HDC ~5.500g / 43y / Τριήμερη / Βρυωνίδου / Norwood 5+

Hercules80

Active Member
Καλή φύτρωση...η δοτρια σου τελικά τι απόθεμα έχει; σου έδωσε κάποιο νούμερο η κλινική έστω εμπειρικά χωρις να κανει μετρήσεις; επίσης γνωρίζεις τον λόγο (hairs/graft) της επεμβασης στη λήπτρια;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bakalis

Member
Καλή φύτρωση...η δοτρια σου τελικά τι απόθεμα έχει; σου έδωσε κάποιο νούμερο η κλινική έστω εμπειρικά χωρις να κανει μετρήσεις; επίσης γνωρίζεις τον λόγο (hairs/graft) της επεμβασης στη λήπτρια;

Οχι δεν έδωσε κάποιο επίσημο νούμερο αφού δεν έγιναν μετρήσεις.

Ομως "στο πόδι" μου είπε ότι έχω ακόμα δύο μικρότερες επεμβάσεις... και ανέφερε πάλι αυτόν τον αλγόριθμο (που κάπου διάβασα τις τελευταίες μέρες εδώ αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα).. ειναι λίγο απογοητευτικά επιφανειακή η προσσέγγιση αλήθεια ειναι ειδικά όταν ακούς αλλού να κάνουνς αναλύσεις και να μην αφήνουν να πέσει καρφίτσα κάτω.

Δες τα attachments, τα πέρασα και μια απο ChatGPT:

DayCounted (placed)ExtractedLost grafts*Singles / Doubles / Triples
12 0382 153115 dropped479 / 1 089 / 520
22 0012 07995 dropped506 / 1 248 / 347
31 5211 53296 dropped351 / 853 / 317
Total5 560 placed grafts5 764306 lost1 336 / 3 190 / 1 184

Composition: 24 % singles, 57 % doubles, 19 % triples

(θα κάτσω ίσως κάποια στιγμή να τα βγαλω τα σύνολα γιατί το 5764-5560 <> 306)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Mak

New Member
Δύο είδη πόνων αμφότερα αφόρητοι:
  1. Είχα πόνους αφόρητους την ώρα που έμπαινε το υγρό της αναισθησίας μέσα στο κεφάλι. Σύντομοι πόνοι.
  2. Αρχισαν πόνοι μεταγχειρητικά, μόλις άρχισε να υποχωρεί η αναισθησία. Οι πόνοι αυτοί ήταν σαν να μου τραβάει κάποιος τα μαλλιά (όταν είχα). Απο αυτούς τους πόνους τις πρώτες μέρες ξύπναγα κάθε 1-2 ώρες μέσα στην νύχτα. Κάποιες νύχτες δεν κοιμηθηκα παρα μόνο στις 6-7 το πρωί για 3-4 ώρες max. Αυτοί ήταν πόνοι διαρκείας.
Μου έδωσαν βάλιουμ για το βράδυ το οποίο δεν το χρειάστηκα τις πρώτες νύχτες, παραμόνο όταν εμφανίστηκαν οι πόνοι μετά την αναισθησία.

Η οδηγία τους ήταν αυτό το Solpadeine , δύο χάπια κάθε 6 ώρες (και το βάλιουμ για το βράδυ).

Μόλις γύρισα ακόμα είχα πόνους και πρόσθεσα και ibuprofen. Πλέον ηρέμησα, αλλα το λέω και επιμένω για 1 εβδομάδα είχα πόνους αναμεσα με το να έχω χτυπήσει το κεφάλι σε ντουλάπι και να μου έχουν τραβήξει τα μαλιά με πολύ δύναμη.
Οι πόνοι ήταν στο πίσω άνω μέρος της δότριας και στο πλάι πάλι ψηλά, σαν στεφάνι.

Προβολή συνημμένου 69741
Καλη επιτυχία εύχομαι . Ήθελα να ρωτήσω αν είχες την επιλογή την όλη διαδικασία να στην κάνει η Βρυωνίδου αντί να το μοιραστεί με την Αντωνία που είναι καινούργια; Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο στο ότι πόνεσες τόσο πολύ . Καλή επιτυχία και πάλι

bakalis

Member
Καλη επιτυχία εύχομαι . Ήθελα να ρωτήσω αν είχες την επιλογή την όλη διαδικασία να στην κάνει η Βρυωνίδου αντί να το μοιραστεί με την Αντωνία που είναι καινούργια; Δεν ξέρω αν έπαιξε κάποιο ρόλο στο ότι πόνεσες τόσο πολύ . Καλή επιτυχία και πάλι

Οχι μωρέ σιγά μη φταίει το κορίτσι. Το φάρμακο με το που έμπαινε ήταν "φαρμάκι".... πόσο λάθος πια να έκανε μια ένεση... δεν ξέρω τι να σου πω.
Όταν μπαίνεις στον χορό χορεύεις, μου φάνηκε δύσκολο εκείνη την στιγμή να πω "εγώ συμφώνησα με την τάδε και μου φέρατε την τάδε". Το εμπιστεύτηκα στην ουσία στην κρίση της Χριστίνας. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το χέρι της στον πόνο αλλά δεν ξέρω κι όλας. Οσο αφορά την διαδικασία, δεν ειναι μόνο το punching που μοιράστηκε η Αντωνία με την Χριστίνα, αλλά και το extraction που κάνουν οι τεχνικοί όπου εκει τραβάνε με λαβίδες, και αυτό το ένοιωθα βαρύ.

Σκέψου στην τουρκία πάνε και τους κάνουνε punching οι καθαρίστριες και οι ταξιτζίδες και δεν πονάνε.
Κάτι παίζει με το νευρικό μου σύστημα μάλλον δεν αντέχει άλλο κουράστηκε...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν ξέρω αν πω βλακεία αλλά αυτό συμβαίνει και με τα τατουάζ. Εγώ έχω 8 τατουάζ στο σώμα μου και ο πόνος ήταν ανεχτος...εχω κάνει σχεδόν πάνω σε λεπτό δέρμα με κόκκαλο. Άλλοι πχ δεν μπορούσαν καθόλου πονούσαν πιο πολύ.

bakalis

Member
Η τρίτη μέρα ήταν που προκάλεσε το ζορι, κάθε μέρα και πιο ανυπόφορος ο πόνος της αναισθησίας και πιστεύω ότι η τρίτη μέρα προκάλεσε τους μεταγενέστερους πόνους ...

Kalow

Member
Καλη επιτυχια

Εισαι περιστατικο NW5, με διασπαρτες μαμα τριχες στην ληπτρια, ψηλο κραουν και σε καλη ηλικια, δηλαδη τουλαχιστον απο τις φωτο χωρις να σε εχω δει απο κοντα φαινεσαι πολυ καλος υποψηφιος και θα περιμενα οτι χωρις να χρειαστει να φτασεις την δοτρια σου στα ορια της θα μπρουσες να παρεις ενα καλο αποτελεσμα, οποτε δεν μπορω να καταννοησω τον λογο που επιλεχθηκε συνεδρια 5.500 grafts με την μια, αντι π.χ. για 3.000 + 2.500 + leftovers.

Αν με την δευτερη προσεγγιση μπορουσες π.χ. να παρεις 6.000-7.000 grafts (βεβαια αυτο δεν το γνωριζουμε ουτε θα το μαθουμε ποτε γιατι δεν εγιναν μετρησεις) , τοτε με την πρωτη και μαλιστα με εξαγωγη με εργαλειο motorized 0.9-1 mm που χρησιμοποιει η HDC (αν δεν κανω λαθος) υπαρχει μεγαλο ρισκο να μην υπαρχει καν πλεον η δυνατοτητα για δευτερη επεμβαση, αυτη ηταν δικη σου επιλογη η της κλινικης;

Απο εκει και περα οπως αναφερθηκε ηδη υπαρχει υποψια retro στα πλαινα που σημαινει οτι χανεις τουλαχιστον ενα 10% απο το τι θα μπορουσε να δοσει η δοτρια σου αν και βλεπω οτι εχει γινει εξαγωγη απο εκει.

Βεβαια οπως γνωριζεις και ανεφερες ηδη η HDC δεν φημιζεται για την διαχειρηση δοτριας, ωστοσο στο κομματι της φυτρωσης και της φυσικοτητας παιρνει υψηλο βαθμο και στην περιπτωση σου επειδη χτισατε πανω στις μαμα αδυνατισμενες τριχες που ειχες στην χερλαιν (διορθωσε με αν δεν ειναι ετσι και κατεβασατε χερλαιν αλλα ετσι φαινεται απο τις φωτο) overall περιμενω να εχεις καλη εικονα.

Μενει να δουμε το αποτελεσμα, τωρα υπομονη 5 μηνες και καπελο για τον ηλιο.
Διαχείριση δοτριας και μεγάλο punch τα σοβαρά αρνητικά της κλινικής.
Σοβαρή κλινική παρολαυτα με έμπειρους γιατρούς. Θα έχει καλό αποτέλεσμα

Μπλουζα