Harry, FUE, 2103g, 7/11/20

Harry

New Member
Γεια σας,

θα σας παρουσιασω και εγω τη δική μου περίπτωση, καθώς πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει άλλους σαν εμένα. Είμαι 40 χρονών και ανέκαθεν είχα αραιό μαλλί με κροτάφους. Ο πατέρας μου στα 65 του έχει ακόμα τα μαλλάκια του και μάλιστα ελάχιστα ασπρισμένα. Έχουν μεγαλώσει λίγο περισσότερο οι κροτάφοι του βέβαια, και έχει αραιώσει λίγο στην κορυφή αλλά δεν είναι κάτι που δείχνει άσχημο επάνω του. Πάντα πίστευα ότι θα έχω την πορεία του αλλά διαψεύστηκα. Από ότι φαίνεται έχω τριχόπτωση εδώ και 10 χρόνια, αλλά μόλις τα τελευταία 2 άρχισε να γίνεται πολύ εμφανές στα μάτια μου. Το θέμα μου εντοπίζεται στους κροτάφους και όλο το μπροστινό κομμάτι. Έφτασα σε σημείο να σταματήσω να βγάζω φωτογραφίες με την οικογένειά μου καθώς πίστευα πως χάλαγα τη φωτογραφία. Αποφάσισα πριν 2 μήνες να κοιτάξω για μεταμόσχευση καθώς δε με ενδιαφέρει η χρήση φαρμάκων. Βασική προυπόθεση για εμένα ήταν και το οικονομικό καθώς για τη συγκεκριμένη επέμβαση αισθητικής εγώ δεν θα έδινα πάνω από 3.000€ (χωρίς να κατακρίνω οποιονδήποτε ιεραρχεί αλλιώς τις ανάγκες του, για να μην παρεξηγηθώ). Για αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους που είναι σαν εμένα αποφάσισα να ανεβάσω την ιστορία μου, και όχι για να κάνω διαφήμιση στον Τυρκαλά (τον ρώτησα μήπως είχε αντίρρηση στο να δημοσιεύσω την ιστορία μου, και μου είπε "κάνε ότι θες, η επικοδομητική κριτική με κάνει καλύτερο...")

Ψάχνοντας στο internet (δεν είχα κάποιο γνωστό να έχει κάνει κάτι) έπεσα πάνω στο blog σας. Αποφάσισα να επισκεφτώ την κλινική του Βεκρή και του Αναστασάκη. Για να μη μακρυγορήσω με αυτά να σας αναφέρω πως πλήρωσα και έκανα το consultation στον Αναστασάκη το οποίο προσωπικά μου φάνηκε πέταμα χρημάτων. Οι τιμές ήταν από μεγαλύτερες έως και πάρα πολύ μεγαλύτερες από αυτό που έψαχνα. Στη μια περίπτωση κόντεψα να καταπιώ τη γλώσσα μου με το που την άκουσα και έψαχνα την πόρτα για να φύγω. Μετά είδα τις περιπτώσεις του Τυρκαλά στο blog και επικοινώνησα.

Μίλησα με τη Σταυρούλα η οποία με έφερε σε επαφή (μέσω viber) με το γιατρό. Παρέλειψα να σας πω ότι βρίσκομαι Αθήνα, και ο Τυρκαλάς Θεσσαλονίκη στην κλινική STARKS στην Καλαμαριά. Μου ζήτησε 2500€ για περίπου 2000 grafts και είπα το ok. Μου ανέφερε ότι θα πλήρωνε και τη διαμονή μου σε κατάλυμα για τη βραδιά πριν την επέμβαση. Η κλινική ήταν σίγουρα πεντακάθαρη και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό. Επειδή υποσχέθηκα στο γιατρό ότι θα είμαι ειλικρινής στην κριτική μου θα σας γράψω και τα υπέρ και τα κατά.

ΚΑΤΑ:
1) Πήγα νωρίτερα από το γιατρό στην κλινική (το ήξερα ότι θα έρθει αργότερα) και η κοπέλα που με περίμενε ήθελε να με ξυρίσει και να με ετοιμάσει πριν έρθει ο γιατρός. ΜΕΓΑΛΟ φάουλ και φυσικά δεν την άφησα. Ο γιατρός με είχε δει μόνο από το viber μέσω φωτογραφιών. Ήθελα να με δει ιδίοις όμμασι και να μου εξηγήσει τι ακριβώς και πως θα το κάνουμε. Φοβήθηκα πως ήμουν περίπτωση ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε για την κλινική. Ευτυχώς δεν έφυγα παρότι το σκέφτηκα, αλλά είχα κάνει ολόκληρο ταξίδι για να φύγω άπραγος (αν ήμουν στην Αθήνα όμως είναι πολύ πιθανό να είχα φύγει).
2) Κατά τη διάρκεια της επέμβασης το μόνο που με πόνεσε ήταν η αρχική αναισθησία στη δότρια χώρα (δηλαδή 2 λεπτά). Όλα τα άλλα δεν με πόνεσαν.
3) Το κρεβάτι που σε βάζει ο γιατρός για εμένα θέλει τροποποίηση. Το μέρος που έβαζα το κεφάλι μου ήταν πολύ άβολο και το κεφάλι μου δέχτηκε μεγάλη πίεση. Σαν αποτέλεσμα ανέβασα πίεση μετά από 2 ώρες και μετά από 8 ώρες και χρειάστηκε να μου δώσουν 2 χαπάκια για να πέσει (με τη δική μου συγκατάθεση). Να σας αναφέρω ότι πίεση δεν έχω και ότι δεν παίρνω χάπια.

ΥΠΕΡ:
1) Ο γιατρός είναι αστέρι. Ήρεμος, γεμάτος απαντήσεις, ειλικρινής (ακόμα και αν πρόκειται για προιόντα ή διαδικασίες τα οποία διαφημίζονται κατά κόρον από τις κλινικές), ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. Με απέτρεψε από τη χρήση φαρμάκων και ήταν απόλυτα ειλικρινής σε ότι τον ρώτησα (ακόμα και αν με στεναχωρούσε) ακόμη και πριν ξεκινήσει η επέμβαση. Επειδή τον ρώτησα, να σας πω ότι ο γιατρός είναι 43 χρονών και για 10 χρόνια ήταν στην Αθήνα, δούλευε στη DHI.
2) Τις κοπέλες (2) παρότι στην αρχή δεν τις πήρα με καλό μάτι οφείλω να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλές. Ήταν άμεσες σε ότι ζήταγε ο γιατρός, με ηρεμούσαν και ότι ζήταγα το έφερναν επιτόπου. Σε κάθε ερώτησή μου επίσης είχαν μια ειλικρινή απάντηση. Γενικά το team με ενθουσίασε χωρίς υπερβολή.
3) Μετά την επέμβαση λόγω lockdown (η πρώτη ημέρα του πανελλήνιου lockdown) αποφάσισα να γυρίσω Αθήνα. Η επέμβαση ξεκίνησε στις 09:45 και τελείωσε κοντά στις 19:30, κράτησε κοντά 10 ώρες με κάποια μικρά διαλείμματα. Μου είπε ότι τα τριχοθυλάκιά μου τον βασάνισαν γιατί ήταν πολύ μεγάλα και έβγαιναν δύσκολα. Εγώ ξεκίνησα περίπου στις 20:30 να γυρίσω Αθήνα και έκανα ένα από τα ωραιότερα ταξίδια που έχω κάνει. Πόνος δεν υπήρχε. Απλά χρειαζόταν να ψεκάζομαι ανά 20 λεπτά..

Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες για να δείτε αν μπορείτε τι και πως. Να σας αναφέρω όμως πως δεν θα μπω σε διενέξεις για τις απόψεις που εξέφρασα παραπάνω οι οποίες είναι καθαρά προσωπικές. Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τη διαδικασία ή την κλινική και μπορώ να βοηθήσω, τότε πολύ ευχαρίστως, άλλωστε για αυτό κοινοποιώ και την περίπτωσή μου
ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ 2.jpg
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ 7-11-20.jpg
ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.jpg
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥ 2.jpg
13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΟΤΡΙΑ 1.jpg
13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΗΠΤΡΙΑ 2.jpg
13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΗΠΤΡΙΑ 1.jpg
Προβολή συνημμένου 13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΗΠΤΡΙΑ 4.jpg
 

Συνημμένα

  • 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ.jpg
    1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ.jpg
    43.5 KB · Προβολές: 333

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Harry
Κατ' αρχήν σου εύχομαι καλή επιτυχία που θεωρώ θα την έχεις, ο γιατρός έχει δείξει θετικά δείγματα.
Τα g τα αποφάσισε ο γιατρός ότι τόσα χρειάζεσαι?Τα θεωρώ λίγα χωρίς να έχεις ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα.
Ανάλυση κατανομής τριχοθυλακίων σου έδωσε?Στατιστικά εν ολίγοις.
Δεν έμεινες μία μέρα τουλάχιστον ώστε να σε δει και να σου κάνει το πρώτο λούσιμο?
Ευχαριστώ.
 

Harry

New Member
Καλημερα,

Εγω του ειπα τι θελω (να πυκνωσω μπροστα, να μη φεγγιζω στις φωτογραφιες, να μην φαινεται αφυσικο - να μην κατεβασει τη hairline, και να διατηρηθουν οι κροταφοι μου γιατι παντα τους ειχα), κι εκεινος μου ειπε οτι χρειαζομαι 2000 με 2100 τριχοθυλακια, οτι θα καλυψει λιγο τους κροταφους αλλα το αποτελεσμα θα ειναι φυσικο. Του εδειξα φωτογραφιες και του ειπα πως θελω τα μαλλια που ειχα στα 30 μου, και οχι στα 20.

Ναι μου εδωσε την αναλυτικη κατανομη των τριχων. Ο λογος μου ειναι 2,23. Αν θελετε πείτε να σας πω τα νουμερα.
Οχι δεν εμεινα ουτε για το πρωτο λουσιμο. Τα εκανα ολα μονος, αφου πρωτα επικπινωνουσε με το γιατρο μεσω φωτογραφιων.
 

kharmacoma

Well-Known Member
Καλη επιτυχία Ηarry. Αναμένουμε το αποτέλεσμα και τη πρόοδο με φωτογραφίες μιας και ο γιατρός μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.
 

vlafo

Well-Known Member
Η χερλάιν σου είναι οριοθετημένη στη φυσική σου ή πήγατε πιο πίσω?
Αν μπορείς να παραθέσεις την κατανομή πόσα μονά ,διπλά κ.λπ θα ήταν χρήσιμο.
 

Harry

New Member
Να σας πως επισης πως τον ρωτησα αν συνεχιστει η τριχοπτωση μπροστα και αδειασω πως θα φαινεται. Μου ειπε πως η διαταξη που μου εφτιαξε ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην που ειχα, και πως ακομα και σε αυτη την περιπτωση το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρα καλυτερο απο αυτο που ειχα.
 

Harry

New Member
Η χερλάιν σου είναι οριοθετημένη στη φυσική σου ή πήγατε πιο πίσω?
Αν μπορείς να παραθέσεις την κατανομή πόσα μονά ,διπλά κ.λπ θα ήταν χρήσιμο.

Του ειπα να μην παμε ουτε πιο πανω ουτε πιο κατω τη hairline και μου ειπε πως δεν θα την πειραξει. Ετσι οπως το βλεπω τωρα μου φαινεται πως ηταν ειλικρινης.

322 Μονότριχα, 1072 Δίτριχα, 608 Τρίτριχα, 100 Τετράτριχα, 1 Πεντάτριχο.
 

vlafo

Well-Known Member
Ναι γιατί πλέον θα έχεις όλη τη μπροστά ζώνη γεμάτη,οπότε και να χάσεις το τσουλούφι αν σου έχει κάνει σωστή κατανομή τότε θα είσαι μια χαρά.
 

Harry

New Member
Εξαγωγή έκανε συνδυασμό?
Motorized & manually?

Δεν είμαι εξοικιωμένος με την ορολογία και δεν θέλω να πω κάτι που δεν ισχύει. Οπότε θα σου πω επειδή τον ρώταγα, πως είχε ενα μηχάνημα που έμοιαζε με τον τροχό οδοντιάτρου στον ήχο που έκανε και με αυτό έκοβε. Τα τριχοθυλάκια τα αφαιρούσε όλα με την τσιμπίδα του.
 

vlafo

Well-Known Member
Οκ motorized έκανε και μπορεί επιλεκτικά manually.
Οδηγίες για μετά, βιταμίνες κ.λ.π σου έδωσε?Κάτι που θα πρέπει να προσέχεις?

Γενικά η εμπειρία σου ήταν θετική σε όλα τα επίπεδα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harry

New Member
Φυσικα και τον ρωτησα αν θα πρεπει να προσεξω κατι στη διατροφη μου, και μου ειπε οχι. Σε ευχαριστω για την ερωτηση γιατι παρελειψα να σας πω πως μετα την επεμβαση μου ειπε να παιρνω αντιβιωση για 4 ημερες μαζι με καποιο χαπι για την προστασια του στομαχου, οπως και χαπια κορτιζονης για το πρηξιμο. Τελικα το πρηξιμο δεν το απεφυγα και μαλιστα σε ασχημο βαθμο (διογκωθηκε το μετωπο, εκλεισαν τα ματια, και η γυναικα μου που εβλεπε την εξελιξη τρομαξε). Μετα απο 4 ημερες ειχα ξεπρηστει εντελως.

Τωρα, μετα απο 14 ημερες (μαζι με τη μερα μμ) τα παντα ειναι φυσιολογικα εκτος απο τη φαγουρα που επιμενει στη δοτρια περιοχη (πολυ λιγοτερο ομως απο τις προηγουμενες ημερες) και στη ληπτρια.

Γενικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την εμπειρια αν και εφαγα ταλαιπωρια λογω του ταξιδιου. Περιμενω ομως να δω το τελικο αποτελεσμα.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ και απο μενα: παροτι ξυρισε το κεφαλι μου, στη ληπτρια ζητησε να αφησουν μακρυτερες τριχες για να βλεπει τη φορά τους και που θα τρυπαει. Αν δειτε τις φωτο εχουν φυτρωσει πολλες τριχες και σε μερη που δεν υπηρχαν (οπως στους κροταφους που ημουν αδειος). Φαινονται σαν γενια. Αυτα τα τριχοθυλακια πηραν μπρος και τελειωσε? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ξαναφυτρωσουν μετα την πρωτη τριχοπτωση που αναμενω?
Να περιμενω κι αλλα? (τελικα ηταν παραπανω ερωτησεις). Οποιος εχει προσωπικη πειρα ας με ενημερωσει βαση της εμπειριας του. Ευχαριστω.
 

Harry

New Member
Αα, το μονο στο οποιο κοιταξαν να με φοβησουν αρκετα ηταν να προσεξω να μη χτυπησω πουθενα το κεφαλι μου και φυγουν τα τριχοθυλακια τις πρωτες 4 ημερες. Επισης τονισαν τα θεματα υγιεινης για να αποφυγουμε μολυνσεις.
 

Harry

New Member
Θα σου απαντησω με απολυτη ειλικρινια. Οταν μιλαγα με το γιατρο του ελεγα πως θα ανεβω με τον πατερα μου για να οδηγαει ατο γυρισμο. Εκεινος μου ελεγε πως θα μπορω να οδηγησω, να μη φερω καποιον μαζι. Αυτο και εκανα. Μετα την επεμβαση μου ειπε πολλες φορες πως θα ηταν προτιμοτερο να διανυκτερευσω καπου στη θεσ/κη (προτεινοντας μου μαλιστα και ξενοδοχεια που ηξερε οτι ηταν καλα και οικονομικα). Δεν τον ακουσα. Το ταξιδι τελικα ηταν πολυ ανετο και ευχαριστο, αλλα λογω του φοβου που ειχα μετα την επεμβαση θα ηθελα να ειχα καποιον μαζι μου, καθως καθε 20 λεπτα εκανα καπου σταση και ψεκαζομουν, και πηγαινα με χαμηλη ταχυτητα (100km/h) για αδεια εθνικη. Εν κατακλειδι, αν το ξανακανα θα επαιρνα καποιον μαζι μου.
 

aeratos28

Just aeratos
Καλή επιτυχία φίλε harry να έχεις.ετδι όπως βλέπω το κεφάλι τώρα που έχει καθαρίσει προσωπικά θα ήθελα περισσότερα grafts να έχουν μπει..σχεδόν όλη την α ζώνη δουλέψατε .ένα νούμερο περίπου στα 2500-2700 θα ήταν ιδανικότερο.βεβαια θα δείξει το τελικό αποτέλεσμα πως θα φαίνεται
 

vlafo

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε harry να έχεις.ετδι όπως βλέπω το κεφάλι τώρα που έχει καθαρίσει προσωπικά θα ήθελα περισσότερα grafts να έχουν μπει..σχεδόν όλη την α ζώνη δουλέψατε .ένα νούμερο περίπου στα 2500-2700 θα ήταν ιδανικότερο.βεβαια θα δείξει το τελικό αποτέλεσμα πως θα φαίνεται
Συμφωνώ και εγώ aerate.
Τη δουλειά πως τη βλέπεις?
Καθαρή?
 
Μπλουζα