HDC ~5.500g / 43y / Τριήμερη / Βρυωνίδου / Norwood 5+

Mak

New Member
Καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποια ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη και το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης. Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bakalis

Active Member
Τι λέτε μωρέ, εχει πάει πάρα πολύ καλά θα ανεβάσω όταν μπορέσω. Απο όταν έγινε η μεταμόσχα έχω αλλάξει δουλειά και εχω μετακομίσει, μεγάλη πίπα.

bakalis

Active Member
IMG_20260720_204012.jpg

bakalis

Active Member
Θα βγάλω πολύ καλές όταν μπορέσω, εγώ για καλό το βλέπω. Και θα πάω να κλείσω και το μπιφτέκι κάποια στιγμή (υγεία πρώτα)

Mak

New Member
Θα βγάλω πολύ καλές όταν μπορέσω, εγώ για καλό το βλέπω. Και θα πάω να κλείσω και το μπιφτέκι κάποια στιγμή (υγεία πρώτα)
Μπράβο ρε αγορίνα , χαιρόμαστε που αρχικά αρέσει σ εσένα αυτό είναι το πιο σημαντικό . Να το χαίρεσαι

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η εικόνα είναι καλή αλλά όχι αντάξια για 5500g έστω και με χαμηλό λόγο 2.0. Μιλάμε για 11000τρίχες σε μια περιοχή που δεν περιλαμβάνει crown. H έκταση φύτευσης δεν είναι πάνω από 100cm2, άρα μιλάμε για 110τρίχες/cm2 συν ότι υπήρχε. Κανονικά δεν θα έπρεπε να φαίνεται δέρμα. Έχω ξαναπεί ότι αυτά τα Gigasection είναι πονηρά. Το αποτέλεσμα φαίνεται καλό στο μάτι, ο πελάτης είναι ικανοποιημένος αλλά δεν έχει γίνει η βέλτιστη διαχειριση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τις επόμενες μμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα