτε επιτέλους ανθρώπους με αλλα μυαλά εδω μέσα" και εκεί πήγεναν τα περί σεβασμού. Σε σεβόμαστε και είναι δικαίωμά σου να μην θες να ανεβάσεις φωτογραφίες απο το κεφάλι σου, μην παραπονιέσε για το τι σου επιτρέπετε να γράψεις και τι όχι.

Floskara είπε:
Είδες πρόθεση τώρα να αναφέρω τι έκανα και που;είδες προθυμία για διαφημιση;

Το τι έκανες το ανέφερες ήδη στο προηγούμενο μήνυμά σου, το "που" δεν το είπες. Δεν νομίζω να μίλησα καθόλου για διαφήμιση.

Floskara είπε:
γιατι δεν σέβομαι πάλι τους κανόνες; μηπως δεν με αφορα και καμία συζητηση εδω μέσα ; πειράζει να συμμετέχω σε συζητήσεις,το λέει καπου στους κανόνες αυτο πάλι και δεν το κατάλαβα ο αδαης ;

Στο είπα και πριν, εφόσον επέλεξες να μην μπορείς να αναφέρεις ο ίδιος που έκανες την επέμβασή σου εφόσον δεν βάζεις φώτο, πολυ απλά: ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ.
Και δεν νομίζω ο n094 να σου είπε κάτι εσένα προσωπικά που να θίγει την δική σου μεταμόσχευση ώστε εσύ να πρέπει να αναφερθείς σε αυτήν. Και δεν καταλαβαίνω το "ξεσπασμά" σου. Δες την δεύτερη παράγραφο που έγραψες στον αρχικό σου μήνυμα και πες μου, χρειαζόταν να αναφερθείς σε κάτι από όλα αυτά και γιατί?
Φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας, και να κρίνεις αποτελέσματα άλλων μεταμοσχεύσεων κτλ.

Floskara είπε:
Πολυ δημοκρατία έχει πέσει εδω μέσα..Μπράβο ρε παιδια..

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για την ενημέρωσή σας :)

Flosk

Well-Known Member
n094 σε ποιον ακριβώς αναφερεσαι όταν λες ότι δεν έχει εμπειρία και πως λέει σε άλλους ότι θα τους καρατομησουν και θα τους σφαξουν εδω στην Ελλάδα;

Η δεύτερη παράγραφος feni παει στον n094 που προφανως απαντάει σε μένα ,αν απαντάει σε άλλον οφείλει να το πει!δεν είμαι τρελός ούτε ευεραισθητος αλλα μου έγινε μια επίθεση που σου διέφυγε..δεν άρχισα να λέω ότι είπα στα καλα του καθουμενου..

Floskara
Junior Member

Likes Given: 0
Επίπεδο Προειδοποίησης: 0%
RE: Mεταμοσχευση FUE. Βοήθεια
Αυτο με τα βλαστοκυτταρα μου φαίνεται απάτη εμένα..δεν το έχουν κάνει οι μεγάλοι και το κατάφερε η BK, έλεος!αυτο και μόνο θα με έβαζε σε υποψίες.κοιτα για εξωτερικο ρε μαγκα καλύτερα!

Σήμερα, 6:21 Δημοσίευση: #10
n094
Senior Member

Likes Given: 0
RE: Mεταμοσχευση FUE. Βοήθεια
Σωστά λέει ο Feni ότι δεν μπορεί κανείς να σου προτείνει γιατρούς-κλινικές γιατί απαγορεύετε από τους κανονισμούς του φόρουμ, αλλά αυτό το πράγμα με κάποιους (πολλούς ή λίγους – τους ίδιους ή και καινούργιους δεν έχει σημασία) που απλά όταν το θέμα αφορά την Ελλάδα και γράφουνε διάφορα χωρίς μάλιστα να έχουν αντίστοιχη εμπειρία από μία ή από όλες τις κλινικές και γιατρούς έχει παραγίνει. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ και το ξαναγράφω: δλδ όλοι οι υπόλοιποι που κάναμε στην Ελλάδα και ξανακάναμε κάποιοι από εμάς, τι είμαστε, ηλίθιοι;;; Δηλαδή είναι σαν να μας υποτιμάτε και συνάμα να μας το λέτε στα μούτρα ότι είμαστε ζώα…. ΕΛΕΟΣ… πριν «στείλετε» τους ανθρώπους στο εξωτερικό, γιατί δεν τους λέτε να περάσουν και να δουν αποτελέσματα και δουλειά στις ελληνικές κλινικές και μετά να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Μου θυμίζει η φάση τον «Λαλάκη τον εισαγόμενο» για όσους παλιούς τον θυμούνται…. Είναι ποτέ δυνατόν να έχεις τους γιατρούς και τις κλινικές 5 βήματα και να μην πας να δεις τι παίζει; είναι ποτέ δυνατόν κάποιος που δεν έχει κάνει μεταμόσχευση να λέει σε άλλους ότι θα τον καρατομήσουν θα τον σφάξουν και άλλα τέτοια χωρίς να έχει εμπειρία ο ίδιος, ή χωρίς να έχει δει αποτελέσματα από όλους τους Έλληνες γιατρούς και τις κλινικές που δουλεύουν στην Ελλάδα; Ρωτάω, σας φαίνεται λογικό; (αυτό το μνμ-ερώτηση θα την κάνω από εδώ και στο εξής σε κάθε τέτοιο θέμα, γιατί πραγματικά θέλω να μάθω τον τρόπο σκέψης κάποιων και ειδικά αυτών που δεν έχουν κάνει μεταμόσχευση ή αυτών που ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει και δεν έχουν ανεβάσει φωτογραφίες και ιστορικό).
5.500 grafts +τοπική spiro 1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12.
Το αποτέλεσμά μου: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4158.html

Ποιος θιχτηκε πρώτος Feni?

Και γιατι;

Γιατι έγινε μπουρλοτο ο κύριος;για κάποιον που μίλησε πριν απο μένα;το πήγαινε έξω στο παιδι που άνοιξε το thread γιατι κάνει τον n094 να νομίζει ότι τον υποτιμαω και τον θεωρω ηλίθιος ή ζώο και λέει για τον Λαλακη; Ε;

Εκτος αν αυτο με τα βλαστοκυτταρα έχει επιτευχθεί και δεν το ξέρω ..εγω τον παρέπεμψα έξω για να μην τον παραμυθιαζουν τον άνθρωπο ο οποίος προφανως και θα έχει τρομάξει τώρα..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Αυτό το κείμενο έγινε copy paste απο τον ίδιο τον n094 από αυτό το θέμα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4297-post-76514.html#pid76514%29 . Διάβασέ το και θα καταλάβεις.

Flosk

Well-Known Member
μου το ανοιξε αλλα δεν μπορω να ξαναμπω ! αυτο που προλαβα να δω ειναι μια συνωνυμια στο επωνυμο και την φωτο ενος μεγαλου σε ηλικια γιατρου που ισως και να εχει εχει καποια σχεση αν αυτο θες να πεις με το εν λογω ατομο της συζητησης που ειχαμε πριν απο μηνες αλλα δεν εχει σχεση με το σημερινο θεμα.. :)[/align]

μου το ανοιξε αλλα δεν μπορω να ξαναμπω ! αυτο που προλαβα να δω ειναι μια συνωνυμια στο επωνυμο και την φωτο ενος μεγαλου σε ηλικια γιατρου που ισως και να εχει εχει καποια σχεση αν αυτο θες να πεις με το εν λογω ατομο της συζητησης που ειχαμε πριν απο μηνες αλλα δεν εχει σχεση με το σημερινο θεμα.. :)

n094

Active Member
Floskara, Δεν πήγαινε σε εσένα το κείμενο (ή τουλάχιστο μόνο σε εσένα). Το κείμενο γράφτηκε για άλλο νήμα (αυτό που σου έστειλε ο Fenimore http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4297-post-76514.html#pid76514) και δυστυχώς αφορά όλους όσους, είτε έχοντας εμπειρία μιας μεταμόσχευσης σε Έλληνα γιατρό-κλινική, είτε δεν έχουν καμιά εμπειρία μεταμόσχευσης παροτρύνουν τον κόσμο να φύγει στο εξωτερικό χωρίς πρώτα να κοιτάξει ενδελεχώς τι γίνεται στην Ελλάδα. Το παραπάνω απαξιώνει τόσο κάποιους από εμάς που δώσαμε τα λεφτά μας στην Ελλάδα, όσο και συνολικά τους Έλληνες γιατρούς (κάποιοι από τους οποίους, ξαναγράφω, είναι εξαιρετικοί επιστήμονες). Όσον αφορά τη δική σου μεταμόσχευση, δικαίωμά σου είναι να μη θες να βάλεις φωτογραφίες, ωστόσο δικαίωμα δικό μας είναι να σε αμφισβητήσουμε ή να σε πιστέψουμε χωρίς αυτές. Δεν τα έχω μαζί σου, για να είμαι ειλικρινής δεν τα έχω με κανέναν, απλά ήθελα να γράψω αυτά τα οποία έχω καιρό στο μυαλό μου και με αφορμή τα δύο αυτά απανωτά νήματα καθώς και τα καλά λόγια που βρήκα να λέει ο Shapiro σε βίντεο για κάποιους Έλληνες γιατρούς δεν κρατήθηκα και τα έγραψα ίσως λίγο πιο απότομα από όσο θα έπρεπε. Συγνώμη, αν κάτι σε πρόσβαλε ή σε ενόχλησε, δεν έχω τέτοιον σκοπό για κανέναν (ή τουλάχιστον αν έχω προσπαθώ να αποφεύγω να γράφω).

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Floskara είπε:
μου το ανοιξε αλλα δεν μπορω να ξαναμπω ! αυτο που προλαβα να δω ειναι μια συνωνυμια στο επωνυμο και την φωτο ενος μεγαλου σε ηλικια γιατρου που ισως και να εχει εχει καποια σχεση αν αυτο θες να πεις με το εν λογω ατομο της συζητησης που ειχαμε πριν απο μηνες αλλα δεν εχει σχεση με το σημερινο θεμα.. :)

Ναι σορρυ το διώρθοσα, δεν ξερω γιατί μου το έβγαλε λάθος το λινκ.

Για το δεύτερο κομμάτι που λες... για γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες. (Link)

Flosk

Well-Known Member
Δεκτη η συγνωμη ,σε τιμαει ιδιαιτερα αυτο..Ελπιζω να γινει αφορμη αυτη η διαμαχη για να καταλαβουν καποιοι μεταξυ των οποιων και μεις οι οι ιδιοι πως ειμαστε συμπασχοντες και δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ. εγω παντως ειμαι της αποψης και νομιζω το εχω ξαναπει πως αν καποιος θελει να κανει μεταμοσχευση να ακολουθησει ενα γιατρο με πολλα αποδεδειγμενα καλα αποτελεσματα..μειωνει το ρισκο της αποτυχιας με αυτο τον τροπο. Εννοειται πως η δικια σου ειναι πολυ καλη αλλα για να μην θεωρηθει πυροτεχνημα πρεπει να κανουμε υπομονη για να δουμε αν θα ακολουθησουν και αλλα ισαξια αποτελεσματα. Εκτος αν υπαρχουν ας πουμε 50-100 σαν το δικο σου και εγω το αγνοω! μεχρι τοτε καλο ειναι για μενα να ειναι επιφυλακτικα τα παιδια που μπαινουν στο forum .και επειδη μακακιες τυπου βλαστοκυτταρα αυτην την εποχη εμενα με κανουν εξαλο ειπα οτι ειπα ! Φυσικα και υπαρχουν καλοι γιατροι στην Ελλαδα αλλα ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος (προσωπικο,εργαστηριο,πειρα,γνωσεις) ειναι μερικα μονο στοιχεια που πρεπει να συνοδευουν και εναν <<καλο γιατρο>> για να υπαρξουν και τα αναλογα <<καλα αποτελεσματα>>

Feni δεν καταλαβαινω τπτ.. :blush: ουτε γιατι το εστειλες ουτε πως θα γινω εγω ποιο συγκεκριμενος , βοηθησε με αν θες..

Τωρα καταλαβα γιατι τωρα ειδα αυτο που πραγματικα ηθελες να στειλεις.. στο πρωτο που ειχες στειλει ειχε link για τη σελιδα ενος πλαστικου χειρουργου ονοματη Α. Μουρατιδης απτη θεσσαλονικη και με κολλησες γιατιδεν καταλαβα που μπορει να το πηγαινες .οκ καταλαβα..

Μπλουζα