Kwstakis, fue, λιόσης, 2500 grafts, 17-18/3/2015

Stripar

Established Member
Οταν ανοιγει ενα θεμα με μεταμοσχευση απο d*i παντα ενα καινουργιο μελος με 1-2 μυνηματα στο βιογραφικο του εμφανιζεται για να ενθαρυνει τον ασθενη της μεταμοσχευσης.Λεω τωρα εγω λεω....

:D
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Ναι, και εγώ πιστεύω ότι χρειάζομαι 1000 θυλακια. Αυτά όμως μπορεί να είναι πόσες τριχες??
1500?
2000?
1000000000?
Πως τα υπολογίζει η DHI, με ρίζες η με τριχες??
Γιατί, βασικά μπερδεύομαι..
Πιστεύω, ότι για πύκνωση χρειαζομαι 1000 θυλακια, που να έχουν και 2 τρίχες τα περισσότερα εξ αυτών..
Σωστα???
 

petrospap

Active Member
Ναι, και εγώ πιστεύω ότι χρειάζομαι 1000 θυλακια. Αυτά όμως μπορεί να είναι πόσες τριχες??
1500?
2000?
1000000000?
Πως τα υπολογίζει η DHI, με ρίζες η με τριχες??
Γιατί, βασικά μπερδεύομαι..
Πιστεύω, ότι για πύκνωση χρειαζομαι 1000 θυλακια, που να έχουν και 2 τρίχες τα περισσότερα εξ αυτών..
Σωστα???
συνηθως ο λογος ειναι 1 προς 2...δλδ 1000 grafts ειναι περιπου 2000 τριχες...
 

Corfu Rider

Active Member
Σε ευχαριστώ...
Για να μην μου λένε ότι πχ οι 1000τρίχες είναι 1000 θυλακια, γιατί δεν θα ισχύει. . )
 

Dimitris7

New Member
Φίλε john John ,. όντως είμαι καινούργιο μέλος αλλά παρακολουθώ αυτό το site καιρό και με εχετε βοηθήσει πάρα πολύ ..δε καταλαβαίνω που είναι το κακό σε αυτο που εγραψα ,όντως πριν 1 χρόνο έκανε ένας φιλος μου με αυτόν το γιατρο ,(ετσι οπως το εγραψα μπορει να το περασες για διαφημιστικο) ,αλλα γιατι να μην ενθαρρυνω το παλικαρι ,αφου και ο φιλος μου εμεινε ικανοποιημενος ???καταλαβαινω οτι ειστε καχυποπτοι και καλα κανετε .. αλλα εγω την αληθεια ειπα!!
 

crossfire

Well-Known Member
Οταν ανοιγει ενα θεμα με μεταμοσχευση απο d*i παντα ενα καινουργιο μελος με 1-2 μυνηματα στο βιογραφικο του εμφανιζεται για να ενθαρυνει τον ασθενη της μεταμοσχευσης.Λεω τωρα εγω λεω....

Αυτη τη στιγμη ειναι στα καλυτερα της......
Μετα απο τοσα χρονια παρουσιας του forum...
Mετα απο τοσες μαρτυριες και παραδειγματα αποτυχιας...
Μετα απο τοσα χαλια κεφαλια στους δρομους,στις παραλιες,στα γυμναστηρια.....

και ομως....το τελευται 6μηνο ενας ενθουσιασμος για την καλυτερη της ελλαδος,με τα καλυτερα αποτελεσματα που υστερει λιγο σε πυκνοτητα μεν αλλα δεν υπαρχει προβλημα......ειναι η καινουρια μοδα.....μικρη πυκνοτητα και πολλες μεταμοσχευσεις.

Το αποκορυφωμα.....η τιμη και η κοντινη αποσταση....αλλο αν στο τελος τελος πληρωνεις περισσοτερα και φυτρωνουν λιγοτερα.
Λεω τωρα εγω...

Την καναν καλα τη δουλεια τους μερικοι εδω μεσα...
Λεω παλι τωρα εγω...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Stripar

Established Member
Up.png
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εμεις που παρακολουθουμε το φορουμ χρονια και εχουμε κανει μεταμοσχευσεις και τα λεμε εδω μεσα σιγουρα ειμαστε καχυποπτοι και παρακολουθαμε τις μικρες λεπτομερειες ενος καινουργιου μελους και σιγουρα δεν περναν απαρατηρητες ασχετος αν δεν μιλαμε.
Με αυτο που εγραψα θελω και τα νεα μελη να ειναι λιγο καχυποπτα οτι δεν ειναι και ολα ροδινα.
Περα απο αυτα ομως σιγουρα ολοι μας λιγο πολυ θα παινεψουμε την κλινικη που πηγαμε και καναμε γιατι ισως υπαρχει ο ενθουσιασμος,ισως να μας φερθηκαν ευγενικα και αλλα χιλια δυο πραματα που δεν πρεπει να μαστε ετσι και να μαστε ολοι αυστηροι σε αυτο το θεμα.
Και εγω το κανω δε λεω,αλλα το κανω και εκ του ασφαλους γιατι ειναι μια κλινικη που δεν εχει δωσει δικαιωμα και μπορεις να την εμπιστευτεις σε ενα μεγαλο βαθμο και μπορω να πω ενα φιλο μου ναι πανε ειναι εγγυηση χωρις να τον περνω στο λαιμο μου.
Χωρις φανατισμο παντα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
ΠΟΤΕ μα ποτε δεν ειπε κανεις οτι μια μεταμοσχευση ειναι ευκολη.Θα τολμησω κ θα πω μαλιστα οτι απο Now 4 και πανω ειναι τρομερα δυσκολη.Οτι η Dhi εχει δειξει σημαδια βελτιωσης δεν τιθεται θεμα.Απο εκει κ περα καλο θα ειναι να γινει κ ενα νημα με συγκρισεις αποτελεσματων διαφορων εταιριων.Να δουμε δηλ διπλα διπλα αποτελεσματα απο Ελλαδα -Κυπρο Αμερικη -Ευρωπη και να συγκρινουμε στα ισα χωρις ενδιασμους.Τα λεφτα που δινονται για μεταμοσχευσεις ειναι παρα πολλα σε σημειο που κατα την αποψη μου δεν αξιζει.Μηπως ηρθε η ωρα χωρις γκρινια να δουμε ποιος μπορει να κανει τι?
 

karaflafighter

New Member
Φιλε corfu κ εμενα παντως με προβληματισε αυτο που μου ειπαν με τα 1000 τριχο/κια.δεν μου το ξεκαθαρισανε.δλδ λεω αυτα τα 1000 ποσες τριχες θα ειναι;αυτοι δεν μπορουν να επιλεξουν αυτα που θα εχουν τουλαχιστον διπλεε τριχες;ή επιτιδες θα παρουν αυτα που θα εχουν μονες.μπορουν να το γνωριζουν απο πριν ή τους ειναι αδυνατο.επισης απο αυτα που θα μου βαλουν παρα πολλα δεν θα επιβιωσουν.πραγμα που σημαινει οτι κατα την γνωμη μ θα ειναι γυρω στις 1500-1700 τριχες στην καλυτερη.ο μεγαλος μ φοβος ειναι μην τυχον παθουν βλαβη τα διπλανα φυσικα μου τριχ/κια κ χασω κ αλλα μαλλια.ειμαι καινουργιος στο θεμα των μ.μ. κ διαβαζω το φορουμ εδω κ κανα μηνα κ προσπαθω να μαθω οσα πιο πολλα μπορω πριν προβω σε μια μμ γτ κ γενικα ειμαι επιφυλακτικος ανθρωπος.ευχαριστω προκαταβολικα οποια παιδια μπορουν να με βοηθησουν με τις γνωσεις τους
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
karaflafighter, το ερωτημα σου ειναι γενικως ερωτημα ολων και το ρεζουμε ολων των αποριων σε μια...το σοκλος ειναι η καυτη πατατα των μμ και οσο περισοτερο ασχοληθεις τοσο θα λυνεις Αποριες. Το φαινομενο αυτο ειναι ενα απο τις ατελειες των μμ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ακυρωνει την αξια μιας επεμβασης γιαυτο και ολοι μα ολοι οι γιατροι αυτο που ξεκαθαριζουν απο την αρχη ειναι να ειμαστε προσγειωμενοι οσον αφορα το προσδοκωμενο αποτελεσμα .Στις μερες μας πλεον οι μμ σε κανουν καλυτερο απο πριν σε μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο, συμπεριλαμβανομενου σοκλος, παλαιοτερα ρισκαρες να γινεις χειροτερα......γενικα ειναι πολλα οχι μονο το σοκλος και εμεις θελουμε να τα ξερουμε ολα και το θελουμε τωρα, υπομονη λοιπον η γνωση ερχεται με την εμπειρια, τοσο θεωρητικα οσο και πρακτικα!!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Μην άγχεστε όσοι κάνετε στην d**, η φύτρωση ειναι εγγυημένη απλά η πυκνότητα ειναι απελπιστικά μέτρια. Έχουν βελτιωθεί, παγκοσμίως ωστόσο παραμένουν ουραγοί. Αν οι αξιώσεις του ασθενούς με nw 5 ειναι με 2500 grafts απλά να μαυρίσει το κεφάλι και να βάζει και τόπικ αλλά θα φαίνεται δέρμα χαλαρά, ειναι μια άριστη επιλογή και κάπως πιο φτηνή στα grafts αυτά απο άλλες κλινικές του εξωτερικού και ιδίως Κύπρο. Αν η απαίτηση του ασθενούς ειναι dense packing με επιθετικές πυκνότητες, δεν μπορεί να δωθεί δυστυχώς λύση ακόμη που να ικανοποιεί. Καλή επιτυχία btw στον φίλο kwstakis, η δουλειά φαίνεται αξιοπρεπής, απλά και ο ίδιος πιστεύω να αντιλαμβάνεται πως το nw του ειναι μεγάλο και τα grafts που έβαλε λίγα για το nw αυτός. Λογικά θα προγραμματίζει μελλοντικά και άλλο session.
 

Corfu Rider

Active Member
Δηλ στην DHI, σου είπαν ότι θα μετεμφυτευσης 1000 grafts, χωρίς να γνωρίζουν πόσες τρίχες πάνω κάτω..
Μήπως αυτό το εντοπίζουν κατά την εξαγωγή των θυλακιων?
Αλλα και παλι, πως ξέρουν από πριν πόσα θυλακια είναι αρκετά για ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ?
Γιατί, σίγουρα έχουν σχέση και οι τρίχες πάνω στα θυλακια, για μια καλή πυκνότητα...
Εγώ δεν κατηγορώ την κλινική, απλώς απορώ.. εξάλλου, δεν είχα άσχημη εμπειρία στο θέμα 'χρηματων' όταν έκανα smp εκεί..
Όταν τους είπα ότι χρειάζομαι πυκνωση, μου απάντησαν ότι δεν είναι τόσο απαραίτητο, και δεν είχαν μια προσέγγιση ώστε 'να μου πάρουν τα λεφτά'. Άλλα, εμας μας ενδιαφέρει να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σε μια τιμή που να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε..
Από πρόθεση, ισως να έχουν καλή στην κλινική.. αλλά, δεν αρκεί μόνο η πρόθεση, αλλά και η ουσία, δηλαδή το αποτέλεσμα..
Δηλαδή ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ αποτέλεσμα..
Μπορούν να το εγγυηθούν αυτο?
Η θα πρέπει να κάνει κάποιος follow up συνέδρια για αξιόλογη πυκνωση?
Το αντιλαμβάνομαι, ότι δεν είναι εφικτό να έχουμε τα μαλλια όπως ήμασταν στην εφηβεία μας, αλλά τουλάχιστον να λάβουμε ένα ευπρεπείς, ικανοποιητικό και ευχάριστο αποτέλεσμα..
Συμφωνειτε?
 

poseidonas77

Well-Known Member
δεν υπαρχει ατομο που να πηγε d...i και να ειχε ενα καλο αποτελεσμα με μια συνεδρια...
και εαν αληθευουν τα ποσα που ακουμε τωρα τελευταια οτι ζητανε δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη επιλογη....κατσε να δουμε και το αποτελεσμα του ραφαελ που εκανε και δευτερη και ειχε και αρκετο
σοκλος στη πρωτη...και εβαλε και πολλα μοσχευματα και ειχε και αρκετα μαλια στη ληπρια...
 

karaflafighter

New Member
corfu συμφωνω μαζι σου.ετσι ακριβως οπως το λες ειναι.η αληθεια ειναι πως θα περιμενω και εγω να δω πως θα τα παει ο ραφαηλ.αλλωστε εγω σκεφτομαι να κανω καποια μμ τον τον οκτωβρη-νοεμβρη και ισως να κατεβασω λιγο την hairline μιας και στο μπιφτεκι μου δεν εχει τρομερο προβλημα(δλδ να μην εχω καθουλο μαλλια)απλα φαινεται οτι εχω μια αραιωση
 
Μπλουζα