Harley Street Hair Clinic Πληροφοριες οποιος γνωρίζει

djvasilis85

New Member
Παιδια γνωρίζει κανένας πληροφορίες γενικά με αυτή την κλινική μεταμόσχευσης?Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη γιατί διάβασα οτι εκεί έκανε τώρα μεταμόσχευση ο Wayne Rooney της Manchester και οσο ναναι ένας άνθρωπος με τόσα λεφτά θα πήγαινε λογικά στην καλύτερη....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

djvasilis85

New Member
Απ: Harley Street Hair Clinic Πληροφοριες οποιος γνωρίζει

Σε ευχαριστώ φίλε μου....Οντως βλέπω καλά αποτελέσματα.....

djvasilis85

New Member

Κ εχει και πολυ ωραίο σύστημα υπολογισμου στο graft calculator............

best1210

Member

να σαι καλα φιλε μου..

εχω κ λινκ με ενα τυπα που μοιαζει στην περιπτωση ρουνει...
αν ο ρουνει εβαλε (πιθανολογω εβαλε αρκετα grafts) περισσοτερα τοτε φανταζομαι οτι θα γινει τουμπανακι..

http://www.hshairclinic.co.uk/patients-gallery/19/

Typhoon

Member

Πάντως παιδιά την κλινική δεν την γνώριζα, αλλά φαίνεται να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν τα ονόματα των γιατρών λένε κάτι στους πιο μυημένους...

Ίσως θα ήταν χρήσιμο να μαθαίναμε τον τιμοκατάλογο της εν λόφω κλινικής. Πάντως από ότι φαίνεται ειδίκευση στη FUE πρέπει να έχουν ειδίκευση...

djvasilis85

New Member

Πραγματι μοιαζει στην περίπτωση Ρουνει και αυτό το αποτέλεσμα γράφει έγινε με 2000 grafts....

LOK

Member

Μου φαίνονται λίγα τα 2000grafts για αυτό το αποτέλεσμα...Δεν ξέρω... Εδώ άλλα παιδιά φτιάχνουν μόνο την hairline και ακούς 3.000 grafts... Ας μας πει όποιος ξέρει για την εν λόγο κλινική, για να πήγε ο Ρούνει ίσως να είναι καλή...

pavlos

Member

Καλα το graft calculator σου λεει στο περιπου ανα τετραγωνικο εκατοστο ( 1 χ 1 cm ) την πυκνωση που θα έχεις. αν το κανεις σε χαρτι 50 τριχες σε 1 τετραγωνικο εκατοστο και δεδομενου του 90% που θα φυτρωσουν τοτε θα καταλαβεις οτι θα ειναι αραια τα μαλλια που θα φυτευτουν , εγω εκανα υπολογισμο για ενα καλο αποτελεσμα θα θες τα 2πλασια απο αυτα που θα σου βγαλει η μπορεις να υπολογισεις τις περιοχες 1,2 χ 2,5 φορες περισσοτερα τριχοθυλκακια για να κανεις μια καλη hairline και τα υπολοιπα χ 1,5 για να εχεις ενα καλο αποτελεσμα.

alekontas

Member

Πολύ καλόοοοο......τελικά γίνεται και fue για μεγάλα norwood??????Γτ εμένα η τομή με κολλάει.....

bz

New Member

H FUE για μεγάλα Norwood δεν είναι η καλύτερη λύση . Η ασφαλής ζώνη δίνει λιγότερα μοσχεύματα , ενώ για να βάλεις ένα σοβαρό αριθμό μοσχευμάτων χρειάζονται δύο με τρείς μέρες πολύωρης επέμβασης . Από τη άλλη ,με δεδομένο οτι σε μεγάλα νοργουντ είναι πολύ πιθανόν να θέλεις τα μαλλιά πολύ κοντά ή και ξυρισμένα , η απουσία ουλής μετράει σημαντικά

Περι Ρούνει : Είναι μόνο 25 ετών και πολύ πιθανόν να πάει για πολύ μεγάλο νόργουντ . Δεν ξέρω προφανώς λεπτομέρειες αλλά τέτοιες επεμβάσεις είναι συνήθως παρακινδυνευμένες . Εκτός και εάν έχει επίγνωση του ρίσκου και ρεαλιστικές προσδοκίες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hair_dreamer

New Member

djvasilis85 είπε:
Παιδια γνωρίζει κανένας πληροφορίες γενικά με αυτή την κλινική μεταμόσχευσης?Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη γιατί διάβασα οτι εκεί έκανε τώρα μεταμόσχευση ο Wayne Rooney της Manchester και οσο ναναι ένας άνθρωπος με τόσα λεφτά θα πήγαινε λογικά στην καλύτερη....
Φιλε Βασιλη πιστευω οτι η σωστη μεταμοσχευση δεν εχει να κανει με το ποσο διασημος ειναι και ποσα λεφτα εχει (βλεπε Ρουνει) για να πετυχει, γιατι πανω κατω οσο πλουσιος και να ναι αν παει σ εναν επαγγελματια καταξιωμενο στο χωρο του θα του κανει την ιδια τιμη και το ιδιο αποτελεσμα με καποιον που πηρε δανειο (παντα μιλαμε για την ελιτ των γιατρων).Δεν λεω η εταιρεια αυτη μπορει να κανει και θαυματα,αλλα στην θεση σου πιο πολυ θα με απασχολουσε το να μιλησω με 4-5 ατομα απο το forum που πραγματικα ποσταρουν απο αλληλεγυη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟς θαυμασια αποτελεσματα που ειχαν σε σωστους γιατρους παρα να εμπιστευτω την επιλογη καποιου επειδη απλα ειναι διασημος (βλεπε επιλογες εγχωριων διασημων οπωσ ειναι ο Βοκολος,Μαντζαρης,Πυριοχος και τα λοιπα)

djvasilis85

New Member

Φιλε hair dreamer δεν εχεις αδικο οπως το θετεις απλα πανω κατω τους γιατρους στην Ελλαδα τους ξερω τι αποτελεσματα βγαζουν.....Γιατι να μην ψαχτουμε και λιγο περα απο Ελλαδα?Και δεν μιλαω να φτασω Καναδα ή Αμερική αλλα Αγγλία....

hair_dreamer

New Member

djvasilis85 είπε:
Φιλε hair dreamer δεν εχεις αδικο οπως το θετεις απλα πανω κατω τους γιατρους στην Ελλαδα τους ξερω τι αποτελεσματα βγαζουν.....Γιατι να μην ψαχτουμε και λιγο περα απο Ελλαδα?Και δεν μιλαω να φτασω Καναδα ή Αμερική αλλα Αγγλία....
Σε καμμια των περιπτωσεων δεν σου συνιστω Ελλαδα οχι γιατι ακουσα αλλα γιατι το εζησαΤο μονο καλο που εχουν οι δικοι μας ειναι οτι απο την τεμπελια τους και την απληστια τους δεν σου καταστρεφουν τελειως την donor απλα βγαζεις σε φυτρωση το ενα τριτο (και αν).Σκεψου ομως οτι οι χειροτερες χωρες με παραδοση στην καταστροφη donor με scars kai dots ειναι η Aγγλια και η Ισπανια.Μην νομιζεις κανεις δεν εχει ορεξη να ταξιδευει και να ποναει.Αυτο που λεω εγω ειναι να χρησιμοποιησεισ αυτο το site γιατι ποσταρουν ατομα που δεν εχουν κανενα οφελος απο αυτο,αλλα αντιθετα τα χουν σταξει και χοντρα και μοιραζονται μαζι σου το αποτελεσμα απλα γιατι ετσι τους γουσταρε και οχι για το ποσοστο η την αμοιβη τους.Κατσε δουλεψε και περιμενε λιγο παραπανω για να βγαλεις και τα εξτρα εξοδα του ταξιδιου που στο κατω κατω δεν ειναι και τοσο μεγαλα σε σχεση με την τιμη της επεμβασης.ΘΑΥΜΑΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ GRAFTS ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.Οπως και να χει και θα πονεσεις και θα ταξιδεψεις,κανε το τουλαχιστον ν αξιζει.

ano1986

New Member

καλησπερα...καινουργιος στο φορυμ...εχο κανει μεταμοσχευση πριν τρεις μηνες...σχεδον ανιπαρκτο αποτελεσμα...μου πανε ομος χρειαζετε περιπου 8..καπιος ποθ να χει κανει κατι ειναι οντοσ ετσι? και αθτο το προπεσια τι λεει? μπορο να πο ποθ εχο κανει τιν μεταμοσχευση?

dim74

Member

ano καλυτερα να ανοιξεις ενα καινουργιο θεμα και να μας μιλησεις για την μεταμοσχευση σου και με φωτο σου αν μπορεις...δεν υπαρχει προβλημα να πεις και το ονομα της κλινικης η του γιατρου...και αν μπορεις γραψε λιγο καλυτερα...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ano1986 είπε:
καλησπερα...καινουργιος στο φορυμ...εχο κανει μεταμοσχευση πριν τρεις μηνες...σχεδον ανιπαρκτο αποτελεσμα...μου πανε ομος χρειαζετε περιπου 8..καπιος ποθ να χει κανει κατι ειναι οντοσ ετσι? και αθτο το προπεσια τι λεει? μπορο να πο ποθ εχο κανει τιν μεταμοσχευση?

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!! Όπως σου είπε ο dim74. Οι φωτογραφίες είναι για να επιβεβαιώσουν ότι όντως ένα άτομο έκανα την μεταμόσχευση εκεί που λέει. Διάβασε επίσης τους κανόνες της κατηγορίας μεταμόσχευσης http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2848.0.html και άνοιξε ένα νεο θέμα και πες μας εκεί την εμπειρία σου. Επίσης δες και άλλα θέματα από μετάμοσχεύσης παιδιών για να δεις περίπου πως να το φτιάξεις.

ano1986

New Member

γεια σας παιδια..πραγματικα δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες και αποκλειετε να καταφερω να σας παρουσιασω κατι παρομοιο οπως τα αλλα παιδια...και κανεις εχτος απο την οικογενεια μου δεν ξερει οτι εχο κανει μεταμοσχευση..αρα δεν το βλεπω να ζηταω απο καποιον να με βοηθησει...οπος και να χει το πραγμα εαν δεν εχω το αποτελεσμα που μου εχει υποσχεθει ο γιατρος αυτος σας το πω αμεσως ωστε να τον αποφυγετε εσεις,και θα φροντισω αυτος να μην ξανακανει μεταμοσχευση..ετσι τους αξιζει

kapa

Μέλος του προσωπικού

ano1986 είπε:
γεια σας παιδια..πραγματικα δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες και αποκλειετε να καταφερω να σας παρουσιασω κατι παρομοιο οπως τα αλλα παιδια...και κανεις εχτος απο την οικογενεια μου δεν ξερει οτι εχο κανει μεταμοσχευση..αρα δεν το βλεπω να ζηταω απο καποιον να με βοηθησει...οπος και να χει το πραγμα εαν δεν εχω το αποτελεσμα που μου εχει υποσχεθει ο γιατρος αυτος σας το πω αμεσως ωστε να τον αποφυγετε εσεις,και θα φροντισω αυτος να μην ξανακανει μεταμοσχευση..ετσι τους αξιζει
αποθυκευσε την φωτο στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη.
πατωντας απαντηση σε ενα μηνυμα,ποιο κατω εμφανιζει καποιες επιλογες
κανεις κλικ στο συνημενα και αλλες επιλογες.
σου εμφανιζει αναζητηση η browse.
κανεις κλικ εκει και πατας επιφανεια εργασιας,με την μπαρα πανω κατω βρισκεις την φωτο,κανεις διπλο κλικ πανω στην φωτο,πατας αποστολη και ηρθε

GeoPower

New Member

εδώ μιλάνε για την τεχνική που έκανε ο rooney για αυτό και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα...πιστεύω οι τεχνικοί αυτοί είναι φοβεροί http://www.youtube.com/watch?v=iId9_mFmngE

Μπλουζα