Ilcapitano FUE 2638 grafts 3-4/9/2014

ilcapitano

Member
Φίλε @Δημητρης38 ειλικρινά απορώ μ' αυτά που γράφεις. Μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το νήμα μου (και είναι μόνο 2 σελίδες). Θα σε παραπέμψω στη πρώτη σελίδα στην ενημέρωση του 1ου μήνα, μετά πιστεύω ότι θ' αναθεωρήσεις αυτά που έγραψες.

Με ρωτάτε πολλοί αν έχω παρενέργειες από την χρήση φιναστερίδης. Λοιπόν παίρνω proscar από 8/5/2009. Στην αρχή 1/5, αλλά επειδή είμαι λίγο ατζαμής στο κόψιμο και δε τα πολύ κατάφερνα, μου ήταν πολύ πιο εύκολο να το κόψω στα 4. Γνωρίζω ότι η θεραπεία που ακολουθώ είναι δυνατή, αλλά την είχα μελετήσει πριν την ακολουθήσω. Τίποτα δεν είναι τυχαίο από αυτά που κάνω. Η φιναστερίδη έχει διάρκεια ζωής μέσα στο αίμα κάποιες ώρες (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες), σε αντίθεση με το Avodart που έχει μέρες. Γι' αυτό παίρνω κάθε 12 ώρες. Η θεραπεία που ακολουθώ είναι για χρονικό ορίζοντα 6μηνου. Ο λόγος είναι ότι δεν γίνεται να παίρνω τόσο μεγάλη ποσότητα εφόρου ζωής. Ξεκίνησα να παίρνω 2,5mg/ημέρα μία εβδομάδα πριν την επέμβαση, πριν έπαιρνα 1,25/ημέρα. Ευτυχώς στα 2,5mg δεν έχω κάποια ιδιαίτερή παρενέργεια. Ο οργανισμός μου την αποδέχεται, σε αντίθεση με το Avodart (πριν 2 χρόνια) που μου άλλαζε τα φώτα και το έκοψα μαχαίρι (εκεί να δείτε παρενέργειες).

Επειδή όμως όλα έχουν μια σχέση μεταξύ τους θα σας ξανά πω ότι δεν καπνίζω, δεν πίνω και αθλούμαι (βάρη, αερόβια) 5 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες την φορά, τα τελευταία 3 χρόνια. Επίσης τρώω 5-6 φορές την ημέρα και αυτό μαζί με την γυμναστική έχει κάνει τον μεταβολισμό μου να είναι στο 110%. Μάλλον γι' αυτό ο οργανισμό μου αντέχει σ' αυτή τη δόση φιναστερίδης.

Ας κάνουμε λίγα μαθηματικά...

Ο γιατρός μετά το τέλος της επέμβασης μου είπε ότι θέλει να συνεχίσω να κάνω θεραπεία (εννοούσαι 1mg/ημέρα) για να πετύχω ποσοστό φύτρωσης 95%. Όμως δεν μου είπε 100%. Ο ίδιος γνωρίζει ότι θα έχω κάποια απώλεια. Αυτό είναι και το αρνητικό στις μεγάλες συνεδρίες, ότι έχουμε ένα ποσοστό απώλειας.

Έβαλα 2638 grafts αν φτάσω σε ποσοστό φύτρωσης 95% έχω χάσει 132 grafts. Δε τα λες και λίγα.

Δυστυχώς θέλουμε δε θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης εξαρτάται και από την θεραπεία που θα ακολουθήσουμε.

Στο θέμα της φύτρωσης εκτός από την φιναστερίδη, σίγουρα βοηθάει η βιοτίνη, κυστεϊνη και η αργινίνη που αποδεδειγμένα βοηθάνε τα μαλλιά. Επιπλέον κάθε φορά που λούζομαι κάνω μασάζ και μετά όταν βάζω μινοξιδίλη, πάλι κάνω μασάζ για να επιτύχω την καλύτερη δυνατή αιμάτωση του τριχωτού και ιδιαίτερα της λήπτριας.

Ελπίζω ν' απάντησα σ' όλες τις απορίες σας.

Υ.Γ. Θα σας παρακαλούσα πρώτα να διαβάζετε το νήμα και μετά να κάνετε σχόλια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Φιλε ilcapitano και εγω απορω που ενω εδωσες τοσα χρηματα για να κανεις μια μ/μ, κρινεις το αποτελεσμα της επεμβασης, για διαστημα που παραλληλα κανεις ληψη Φιναστεριδης. Θα επρεπε να γνωριζεις οτι η Φιναστεριδη δεν επηρεαζει την μονιμη βιωσιμοτητα των μοσχευματων που τοποθετησες, ουτε την επιτυχια της επεμβασης, γιατι μετα την διακοπη της θα χασεις οτι σου ειχε κρατησει ολο το χρονικο διαστημα που εκανες θεραπεια μαζι της, οπως και το παχος της τριχας που εχεις τωρα. Συμπεριλαμβανομενου και του Σοκ Λος που δεν εχεις, και της εικονας στους 2,5 μηνες που ΔΕΝ ειναι φυσιολογικη. Οταν, οπως δηλωσες, την κοψεις ενημερωσε μας να δουμε το επομενο αποτελεσμα σου (ευχομαι να διαψευστω)

P.S 1 mg Φινα εχει επιδραση 24 ωρες !!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
φιλε Δημητρη εντελως φιλικα και χωρις ιχνος εμπαθειας θα σου ελεγα οτι καλο ειναι να μην εισαι τοσο απολυτος, να μην γινεσαι επιθετικος και να αλλαξεις λιγο τον τροπο που γραφεις γιατι δειχνει ερειστικος...φιλικα παντα, μπορει να ειμαι και λαθος αλλα αυτην την εντυπωση μου δινεισ
 

Δημητρης38

Active Member
φιλε Δημητρη εντελως φιλικα και χωρις ιχνος εμπαθειας θα σου ελεγα οτι καλο ειναι να μην εισαι τοσο απολυτος, να μην γινεσαι επιθετικος και να αλλαξεις λιγο τον τροπο που γραφεις γιατι δειχνει ερειστικος...φιλικα παντα, μπορει να ειμαι και λαθος αλλα αυτην την εντυπωση μου δινεισ

Ακου... αν δειχνω με το ποστ μου οτι κανω προσωπικη επιθεση στον ilcapitano ... ειναι λαθος δικο μου, του εστειλα χθες και προσωπικο μηνυμα. Δεν τα εχω με τους χρηστες που κανουν τις συγκεκριμενες επεμβασεις αλλα με αυτους που τους παρακινουν να παιρνουν τα συγκεκριμενα φαρμακευτικα σκευασματα.

Για την Φινα επιστημονικα εχει αποδειχθει οτι λειτουργει σαν "μασκα" στον ανθρωπινο οργανισμο οσον αφορα την εμφανιση του Καρκινου στα πρωιμα σταδια του (Δεν Ανιχνευεται). Και επισης οσοι εχουν προγονες μορφες Καρκινου η Φινα τους κανει σε ποσοστο 90% οταν εμφανιζεται να ειναι σε επιθετικη μορφη. Συν ολες τις αλλες παρενεργειες που εχουν εχουν αναγραφει σε αλλα ποσταρισματα και αναλυτικα στο συγκεκριμενο Φορουμ.

Εαν ο Χρηστης Φινας αναλαμβανει και την προσωπικη ευθυνη να παιρνει το συγκεκριμενο σκευασμα εμενα δεν μου πεφτει κανενας λογος. Με ενοχλει ομως οταν Κλινικες μ/μ ωθουν τους πελατες τους να κανουν Ληψη της Φινας γιατι υποτιθεται οτι βοηθαει στην Φυτρωση των μοσχευματων. Η ουσια ειναι οτι με την Φινα δεν εμφανιζονται κατα την διαρκεια ληψης της ολες οι αποτυχιες που ενδεχεται να εχει η επεμβαση μ/μ και μετα την διακοπη της να ερχεται το κανονικο αποτελεσμα με συνεπεια να ψαχνει ο πελατης τι μπορει να φταει και να ξυνει το κεφαλι του με τον Γιατρο για να βρουνε την αιτια. Και αν δεν διακοπει αμεσα η ληψη αυτων των φαρμακευτικων σκευασματων... με το περας τον χρονων παυουν οι "οι θεραπευτικες τους ιδιοτητες" με αποτελεσμα ΠΑΛΙ να ερθουμε στην αρχικη κατασταση. Εαν ειμαι δυσαρεστος, μην με διαβαζετε βρε παιδια... προσωπικα πιστευω οτι ο ρολος μου ειναι αντικειμενικος με μονο στοχο να βοηθαω και οχι να παραπλανω !!! Επισης υπαρχουν απειρα παραδειγματα "ασθενων" που ποσταρανε σε ξενα Φορουμς Φωτογραφιες τους στους 6 μηνες με ληψη Φιναστεριδης και στους 12 αφου την εχουν σταματησει (Στους 12 μηνες ειναι παρα πολυ χειροτερα απο τους 6 και αναρωτιουνται τι πηγε στραβα... googlare το)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Propecia (finasteride) and other medicines don't work. Don't let the doctors lie to you. Propecia eventually stops working (Merck only ran their studies for five years - the point when they knew it stopped working) and your hair loss will continue.

http://www.realself.com/review/miami-fl-hair-transplants-bad-idea
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο τα παραπανω αλλα το αν θα παρει καποιος φινα ειναι καθαρα προσωπικη του επιλογη, ουδεις υποχρεωσε κανεναν εδω μεσα αλλα ουτε και παραπλανησε, απ οσο εχω διαβασει τουλαχιστον.
Οσον αφορα τις ερευνες που εχουν η δεν εχουν γινει, που ειχαν η δεν ειχαν δολο η συμφεροντα κρυμμενα απο πισω δεν γνωριζει κανεις μας, πολλοι γνωστοι μας εχουν αρρωστησει απο καρκινο με επιθετικη μορφη χωρις να εχουν κανει χρηση φινας, αλλα και αυτοι που επερναν παλι δεν μπορουν να αποδειξουν οτι οντως εφταιγε η φινα και παει λεγοντασ
Επισης δεν τιθεται θεμα..μην με διαβαζεται...ολες οι αποψεις ειναι προσ αναγνωση,κριτικη και απαντηση, φθσικα και θα σε διαβαζουμε απλα χρειαζετε λιγο τροπο με το πως γραφει ο καθενας ωστε να αποφευγονται αντιπαραθεσεις γενικοτερα, μιας και δεν μας ειναι καθολου χρησιμες
 

Bouklas

Well-Known Member
Παρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, φτου, φτου! Φαντάσου δηλαδή να κλήσεις 7-8 μήνες!

Τι μου προκαλεί εντύπωση. Βάλαμε σχεδόν τα ίδια grafts και εσύ έγινες nowrwood 0, ενώ είχες μια μεγάλη επιφάνεια με ανοιχτούς κροτάφους. Φαντάσου εγώ 0,5cm κατέβηκα και την δικη σου κάλυψη δεν την πέτυχα. Πραγματικά έχεις αλλάξει παρα πολύ, έχεις γίνει άλλος άνθρωπος! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα σου φιλε.

Όσον αφορά την φιναστερίδη που σας διάβασα. Άποψη μου και εμπειρία μου, η μεταμόσχευση δεν φτάνει ούτε το 10% στο τουμπάνιασμα που δίνει η φίνα με την μινοξιδίλη. Πραγματικά εγώ έπαθα πλακα με αυτά που είχα δει, φούντωσε όλο το μαλλί, ένιωθα 18 χρονων ξανά, μονο στους κροτάφους δεν τα πήγε τέλεια, αλλα και πάλι η πύκνωση ήταν τέτοια που έκρυβε τα πάντα! 1/5 έπαιρνα.
 

ilcapitano

Member
Καταρχάς θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανένα μέλος του FORUM, αντίθετα έχω να μοιραστώ γνώμες και εμπειρίες.

Φίλε @Δημητρης38 διάβασα το μήνυμα σου και δέχομαι τη συγνώμη σου και ειλικρινά δεν έχω κάποιο πρόβλημα να γράφεις στο νήμα μου. Όπως έγραψα και πιο πάνω γνώμες και εμπειρίες μοιραζόμαστε στο FORUM για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις, ότι έχεις μια εμμονή με την χρήση της φιναστερίδης. Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω αναλυτικά στα όσα έγραψες.

Δεν έχω κρίνει το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης. Ταμείο θα κάνω όταν κλείσω το 12μηνο.

Φυσικά η φιναστερίδη δεν επηρεάζει την μόνιμη βιωσιμότητα των μοσχευμάτων, ούτε και την επιτυχία της επέμβασης. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας μιας επέμβασης το καθορίζει ο γιατρός και οι συνεργάτες του, αλλιώς θα πηγαίναμε σ' έναν οποιονδήποτε γιατρό, θα παίρναμε φιναστερίδη και θα είχαμε όλοι το ίδιο αποτέλεσμα.

Στις μετεγχειρητικές οδηγίες που μου έδωσε ο γιατρός γράφει: Είναι πάρα πολύ σημαντικό η χρήση φαρμακευτικής αγωγής για ένα χρόνο μετά μεταμόσχευση ούτως ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συστήνεται η χρήση αντιανδρογενών ουσιών που τοποθετούνται τοπικά ως επίσης και η λήψη δισκίων φιναστερίδης για ένα χρόνο.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή η χρήση φιναστερίδης και όχι επειδή μου το είπε ο γιατρός. Επίσης ποτέ δεν παρακίνησα κανένα μέλος να κάνει χρήση φιναστερίδης και ούτε παρακινήθηκα από κανένα μέλος του FORUM.

Γνωρίζω ότι αν διακόψω τη φιναστερίδη θα έχω απώλεια μαλλιών, γι' αυτό άλλωστε και δε την διακόπτω. Στο 1,25mg που έπαιρνα τόσα χρόνια, εκτός από την hairline που είναι το πιο δύσκολο σημείο για θεραπεία, όλο το υπόλοιπο τριχωτό είναι ανέπαφο.

Έχω ξανά γράψει ότι οι μεταμοσχευμένες τρίχες είναι σχεδόν δύο φορές πιο χοντρές από τις “μαμά”, που από την φύση τους είναι χοντρές. Αυτό οφείλεται στη FUE. Γι' αυτό έχω και τόσο καλή πυκνότητα και κάλυψη. (Δεν οφείλεται στη φιναστερίδη.)

Όταν ρώτησα τον γιατρό για το Shock Loss, γιατί θα βάζαμε μοσχεύματα ανάμεσα στα “μαμά” μαλλιά, μου είπε ότι αυτό είναι καθαρά δικό του θέμα. (Δεν οφείλεται στη φιναστερίδη.)

Λες ότι η εικόνα μου στους 2,5 μήνες δεν είναι φυσιολογική. Είμαι στους 4 μήνες μετά την μεταμόσχευση. Μάλλον δεν έχεις δει τον elmajiko πως ήταν στους 4 μήνες, χωρίς να παίρνει φιναστερίδη. Το ποσοστό φύτρωσης που έχει ο καθένας μας οφείλεται και στον οργανισμό του. (Δεν οφείλεται στη φιναστερίδη.)

Δεν είπα ότι θα κόψω τη φιναστερίδη, αλλά ότι στο τέλος του 6μήνου θα μειώσω την δόση στο μισώ.

Επίσης έγραψες ότι ένα μεγάλο ποσοστό από τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέσανε και ότι συνέχιζαν να μεγαλώνουν εξαιτίας της χρήσης φιναστερίδης. Αν είδες την φωτογραφία που έχω ανεβάσει στην ενημέρωση του 1ου μήνα θα κατάλαβες ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αυτά για το χθεσινό σου post. Όσον αφορά το σημερινό σου, είναι προσωπική σου άποψη και είναι σεβαστή.

Φίλε @tasos33 συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.

Φίλε @Bouklas σ' ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι Norwood 0, έχω ανοιχτούς κροτάφους σε ξεγελάει το σχήμα του κεφαλιού μου. Γενικά μου πηγαίνει αυτή η hairline και είναι και ένας λόγος που δεν ήθελα να κλείσω περισσότερο τους κροτάφους μου. Σε όλα τα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ απόλυτα.

Είμαι 27 χρονών. Από τα τέλη του 2008 δίνω την μάχη με την τριχόπτωση. Όλο αυτό το διάστημα η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση μου ήταν χάλια. Έξι ολόκληρα χρόνια δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου και αυτό μου κόστισε πολύ. Πάντα μ' ενδιέφερε η εξωτερική μου εμφάνιση και γι' αυτό και έκανα μεταμόσχευση, αν δεν μ' ενδιέφερε δε θα την έκανα. Θέλω να νοιώθω ωραία με τον εαυτό μου. Ορισμένοι βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος. Η ουσία είναι να νιώθουμε ωραία με τον εαυτό μας, γι' αυτό προσπαθούμε όλοι εδώ μέσα, για να έχουμε μια καλύτερη εξωτερική εμφάνιση.

Αυτά για την ώρα. Επόμενη ενημέρωση σε 25 μέρες που θα έχω κλείσει 5 μήνες.
 

Δημητρης38

Active Member
Eδω εισαι στον 1 μηνα (τωρα την ειδα αφου διαβασα το τελευταιο ποστ σου)
QHrlHH.jpg


Και εδω στους 2μιση μηνες

20141217_221800-jpg.7418


Ενταξει αν εγω ειμαι περιεργος και κακος και καχυποπτος που βλεπω οτι στους 2μιση μηνες οι φωτογραφιες δεν ειναι φυσιολογικες ...
Μεγαλωσε η τριχα σου σε 1μιση μηνα σε τοσο μεγαλο μηκος ?
Ο.Κ !!! Ισως κανω εγω λαθος !!!!
Εφυγα απο εδω... σου ευχομαι ειλικρινα καλη επιτυχια να εχεις και το αποτελεσμα να ειναι το προσδοκωμενο για εσενα !!! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία:

kapa

Μέλος του προσωπικού
η θεραπεια σου απεδωσε πολυ ilcapitano,εχεις regrowth.
δεν λεω για τα μεταμοσχευμενα αλλα για τα μαμα μαλλια
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Ο ilcapitano έχει ως τώρα και θα έχει ένα άψογο αποτέλεσμα διότι έχει άριστη δότρια, εκπληκτική ποιότητα τρίχας, τρελή ανταπόκριση απο τον οργανισμό του με σημάδια καλής και γρήγορης φύτρωσης, παίρνει πολλά συμπληρώματα που τον βοηθάνε στην φύτρωση και στην ταχύτητα της, ενώ κάνει μια τρελή θεραπεία. Εννοείτε πως το αποτέλεσμα του συνεπικουρείται απο την θεραπεία, όμως η επιβίωση των μοσχευμάτων δεν εξαρτάται απο αυτήν, το προσωρινό σοκ λός ίσως απλά ελαχιστοποιείται. Και φυσικά αν η θεραπεία κοπεί, θα πέσουν αρκετά μαμα μαλλιά και το αποτέλεσμα θα δείχνει φτωχό. Εγώ δεν θεωρώ ανήθικο την χρήση φαρμάκων για την προστασία των μαλλιών μας και την βοήθεια που δίνουν αυτά στο τελικό αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης. Αλλά αν το πλασάρουν με το ζόρι οι κλινικές ειναι αλητεία. Γιατροί όπως ο Χάσον και ο Λορέντζο δεν σε δέχονται για χειρουργείο αν δεν λαμβάνεις φιναστερίδη. Αυτό ειναι μεγάλος εκβιασμός γιατί τα φάρμακα αυτά ειναι βαριά και οι παρενέργειες άγνωστες. Για να έχουν αυτοί καλά αποτελέσματα στα φόρουμ και αλώβητη εικόνα παίζουν με την υγεία μας. Όσοι παίρνουμε φάρμακα τα παίρνουμε απο δική μας επιλογή, εμείς έχουμε το ρίσκο και το όφελος. Κανέναν δεν αναγκάσαμε να πάρει ούτε κανείς δεν μας ανάγκασε, εκτός απο την περίπτωση που προανέφερα. Το κλειδί για μια εντυπωσιακή μεταμόσχευση ειναι καλός γιατρός + μικρό norwood + δυνατή θεραπεία. Δυστυχώς έτσι ειναι... οτιδήποτε άλλο εκτός της εξίσωσης αυτής δεν θα συνιστά καλό αποτέλεσμα, και φυσικά η εξίσωση αυτή έχει πολλά μειονεκτήματα και παρενέργειες. Όσο για τον φίλο ilcapitano, δείχνει πολύ μελετημένος, αξιοπρεπής, αυστηρός, ειλικρινής και σωστός και δεν νομίζω κανείς να έχει να πει κάτι κακό εναντίον του. Εύχομαι στον τελικό του απολογισμό να έχει να πει τα ίδια καλά που λέει τώρα και που είπα και εγώ, εν αντιθέση με άλλη ατυχή μέλη.
 

poseidonas77

Well-Known Member
Δυστηχως θα συμφωνησω με τον dance...αποτι φενεται η υψηλη πυκνοτητα θελει και φινα..αλλα υπαρχουν και αξιοπρεπη αποτελεσματα στο φορουμ και χωρις τη χρηση φινας...διαλεγουμε και παιρνουμε...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ilcapitano

Member
Φίλε @kapa δεν έχω regrowth, μάλλον σε ξεγελάει η φωτογραφία που είμαι κοντοκουρεμένος. Αν δεις την παρακάτω φωτογραφία που είναι πριν την μεταμόσχευση, θα δεις ότι από την ζώνη αραίωσης και πίσω το μαλλί μου είναι “ζούγκλα”. Η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει είναι ότι έχω λίγο καλύτερη ποιότητα τρίχας. Το μαλλί μου ανέκαθεν μεγάλωνε γρήγορα. Κουρεύομαι κάθε 10-15 μέρες!!!

http://imageshack.com/i/ey4SpOZPj

Σ' ευχαριστώ πολύ @danceworld_2001 για τα καλά σου λόγια. Θα ήθελα να προσθέσω και άλλα δύο στοιχεία στο δικό σου τρίπτυχο για ένα καλό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης, “καλό γιατρό + μικρό norwood + δυνατή θεραπεία + καλή δότρια + καλή ποιότητα τρίχας”.

Το βασικό είναι η δότρια, γιατί αυτή είναι που δίνει στη λήπτρια τα τριχοθυλάκια. Αν έχουμε μια πλούσια δότρια θα μπορέσουμε να έχουμε και μεγαλύτερη αποκατάσταση της περιοχής που παρουσιάζει αραίωση, αν έχουμε μια φτωχή δότρια, τότε θα έχουμε μικρότερη αποκατάσταση. Στον καλύτερο γιατρό στον κόσμο να πάμε, αν δεν έχουμε καλή δότρια το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό.

Ένας καλός γιατρός θα μας εγγυηθεί την βιωσιμότητα των μοσχευμάτων. Μην ξεχνάμε ότι ο γιατρός είναι αυτός που κάνει την τομή (strip) ή χαράζει τα μοσχεύματα (FUE) και ανοίγει τους υποδοχείς στη λήπτρια για να αιματωθούν σωστά τα τριχοθυλάκια.

Το norwood είναι άμεσα συνδεδεμένο με την δότρια. π.χ. Αν έχουμε μικρό norwood και φτωχή δότρια μάλλον δε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Αν έχουμε norwood 3-4 και πλούσια δότρια τότε μπορούμε να προσδοκούμε σε καλό αποτέλεσμα (σε παραπάνω από μια συνεδρία). Αν έχουμε norwood παραπάνω κλίμακας από 4, τότε και την δότρια του Βαμβακούλα να έχουμε, μάλλον δε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Αν έχουμε καλή ποιότητα τρίχας (χοντρή), οπτικά θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα, απ' ότι αν έχουμε λεπτή.

Τελευταία και κατά ιδρωμένη έρχεται η θεραπεία, γιατί αν δεν έχουμε όλα τα παραπάνω, την καλύτερη θεραπεία στο κόσμο να κάνουμε, δε θα έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα γράφω για τα μέλη του FORUM που θέλουν να μπουν στο club της μεταμόσχευσης.

Θα διαφωνήσω μαζί σου @poseidonas77 . Ο @elmajiko έχει πολύ καλή πυκνότητα, χωρίς να παίρνει φιναστερίδη, γιατί τον βοηθάει η τρίχα του που είναι χοντρή. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και μ' έμενα.
 

ilcapitano

Member
@Δημητρης38 και @Stripar δε γνωρίζω τι πρόβλημα έχει ο ένας με τον άλλον και δεν με αφορά. Αυτό που θα ήθελα και από τους δυο σας είναι να διαγράψετε τα off topic μηνύματα από το νήμα μου. Επίσης και εσύ @kapa θα ήθελα να κάνεις το ίδιο, όπως και ο @gkast και ο @John_John1. (μόνο τα off topic).

Εξ' αρχής ήθελα το νήμα μου να μην πάρει μεγάλη έκταση για να μπορούν τα μέλη να το διαβάζουν εύκολα. Γι' αυτό κι άλλωστε απαντώ τόσο αναλυτικά, για να σας λύνω όσες περισσότερες απορίες μπορώ. Ελπίζω να γίνει σεβαστό απ' όλους σας. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
@ilcapitano πας καλά μέχρι στιγμής και πιστεύω θα έχεις καλό αποτέλεσμα.
Κάνεις πολύ καλά που παίρνεις φαρμακευτική αγωγή γιατί είναι πασιφανές οτι πάς για 6άρι.
Κάποια στιγμή (σύντομα) θα ήταν καλό να προχωρήσεις και σε 2η για πύκνωση μπροστά.
 

gkast

Active Member
@Stripar δε γνωρίζω τι πρόβλημα έχει ο ένας με τον άλλον και δεν με αφορά. Αυτό που θα ήθελα και από τους δυο σας είναι να διαγράψετε τα off topic μηνύματα από το νήμα μου. Επίσης και εσύ @kapa θα ήθελα να κάνεις το ίδιο, όπως και ο @gkast και ο @John_John1. (μόνο τα off topic).

Εξ' αρχής ήθελα το νήμα μου να μην πάρει μεγάλη έκταση για να μπορούν τα μέλη να το διαβάζουν εύκολα. Γι' αυτό κι άλλωστε απαντώ τόσο αναλυτικά, για να σας λύνω όσες περισσότερες απορίες μπορώ. Ελπίζω να γίνει σεβαστό απ' όλους σας. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.[/QUOTE]

@Δημητρης38 και @Stripar δε γνωρίζω τι πρόβλημα έχει ο ένας με τον άλλον και δεν με αφορά. Αυτό που θα ήθελα και από τους δυο σας είναι να διαγράψετε τα off topic μηνύματα από το νήμα μου. Επίσης και εσύ @kapa θα ήθελα να κάνεις το ίδιο, όπως και ο @gkast και ο @John_John1. (μόνο τα off topic).

Εξ' αρχής ήθελα το νήμα μου να μην πάρει μεγάλη έκταση για να μπορούν τα μέλη να το διαβάζουν εύκολα. Γι' αυτό κι άλλωστε απαντώ τόσο αναλυτικά, για να σας λύνω όσες περισσότερες απορίες μπορώ. Ελπίζω να γίνει σεβαστό απ' όλους σας. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Φίλε ilcapitano ανεξάρτητα με την θεραπεία που κάνεις πας πολύ καλά και έχεις όλα τα στοιχειά για μια επιτυχημένη μεταμόσχευση.
 
Τελευταία επεξεργασία:

ilcapitano

Member
Φίλε @Soralteno αν κρίνω από τους παππούδες μου και τον πατέρα μου, όχι για norwood 6, αλλά για 16 πάω. Είμαι στον 4 μήνα και έχω μπροστά μου 8 μήνες για να δω το τελικό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα μου είναι πολύ καλό. Με λίγο πηλό και λάκ φτιάχνω τα μαλλιά μου, χωρίς να παρουσιάζονται ιδιαίτερα κενά στη hairline. Αν βάλω και toppik γίνομαι Μπέζος. Ακόμα και έτσι να μείνω όπως είμαι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα ξανά έκανα μεταμόσχευση μόνο αν παρουσίαζα αρραίωση σε κάποιο άλλο σημείο του τριχωτού. Τότε και μόνο τότε θα σκεφτόμουν να κάνω πύκνωση στη hairline. Αυτή είναι η στρατηγική μου. Έχω καλή δότρια, αλλά όχι ανεξάντλητη.
 

ilcapitano

Member
Ενημέρωση 5μηνου (άργησα λίγο αυτή την φορά)

Καλησπέρα σας. Αυτός ο μήνας με βρίσκει λίγο προβληματισμένο, αλλά και αισιόδοξο.

Προβληματισμένο, γιατί κατά τη διάρκεια του 4ου μήνα είχα μια περίεργη τριχόπτωση. Λέω περίεργη διότι σε μερικά λουσίματα έχασα κάποιες λίγες και πολύ μικρές τρίχες μήκους 2-3 χιλιοστών, που ήταν ακριβώς όπως αυτές που έχανα τον πρώτο μήνα της μεταμόσχευσης. Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι μεταμοσχευμένες τρίχες στην αρχή βγαίνουν πιο λεπτές πέφτουν και ξανά βγαίνουν πιο χοντρές.

Είμαι αισιόδοξος, διότι παρ' όλα αυτά η φύτρωση μου συνεχίζεται ακάθεκτη. Υπάρχει αισθητή διαφορά από τον 4ο μήνα.

Εδώ και 10 μέρες έχω αλλάξει την θεραπεία μου και από 2,5mg την ημέρα πλέον παίρνω 1.25 την ημέρα. Άλλαξα την θεραπεία μου, γιατί πλέον έχω φτάσει απροσδόκητα γρήγορα στο σημείο που ήθελα.

Τις φωτογραφίες τις έβγαλα την Κυριακή. Έχω ανεβάσει δύο σετ φωτογραφιών. Στο πρώτο το μαλλί είναι χτενισμένο και φτιαγμένο με πηλό και λάκ, κάτω από φυσικό φως και κάτω από λάμπα. Το δεύτερο σετ είναι με χτενισμένο μαλλί προς τα πίσω, με στεγνό και βρεγμένο μαλλί.
 

Συνημμένα

  • 20150208_134858.jpg
    20150208_134858.jpg
    800.8 KB · Προβολές: 831
  • 20150208_134907.jpg
    20150208_134907.jpg
    866 KB · Προβολές: 815
  • 20150208_134940.jpg
    20150208_134940.jpg
    870.9 KB · Προβολές: 810
  • 20150208_134958.jpg
    20150208_134958.jpg
    891.9 KB · Προβολές: 798
  • 20150208_135128.jpg
    20150208_135128.jpg
    631 KB · Προβολές: 795
  • 20150208_135337.jpg
    20150208_135337.jpg
    841.5 KB · Προβολές: 833
  • 20150208_135551.jpg
    20150208_135551.jpg
    955.4 KB · Προβολές: 858
  • 20150208_135734.jpg
    20150208_135734.jpg
    580.4 KB · Προβολές: 975
  • 20150208_135805.jpg
    20150208_135805.jpg
    837.1 KB · Προβολές: 789
  • 20150208_135610.jpg
    20150208_135610.jpg
    920.8 KB · Προβολές: 776

ilcapitano

Member
Δεύτερο σετ φωτογραφιών με στεγνό και βρεγμένο μαλλί, χτενισμένο προς τα πίσω.
 

Συνημμένα

  • 20150209_220646.jpg
    20150209_220646.jpg
    908.7 KB · Προβολές: 818
  • 20150209_220708.jpg
    20150209_220708.jpg
    872.7 KB · Προβολές: 800
  • 20150209_220717.jpg
    20150209_220717.jpg
    968.9 KB · Προβολές: 1,135
  • 20150209_220727.jpg
    20150209_220727.jpg
    801.2 KB · Προβολές: 742
  • 20150209_221044.jpg
    20150209_221044.jpg
    973.5 KB · Προβολές: 743
  • 20150209_221116.jpg
    20150209_221116.jpg
    999.6 KB · Προβολές: 745
  • 20150209_221136.jpg
    20150209_221136.jpg
    937 KB · Προβολές: 795
  • 20150209_221056.jpg
    20150209_221056.jpg
    811.5 KB · Προβολές: 903

petrospap

Active Member
εεε οχι ρε φιλε τι ειναι αυτο??? σε επιπεδα elmajiko και καλυτερα δεδομενου του προβληματος σου...για μενα νουμερο 1 πλεον στο φορουμ
 
Μπλουζα