georgehairs
Member
Απ: L-Arginine
Ποια ειναι καλη μαρκα για L-argin ? Και ποιοι δεν πρεπει να τη χρησιμοποιουν??
Ποια ειναι καλη μαρκα για L-argin ? Και ποιοι δεν πρεπει να τη χρησιμοποιουν??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
passenger είπε:αν και λίγο παλιό το θέμα...
να προσθέσω και το tribulus terrestis, το δικο μας τριβολι δλδ...
Φθηνο, εγω το χρησιμοποιούσα σε μορφη τσαγιου,δε ξερω αν υπαρχει και σε ταμπλετες.Το χρησιμοποιούσα κάποια εποχή συνεχόμενα για μερικές βδομάδες (την είχα δει πολύ πιδικουλας τοτε :18mκ μπορώ να πω μόνο καλά λόγια
αυτό που με ανυσηχεί ειναι οτι ένας γνωστός που μου την είχε συστησει τότε, μου είπε οτι βοήθα στην παραγωγή τεστοστερόνης απο τα αρ@@α, δεν ξερω αν ισχυεί κάτι τέτοιο αλλά σε περίπτωση που είναι αλήθεια δε ξέρω κατά πόσο θα συμβάλει σε πιθανή αύξηση της dht
αυτο δεν το ηξερα μπορεις να εξηγησεις περισσοτεροdimitris1991 είπε:btw παιδια σε περιοδους που εχετε ερπη να αποφευγετε αργινινη γιατι το αποτελεσμα θα ειναι απαισιο!
georgehairs είπε:Ποια ειναι καλη μαρκα για L-argin ? Και ποιοι δεν πρεπει να τη χρησιμοποιουν??
Παναγιωτης είπε:προτιμω να παρω proviron που ειναι και πανφτηνο
για τον τριβολο εχω καποιες ενστασεις για το bodybuilding
τωρα για την στυση δεν ειναι και ασχημο στην λιμπιντο βοηθαει
αλλα οπως ειπα προτιμω το proviron
sovagg είπε:Διαβαζα το θεμα κ παρατηρησα οτι οι αποψεις διοιστανται ως προς το ποσα mg αργινινης πρεπει να λαμβανουμε καθημερινα ωστε να αντισταθμισουμε τα sides απο φινα-ντουτα..Ο tropheus ανεφερε πως 500mg/μερα ειναι πολυ λιγη ποσοτητα.Καμια αποψη περι του θεματος??
Παναγιωτης είπε:για την λιμπιντο αλλα και για αξεχαστα βραδια εχω δοκιμασει τα παρακατω
αν και θεωρητικα το apcalis ειναι καλυτερο το αλλο με "πιανει" πιο καλα
![]()
![]()
vrm είπε:Οπότε άνετα μπορει να πάρει κανεις 4000-5000 mg αργινίνη :-\ :chinscratch
vrm είπε:Δηλαδή το Kamagra και το Apcalis δεν είναι και τόσο αθώα... ή κάνω λάθος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sovagg είπε:Δηλ αν θελει καποιος να παρει 4000mg αργινινης,πρεπει να παιρνει 8(!) καψουλες τη μερα(οι καψουλες ειναι των 500mg)??!!!Στεκει να το κανει καποιος αυτο??Εγω που παιρνω 1000mg(2 καψουλες) τη μερα,παιρνω λιγη ποσοτητα για να αντισταθμισω τα sides απο φινα/ντουτα???
η φινα δεν προκαλει ανδρικη ανικανοτητα και σε καμια περιπτωση μη αναστρεψιμη κατασταση,δηλαδη καλιστα οταν σταματησεις τη φινα ολα επανερχονται μετα απο λιγο ΑΝ οντως σου ειχε προκαλεσει προβλημα το οποιο θεωρω ειναι κυριως θεμα ψυχολογιας....στις περισσοτερες περιπτωσεις..show_palmettos είπε:καταπολεμαει την ανδρικη ανικανοτητα την οποια προκαλουν σκευασματα τυπου φινα
tropheus είπε:[quote author=sovagg link=topic=796.msg29040#msg29040 date=1268541681]
Δηλ αν θελει καποιος να παρει 4000mg αργινινης,πρεπει να παιρνει 8(!) καψουλες τη μερα(οι καψουλες ειναι των 500mg)??!!!Στεκει να το κανει καποιος αυτο??Εγω που παιρνω 1000mg(2 καψουλες) τη μερα,παιρνω λιγη ποσοτητα για να αντισταθμισω τα sides απο φινα/ντουτα???