Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εντάξει αφού δεν βάζεις όπως πρέπει μινοξιδιλη μπορεί να αργήσει λίγο παραπάνω η φυτρωση.Βάζω αφρό μινοξ αλλά όχι με συνέπεια... το ξεχνάω ή δεν βολεύει η ώρα.. ένα μπουκάλι αφρό και δεν το έχω τελειώσει ακόμα σε 3 μήνες.... τέτοια συνέπεια μιλάμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλημέρα φίλε, 2 είναι οι λόγοι που εγώ πιστεύω ότι ακολουθει αυτή την τακτική.Καλημέρα φίλε!
Κοίτα, με την τακτική που ακολουθεί ο συγκεκριμένος γιατρός, είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς τι φύτρωση πέτυχε. Είδα τις φωτογραφίες μετά από την τοποθέτηση, και σε εσένα επέλεξε μία διασπορά σε όλο σχεδόν το κεφάλι και, άρα, αραιή τοποθέτηση ακόμα και στην hairline. Η εικόνα σου είναι βελτιωμένη, προφανώς, αλλά με 2.500 τριχοθυλάκια θεωρώ πως θα μπορούσες να είχες μία αρκετά πιο πυκνή hairline κι ας ήσουν πίσω πιο άδειος. Γούστα είναι αυτά, θα μου πεις.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει, είναι γιατί τοποθετεί τριχοθυλάκια πιο κάτω από την μέση γραμμή της hairline και αυξάνει την πυκνότητα όσο πηγαίνει προς τα "πίσω".
Έστω ότι πετυχαίνει 100% φύτρωση. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό μίας hairline η οποία υποχωρεί. Μεταμόσχευση κάνουμε, όμως, για να ανατρέψουμε αυτήν την εικόνα, όχι για να χαμηλώσουμε απλώς μία υποχωρούσα hairline. Η ομαλή μετάβαση από μία χαμηλή πυκνότητα σε μία καλύτερη προς το κέντρο, δίνει μεν φυσικό αποτέλεσμα αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, πρόκειται περί μιμήσεως της απολύτως φυσικής αλωπεκίας.
Μπράβο, πάντως, που ανέβασες το νήμα, ώστε να μπορεί να κρίνει ο καθένας μία ακόμη, έστω μεμονωμένη, περίπτωση. Μεμονωμένη μεν, αλλά αν το έκαναν όλοι αυτό, με τις δικές τους μεμονωμένες περιπτώσεις, στο τέλος το σύνολο θα ήταν δυνατό.