K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement

Toppikistis

New Member
Απ: K-Max™ anti-DHT Hairloss Supplement

Ε τότε αφού δεν προλαβαίνω τώρα, θα την κάνω όταν σταματήσω..Προς το παρόν έχω πάρει 4 κάψουλες,2 σήμερα κ 2 χτες..και δεν έχω δει κανένα πρόβλημα.Είναι κ νωρίς βέβαια..αλλά θα δείξει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairboost

Member

kapamarou είπε:
Toppikistis αν δεν κανεις μετρησεις διηδροτεστοστερονης με αυτο,δεν θα ξερεις αν οντως δουλευει.
καπιοι κανανε ενεσεις στο scalp με αυτα τα συστατικα(που ειναι πολυ ποιο αποτελεσματικο) και δεν ειδαν αποτελεσμα ::)
Οι μετρησεις δεν λενε κατι καπαμαρου. Εμενα ειναι τσιμπιμενη πανω απτο οριο η DHEA μετα απο τοσο καιρο με προπεσια

kapa

Μέλος του προσωπικού

Hairboost είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=2857.msg51257#msg51257 date=1302859589]
Toppikistis αν δεν κανεις μετρησεις διηδροτεστοστερονης με αυτο,δεν θα ξερεις αν οντως δουλευει.
καπιοι κανανε ενεσεις στο scalp με αυτα τα συστατικα(που ειναι πολυ ποιο αποτελεσματικο) και δεν ειδαν αποτελεσμα ::)
Οι μετρησεις δεν λενε κατι καπαμαρου. Εμενα ειναι τσιμπιμενη πανω απτο οριο η DHEA μετα απο τοσο καιρο με προπεσια
[/quote]
οι μετρησεις λενε πολλα λεω εγω,ολα ειναι ενα αθροισμα ευαισθησιας στην ορμονη,δεν εχει σημασια ποσο τσιμπιμενη ειναι η τιμη αλλα και ποσο ευαισθησια εχουνε τα μαλλια μας σε αυτην

tatini

New Member

Hairboost το ότι η τιμή της DHT στο αίμα σου είναι τσιμπημένη και μετά το propecia είναι που δε λέει και πολλά από μόνο του. Πριν το propecia έκανες εξετάσεις;

Toppikistis

New Member

Καλησπέρα καλησπέρα...

Μετά από 4 ημέρες χρήσης (8 κάψουλες) έχω παρατηρήσει τα εξής:
-Βελτίωση ούρησης
-Σταθερή λίμπιντο
-Καμία παρενέργεια γενικώς.
-Μετά την κατάποση της κάψουλας (αμέσως μετά το γεύμα) και κατά την διάρκεια της χώνεψης ένιωσα μερικές φορές όχι όλες,προς το στομάχι μεριά (προς τα αριστερά, δεν ξέρω αν είναι στομάχι) να γίνεται κάποια διαδικασία. Αλλά ως εκεί. Μιλάω για στιγμιαία παρατήρηση, χωρίς διάρκεια άνω των 5 sec.

Ίσως να είναι νωρίς, απλά τα μεταφέρω εδώ για να κρατιέται αρχείο κ να μην ξεχνάω όσο περνάει ο καιρός!

Χαιρετίσματα σε όλους!

LOK

Member

Toppikisti σου εύχομαι τα καλύτερα! Κράτα μας ενήμερους. Αυτό με τις εξετάσεις της DHT,νομίζω οτι θα έπρεπε να είναι απαραίτητο σε όσους σκέφτονται να αρχίσουν θεραπεία μειώνοντας την DHT τους... Κάτι τέτοιο έκανα κι εγώ πρόσφατα, και σιγά σιγά βγάζω τις αποφάσεις μου για το ποια θεραπεία θα ακολουθήσω στο εξής... http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2869.0.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Toppikistis είπε:
Καλησπέρα καλησπέρα...

Μετά από 4 ημέρες χρήσης (8 κάψουλες) έχω παρατηρήσει τα εξής:
-Βελτίωση ούρησης
-Σταθερή λίμπιντο
-Καμία παρενέργεια γενικώς.
-Μετά την κατάποση της κάψουλας (αμέσως μετά το γεύμα) και κατά την διάρκεια της χώνεψης ένιωσα μερικές φορές όχι όλες,προς το στομάχι μεριά (προς τα αριστερά, δεν ξέρω αν είναι στομάχι) να γίνεται κάποια διαδικασία. Αλλά ως εκεί. Μιλάω για στιγμιαία παρατήρηση, χωρίς διάρκεια άνω των 5 sec.

Ίσως να είναι νωρίς, απλά τα μεταφέρω εδώ για να κρατιέται αρχείο κ να μην ξεχνάω όσο περνάει ο καιρός!

Χαιρετίσματα σε όλους!

Απο που το πηρες φιλε;;

Toppikistis

New Member

Ενημέρωση: Χρησιμοποιώ τις κάψουλες εδώ και 2 εβδομάδες ακριβώς. Είχα γράψει τις πρώτες μέρες το εξής:
Ε αυτό δεν γίνεται πλέον. Όλα είναι φυσιολογικά.Ακόμα κ αυτό δεν το νιώθω τώρα πιά.Ίσως να ήταν κ ψυχολογικό επειδή ήμουν συνεχώς σε επαγρύπνηση για να προσέξω ακόμη κ την πιο ασήμαντη παρενέργεια.Ίσως πάλι κ να γινόταν πραγματικά.Άγνωστο.
Αυτά για τις κάψουλες..

Αναρ τις πήρες;

ANAR

Well-Known Member

Toppikistis είπε:
Ενημέρωση: Χρησιμοποιώ τις κάψουλες εδώ και 2 εβδομάδες ακριβώς. Είχα γράψει τις πρώτες μέρες το εξής:
Ε αυτό δεν γίνεται πλέον. Όλα είναι φυσιολογικά.Ακόμα κ αυτό δεν το νιώθω τώρα πιά.Ίσως να ήταν κ ψυχολογικό επειδή ήμουν συνεχώς σε επαγρύπνηση για να προσέξω ακόμη κ την πιο ασήμαντη παρενέργεια.Ίσως πάλι κ να γινόταν πραγματικά.Άγνωστο.
Αυτά για τις κάψουλες..

Αναρ τις πήρες;

Τις παρήγγειλα την Δευτερα απο το σαιτ τους .....ακομα δεν μου εχει ερθει τιποτα :chinscratch

ANAR

Well-Known Member

Toppikistis είπε:
Ξεκίνα και ενημέρωνέ μας τακτικά για την πορεία σου!

Οκ ;)

Αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι ολες οι καψουλες ειναι πρασινες ειχε μεσα μια ξεκαρφωτη καψουλα κοκκινη ???λογικα θα ειχε πεσει απο κανα αλλο σκευασμα οταν τα φτιαχνανε...δεν ξερω.... ::)

Toppikistis

New Member

Κ εγώ το παρατήρησα αυτό.Υπέθεσα αυτό που λες εσύ, ή μια άλλη περίπτωση να έχει πέσει εκεί μέσα σκόνη που να χει μεγαλύτερη αναλογία κάποιου συστατικού που κοκκινοφέρνει (ίσως zinc δεν ξέρω...).

crossfire

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=Toppikistis link=topic=2857.msg51776#msg51776 date=1304009654]
Ξεκίνα και ενημέρωνέ μας τακτικά για την πορεία σου!

Οκ ;)

Αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι ολες οι καψουλες ειναι πρασινες ειχε μεσα μια ξεκαρφωτη καψουλα κοκκινη ???λογικα θα ειχε πεσει απο κανα αλλο σκευασμα οταν τα φτιαχνανε...δεν ξερω.... ::)
[/quote]
Toppikistis είπε:
Κ εγώ το παρατήρησα αυτό.Υπέθεσα αυτό που λες εσύ, ή μια άλλη περίπτωση να έχει πέσει εκεί μέσα σκόνη που να χει μεγαλύτερη αναλογία κάποιου συστατικού που κοκκινοφέρνει (ίσως zinc δεν ξέρω...).

Να τους πεφτει καπου καπου ξεκαρφωτα απο καμμια καψουλα διαφορετικου χρωματος,μια και μοναδικη σε καθε κουτι,μια στον τοππικιστη και μια στον αναρ,σε 2 μελη ενος forum και μαλιστα του ιδιου ,του ελληνικου...ε ειναι λιγο δυσκολο :D :D :D :D

Toppikistis

New Member

Crossfire δεν ξέρω τι ακριβώς υπονοείς, πάντως οι συσκευασίες ήταν πλήρως συσκευασμένες και σφραγισμένες.Επίσης επειδή κάθισα κ μέτρησα πόσες κόκκινες κάψουλες υπάρχουν μέσα στο κάθε κουτί, είναι περίπου 1 ανα 10 κάψουλες περίπου δλδ 15 ανα κουτί.

Μπλουζα