Loverboy 2η ΜΜ FUE 1.560grafts Seneca 27/06/24

Larioso1976

Member
Φιλε μου την υγεια σου κοιτα ολα τα αλλα ερχονται ξανα , στο λεω γιατι εχω περασει και γω φουρτουνες οπως πιστευω οι πιο πολλοι ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Η οικογένεια και μια σωστή κυρίως οικογένεια αν είστε δεμένοι παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογική στήριξη.
Οικογένεια,υγεία και όχι χρέη.
Τα λεφτά χρειάζονται να έχεις μια κάβα για ώρα ανάγκης σε νοσοκομεία κτλ . Κατά Τάκλα έρχονται.
Τα λεξοτανιλ και ζαναξ πλέον είναι καραμελες όλος ο κόσμος με αυτά ζει.
Τα έχω περάσει και εγώ και τα ξεπέρασα τωρα είμαι καλά σε όλα.
Ευτυχώς Τζον έχω πολύ καλή κ δεμένη οικογένεια! Απλά αυτό το διάστημα έχω χαθεί εγώ λίγο με το μέσα μου! θα ανακαμψω πιστεύω! Ευχαριστώ για την στήριξη!

LoverBoy

Well-Known Member
@LoverBoy ευχομαι συντομα να βρεις μια καλυτερη δουλεια και ολα να πανε καλα!

Οντως δεν αξιζει να αγχωνεσαι για χρεη και μαλακιες. Ασε αυτους που τους χρωστας να αγχωνονται...
Αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφτεί χαχα

LoverBoy

Well-Known Member
Φιλε μου την υγεια σου κοιτα ολα τα αλλα ερχονται ξανα , στο λεω γιατι εχω περασει και γω φουρτουνες οπως πιστευω οι πιο πολλοι ..
Το ξέρω φίλε μου! Αλλά υγεία είναι κ η ψυχική κ εγώ αυτό το διάστημα είμαι πάτωμα!

aeratos28

Just aeratos
Χαλάρωσε δικε μου .γράψτα και λίγο ζμπουτσα σου..να δεις και αυτή την οπτική...με το να τα παίρνεις στα σοβαρά όλα ακρη δεν βγάζεις όπως είδες..ούτε ζαναξ ούτε τπτ δεν θέλει..σου μιλάει τώρα άνθρωπος που δεν έχει πάρει ποτέ τπτ και πιο σταρχιδιστης από εμένα δεν υπάρχει ..και από φάσεις που έχω περάσει χοντρές ,πάλι πιο στα παπάρια μου δεν υπήρχε.χαχαχα ,ρε γραφτα όλα στα @ρχιδι@ σου..άκουσε με.
Το ξέρω φίλε μου! Αλλά υγεία είναι κ η ψυχική κ εγώ αυτό το διάστημα είμαι πάτωμα!

LoverBoy

Well-Known Member
Χαλάρωσε δικε μου .γράψτα και λίγο ζμπουτσα σου..να δεις και αυτή την οπτική...με το να τα παίρνεις στα σοβαρά όλα ακρη δεν βγάζεις όπως είδες..ούτε ζαναξ ούτε τπτ δεν θέλει..σου μιλάει τώρα άνθρωπος που δεν έχει πάρει ποτέ τπτ και πιο σταρχιδιστης από εμένα δεν υπάρχει ..και από φάσεις που έχω περάσει χοντρές ,πάλι πιο στα παπάρια μου δεν υπήρχε.χαχαχα ,ρε γραφτα όλα στα @ρχιδι@ σου..άκουσε με.
Έχεις δίκιο αδερφέ! Έτσι είναι απλά εγώ πνίγηκα γιατί η δουλειά που έκανα την είχα μάθει κ την αγαπούσα! Τελειώνοντας από εκεί έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου και με έπιασε πανικός σχετικά με το που θα μπορέσω να κουμπωσω τελικά! Όταν κάνεις μια δουλειά από τα 23 κ είσαι 42 πλέον καταλαβαίνεις ότι έχεις διαμορφώσει χαρακτήρα!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Aerate δεν μπορει ολος ο κοσμος να λειτουργει ετσι που λες....δεν ειναι ολοι ιδιοι χαρακτηρες και δεν ειναι κακο να κανει αγωγη μεχρι να του δωσει ενα boost να συνελθει. Απο εκει και περα χρονο με το χρονο πρεπει κ ο ιδιος να βοηθησει το ευατο του.

bobby

Well-Known Member
Έχεις δίκιο αδερφέ! Έτσι είναι απλά εγώ πνίγηκα γιατί η δουλειά που έκανα την είχα μάθει κ την αγαπούσα! Τελειώνοντας από εκεί έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου και με έπιασε πανικός σχετικά με το που θα μπορέσω να κουμπωσω τελικά! Όταν κάνεις μια δουλειά από τα 23 κ είσαι 42 πλέον καταλαβαίνεις ότι έχεις διαμορφώσει χαρακτήρα!
Φίλε γράψε τα όλα εκει που σου λέει ο αεράτος, υγεία πάνω από όλα γιατί τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει αναντικατάστατους.... Επίσης, δυστυχώς, ποτέ και κανένας εργοδότης δεν θα εκτιμήσει την δουλειά σου. Όσο του την κάνεις καλά (όπως νομίζει εκείνος δηλαδή όχι αν στην πραγματικότητα την κάνεις) ή όσο σε χρειάζεται τότε όλα καλά αλλιώς δεν θα διστάσει να σε στείλει.......όταν το καταλάβεις αυτό θα σταματήσεις να έχεις αυταπάτες και προβλήματα. Πάμε για άλλα!

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε γράψε τα όλα εκει που σου λέει ο αεράτος, υγεία πάνω από όλα γιατί τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει αναντικατάστατους.... Επίσης, δυστυχώς, ποτέ και κανένας εργοδότης δεν θα εκτιμήσει την δουλειά σου. Όσο του την κάνεις καλά (όπως νομίζει εκείνος δηλαδή όχι αν στην πραγματικότητα την κάνεις) ή όσο σε χρειάζεται τότε όλα καλά αλλιώς δεν θα διστάσει να σε στείλει.......όταν το καταλάβεις αυτό θα σταματήσεις να έχεις αυταπάτες και προβλήματα. Πάμε για άλλα!
Ευχαριστώ πολύ bobby μου! Κανονικά αυτό πρέπει να πράξω απλά πιστεύω ότι πρέπει να περάσω τα στάδια ένα ένα μέχρι να φτάσω στο σημείο που λες! Πάντως ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα με πείραζε τόσο! Επαναλαμβάνω ευτυχώς που είχα την οικογένεια μου διαφορετικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα! Παιδιά τους δικούς σας κ τα μάτια σας! είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε!

TheodosisK

Active Member
Aerate δεν μπορει ολος ο κοσμος να λειτουργει ετσι που λες....δεν ειναι ολοι ιδιοι χαρακτηρες και δεν ειναι κακο να κανει αγωγη μεχρι να του δωσει ενα boost να συνελθει. Απο εκει και περα χρονο με το χρονο πρεπει κ ο ιδιος να βοηθησει το ευατο του.
Θυμάμαι οταν έδινα τελευταιο μάθημα στο μεταπτυχιακό, είχα την εξής κουβέντα με τον κουμπάρο μου

- "ρε συ, έχω αγχωθεί μέχρι αηδίας"
- "όχι ρε. μην αγχώνεσαι."
- "έλα ρε, πώς και δε το χα σκεφτεί μέχρι τώρα!"

Αυτό μου θύμησε η παραπάνω στιχομυθία :p

Σε κάθε περίπτωση Loverboy, εγώ θα σου πω κάτι. Ουδέν κακό αμιγές καλού! Καλή δύναμη!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Θυμάμαι οταν έδινα τελευταιο μάθημα στο μεταπτυχιακό, είχα την εξής κουβέντα με τον κουμπάρο μου

Σε κάθε περίπτωση Loverboy, εγώ θα σου πω κάτι. Ουδέν κακό αμιγές καλού! Καλή δύναμη!
Να σαι καλά φίλε μου! Σωστό το ρητό!

aeratos28

Just aeratos
Ρε αδερφέ,το ότι με το να αγχωνεται αυτό δεν του έδωσε λύση του είπα ,και να τα γράψει λίγο στα φρύδια του και να το δει και λίγο από αυτή την οπτική ..λιγάκι διαφορετικό από αυτό που είπες ,δεν νομίζεις ?

TheodosisK

Active Member
Ρε αδερφέ,το ότι με το να αγχωνεται αυτό δεν του έδωσε λύση του είπα ,και να τα γράψει λίγο στα φρύδια του και να το δει και λίγο από αυτή την οπτική ..λιγάκι διαφορετικό από αυτό που είπες ,δεν νομίζεις ?
Το λέω από την άποψη πως όταν κάποιος αγχώνεται για τους Χ, Ψ λόγους είναι αδύνατο να το μετριασει έτσι απλά. Θέλει αλλαγή νοοτροπίας, διαδικασία χρονοβόρα και δύσκολη. Μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να είμαστε σταρχιδιστες όπου πρέπει, θα ήταν ευλογία. Δυστυχώς όμως, δεν!

aeratos28

Just aeratos
Ουσιαστικά αυτό λέω περί αλλαγής νοοτροπίας..το να τα παίρνεις μόνιμα κατάκαρδα όλα ,οδηγεί στο ψυχολογικό στρες ,όπως ο φίλος λάβερ τώρα ..ας κάνει μια προσπάθεια να ηρεμήσει και να το δει λίγο αλλιώς ..thats all
Το λέω από την άποψη πως όταν κάποιος αγχώνεται για τους Χ, Ψ λόγους είναι αδύνατο να το μετριασει έτσι απλά. Θέλει αλλαγή νοοτροπίας, διαδικασία χρονοβόρα και δύσκολη. Μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να είμαστε σταρχιδιστες όπου πρέπει, θα ήταν ευλογία. Δυστυχώς όμως, δεν!

LoverBoy

Well-Known Member
οκ αρα αρα εχεις παρει γνωση χρησιμη για ολα, δεν ξεκινας απο το 0, ολα καλα θα πανε
Ναι υπάρχει γνώση στο αντικείμενο jim απλά είμαι από τους χαρακτήρες που δένονται κ δεν τους αρέσουν οι αλλαγές! Θα στρώσει όμως που θα πάει.... Όπως κ να έχει ευχαριστώ

Μπλουζα