Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν μου αρέσει το πρήξιμο που μου προκαλεί. Μπορεί να μαμάει σαν αποτέλεσμα, αλλά...show_palmettos είπε:ακη απο τη θεραπεια σου γιατι λειπει η μινοξιδιλη?
ενοεις τα INNEOV με φιναστεριδη?akiswill είπε:Σας χαιρετώ όλους .... είναι πολύ ωραίο site αυτό και μου θυμίζει το hairloss.com (μάλλον το αντίστοιχο αμερικάνικο) που είχα επισκευθεί και παλιότερα .....απο εκεί έμαθα και για τη φιναστερίδη.....
χρησιμοποιώ φιναστερίδη εδώ και περίπου 4 χρόνια κάνοντας κάποια διαλείματα τα οποία ίσως και να μου έκαναν "κακό" (όσον αφορά τα μαλλιά μου) σε αυτή τηφάση βρίσκομαι εδς και περίπου 20 μέρες (διάλλειμα απο χρήση φιναστερίδης)
ο λόγος που γράφω εδώ είναι ότι την αντικατέστησα με αυτό εδω το προιόν ...αλλά χθες βράδυ μπήκα πάλι στο πειρασμό και "επέστρεψα" στη φιναστερίδη επειδή δε μπορούσα να βλέπω και άλλο τριχοπτωση στο είδη αρκετά αραιωμένο απο τρίχες κεφάλι μου
minoxidil συνεχίζω και παίρνω εδώ και 12 χρόνια περίπου χωρίς διακοπή η μάλλον και αυτή με κάποια μικρά διαλλείματα.....
η ερώτηση για να μην κουράζω...... θα ήταν καλό να συνδυάσω αυτά τα χαπάκια με φιναστερίδη; ή είναι επικύνδυνο για τον οργανισμό;
καλημέρα!!!
Σκέτη φινα με μινοξ έχει δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.akiswill είπε:ναι τα Inneov με φιναστερίδη .
η κοπέλα στο φαρμακείο που τηλεφώνισα μου είπε πως είναι εντάξει να το κάνω, καταλβαίνω βεβαια πως δεν είστε και γιατροί εδω αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετοί γνώστες .....