giannis1991
Well-Known Member
Απ: Libroman/Botaderm αντι του Fungoral??
βλεπω οτι οσοι χρησιμοποιουν libroman εχουν να πουν τα καλυτερα....
βλεπω οτι οσοι χρησιμοποιουν libroman εχουν να πουν τα καλυτερα....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:βλεπω οτι οσοι χρησιμοποιουν libroman εχουν να πουν τα καλυτερα....![]()
Conan είπε:ρε παιδια, εμενα στο φουνγκοραλ τοτε, μου ειχε πει ο Σπυρος να βαζω 2 χερια, το καθε ενα 3-4 λεπτα.
Τωρα ο genesis μου λεει 1χερι με καποιο αλλο σαμπου για λιγο, ισα ισα να καθαρισει το κεφαλι, και μετα ενα χερι, π.χ με το libroman . Δηλαδη ετσι αν το κανω?
Παντως εγω το libroman θα το βαζω 2 φορες την εβδομαδα. Σωστος?
Conan είπε:ρε παιδια, εμενα στο φουνγκοραλ τοτε, μου ειχε πει ο Σπυρος να βαζω 2 χερια, το καθε ενα 3-4 λεπτα.
Τωρα ο genesis μου λεει 1χερι με καποιο αλλο σαμπου για λιγο, ισα ισα να καθαρισει το κεφαλι, και μετα ενα χερι, π.χ με το libroman . Δηλαδη ετσι αν το κανω?
genesis είπε:[quote author=Conan link=topic=1546.msg26519#msg26519 date=1266440028]
ρε παιδια, εμενα στο φουνγκοραλ τοτε, μου ειχε πει ο Σπυρος να βαζω 2 χερια, το καθε ενα 3-4 λεπτα.
Conan είπε:[quote author=genesis link=topic=1546.msg26526#msg26526 date=1266440460]
[quote author=Conan link=topic=1546.msg26519#msg26519 date=1266440028]
ρε παιδια, εμενα στο φουνγκοραλ τοτε, μου ειχε πει ο Σπυρος να βαζω 2 χερια, το καθε ενα 3-4 λεπτα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
tse είπε:Μια ερώτηση.Το να χρησιμοποιεί κάποιος την μία εβδομάδα Libroman η revita και την άλλη fungoral είναι η ιδανική λύση άραγε ώστε να έχεις και αποτελέσματα αλλά και τις λιγότερες πιθανότητες για παρενέργειες;
πολες, γιαυτο δεν το συζηταμε?Τι παρενέργειες να δώσει ενα σαμπουαν