Mεταμοσχευση FUE. Βοήθεια

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Floskara είπε:
Τωρα καταλαβα γιατι τωρα ειδα αυτο που πραγματικα ηθελες να στειλεις.. στο πρωτο που ειχες στειλει ειχε link για τη σελιδα ενος πλαστικου χειρουργου ονοματη Α. Μουρατιδης απτη θεσσαλονικη και με κολλησες γιατιδεν καταλαβα που μπορει να το πηγαινες .οκ καταλαβα..

Έλεος...

Λάθος κάνεις φίλε, το original λινκ που έστειλα ήταν αυτό http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4297.html. και το λάθος το έβγαζε γιατί είχα κολήσει καταλάθος την τελία ( . ) στο τέλος του html. Κάνε κλικ να δεις, θα σου βγάζει το ίδιο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοιξες κάτι τέτοιο απο δικό μου λινκ, γιατί και μια στο εκατομύριο να έκανα λάθος το λινκ και να το ποσταρα χωρίς να θέλω, εχθες αν έψαχνα για πλαστικούς στην θεσσαλονίκη (που δεν είμαι από εκεί) πιστεύω ότι θα το θυμώμουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
χααχαχα δεν λεω πως εψαχνες πλαστικουσ στη θεσσαλονικη,απλα ενα λινκ του σαιτ μας που δεν ξερω πως βρεθηκε εκει ανοιγε το σαιτ του πλαστικου.τωρα πως εγινε αυτο μη ρωτασ ουτε εμενα ,ιδεα δεν εχω

ειχε το link δηλαδη το προθεμα hairlossgr και κατι αλλα μετα και οταν το παταγες εμπαινες εδω http://www.amouratidisplasticsurgery.gr/
Οτι να΄ναι δηλαδη..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Floskara είπε:
χααχαχα δεν λεω πως εψαχνες πλαστικουσ στη θεσσαλονικη,απλα ενα λινκ του σαιτ μας που δεν ξερω πως βρεθηκε εκει ανοιγε το σαιτ του πλαστικου.τωρα πως εγινε αυτο μη ρωτασ ουτε εμενα ,ιδεα δεν εχω

ειχε το link δηλαδη το προθεμα hairlossgr και κατι αλλα μετα και οταν το παταγες εμπαινες εδω http://www.amouratidisplasticsurgery.gr/
Οτι να΄ναι δηλαδη..

Κάτι μου λέει ότι έκανες κλικ επάνω στις διαφημίσεις του adsense που έχει το φόρουμ και σου έβγαλε το συγκεκριμένο. Έτσι όπως το έγραψες ήταν σαν να έλεγες ότι σου άνοιξε από το δικό μου λινκ μέσα στο ποστ μου.

Πάντως έχει μεγάλη γκάμα η κλινική...

Όπως λέει:

Τριχόπτωση "Φαλάκρα"
Μικρομεταμόσχευση μαλλιών

Ένδειξη: η αραίωση του τριχωτού της κεφαλής, των φρυδιών, του μύστακος ( :cheesy: ) κτλ.

Αιδοιοπλαστική
"Τα μεγάλα και πολλές φορές υπερμεγέθη χείλη του αιδείου μειώνονται για να αποκατασταθεί η αρμονία στην εμφάνιση του αιδείου." :cool:

Flosk

Well-Known Member
μαλλον θα μπερδεψα τα μπουτια μου..πηρα labtop και παταω οτι να ναι..οι πλαστικοι τα κανουν ολα δηλαδη? δεν ειδικευονται καπου?

Flosk

Well-Known Member
-FUE ή μεταμόσχευση χωρίς ουλή: πρόκειται για μία τεχνική κατά την οποία οι τριχοθυλακικές μονάδες εξάγονται μία προς μία και τοποθετούνται στην φαλακρή περιοχή. Μειονεκτήματα είναι η μεγάλη διάρκεια (7-8 ώρες), ο περιορισμένος αριθμός κακοποιημένων και χωρίς υποκείμενο λιπώδη ιστό τριχοθυλακικών μονάδων που τοποθετούνται (μόνο 300), το ολοκληρωτικό ξύρισμα του κεφαλιού και η απώλεια περίπου του 40% των τριχών που έχουν εμφυτευθεί, λόγω κακοποίησης. Ενδείκνυται μόνο για αποκατάσταση αλωπεκίας στα φρύδια και στην περιγεννητική περιοχή των γυναικών (μπικίνι) καθώς και για την δημιουργία νέας μετωπιαίας γραμμής.

αυτο ειναι απο ελληνα μεγαλογιατρο..

Μιά άλλη παγκόσμια απάτη η οποία εμφανίσθηκε και στην χώρα μας τα δύο τελευταία χρόνια από γνωστούς Έλληνες Επιστήμονες που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της μεταμόσχευσης μαλλιών (αλλά δρουν με μοναδικό κίνητρο το κέρδος) είναι η θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Καταφέρνουν με διαφημιστικά τρικ να πείθουν τους ενδιαφερόμενους να υποβληθούν σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα ή και αυξητικούς παράγοντες. Κάνουν ενέσεις λίπους στην περιοχή της αραίωσης των μαλλιών, που λαμβάνεται μετά από λιποαναρρόφηση σε διάφορα σημεία του σώματος και ισχυρίζονται ότι επειδή ο λιπώδης ιστός περιέχει βλαστοκύτταρα ή αρχέγονα κύτταρα θα δημιουργηθούν και τριχοθυλάκια. Η απόλυτη απάτη με τους ενδιαφερόμενους να πληρώνουν μέχρι και 4000 ευρώ χωρίς φυσικά να βλέπουν κάποιο αποτέλεσμα.

Οπως και αυτο..

Τα συμπερασματα δικα σας κυριοι..

Flosk

Well-Known Member
Καλη επιτυχία φιλε !!! εύχομαι να σου πανε όλα καλα και του χρονου να εισαι μαλλιας..

koskar

Member
kostaskkm είπε:
Λοιπον εκλεισα και φευγω 29/7 για το νησι. Ελπιζω να πανε ολα καλά
Φιλε σε ποια κλινική έκλεισες για την μεταμόσχευση???
Σου ευχομαι καλή επιτυχία και να προσεχεις ιδιάιτερα τις πρωτες ημερες τον ήλιο.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Όταν ο φίλος kostaskkm κάνει μεταμόσχευση με το καλό και θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας θα μπορέσει να αναφέρει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.

koskar

Member
Fenimore είπε:
Όταν ο φίλος kostaskkm κάνει μεταμόσχευση με το καλό και θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας θα μπορέσει να αναφέρει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.
Φιλε Fenimore παρατηρω μεγάλη "αυστηρότητα" στα διαφορα posts και δυστυχως τον τελευταιο καιρο όλα τα παλιά και εμπειρα μέλη εχουν αποχωρησει από το forum. Δυστυχως και εγω πλεον αναζητω περισσοτερες πληροφοριες στα ξενα forums καθως εδω πλεον δεν βρισκω αυτο που έβρισκα πριν εναν χρονο την όποια ενημερωση και εμπειριες από άλλα μέλη. Σου μεταφερω φιλικά την άποψη μου χωρις καμια πρόθεση να για διαφωνια και εάν θελεις την λαμβάνεις υποψιν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
koskar είπε:
Φιλε Fenimore παρατηρω μεγάλη "αυστηρότητα" στα διαφορα posts και δυστυχως τον τελευταιο καιρο όλα τα παλιά και εμπειρα μέλη εχουν αποχωρησει από το forum. Δυστυχως και εγω πλεον αναζητω περισσοτερες πληροφοριες στα ξενα forums καθως εδω πλεον δεν βρισκω αυτο που έβρισκα πριν εναν χρονο την όποια ενημερωση και εμπειριες από άλλα μέλη. Σου μεταφερω φιλικά την άποψη μου χωρις καμια πρόθεση να για διαφωνια και εάν θελεις την λαμβάνεις υποψιν.

Καλά κάνεις και λες την άποψή σου, αλλά μην ξεχνας ότι εγώ ακολουθώ και μόνο τους κανόνες του φόρουμ. Δεν ήταν προσωπική άποψη το προηγούμενο ποστ που έγραψα. Για αυστηρότητα δεν θα το έλεγα, ίσα ίσα κι όλας που άφησα να πει ο φίλος την περιοχή που θα πάει χωρίς να το διαγράψω.

Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο όμως... πες ότι εδώ το αφήνω το συγκερκιμένο μέλος να μιλήσει για να ενημερωθείς εσύ και ο οποιοσδήπτοε τον ενδιαφέρει (σχετική η ένοια "ενημέρωση" αφού δεν θα δεις κάποιο αποτέλεσμα μεταμόσχευσης αυτήν την στιγμή αν μάθεις που θα πάει συγκεκριμένα). Και σε κάποιο άλλο μέλος δεν τον αφήνω να μιλήσει ελέυθερα ακολουθόντας πιστά τους κανόνες. Πέραν του ότι θα είναι άδικο για τον δεύτερο... εγώ θα φάω στην μάπα όλες τις αντιδράσεις των μελών περί επιλεκτικού συντονισμού κτλ κτλ όπως έχουν γίνει και παλιότερα. Εσύ λοιπόν που θα είσαι όταν γίνει αυτό? Θα είσαι εκεί να πεις την γνώμη σου? Δεν νομίζω, γιατί ελάχιστα γράφεις πλέον.

Μην με παρεξηγίσεις, εντελώς ειλικρινά και σε φιλικό βαθμό στο γράφω το παραπάνω, απλά μπορεί να διαβαστεί και ως ειρωνικό χωρίς να είναι βέβαια.

Όπως έχω πει και σε άλλα μέλη, αν έχετε κάποια πρόταση για το ίδιο το φόρουμ (κανόνες , λειτουργία κτλ), επικοινωνήστε με τον admin και προτεινετέ του τις ιδέες σας.

Μπλουζα