INNEOV HOMME

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member
Απ: INNEOV HOMME

δεν προκαλει πρηξιμο...η παλια μινοξιδιλη που πουλανε στην ελλαδα προκαλει πρηξιμο..ο αφρος καμια σχεση με πρηξιμο..τον δοκιμασες τον αφρο? ή το σπεκτραλ που εχει minoxidil sulfate....
αφρο rogaine ακη..οτι καλυτερο! ουτε πρηξιμο ουτε ερεθισμους ουτε τιποτα !!!!!

Άκης

Administrator

ΔΕΝ υπάρχει "παλιά" και καινούρια μινοξ. Υπάρχει η μινοξιδίλη σε μορφή αφρού και λοσιόν.
Η μινοξ επηρεάζει -πιστεύω- και όχι η μορφή της.
Βασικά μόνο αφρό χρησιμοποιώ. Φίλος μου που χρησιμοποιεί το ίδιο, δεν παρατήρησε τπτ, οπότε είναι στο άτομο και όχι στην μορφή της.
Όπως επίσης και sides αλλά και ερεθισμούς από τον αφρό είχα...
Spectral κλπ δεν χρησιμοποιώ, όχι.

akiswill

New Member

Σας χαιρετώ όλους .... είναι πολύ ωραίο site αυτό και μου θυμίζει το hairloss.com (μάλλον το αντίστοιχο αμερικάνικο) που είχα επισκευθεί και παλιότερα .....απο εκεί έμαθα και για τη φιναστερίδη.....
χρησιμοποιώ φιναστερίδη εδώ και περίπου 4 χρόνια κάνοντας κάποια διαλείματα τα οποία ίσως και να μου έκαναν "κακό" (όσον αφορά τα μαλλιά μου) σε αυτή τηφάση βρίσκομαι εδς και περίπου 20 μέρες (διάλλειμα απο χρήση φιναστερίδης)

ο λόγος που γράφω εδώ είναι ότι την αντικατέστησα με αυτό εδω το προιόν ...αλλά χθες βράδυ μπήκα πάλι στο πειρασμό και "επέστρεψα" στη φιναστερίδη επειδή δε μπορούσα να βλέπω και άλλο τριχοπτωση στο είδη αρκετά αραιωμένο απο τρίχες κεφάλι μου

minoxidil συνεχίζω και παίρνω εδώ και 12 χρόνια περίπου χωρίς διακοπή η μάλλον και αυτή με κάποια μικρά διαλλείματα.....

η ερώτηση για να μην κουράζω...... θα ήταν καλό να συνδυάσω αυτά τα χαπάκια με φιναστερίδη; ή είναι επικύνδυνο για τον οργανισμό;

καλημέρα!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

akiswill είπε:
Σας χαιρετώ όλους .... είναι πολύ ωραίο site αυτό και μου θυμίζει το hairloss.com (μάλλον το αντίστοιχο αμερικάνικο) που είχα επισκευθεί και παλιότερα .....απο εκεί έμαθα και για τη φιναστερίδη.....
χρησιμοποιώ φιναστερίδη εδώ και περίπου 4 χρόνια κάνοντας κάποια διαλείματα τα οποία ίσως και να μου έκαναν "κακό" (όσον αφορά τα μαλλιά μου) σε αυτή τηφάση βρίσκομαι εδς και περίπου 20 μέρες (διάλλειμα απο χρήση φιναστερίδης)

ο λόγος που γράφω εδώ είναι ότι την αντικατέστησα με αυτό εδω το προιόν ...αλλά χθες βράδυ μπήκα πάλι στο πειρασμό και "επέστρεψα" στη φιναστερίδη επειδή δε μπορούσα να βλέπω και άλλο τριχοπτωση στο είδη αρκετά αραιωμένο απο τρίχες κεφάλι μου

minoxidil συνεχίζω και παίρνω εδώ και 12 χρόνια περίπου χωρίς διακοπή η μάλλον και αυτή με κάποια μικρά διαλλείματα.....

η ερώτηση για να μην κουράζω...... θα ήταν καλό να συνδυάσω αυτά τα χαπάκια με φιναστερίδη; ή είναι επικύνδυνο για τον οργανισμό;

καλημέρα!!!
ενοεις τα INNEOV με φιναστεριδη?

akiswill

New Member

ναι τα Inneov με φιναστερίδη .
η κοπέλα στο φαρμακείο που τηλεφώνισα μου είπε πως είναι εντάξει να το κάνω, καταλβαίνω βεβαια πως δεν είστε και γιατροί εδω αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετοί γνώστες .....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν το θεωρω αποτελεσματικο το inneov για αυτο δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος να το συνδιασεις με φιναστεριδη
η ειναι ειναι απο τις κορυφες

και οργανικα ειναι καλυμενος
καλυτερα να χρησιμοποιησεις καποιο τοπικο

ωστοσο αν εσυ θελεις να παρεις το συγκεκριμενο δεν υπαρχει προβλημα

Άκης

Administrator

akiswill είπε:
ναι τα Inneov με φιναστερίδη .
η κοπέλα στο φαρμακείο που τηλεφώνισα μου είπε πως είναι εντάξει να το κάνω, καταλβαίνω βεβαια πως δεν είστε και γιατροί εδω αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετοί γνώστες .....
Σκέτη φινα με μινοξ έχει δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.
Θα σου πρότεινα να μην μπλέκεσαι και μην ξοδεύεσαι με άλλα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα