Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις σκοπό να φτιάξεις και το Κράουν πιο μετά ή δεν σε νοιάζει?Οχι, μόνο αμα ρίχναμε πυκνότητα θα φταναμε crown με 5.5Κ.
Θέλω για του χρόνου (υγεία να χουμε), αλλά δεν ξέρω αν θα το τολμήσω, πόνεσα αρκετά.Έχεις σκοπό να φτιάξεις και το Κράουν πιο μετά ή δεν σε νοιάζει?
φαινεται αρκετά χαμηλότερη η πυκνότητα εξαρχης εκει, και αυτο υποδηλώνει πιθανον ύπαρξη retro οπως έχουν διάφοροι εκει ρετρο, χωρις να ειμαστε σιγουροι βέβαια...στις μετά φωτογραφίες εχει shock loss σε εκεινο το σημειο λογικά.Retrograde alopecia αποκλείεται να έχει ! Κάτι άλλο είναι εκεί που εμφανίζει κενό η δότρια στα πλάγια : Ίσως κάποιο μικρό shock loss προσωρινό φυσικά .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλη φύτρωση φίλε, κρίμα που ταλαιπωρήθηκες τόσο.
Επειδή ανέφερες ότι είχες πόνους από την αναισθησία για μέρες, εννοείς πόνους στη δότρια ή και στη λήπτρια?
Σου προτειναν αγωγή για τον πόνο για τις πρώτες μέρες, έπαιρνες κάτι??
Αν με την δευτερη προσεγγιση μπορουσες π.χ. να παρεις 6.000-7.000 grafts (βεβαια αυτο δεν το γνωριζουμε ουτε θα το μαθουμε ποτε γιατι δεν εγιναν μετρησεις) , τοτε με την πρωτη και μαλιστα με εξαγωγη με εργαλειο motorized 0.9-1 mm που χρησιμοποιει η HDC (αν δεν κανω λαθος) υπαρχει μεγαλο ρισκο να μην υπαρχει καν πλεον η δυνατοτητα για δευτερη επεμβαση, αυτη ηταν δικη σου επιλογη η της κλινικης;
Απο εκει και περα οπως αναφερθηκε ηδη υπαρχει υποψια retro στα πλαινα που σημαινει οτι χανεις τουλαχιστον ενα 10% απο το τι θα μπορουσε να δοσει η δοτρια σου αν και βλεπω οτι εχει γινει εξαγωγη απο εκει.
Βεβαια οπως γνωριζεις και ανεφερες ηδη η HDC δεν φημιζεται για την διαχειρηση δοτριας, ωστοσο στο κομματι της φυτρωσης και της φυσικοτητας παιρνει υψηλο βαθμο και στην περιπτωση σου επειδη χτισατε πανω στις μαμα αδυνατισμενες τριχες που ειχες στην χερλαιν (διορθωσε με αν δεν ειναι ετσι και κατεβασατε χερλαιν αλλα ετσι φαινεται απο τις φωτο) overall περιμενω να εχεις καλη εικονα.
Ευχαριστω, μακάρι.Μενει να δουμε το αποτελεσμα, τωρα υπομονη 5 μηνες και καπελο για τον ηλιο.
Ο tasos33 ειχε αναφέρει οτι ειχε retro αυτος και δεν του πήρε από εκει στα πλαινά μοσχεύματα ο lorenzo και γιαυτο το λογο του ειπε θα πάμε μέχρι 3000 στην πρώτη επέμβαση και αλλα 3000 στη δευτερη λόγω περιορισμένης έκτασης που προκαλούσε και η retro, ενώ ο ιδιος ήθελε να βάλει περισσότερα στην πρώτη αλλα δεν τον άφηνε ο Lorenzo για να μη ζοριστεί η δότρια.Νομιζω είναι οι άσπρες τρίχες που κάνει να δείχνει έτσι ...κάπως έτσι είναι και ο tasos33
Αλλιως το αντιλαμβάνομαι.Διαχείριση δότριας ότι δεν γίνονται μετρήσεις αυτό λένε bakalis
Αρχικά η πρόταση που μου έγινε ήταν να πάμε για zώνες 1/2 με 4000+ grafts σε μια διήμερη. Και αυτό μου άρεσε και το δέχτηκα. Μετά απο κανα μήνα με παίρνουν και μου λένε ότι βλέπουν πολύ υλικό στην δότρια και καλύτερα να πάμε και σε τρίτη μέρα. Δεν ήξερα τι να πω και είπα ναι. Πως μπορώ να μάθω σε τι κατάσταση ειναι η δότρια μου τώρα και αν εχει γίνει ζημιά;
Αλλιως το αντιλαμβάνομαι.
Ότι και χωρίς μετρήσεις μπορείς να διαχειριστείς σωστα μια δότρια να μην την ξετινάξεις.
Εδω σου λέει ο άλλος ότι μπορεί να μην έχω για επόμενη επέμβαση λόγω επιθετικότητας (punch size + number of grafts). Δεν αναφέρεται στην έλλειψη μετρήσεων απλά...
Το ότι η HDC δεν φημίζεται για την διαχείριση δότριας δεν το ήξερα. Χαζεύω κανα 6μηνο το forum και μου διαφευγει να το έχω παρατηρήσει. Μπορεί να το διάβασα και να μου διαφευγει και πάλι, εχουν biases οι άνθρωποι. Με λυπεί που το διαβάζω αυτό που λες. Δεν ξέρω γιατί πιστεύεις ότι το γνωρίζω ήδη, αντιθέτως.....
Οσο αφορά την hairline αν τα λέω σωστά αγνοήθηκαν πλήρως οι υπάρχουσες τρίχες, και το hairline είναι πολύ ψηλότερα απο τις ελάχιστες που είχαν απομείνει. Το φυσικό μου hairline ήταν πολύ χαμηλό.
Προβολή συνημμένου 69742
Αρχίσω και καταλαβαίνω. Το χάσμα στην επικοινωνία μας οφείλεται σε δική μου παρανόηση του τι σημαίνει "διαχείρηση δότριας".Εγραψες στην αρχη οτι ξερεις πως δεν κανουν μετρησεις, δηλαδη δεν ειναι της λογικης Lorenzo που φτιαχνει αναλυτικο πλανο του τι θα μπει που, σε ποσες επεμβασεις κτλπ με βαση το τι εχει να δωσει η δοτρια. Αυτο ειναι συνηθως προβλημα σε μικρες ηλικιες με επιθετικη τριχοπτωση που δεν ξερεις πως θα εξελιχθει και πρεπει να παιξεις safe και να βαλεις και φινα στο παιχνιδι κτλπ., στην δικη σου κατασταση στα 43 στις περισσοτερες περιπτωσεις "συγχωρειται".