Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μια χαρά είσαι η περιοχή που σε απασχολεί άποψη μου είναι ακόμα κ αν ξανά μπεις για μμ μην ασχοληθείς και μην χαραμίσεις εκεί μοσχεύματα....εγώ αν ήμουν στην θέση σου δεν θα μπορούσε κάνα τίποτα απολύτως για πολλά χρόνια κ μόνο να έχανες έδαφος ξανά θα ξανα ασχολιομουν...
Εγώ στην θέση θα άφηνα στην άκρη κ το μανε και γενικά τα πάντα όλα .....και αν ποτέ στο μέλλον παρουσιαστεί θέμα θα έκανα κ την τελευταία μμ....εγώ λέω άραξε και απόλαυσε το και μην βασανίζεσαι περαιτέρω.... Είναι τρομερό πόσο εύκολα γινόμαστε άπληστοι.... Κοίταξε μια παλιά σου φωτογραφία που ήσουν και που είσαι τώρα απλά...
και η ουλή του στριπ άφαντη , να συμπληρώσω....![]()
Υγ: πιστεύω το μυστικό της επιτυχίας σου είναι η παχιά τρίχα ... Κάνει μπαμ με γυμνό μάτι και στάθηκε ς τυχερός ....
Ένα ερώτημα επίσης John, μιας και εκπροσωπείς μια FUE only κλινική είναι η εξής: Είσαι NW6 , έχεις βάλει 6κ+ μοσχεύματα και θες να βάλεις κι άλλα, Αν πήγαινες σήμερα για πρώτη φορά στην HDC τι θα σου λέγανε ; Οτι μπορούν να βγάλουν με ασφάλεια 6-7k grafts με FUE από την ασφαλή σου ζώνη ; Θα σου λέγανε να πας να κάνεις πρώτα στριπ αλλού και να ξανάρθεις ; Τι πιστεύεις (ή αν θες ρώτα τους κιόλας)
εγω στη θεση του john θα εκανα τακτικα τουλαχιστον τις prp θεραπειες που προσφερει η κλινικη . Παντως απο δοτρια περιοχη δε βλεπω να φαινεται τιποτα ασχημο η αραιο . Δηλαδη δε μπορει να παρει ακομα 1500+ λες vlafo ; ασχετα απο το ρισκο για την επομενη δεκαετια για παραδειγμα .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό John φυσικό και φουλ πυκνότητα.
Τωρα που κυριαρχεί και το γκρι θα δείξει ακόμα πιο ωραίο.
Άρα έχεις βγάλει χονδρικά 6000g συνολικά. Με βάση λοιπόν το nw που προοριζόσουνα(nw6)θεωρούμε πλέον ότι αυτή θα είναι η τελική σου εικόνα για πάντα.Επανέρχομαι στην προηγούμενη συζήτηση για την ασφάλεια της δότριας και πόσα εξάγει συνολικά. Είσαι το ιδανικό παράδειγμα(nw6) για να μπορέσουμε σε βάθος χρόνου να πούμε ότι οι μμ σου ήταν απόλυτα επιτυχημένες(που είναι ήδη).
"Αν" η safe περιοχή προσδιορίζεται στα 4k τότε αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουνε απώλειες στο μέλλον.
Μάκη μιας κ θέτεις το ερώτημα στον Γιάννη , αρπάζω την ευκαιρία να απαντήσω κ εγώ ως "πάθων".john θελω να σε ρωτησω κατι ισως ειναι δυσκολη ερωτηση . Το στριπ το μετανιωνεις ; Οχι τη μεταμοσχευση γενικα αλλα το οτι πηγες το 12 και εκανες στριπ ενω αν πχ πηγαινες για πρωτη μεταμοσχευση 1-2 χρονια αργοτερα κατα πασα πιθανοτητα θα διαλεγες fue και ισως υπηρχε διαφορετικη πορεια και διαφορετικη διαχειρηση ειδικα στη δοτρια κτλ
Tzon αν χτενισεις το μαλλι προς τα κατω στην πισω πλευρα πως θα φαινεται? Εχεις φωτογραφια?
john θελω να σε ρωτησω κατι ισως ειναι δυσκολη ερωτηση . Το στριπ το μετανιωνεις ; Οχι τη μεταμοσχευση γενικα αλλα το οτι πηγες το 12 και εκανες στριπ ενω αν πχ πηγαινες για πρωτη μεταμοσχευση 1-2 χρονια αργοτερα κατα πασα πιθανοτητα θα διαλεγες fue και ισως υπηρχε διαφορετικη πορεια και διαφορετικη διαχειρηση ειδικα στη δοτρια κτλ