Krhtikos21, fue, 2900 grafts, 3-4/7/2013

Bouklas

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
ήθελα να ανεβάσω φωτος τώρα που θα πήγαινα πατρικό για απόκριες αλλά δεν πήγα τελικά.κάποια στιγμή θα ανεβάσω γτ ξεκίνησα κάτι και πρέπει να το τελειώσω.Πλέον το θέμα δεν με απασχολεί και τόσο γιαυτό απέχω κάπως και ίσως αυτό να με βοηθά και ψυχολογικά.Συγχαρητήρια και σε σένα πριν λίγο είδα και το δίκο σ! Είχες αρκετό μαλλί και πιο πίσω και φαίνεται πολύ ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.
Σε ευχαριστώ φιλε μου ότι καλύτερο και για σένα. ;) Να δούμε πως θα εξελιχθεί τώρα. :p
Μη μας ξεχάσεις οποτε μπορέσεις ανέβασε να δούμε πως πας, έτσι για να μάθω και γω στους 8 μηνες που είσαι τώρα τι παραπάνω έχεις δει από τον 5 μηνα.
Eπίσης πολύ ευχάριστο πράγμα ότι δεν σε απασχολεί πλέον κάτι που παλιά σε ενοχλούσε. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
Καλησπέρα παιδιά εχω καιρό ν εμφανιστώ εδώ πέρα γιατί ήθελα να δω πως θα εξελιχθεί η μμ στο έπακρον για να μπορώ να έχω ασφαλή συμπεράσματα. Τα πράγματα δεν είναι όσο αισιόδοξα όσα τα περίμενα γτ έχει αρκετά κενά η μμ και δεν μ έχουνε βγει τα αναμενόμενα γκραφτς.Η hairline μου είναι αρκετά άδεια με αποτέλεσμα να φαίνεται το δέρμα μ αρκετά πίσω.Ελπιζω τωρα που θ έρθει ο Μιχάλης να το συζητήσουμε και να δουμε τι δεν πήγε καλά και τι μπορούμε να κάνουμε απο έδω κι πέρα. Την δευτέρα θα ανεβάσω και φωτος

danceworld_2001

Well-Known Member
Ρίξε νέες φωτό ρε φιλε. Κρίμα μεγάλο πάντως. Υποψιάζεσαι μη φύτρωση ή έχασες και μεταμοσχευμένα που πχ μπορεί να σημαίνει φλεγμονή ή κάτι άλλο?

krhtikos21

Member
Mη φύτρωση κυρίως να ναι κτ άλλο το θεωρώ ακραίο έως απίθανο. Απλά όλο και επανατοποθετούσα τις ελπίδες μ οτί θα βγούνε και άλλα στο μελλον και άλλα και πέρασε ο καιρός.Η hairline μ έχει εμφανές πρόβλημα πυκνότητας το οποίο δεν είναι για κανένα λόγο 60-70 που ήταν το προκαθορισμένο.Στις περισσότερς μμ η hairline είναι πιο πυκνή και τα πιο πίσω πιο αραιά.Εμένα είναι σαν ξεκινάει με την μία η πυκνότητα των πισω ενώ έπρεπε να ταν πολύ πιο πυκνά μπροστά.

tropheus

Well-Known Member
Σίγουρα από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχες αναβάσει το αποτέλεσμα σου φαινόταν αρκετά φτωχό. Περιμένουμε και νεότερες. Είναι όμως ένα θέμα που θέλει διερεύνηση. Οι μεταμοσχεύσεις είναι μια μεγάλη οικονομική επένδυση και είναι λογικό αν μη τι άλλο να έχουμε ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές αποτέλεσμα...

mimis giova

Active Member
υπομονη φιλε κ να βρεις την λυση μαζι με τον γιατρο σ..με στεναχωρεσε λιγο εδω ο φιλος γιατι την εκανε στον γε...γιου..κ δεν το περιμενα..

krhtikos21

Member
Ήμουνα και εγώ υπεραισιόδοξος στην αρχή αλλά βλέπω πως πέρασε ο καιρός και δεν ήταν αυτό που περίμενα.Και εγώ είμαι πολύ απογοητευμένος

danceworld_2001

Well-Known Member
Φιλε βγάλε μεγάλες καθαρές φωτογραφίες να καταλάβουμε και εμείς τι ακριβώς έχει γίνει. Για εξηγησε μου κάτι. Καταρχάς απο το σημείο που είχες φτάσει στο 6μηνο και είχες βάλεις φωτογραφίες, είσαι χειρότερος? Εννοώ... απλά το αποτέλεσμα ειναι φτωχό επειδή δεν φύτρωσαν όλα ή έχασες και μεταμοσχευμένα μαλλιά (σπάνιο, μπορείς να το αντιληφθείς άραγε) ή και μαμά μαλλιά λόγω του οτι δεν κάνεις θεραπεία? Εγώ πχ αν αραιώσω στο μέλλον στο κέντρο της Α ζώνης που έχω και λίγα μαμά και μεταμοσχευμένα, δεν μπορώ να ξέρω τι έπεσε. Αν όμως αραιώσει κάποιος κρόταφος που ήταν κρανίου τόπος τότε ειμαι σίγουρος τι έπεσε. Φίλε τα λεφτά πολλά και σίγουρα όλοι θέλουμε διασφαλίσεις. Ο Ραχάλ στο site του είδα πως δίνει κάτι σαν εγγύηση φύτρωσης και free repair. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η d**. Ήσουν άτυχος δυστυχώς και δεν νομίζω να φταις εσύ.

Πες μου και κάτι άλλο... απο μέσα προς τα έξω που έβαλες μαλλιά, βγήκαν όκ, η πυκνότητα ειναι οκ? Το μόνο που υστερείς ειναι η hairline, δηλαδή το τόξο των περίπου 2 cm που συνιστά την εμπρόσθια γραμμή? Πάντως πρέπει να απαιτήσεις λύση και θα την έχεις σίγουρα. Βέβαια κρίμα η σπατάλη της δότριας. Παίδες όλοι οι γιατροί έχουν αποτυχίες όπως και όλοι οι ασθενείς δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και την ίδια φύτρωση. Ακόμη και σε 100% φύτρωση δυο παρόμοια περιστατικά, λόγω φυσιολογίας ο ένας δείχνει ανώτερος απο τον άλλον. Η ουσία ειναι να βρείς λύση, δεν σου κρύβω και εγώ θορυβήθηκα ακόμη και για μένα. Στην θέση σου θα έκανα πρώτα πυκνομέτρηση σε έναν ανεξάρτητο φορέα, μετά θα συναντούσα τον γιατρό για εξέυρεση λύσης. Η free repair ή μέρος των χρημάτων ή και όλα πίσω (αν κρίνεις οτι είχες μηδέν φύτρωση). Χωρίς διαπραγμάτευση, αν και ειμαι σίγουρος θα σε υποστηρίξει 100%. Αν οχι... εδώ ειναι το φόρουμ και ασκεί μεγάλη δύναμη πίστεψε με.

krhtikos21

Member
δεν έχασα μαμα μαλλιά γτ εκεί που πιστεύω έχει χοντρό θέμα είναι η χερλαιν που εκει δεν είχα ούτε στις αρχές μαλλιά.αν είναι πυκνη η χερλαιν και πιο αραιά να είναι τα πίσω τα κρύβει και γι αυτό δίνεται τόση έμφαση εκεί.απλά πάνω στο 6 μηνο που χα βγάλει τη φωτο είχα πολλές μικρές τρίχες από την μμ οι οποιές δεν μεγαλωνανε και δείχνανε πιο μάυρο το μέτωπο. Αυτες εν τέλει κατα πάσα πιθανότητα πέσανε και δν μεγαλώσανε. ειχα πολλές πάντως τέτοιες εκεί που την μαυριζανε πολύ την χερλαιν και βοηθούσε και το τοπικ να κάτσει πιο φυσικά.τωρα και το τοπικ να βαλω δε κάθεται καλά πάει σε δέρμα με την μια

giwrgos athina

Active Member
κριτικε λυπαμαι παρα πολυ φιλε...σιγουρα εχει ευθηνη τεραστια η κλινικη που την εκανες...ελπιζω τωρα που θα καταιβει ο γιατρος να βρειτε καποια λυση

danceworld_2001

Well-Known Member
Τώρα με φόβισες και εμένα για μένα!! Τέσπα, καταλαβαίνω την πίκρα σου φίλε. Προσπαθήστε να βρείτε την αιτία του προβλήματος, κάνε οπως και δήποτε μια πυκνομέτρηση σε εξωτερική εταιρεία και πάρε γραπτώς τα αποτελέσματα, και δείτε τι θα γίνει. Αν έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στον γιατρο ζήτα χρηματική επιστροφή και πήγαινε αλλού για repair.

krhtikos21 είπε:
δεν έχασα μαμα μαλλιά γτ εκεί που πιστεύω έχει χοντρό θέμα είναι η χερλαιν που εκει δεν είχα ούτε στις αρχές μαλλιά.αν είναι πυκνη η χερλαιν και πιο αραιά να είναι τα πίσω τα κρύβει και γι αυτό δίνεται τόση έμφαση εκεί.απλά πάνω στο 6 μηνο που χα βγάλει τη φωτο είχα πολλές μικρές τρίχες από την μμ οι οποιές δεν μεγαλωνανε και δείχνανε πιο μάυρο το μέτωπο. Αυτες εν τέλει κατα πάσα πιθανότητα πέσανε και δν μεγαλώσανε. ειχα πολλές πάντως τέτοιες εκεί που την μαυριζανε πολύ την χερλαιν και βοηθούσε και το τοπικ να κάτσει πιο φυσικά.τωρα και το τοπικ να βαλω δε κάθεται καλά πάει σε δέρμα με την μια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Όχι ρε φιλε!!! :( Aτυχία!!! :(
Προσπάθησε όσο γίνετε να μην σε πάρει από κάτω (ξέρω, πολύ δύσκολο), και τώρα που θα έρθει γιατρός να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση!

krhtikos21

Member
εννοείται θα κάνω πυκνομέτρηση, για dhi σκεφτομαι. θέλω πολύ να δω πως και γτ δεν βγήκανε γτ δεν μπορώ να βρω λογική απάντηση. πρόσεχα πααααρα πολυ μετα την επέμβαση, ήλιος δεν με είδε,γυμνή περιοχή κάλυψα φάρμακα δεν παίρνω.ο γιατρός με βοήθησε πολύ και με διευκόλυνε οικονομικά με πολλούς τρόπους αλλά μαλλιά δεν έχωτουλάχιστον όχι αυτά που θα θελα . και πργματικά ξέρω πως είναι επιτυχημένη μμ πόσα είναι 3000 γκραφτς και πόσα 1500. πχ του john john το αποτέλεσμα είναι τέλειο αυτο ναι ρε φιλε ειναι 3000 γκρφτς και χερλαιν σωστη. αλλά όχι τώρα να φαίνεται το δέρμα μέχρι πίσω.ούτε τοπικ δεν κάθεται καλά

geroksouras

Active Member
βγαλε καθαρες φωτο και ανεβασε να σου πουμε και εμεις ειδικα οι παλιοτεροι
αν μπορεις βαλτες διπλα σε αυτες που ειχες το 6μηνο για καλυτερη συγκριση
μην τρελενεσαι και μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα
αν εχει γινει κατι λαθος πιστευω θα διορθωθει

Physio40

Member
Μια πυκνομέτρηση θα σου λύσει όλες τις απορίες αυτό είναι αλήθεια. Καλή τύχη και ελπίζω να κάνεις λάθος. Αν μπορείς ανέβασε φώτο.

danceworld_2001

Well-Known Member
Βασικά ρίξε φωτό να δούμε, και δίπλα δίπλα με αυτές του 6μηνου. Ειναι σημαντικό να εξετάσουμε το θέμα με καλές καθαρές φωτογραφίες πριν την επέμβαση, κατα την τοποθέτηση, 6μηνο και σήμερα.

elmajiko

Member
Χωρίς φώτο δε μπορούμε να τοποθετηθουμε σωστά.

Ανέβασε κάποιες νέες φωτογραφίες για να δούμε τι ακριβως συμβαίνει.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ο καθενας γιατρος εχει την δικη του στρατηγικη στη hairline τι να πω.
Εχω καταλαβει οτι εφοσον σου κανουν μια δυνατη hailine αλλαζει ολη η οψη της εικονας σου.
Σε μενα το πετυχαν αυτο και οπως ειπα και παλιοτερα στη hairline ειμαι 90-95% ευχαριστημενος αλλα στα υπολοιπη ζωνη ενα 70%
Κρητικε βαλε φωτο πριν και τωρα μαζι διπλα διπλα να δουμε τι γινεται.
Ο μεσος ορος που βαζω στον εαυτο μου που ειμαι ευχαριστημενος ειναι ενα 77% γιατι θα ηθελα λιγο περισσοτερη πυκνοτητα στη μεση του κεφαλιου.
Βεβαια μη ξεχναμε οτι ημουν και σε πολυ ασχημη κατασταση.

Flosk

Well-Known Member
Ρε John μόνο 77% εσύ ; Τι προσδοκίες είχες ρε γμτ;

Kritikos21 λυπάμαι ρε φίλε που δεν εμεινες τόσο ευχαριστημένος αλλα πάντα μπορείς να προσθέσεις λίγα ακόμα μοσχεύματα και να το διορθώσεις.. Ελπίζω ο Γεωργίου να αναλάβει την ευθύνη κ να το κάνει . Αυτό είναι το σωστό σε αυτές τις περιπτώσεις!
Ανέβασε ρε συ φωτο να δούμε τι δουλειά έχει γίνει;

magyar

New Member
φιλε μηπως λογω νεαρου της ηλικιας εξελισσεται η τριχοπτωση και εχασες και μαμα μαλλια?καλες οι μεταμοσχευσεις και μας βελτιωνουν αλλα παντα η αα εξελισσεται οτι κ να κανουμε...μακαρι να σ πανε ολα καλα παντως

Μπλουζα