Libroman/Botaderm αντι του Fungoral??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member
Απ: Libroman/Botaderm αντι του Fungoral??

ρε παιδια, εμενα στο φουνγκοραλ τοτε, μου ειχε πει ο Σπυρος να βαζω 2 χερια, το καθε ενα 3-4 λεπτα.
Τωρα ο genesis μου λεει 1χερι με καποιο αλλο σαμπου για λιγο, ισα ισα να καθαρισει το κεφαλι, και μετα ενα χερι, π.χ με το libroman . Δηλαδη ετσι αν το κανω?
Παντως εγω το libroman θα το βαζω 2 φορες την εβδομαδα. Σωστος?

genesis

New Member

Conan είπε:
ρε παιδια, εμενα στο φουνγκοραλ τοτε, μου ειχε πει ο Σπυρος να βαζω 2 χερια, το καθε ενα 3-4 λεπτα.
Τωρα ο genesis μου λεει 1χερι με καποιο αλλο σαμπου για λιγο, ισα ισα να καθαρισει το κεφαλι, και μετα ενα χερι, π.χ με το libroman . Δηλαδη ετσι αν το κανω?

εισαι σιγουρος?? δυσκολο μου φαινεται να σουπε ο σπυρος 2 χερια με κετο και 3 φορες την εβδομαδα. εκτος αν σου ειπε λουζεσαι την πρωτη και ξεπλενεσαι γρηγορα και μετα αφηνεις 3-4 λεπτα. αλλα αυτο δεν εχει νοημα. το θεμα ειναι να μεινει η κετο στο κεφαλι. οποτε 1ος γυρος καποιο καθημερνιο σαμπουαν και δευτερος κετο.

ANAR

Well-Known Member

Conan είπε:

Πρωτο χερι απλο σαμπουαν και δευτερο fungoral
Αυτο κανω εγω

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εγώ απλά μετά τα 2 χέρια fungoral βάζω είτε την μάσκα frezyderm,είτε alpecin liquid 8)

heyya

New Member

Σπύρο κάνεις και fungoral και revita; γτ κάπου θυμάμαι είχε πάρει το μάτι μου ότι κάνεις το 2ο...

Πάντως για sls free επειδή μόνο για libroman λέμε. μη ξεχνάμε και το revita!!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κάνω Revita μια εβδομάδα,
και fungoral εναλλάξ με alpecin shampoo την επόμενη κ.ο.κ ::)

τις επόμενες Revita,frezyderm,aloe shampoo και συνήθως βάζω alpecin liquid μετά το λούσιμο ή μάσκα της frezyderm ???

Conan

Member

genesis είπε:
[quote author=Conan link=topic=1546.msg26519#msg26519 date=1266440028]

εισαι σιγουρος?? δυσκολο μου φαινεται να σουπε ο σπυρος 2 χερια με κετο και 3 φορες την εβδομαδα. εκτος αν σου ειπε λουζεσαι την πρωτη και ξεπλενεσαι γρηγορα και μετα αφηνεις 3-4 λεπτα. αλλα αυτο δεν εχει νοημα. το θεμα ειναι να μεινει η κετο στο κεφαλι. οποτε 1ος γυρος καποιο καθημερνιο σαμπουαν και δευτερος κετο.
[/quote]

Οκ ρε συ απο εδω και περα ετσι θα κανω. Παραγγειλα το Libroman απο φαρμακειο και θα το παρω το απογευμα. Αλλα γιατι να μην το βαζεις , ας πουμε δυο χερια(3-4λ) το libro/foungo κτλ, αλλα να βαζεις στο 1ο καποιο αλλο για λιγο και μετα 2ο χερι libro/foungo(3-4λ)?
τωρα θα μου πειτε οτι εγω ετσι το ειχα συνηθισει( πρωτη περιπτωση) αλλα με τα δυο χερια δεν θα καθεται η κετο πιο πολυ πανω στο δερμα? ή στη δευτερη περιπτωση απορροφαται καλυτερα? :chinscratch

giannis1991

Well-Known Member

Conan είπε:
[quote author=genesis link=topic=1546.msg26526#msg26526 date=1266440460]
[quote author=Conan link=topic=1546.msg26519#msg26519 date=1266440028]

[/quote]

Οκ ρε συ απο εδω και περα ετσι θα κανω. Παραγγειλα το Libroman απο φαρμακειο και θα το παρω το απογευμα. Αλλα γιατι να μην το βαζεις , ας πουμε δυο χερια(3-4λ) το libro/foungo κτλ, αλλα να βαζεις στο 1ο καποιο αλλο για λιγο και μετα 2ο χερι libro/foungo(3-4λ)?
τωρα θα μου πειτε οτι εγω ετσι το ειχα συνηθισει( πρωτη περιπτωση) αλλα με τα δυο χερια δεν θα καθεται η κετο πιο πολυ πανω στο δερμα? ή στη δευτερη περιπτωση απορροφαται καλυτερα? :chinscratch
[/quote]

περιμενω εντυπωσεις φιλε απο libroman.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

ωχχχχ τωρα το θυμηθηκα.... δεν του ειπα ποσο % να ειναι . Ελπιζω να μου φερει το 2%! εσεις πιο βαζετε?

giannis1991

Well-Known Member

βλακεια.....μακαρι να σου φερει το 2%....το 1% δεν ειναι και τοσο δραστικο.....εννοειται το 2% ειναι καλυτερο.....

kabamarou

Member

Μια ερώτηση.Το να χρησιμοποιεί κάποιος την μία εβδομάδα Libroman η revita και την άλλη fungoral είναι η ιδανική λύση άραγε ώστε να έχεις και αποτελέσματα αλλά και τις λιγότερες πιθανότητες για παρενέργειες;

heyya

New Member

libroman = fungoral = 2% κέτοk., οπότε δε καταλαβαίνω γτ μία το ένα μία το άλλο!! να σου τελειώσει το ένα και μετά το άλλο ok, αλλά ανα βδομάδα δε βρίσκω το λόγο!

revita = 1% κετοκοναζόλη άρα εδώ κολλάει ακόμα και στην εβδομάδα αναλογία 3-1 ή 2-2 κ.ο.κ!

Και 2ον για ποιες παρενέργειες μιλάς;

ANAR

Well-Known Member

tse είπε:
Μια ερώτηση.Το να χρησιμοποιεί κάποιος την μία εβδομάδα Libroman η revita και την άλλη fungoral είναι η ιδανική λύση άραγε ώστε να έχεις και αποτελέσματα αλλά και τις λιγότερες πιθανότητες για παρενέργειες;

Τι παρενέργειες να δώσει ενα σαμπουαν ::) ::)

σορρυ απλα απο την βιασινη μου δεν το διατυπωσα σωστα.
λεω, γιαυτο δεν αναλυουμε το τοπικ? για τις παρενεργεις του καθενος εμενα π.χ. το fungoral (μαλλον) μου εχει αφησει κατι κοκκιναδια που κανουν μπαμ στις φωτογραφιες λιγο πιο κατω απο τα ματια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα