Konakihotel, dream team (lorenzo&feriduni), fue, 1260 grafts, 23&24/6/2017

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τελικά ο φίλος konakihotel, μια φαινομενικά εύκολη περίπτωση, αποδείχθηκε δύσκολη. Θα καταλάβετε τον λόγο κατά την διάρκεια της παρουσίασης η οποία θα γίνει σπονδυλωτά.

PREOPERATION CONSULTATION

Στις 21/6/2017 πήγαμε μαζί στα γραφεία της ΒΚ στην Λεωφόρο Κηφισίας απέναντι από το Υγεία για consultation με τον Erdogan και σχεδιασμό της hairline. Μια σύντομη παρένθεση για τις εγκαταστάσεις της ΒΚ. Άριστες και αμέσως κατάλαβα και τον λόγο που την επέλεξαν για το workshop. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες κλινικές του εξωτερικού και σίγουρα καλύτερες από την κλινική του Lorenzo και ένα κλικ πιο κάτω από του Erdogan η οποία πρέπει να είναι ίσως η κορυφαία. Βέβαια τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα οπότε θα το σταματήσω εδώ.

Μετά από ένα στήσιμο από τον Erdogan και τις απαραίτητες συστάσεις και γνωριμία με τους ανθρώπους της ΒΚ ξεκίνησε το consultation.

IMG_7232R.jpg

O κύριος δεξιά του Erdogan είναι ο αναισθησιολόγος του.

IMG_7234R.jpg

Οι απαραίτητες μετρήσεις (πάχος τρίχας, πυκνότητα, κλπ)

IMG_7235R.jpg

Ο σχεδιασμός της hairline συμφωνά με τις επιθυμιές του konaki

IMG_7238R.jpg

IMG_7242R.jpg

IMG_7243R.jpg

Βασικός χονδρικός σχεδιασμός της hairline πριν το κούρεμα.

IMG_7252R.jpg

IMG_7250R.jpg

IMG_7251R.jpg
IMG_7249R.jpg

Αναλυτικός σχεδιασμός της hairline μετά το κούρεμα. Φαίνεται το όριο της περιοχή της μίξης της μμ με τα μαμά.

Εδώ θα ήθελα να αρχίσουμε μια συζήτηση και σχολιασμό για τον σχεδιασμό.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Γιατι μπηκαν τοσο μεσα?

Αλλο ενα σχολιο/ερωτηση. Ο δεξιος κροταφος σε ολους χανει περισσοτερο απο τον αριστερο? Παντα αυτο παρατηρω.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστή η παρατήρηση για τον κρόταφο και σε μένα το ίδιο ισχύει. Πιστεύω ότι δεν ισχύει για όλους αλλά για την πλειοψηφία.

Σε κάθε μεταμόσχευση πρέπει να γίνεται μίξη με τις γειτονικές ζώνες για να μην παρατηρείται κάποια στιγμή το φαινόμενο του διαχωρισμού αν συνεχίσει η αραίωση.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

mimis

Member
Ελα ρε παιδια σε αυτο το κεφαλι δουλεψαν οι κοριφαιοι;;δεν μ λεει τιποτα κ απορω πως τοσος ενθουσιασμος.
 

vag25

Well-Known Member
Εννοει μαλλον οτι εχει χασει ουσιαστικα 1-2.5 εκατοστα απο την ''παιδικη'' hairline. Δεν εχει καν προβλημα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το "πρόβλημα" είναι κάτι σχετικό. Σημασία έχει ο ίδιος πως νοιώθει. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Ότι και να του πούμε εμεις είναι άνευ ουσίας. Το workshop έχει σχέση με την εκπαίδευση γιατρών σε νέες ή και παλίες τεχνικές. Δεν γίνεται επίδειξη μεταμόρφωσης ΝW6 σε NW1, πως εξάλλου θα μπορούσε να γίνει με 1000g. Η επιλογή του έγινε έτσι ώστε με τα διαθέσιμα graft (1000) να υπάρξει ένα αποτέλεσμα που να μπορεί να σταθεί χωρίς 2η μμ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Η αληθεια ειναι οτι το 90% των ανδρων απο οσους εχουν μαλλια εχουν αυτη την εικονα χωρις να νιωθουν οτι εχουν προβλημα. Αλλα αφου το επελεξε.
Cvial στο πρωτο μηνυμα σου μονο μια φωτο βλεπω τις αλλες δεν τις βγαζει
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω τις βλέπω κανονικά, ας μας πουν και οι άλλοι αν φαίνονται.
 

aeratos28

Just aeratos
Κανονικα φαινονται οι φωτο ολες..cvial βαλε και τις επομενες φωτο..οκ καλος ο σχεδιασμος αλλα ας δουμε και τα grafts τοποθετημενα..εκει ειναι η ουσια
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για μένα αυτό που μετράει είναι ότι μπορεί να γίνει αυτό που θέλει. Αντίρρηση θα είχα αν κυνηγούσε χίμαιρες.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κανονικα φαινονται οι φωτο ολες..cvial βαλε και τις επομενες φωτο..οκ καλος ο σχεδιασμος αλλα ας δουμε και τα grafts τοποθετημενα..εκει ειναι η ουσια

Επειδή δεν βλέπω ουσιαστικά σχόλια (εκτός από αυτό του vag25) θα συνεχίσω με το παρασκήνιο.

Μόλις είδα τον σχεδιασμό του Erdogan (πάνω όριο) αμέσως κατάλαβα ότι είναι αδύνατον με 1000g να υλοποιηθεί με αξιοπρεπές αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστεί και 2μμ. Είδα και τον konaki ο οποίος ήταν πολύ αγχωμένος και δεν το συζήταγε για δεύτερη οπότε στράφηκα πρωτίστως στον Lorenzo ο οποίος με το team του είχε αναλάβει την υλοποίηση στο μεγαλύτερο κομμάτι. Μην ξεχνάμε ότι για μένα βασικός στόχος ήταν να πάρει ο konaki αυτό που ήθελε.

Ο Lorenzo μου είπε ότι προφανώς ο σχεδιασμός του Erdogan με μια τόσο μεγάλη ζώνη δεν θα μπορούσε να σταθεί με αξιοπρέπεια με μία μόνο επέμβαση 1000g οπότε αποφασίσαμε 2 πράγματα: 1. Να μικρύνει η ζώνη, 2. Χωρίς να δημοσιοποιηθεί στο workshop να μπουν άλλα 250 περίπου graft και από 1000g να ανέβουμε στα 1250.
 

felaini

Active Member
Εγω επειδη χειμωνα θα παω ερντογαν για μμ περιμενα να δω κατι σε πιο προχωρημενο nerwood..!! Η παρουσιαση η δυσκολια κ το αποτελεσμα του cvial στις δικες του μμσχευσεις ειναι οτι καλυτερο εχω δει κ γιαυτο κατεληξα σεεξωτερικο!! Εγω βλεπω ενα κεφαλι με μαλλια χωρις προβλημα..τεχνικα μπορει να παρουσιαζει ενδιαφερον λογω workshop αλλα δε βοηθαει σε κατι αλλο..μακαρι να βλεπαμε απ αυτους τους δυο γιατρους τη δουλεια τους σ ενα μεγαλο nw...η αποψη δεν αλλαζει παντως διοτι οντως ειναι οι κορυφαιοι κ γιαυτο κατεληξα τουρκια..αλλα περιμεναμε κατι πιο πολυπλοκο..
 
Μπλουζα