HDC-2-3/8/21,Dr Βρυωνίδου 4177 grafts

oreo

Well-Known Member
Νομίζω οτι τα πράγματα πρέπει να ειπώνονται ξεκάθαρα. Υπάρχουν 3ς εμφανείς κατηγορίες στο φόρουμ (δεν μιλώ για undercover καταστάσεις)
1. Ο χψ Ιατρός/κλινική διαφημίζει την δουλειά του
2. Ο εκπρόσωπος ως γέφυρα επικοινωνίας και διαφήμισης της κλινικής
3. Τα μέλη που έμμεσα ή άμεσα διαφημίζουν μια κλινική
Διορθώστε με αν έχω καταλάβει λάθος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ο Αναστασάκης να μείνει εγώ είμαι fan του.
Άλλωστε μόνος του αυτοεκτίθεται,δεν το καταλαβαίνει φυσικά αλλά είναι αναγκαία η παρουσία του για να μπορέσει να καταλάβει μερικά πράγματα.
Αν μείνουν απέξω και οι σαχλαμάρες περί νομικής προστασίας και μηνύσεων θα είναι καλύτερα για αυτόν.

oreo

Well-Known Member
Άλλωστε μόνος του αυτοεκτίθεται,δεν το καταλαβαίνει φυσικά αλλά είναι αναγκαία η παρουσία του για να μπορέσει να καταλάβει μερικά πράγματα.
Αν μείνουν απέξω και οι σαχλαμάρες περί νομικής προστασίας και μηνύσεων θα είναι καλύτερα για αυτόν.
Άστα αυτά και έλα να κάνουμε καμμια βουτιά

jersey

Well-Known Member
Καλά κάνει και ψαρεύει (δεν λέω ότι το κάνει) αν το κάνει. Το λέει ότι εκπροσωπεί μια κλινική!!!Δεν το πλασάρει αλλιώς. Αν λέω αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τον τρόπο που κάποιος τον πλησιάζει έ εκεί είναι πρόβλημά του. Εγώ χωρίς να έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, μου δείχνει μια ειλικρίνεια και κυρίως μια ευπρέπεια που σε 'αντικειμενικούς' δεν βρίσκεις. Αυτά τα να μην μιλάνε οι εκπρόσωποι , να φύγει ο αναστασάκης κλπ είναι για να τα λένε όσοι δεν θέλουν πολυφωνία στο φόρουμ και επιθυμούν να χειραγωγείτε το φόρουμ από συγκεκριμένα αξιοσέβαστα και μη μέλη. Όλοι πρέπει να κρίνονται και να μιλάνε στο φόρουμ. Λες και το φόρουμ είναι ας πούμε εκκλησιαστική φιλανθρωπική οργάνωση και πρέπει να φύγει το κεφάλαιο. Όσοι έχουν μια κριτική άποψη (θέλω να ελπίζω πως όλοι) μπορούν να αντιληφθούν τους σκοπούς του καθενός.
συμφωνώ ότι όλοι πρέπει να μιλάνε και να λένε την άποψη τους. Άλλο αυτό και άλλο το θέμα του ψαρέματος όμως. Μιας και ανέφερες τον Αναστασάκη ο ιδιος προσπαθεί να κάνει τον CVIAL να μπανάρει διάφορα μέλη πχ tol, aeratos που κάνουν κριτική ώστε να κατευθύνει αυτός εκεί που θέλει προς όφελος του χωρίς να δέχεται κριτική στα αποτελέσματά του. Συμφωνείς σε αυτό;;

mike1988

Active Member
Είσαι fan του και φαίνεται καιρό τώρα. Υποκρύπτεις τα πραγματικά αισθήματά σου κάτω από αυτήν την 'κόντρα'. Αντιστροφή ψυχολογιά λέγεται. Μας λες τα καλά του Τυρκαλά με απώτερο σκοπό να μας οδηγήσεις στον αναστασάκη αλλά δεν θα σου περάσει. Είναι μηνύσιμο αυτό που κάνεις:p:p

vlafo

Well-Known Member
Είσαι fan του και φαίνεται καιρό τώρα. Υποκρύπτεις τα πραγματικά αισθήματά σου κάτω από αυτήν την 'κόντρα'. Αντιστροφή ψυχολογιά λέγεται. Μας λες τα καλά του Τυρκαλά με απώτερο σκοπό να μας οδηγήσεις στον αναστασάκη αλλά δεν θα σου περάσει. Είναι μηνύσιμο αυτό που κάνεις:p:p
Αυτά τα έχω πει εγώ καιρό τώρα για τον ίδιο πως λέγεται αντίστροφη ψυχολογία Mike.
Δεν έχω αισθήματα είμαι ρομπότ.. :):)
Πάντως γνωρίζεις πράγματι αυτός είναι ο σκοπός μου ο απώτερος.
Όλοι στα δικαστήρια να δώσουμε δουλειά στους νομικούς συμβούλους.
Και μετά σου λένε δεν είμαστε δικομανείς.
Τι να αλλάξει στη δικαιοσύνη την έρημη?

mike1988

Active Member
συμφωνώ ότι όλοι πρέπει να μιλάνε και να λένε την άποψη τους. Άλλο αυτό και άλλο το θέμα του ψαρέματος όμως. Μιας και ανέφερες τον Αναστασάκη ο ιδιος προσπαθεί να μπανάρει ο CVIAL διάφορα μέλη πχ tol, aeratos που κάνουν κριτική ώστε να κατευθύνει αυτός εκεί που θέλει χωρίς να δέχεται κριτική στα αποτελέσματά του. Συμφωνείς σε αυτό;;
Τώρα τι μου λες? Για πες μου.... Είμαι ξεκάθαρος ΟΛΟΙ!!! Ε να φύγει ας πούμε ο @tol που είναι αντικειμενικός στα μάτια μου (έχω μικρό αστιγματισμό) να μείνουν όλοι οι άλλοι.... @jersey μπες κάνε την κριτική σου όπου και όπως θες και τα μέλη (τα νοήμοντα) μπορούν να προστατευτούν μόνα τους...δεν χρειάζονται τον batman.... όλοι μέσα στο φόρουμ να γελάμε και λίγο...

jersey

Well-Known Member
Τώρα τι μου λες? Για πες μου.... Είμαι ξεκάθαρος ΟΛΟΙ!!! Ε να φύγει ας πούμε ο @tol που είναι αντικειμενικός στα μάτια μου (έχω μικρό αστιγματισμό) να μείνουν όλοι οι άλλοι.... @jersey μπες κάνε την κριτική σου όπου και όπως θες και τα μέλη (τα νοήμοντα) μπορούν να προστατευτούν μόνα τους...δεν χρειάζονται τον batman.... όλοι μέσα στο φόρουμ να γελάμε και λίγο...
Δεν ειναι θέμα νοημοσύνης mike αλλά εμπειρίας. Όταν εισαι άπειρος και πρωτομπαίνεις στο φόρουμ δεν ξέρεις τα βασικά πράγματα με συνέπεια να μην μπορείς να κρίνεις όπως θα έκρινε ένα έμπειρος μέλος που μπορεί να καταλάβει αν αυτό που σου παρουσιάζει ο άλλος είναι ρεαλιστικό ή όχι. Οπότε καλά κάνει ο tol και ο κάθε tol να λέει την άποψη του. Το να μην την λέει μόνο τη κλινική βολεύει.

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mike1988

Active Member
Δεν ειναι θέμα νοημοσύνης mike αλλά εμπειρίας. Όταν εισαι άπειρος και πρωτομπαίνεις στο φόρουμ δεν ξέρεις τα βασικά πράγματα με συνέπεια να μην μπορείς να κρίνεις όπως θα έκρινε ένα έμπειρος μέλος που μπορεί να καταλάβει αν αυτό που σου παρουσιάζει ο άλλος είναι ρεαλιστικό ή όχι. Οπότε καλά κάνει ο tol και ο κάθε tol να λέει την άποψη του. Το να μην την λέει μόνο τη κλινική βολεύει.
Δυστυχώς δεν συνεννοούμαστε!! Είπα το ανάποδο από ότι γράφεις!!!!ξαναδιάβασε τι έγραψα και διόρθωσε την απάντηση σου...σε παρακαλώ!

Gianney

Well-Known Member
Παίδες για να μην το κουράζεται όλοι στο φόρουμ έχουμε κέρδος.Εγω πιστεύω πως διαφορα μέλη μπορεί να έχουν συνάψει συμφωνία με αυτούς που έκαναν μεταμόσχευση ώστε να φέρουν κάνα πελάτη ,με αντάλλαγμα ίσως καμία δωρεάν μμ ακόμα.Ο Αναστασάκης και ο Αργυρίου σαφώς έχουν τους λόγους τους,που είναι στο φόρουμ και το αντάλλαγμα που τους άφησαν να είναι εδώ,είναι καμία πληροφορία που κατά καιρούς ρίχνουν.Τωρα οι εκπρόσωποι όπως ο Τζον Τζον ότι και να κάνει το κάνει καλά πάντως,και αυτό που σας λέει έμμεσα είναι ότι κατά κάποιο τρόπο με αυτά που προσφέρει τόσα χρόνια εδώ στο φόρουμ ,το οποιοδήποτε όφελος που παίρνει είναι δικαιολογημένο.

jersey

Well-Known Member
Δυστυχώς δεν συνεννοούμαστε!! Είπα το ανάποδο από ότι γράφεις!!!!ξαναδιάβασε τι έγραψα και διόρθωσε την απάντηση σου...σε παρακαλώ!
Δες τι είπες και δες τι απάντησα. Εγώ σε παρακαλώ να διαβάσεις τι έγραψες εδώ . Εκτός και αν δεν βλέπω καλά. η αλήθεια ειναι ότι ίσως οι πολλές ώρες στον υπολογιστή μου τυφλώνουν :p

και τα μέλη (τα νοήμοντα) μπορούν να προστατευτούν μόνα τους...δεν χρειάζονται τον batman....

aeratos28

Just aeratos
Κάτω τα χέρια από τον Γιάννη Γιάννη..( και από τον bro Aniston.)jersey έχεις φάει κόλλημα με το αν βγάζει λεφτά ο Γιάννης ..1000 φορές το έχεις γράψει..ζήλεια είναι αυτό?ρε γαμωτο γιατί βγάζει λεφτά είναι αυτό??έτσι μου βγάζει η επιμονή σου στο λεφτά λεφτά λεφτά..τον ίδιο πόλεμο να κάνεις για το ψάρεμα που κάνει ο τασακης ,απροκάλυπτα και με φανφάρες περί κορυφαίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό..κάτι που δεν ισχύει κιόλας..μετριότητα απλά..εκεί δεν βλέπω να σε ενόχλησε και να το κάνεις θέμα.

mike1988

Active Member
Δες τι είπες και δες τι απάντησα. Εγώ σε παρακαλώ να διαβάσεις τι έγραψες εδώ .
Για να τελειώνουμε!! Είπα ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές (οι ευπρεπείς) και να γίνονται κριτικές από όλους!!! Επίσης επειδή μπαίνοντας σε ένα φόρουμ δεν περνάμε κάποια μαθήματα (εμπειρίας κλπ) ..αρά μπορούμε όλοι να προστατευτούμε και να κρίνουμε... ΟΛΟΙ μέσα... και ψαράδες και κυνηγοί και κολλημένοι...δεν θέλουμε προστασία (μόνο στο σεξ μας χρειάζεται και αυτό όχι πάντα)

jersey

Well-Known Member
Κάτω τα χέρια από τον Γιάννη Γιάννη..( και από τον bro Aniston.)jersey έχεις φάει κόλλημα με το αν βγάζει λεφτά ο Γιάννης ..1000 φορές το έχεις γράψει..ζήλεια είναι αυτό?ρε γαμωτο γιατί βγάζει λεφτά είναι αυτό??έτσι μου βγάζει η επιμονή σου στο λεφτά λεφτά λεφτά..τον ίδιο πόλεμο να κάνεις για το ψάρεμα που κάνει ο τασακης ,απροκάλυπτα και με φανφάρες περί κορυφαίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό..κάτι που δεν ισχύει κιόλας..μετριότητα απλά..εκεί δεν βλέπω να σε ενόχλησε και να το κάνεις θέμα.
χαχα..Εγώ τον συμπαθώ τον john john φίλε και την κλινική πολλές φορές έχω γράψει να πάει κάποιος HDC με τις τιμές που έχει παρά να πληρώσει περισσότερα ή τα ίδια σε μια ελληνική κλινική.
Έχεις δίκιο σε αυτό ο @John_John1 δεν προκαλεί με λόγια του αέρα όπως ο αναστασάκης με αυτά που λέει και κάνει, εκεί ειναι η σημαντική διαφορά των 2 κλινικών.

Μπλουζα