Τα πρώτα ...ανταΕννοεις πριν τα 40;;;
Πολυ δυνατο το αποτέλεσμα. Θα δωσει σιγουρα κιαλλο .
Τα πρώτα ...ανταΕννοεις πριν τα 40;;;
Πολυ δυνατο το αποτέλεσμα. Θα δωσει σιγουρα κιαλλο .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπραβο τζονυ, το πιο γρηγορο πιστολι...case study πραγματικα στα crown για πες μας το μυστικο σου
Είχα πολλά χρονιά να δω μαλλί στο crown πριν τα 30 κιόλας..πολύ κάλο συναίσθημα μετά τόσα χρονιά να βλέπεις και πάλι μαλλί εκεί.Πολυ καλη εξελιξη. φαινεται οτι ηδη εχουν φυτρωσει πολλα μοσχευματα. Η βελτιωση στο επομενο διμηνο ειναι σιγουρη.
Καλη συνεχεια ευχομαι. το νικησες και το crown.![]()
John να σου κάνω μια εμπειρική ερώτηση έστω ότι πλέον και μετά τη μεταμόσχευση θα βρίσκεσαι σε ένα Α επίπεδο (αρκετά ικανοποιητικό) πόσο παραπάνω πιστεύεις θα σου είχε δώσει όλη η διαδικασία αν έπαιρνες ακόμα φίνα μινοξ βιοτίνη η οτιδήποτε άλλο για έξτρα σνμτηριση; πιστεύεις θα υπήρχε ουσιαστική διαφορά;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε μου, έχεις γίνει άλλος άνθρωπος. Και εμφανισιακά και σίγουρα και ψυχολογικά, που είναι το πιο σημαντικό. Προσωπικά θεωρώ πως η φαλάκρα στο crown είναι η πιο αντιαισθητική και την αντιμετώπισες. Κανείς δε μπορεί να σε θεωρεί πια φαλακρό. Φαντάσου όταν φτάσεις στο ζενίθ της φύτρωσης.
Αυτή είναι ορθολογική σκέψη. Σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου αλλά δεν έχεις πάθει μανία. Βλέπεις κάποιους άλλους με μαλλί που θα το ζήλευε 20χρονος και θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση.Ευχαριστώ,
Ναι όπως το είπες & εμφανισιακά αλλά & ψυχολογικά...και ο λόγος ? Δεν βάζω πλέον toppik πίσω το οποίο το έβαζα σε συνδυασμό και με Mane πράγμα που με κούραζε πάρα πολύ στην καθημερινότητα μου για να καλύπτω ένα ολόκληρο ταψί τόσα χρόνια με ένα πράμα που φαινόταν παράξενο και ψεύτικο την ημέρα,πολλοί δεν το καταλαβεναν άλλα ήταν ενοχλητικό.
Πλέον σε εσωτερικό φωτισμό αλλά και την νύχτα δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω χωρίς όλα αυτά τα καλυπτικά πρόσθετα αλλά ακόμη και την ημέρα φαίνεται ένα φυσιολογικό για την ηλικία μου Crown το οποίο επιτελούς δένει ομοιόμορφα και με το υπόλοιπο μαλλί.
Τέλος έχει μείνει ακόμη ένα κομμάτι στο middle που χρειάζεται ακόμη μια μεταμόσχευση των 2000 μοσχευμάτων μελλοντικά εφόσον όμως υποχωρήσει τελείως,ειδάλλως δεν το πειράζω και καθόλου.
Αυτή είναι ορθολογική σκέψη. Σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου αλλά δεν έχεις πάθει μανία. Βλέπεις κάποιους άλλους με μαλλί που θα το ζήλευε 20χρονος και θέλουν να κάνουν μεταμόσχευση.
Κάποιος που έχει εμμονή με το μαλλί, με τα κιλα ή οτιδήποτε άλλο...μάλλον έχει άλλου είδους θέματα να λύσει.Ξέρω πως θα ήμουν χωρίς τις 2 μεταμοσχευσεις και ξέρω τι μπορεί να δώσει μια μεταμόσχευση.
Οκ αν κάποιος δεν έχει άλλα προβλήματα στην ζωή του σε θέματα υγείας και οικονομικά δεν είναι κακό να ζητάει την τελειότητα σε κάτι που τον τρώει και δεν του αρέσει και μπορεί να το διορθώσει άπλα πρέπει να είναι ενημερωμένος για το παν ενδεχόμενο που προκύψει.
Λίγο πολύ και άνδρες άλλα και περισσότερο γυναίκες έχουν μανία και πάθος με το μαλλί, βλέπεις κοπέλες κάθε τρεις και λίγο βάφουν το μαλλί και φτιάχνουν διαφορετικό χτένισμα που ενώ απλές μπορεί να δείχνουν ομορφότερες στην τελική γίνονται σαν λατέρνες.