HDC Hair Clinic Cyprus - John_John1 - 3338 Grafts Strip 16/7/2012.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλημερα. Σαν σημερα η εχθες μαλλον κλεινω 2 χρονια απο την μεταμοσχευση μου.
Συνεχισω finar(fina) και fungoral.
Θα προσπαθησω να βαλω ενα σετ απο τις τελευταιες φωτο που θα βαλω με επαγγελματικη φωτογραφικη αξιας ανω των 3500 ευρω.
Οι φωτο θα ειναι με στεγνο αλλα και με μαλλι οπως το χτενιζω δηλαδη με λακ μονο.
Ισως αργησω λιγο να τις βαλω αλλα θα το κανω.

John_HDC

Eνα update το crown μου πριν την μεταμοσχευση , μετα 1 χρονο και μετα 2 χρονια που βρισκομαι αυτην την στιγμη.
Rogain δεν βαζω ποτε.
φινα περνω εδω και 2 χρονια σχεδον,ποτε 1/4 ποτε 1/5.
Το proscar το κοψα εδω και μηνες και περνω finar.

Ok τα χω πει πολλες φορες αλλα υπενθυμιζω.

Να πω οτι στο crown μου δεν εβαλα καθολου μοσχευματα για να μην μπερδευτουν και τα νεα μελη,απλα κανω update να δουμε αν αδειασε και αλλο.

και....

Στις φωτο πρωτο και δευτερο χρονο μου φενεται ιδιο αλλα εγω το νιωθω σαν να αραιωσε κι αλλο.

Συνημμένα

• 2.JPG
    2.JPG
    805 KB · Προβολές: 429
  • DSC06495.JPG
    DSC06495.JPG
    339.6 KB · Προβολές: 412
  • DSC00926.JPG
    DSC00926.JPG
    817 KB · Προβολές: 453
  • DSC00927.JPG
    DSC00927.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 481
  • Page1.jpg
    Page1.jpg
    468.3 KB · Προβολές: 432

tasos33

Well-Known Member
το ιδιο φαινεται αλλα το ζητουμενο ειναι το αποτελεσμα μπροστα,που ειναι πολυ καλο και μια ακομα πισω θα λυσεισ το προβλημα,αυτο ειναι και το ζητουμενο στην κατασταση μας να μπορουμε να πετυχουμε μια καλη εικονα με μια δυο τρεις τεσσερις μεταμοσχευσεις.....πλακα κανω δυο και πολλες ειναι

giwrgos athina

Active Member
Πολυ ωραιος jonn.δεν αδειασε καθολου ισα ισα βελτιωθηκε νομιζω..Η φοτο που εισαι στο δευτερο χρονο ειναι καλυτερη απο τον πρωτο..Παντος εισαι πολυ καλυτερα απο μενα στο crown.Με 1500grafts καθαρισες για παντα....Αλλα απορω με σενα σε κατι..ειχα διαβασει πως η φινα σε ταραξε στις παρενεργειες και βλεπω ομως οτι το παλευεις και την συνεχιζεις ακομα...Δεν ηταν μαλλον τοσες σοβαρες οσο σε μενα..

John_HDC

Κανα 2500 θελω να καθαρισω ακουσε με μην πω και παραπανω για να ερθω τελειως στα ισα μου και να μην ξαναχοληθω.
Ειναι ακομη μισο κεφαλι αυτο που βλεπεται γιατι ηδη στη β ζωνη τα μαμα μαλλια που εχω ηδη εχουν αδυνατισει.
Ναι το proscar με ταραξε και στους πονους και στυση και πιο αραιο σπερμα.
Αλλα απο τοτε που περνω finar ειμαι πολυ καλυτερα ισως ειναι γεννοσημο και πιο ηπιο χαπι.
Αλλα και με αυτο εχω ενα τσικ.Παντως σκεφτομουν να το κοψω στα 2 χρονια δηλαδη τωρα αλλα με αυτα που δαιβαζω τελευταια δεν ξερω τι να κανω.

Αν την κοψω θα αρχισει κατρακυλα? Το crown μου θα γινει γυαλι? τα λιγα μαμα που ισως εχω μεσα στα μεταμοσχευμενα θα πεσουν?

Παντως η φινα δεν με δειχνει αλλο βελτιωση οτι ειχε να δωσει το εδωσε.
Ισως να συντηρει τα ελαχιστα που μειναν και τα ριχνει σταδιακα και αργα.

Αλλα αν τι κοψω θα χω θεμα και στα μεταμοσχευμενα?? Ιδου η απορεια. Αν εχω παντως τοτε σημαινει οτι πιος ο λογος να κανουμε μεταμοσχευση?

Bouklas

Well-Known Member
Φτου φτου Johnny!!!! Είσαι μια χαρούλα, άποψη μου είναι πως είσαι και λίγο καλύτερα από ότι πριν 2 χρόνια. ;)
Πόσο σε άλλαξε η μεταμόσχευση πάντως ρε φίλε, βλέπω το παλιό μπροστινό σου κομμάτι με το καινούργιο, τεράστια αλλαγή!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Βαζω ενα update στα 2 χρονια οπως ειμαι αυτην την στιγμη.
Σιγουρα ο φωτισμος δε βοηθαει πολυ και απο πλαγια φενονται ακομη καλυτερα.
Ακομη δυο.
Και αυτη.Μπερδεψα τη σειρα λιγο.
Τα μαλλια ειναι μετα το μπανιο χτενισμενα κατα πανω με στεγνωμα πιστολακι.

Συνημμένα

• 4.JPG
    4.JPG
    52.6 KB · Προβολές: 450
  • EE.JPG
    EE.JPG
    52.6 KB · Προβολές: 440
  • DSC00972.JPG
    DSC00972.JPG
    548.2 KB · Προβολές: 465
  • DSC00974.JPG
    DSC00974.JPG
    673.6 KB · Προβολές: 462
  • DSC00975.JPG
    DSC00975.JPG
    769.1 KB · Προβολές: 444
  • DSC00977.JPG
    DSC00977.JPG
    747.5 KB · Προβολές: 432
  • DSC00978.JPG
    DSC00978.JPG
    537.4 KB · Προβολές: 439
  • gg.JPG
    gg.JPG
    216.1 KB · Προβολές: 433

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχετε υποψιν οτι το μαλλι ειναι 3 φορες πιο αραιο απο οσο φαινεται στις φωτο ε?
τυχαινει να εχω βγει για καφε με τον john
το λεω κυριως για καινουρια μελη και μικρα nw που σκεφτονται για μεταμοσχευση.
δεν παυει ομως να ειναι μια πετυχημενη μεταμοσχευση

tropheus

Well-Known Member
kapa είπε:

Πολύ καλά κάνεις και το λες εσύ kapa που έχεις δει τον John_John1 από κοντά.

Προφανώς και ο John_John1 δε θέλει να παραπλανήσει κανέναν καθώς και εγώ πολλές φορές σε φωτογραφίες που τραβάω για να δω την κατάσταση των μαλλιών μου σε βάθος χρόνου γελάω κάθε φορά καθώς διαπιστώνω πόσο πολύ απέχει η πραγματικότητα από τις φωτογραφίες...

kapa

Μέλος του προσωπικού
tropheus είπε:
kapa είπε:

Πολύ καλά κάνεις και το λες εσύ kapa που έχεις δει τον John_John1 από κοντά.

Προφανώς και ο John_John1 δε θέλει να παραπλανήσει κανέναν καθώς και εγώ πολλές φορές σε φωτογραφίες που τραβάω για να δω την κατάσταση των μαλλιών μου σε βάθος χρόνου γελάω κάθε φορά καθώς διαπιστώνω πόσο πολύ απέχει η πραγματικότητα από τις φωτογραφίες...
εχουν μεγαλο ατου οι κλινικες με τις φωτο και τα βιντεο.
βλεπωντας και εγω τις φωτο σαν καινουριο μελος θα ελεγα θα κανω μεταμοσχευση.
εγω με πυκνοτητα 30 graft ανα cm αν βγαλω φωτογραφια φαινεται σαν να εχω 100graft ανα cm.
ελα ομως που live γυαλιζει ο ηλιος η η λαμπα στο δερμα μου στο σημειο της μεταμοσχευσης....

Flosk

Well-Known Member
Kapa εχεις 30 πυκνοτητα απο την μεταμοσχευση που ολοι ξερουμε οτι εκανες ή εκανες και αλλη;

John_HDC

Στεγνα ο kapa χαχαχαχαχα.....
Γιαυτο θελω να βγαλω επαγγελματικες φωτογραφιες με ευκρινεια και υψηλη αναλυση και με λεπτομερεια.
Θα βαλω και απο πανω θεα σε λιγο φωτογραφιες.

Αυτη τι στιγμη τις βαζω για να συγκρινω για πριν ενα χρονο με τωρα αλλα και στην αρχη για να δουμε εαν επεσαν η ειμαι σε ενα σταθερο σημειο γιατι πολλα παιδια απογοητευτηκαν οτι τους επεσαν νωρις.
Θελω να δω αν ειναι σταθερο το μαλλι μου εστω και με αυτες τις φωτο γιατι και οι παλιες και οι τωρινες ειναι κατω απο ιδιες συνθηκες φωτισμου.

Σιγουρα οι φωτος παραπλανουν.Αν με δειτε facebook νομιζεις εγω μαλλι Σακη ρουβα.

Κapa αν με δεις απο πλαγια ετσι οπως εβαλα τις φωτο και απο μπροστα φενομαι 3 φορες πιο αραιος?Δεν μιλαω απο πανοραμικα πανω.
Το λεω αυτο γιατι η hairline μου πιστευω δεν ειναι αραιη και ειναι δυνατη και απο πυκνοτητα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
John_John1 είπε:
Κapa αν με δεις απο πλαγια ετσι οπως εβαλα τις φωτο και απο μπροστα φενομαι 3 φορες πιο αραιος?Δεν μιλαω απο πανοραμικα πανω.
Το λεω αυτο γιατι η hairline μου πιστευω δεν ειναι αραιη και ειναι δυνατη και απο πυκνοτητα.

απο κοντα ναι,σε σχεση με τις φωτο παντα.
δεν ειναι δικο σου φταιξιμο και ουτε κανενος μελους.
απλα οι φωτο δεν δειχνουν την πραγματικη πυκνοτητα.
καποιος που δεν ασχολειται δεν θα προσεξει την πυκνοτητα.
καποιος που ασχολειται με το σπορ θα πεσει το ματι του στις ριζες της τριχας,οπως το δικο μου :p

Μπλουζα