Φιλε βγάλε μεγάλες καθαρές φωτογραφίες να καταλάβουμε και εμείς τι ακριβώς έχει γίνει. Για εξηγησε μου κάτι. Καταρχάς απο το σημείο που είχες φτάσει στο 6μηνο και είχες βάλεις φωτογραφίες, είσαι χειρότερος? Εννοώ... απλά το αποτέλεσμα ειναι φτωχό επειδή δεν φύτρωσαν όλα ή έχασες και μεταμοσχευμένα μαλλιά (σπάνιο, μπορείς να το αντιληφθείς άραγε) ή και μαμά μαλλιά λόγω του οτι δεν κάνεις θεραπεία? Εγώ πχ αν αραιώσω στο μέλλον στο κέντρο της Α ζώνης που έχω και λίγα μαμά και μεταμοσχευμένα, δεν μπορώ να ξέρω τι έπεσε. Αν όμως αραιώσει κάποιος κρόταφος που ήταν κρανίου τόπος τότε ειμαι σίγουρος τι έπεσε. Φίλε τα λεφτά πολλά και σίγουρα όλοι θέλουμε διασφαλίσεις. Ο Ραχάλ στο site του είδα πως δίνει κάτι σαν εγγύηση φύτρωσης και free repair. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η d**. Ήσουν άτυχος δυστυχώς και δεν νομίζω να φταις εσύ.
Πες μου και κάτι άλλο... απο μέσα προς τα έξω που έβαλες μαλλιά, βγήκαν όκ, η πυκνότητα ειναι οκ? Το μόνο που υστερείς ειναι η hairline, δηλαδή το τόξο των περίπου 2 cm που συνιστά την εμπρόσθια γραμμή? Πάντως πρέπει να απαιτήσεις λύση και θα την έχεις σίγουρα. Βέβαια κρίμα η σπατάλη της δότριας. Παίδες όλοι οι γιατροί έχουν αποτυχίες όπως και όλοι οι ασθενείς δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και την ίδια φύτρωση. Ακόμη και σε 100% φύτρωση δυο παρόμοια περιστατικά, λόγω φυσιολογίας ο ένας δείχνει ανώτερος απο τον άλλον. Η ουσία ειναι να βρείς λύση, δεν σου κρύβω και εγώ θορυβήθηκα ακόμη και για μένα. Στην θέση σου θα έκανα πρώτα πυκνομέτρηση σε έναν ανεξάρτητο φορέα, μετά θα συναντούσα τον γιατρό για εξέυρεση λύσης. Η free repair ή μέρος των χρημάτων ή και όλα πίσω (αν κρίνεις οτι είχες μηδέν φύτρωση). Χωρίς διαπραγμάτευση, αν και ειμαι σίγουρος θα σε υποστηρίξει 100%. Αν οχι... εδώ ειναι το φόρουμ και ασκεί μεγάλη δύναμη πίστεψε με.