Καλησπερα σας βρηκα το forum σας κατα τυχη γιατι εψαχνα θεματα για την γυναικεια τριχωπτωση.Ειμαι 20 χρονων και εδω και ενα χρονο περιπου βλεπω οτι ανεξαρτητως απο την εποχη μου πεφτουν τα μαλλια μου πολυ εντονα.Αυτο το περιστατικο ξεκινησε 3 μηνες μετα απο μια λιποθυμια μου λογω ελλειψης σιδηρου που ειχα...Πιστευα οτι αυτος ηταν και ο λογος και τις τοσο εντονης πτωσεις τους αλλα αρχισα να περνω σιδηρο και περνω ακομα και εχω ξανακανει εξετασεις αιματος πολλες φορες και αν δεν υπαρχει τωρα πια προβλημα με το σιδηρο μου συνεχιζουν να πεφτουν....Μεσα σε αυτον τον ενα χρονο εχω ειδη επισκεφτει 2 πολυ καλες δερματολογους η μια μου ειχε δωσει το regaine (δεν ξερω πως γραφεται ) και κατι βιταμινες νομιζω ηταν priorin extra και ειδα οτι μετα απο 3 μηνες δεν εκαναν δουλεια γιατι συνεχιζαν να μ πεφτουν [η αληθεια ειναι οτι εκανα και διαλειμματα π και π στην χρηση του και παρατηρησα οτι οταν δν το χρησιμοποιουσα καθημερινα μετα μου επεφταν πιο πολυ].Μετα πηγα και στην δευτερη δερματολογο και μ εδωσε κατι αλλα φαρμακα δεν θυμαμαι καν ονομα επρεπε να τα βαζω πρωι βραδυ και ανα 3 μερες μια αμπουλα + κατι αλλες βιταμινες και εκει δεν ειδα αποτελεσμα!!!.ΔΕν ξερω πια τι να κανω και με εχει επηρασει πολυ ψυχολογικα γιατι ειχα κολλημα με τα μαλλια μου και ακομα δεν ξερω την αιτια που προκαλει την πτωση.Ειναι επειδη τα ισιωνω συνεχεια και βαζω πολυ λακ?ή λετε να ειναι κατι γυναικολογικο(υπαρχει τετοια περιπτωση?) και οι 2 γιατροι μου ειπαν οτι δεν εχω προβλημα αλλα εγω βλεπω πως καθε μερα μου πεφτουν τουφες και ας εχω και φιτρες τα βλεπω πιο αραια καπως στην κορυφη του κεφαλιου.
Ευχαριστω πολυ περιμενω τις γνωμες σας
Ευχαριστω πολυ περιμενω τις γνωμες σας