Αποστολέας Θέμα: Aλλαγές στην ενότητα "Μεταμόσχευση"  (Αναγνώστηκε 3373 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Άκης

• Hairloss Warrior
  • Administrator
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  • Norwood: 2A
Aλλαγές στην ενότητα "Μεταμόσχευση"
« στις: Απρίλιος 08, 2011, 07:41:38 μμ »
Έπειτα από σκέψη, αποφάσισα ότι το καλύτερο είναι να μην υπάρχουν πλέον στο φορουμ επίσημα θέματα από εταιρίες μεταμόσχευσης. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ρωτήσει για μια εταιρία, ή να μιλήσει, κρίνει, γράψει εμπειρίες, είναι ελεύθερος να γράψει, ωστόσο:

-Δεν επιτρέπονται πλέον νέα θέματα που αφορούν τις εταιρίες με σκοπό την διαφήμιση τους. Μπορεί κανείς σαν μέλος, όπως είπα και παραπάνω, να πει χίλια δυο σχετικά με μια εταιρία, ώστε να λάβει τις απαντήσεις του από τα μέλη που γνωρίζουν, αλλά δεν επιτρέπεται να αναφέρεται μια εταιρία από άτομα της εταιρίας. Όλα τα σχετικά θέματα θα διαγραφούν.

-Δεν επιτρέπονται στις υπογραφές, links προς κάποιο site που ασχολείται με το θέμα μεταμόσχευση, παρά μόνο σε κάποιο post που κάποιος έχει προσθέσει την δική του εμπειρία.

-Δεν επιτρέπονται posts από μέλη που αναφέρουν ότι συνεργάζονται με κάποια εταιρία.

-Δεν επιτρέπονται posts που απλώς αναφέρουν μια εταιρία και ότι είναι καλή, όπως επίσης δεν επιτρέπονται posts που κρίνουν αρνητικά μια εταιρία, αν το post δεν το συνοδεύουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, πριν και μετά δηλαδή.
Με λίγα λόγια, αν νέο μέλος ανοίξει νέο θέμα και αναφέρει καλά ή άσχημα για μια εταιρία, θα πρέπει να έχει και φωτογραφίες στο συγκεκριμένο ποστ, αλλιώς θα διαγράφεται άμεσα.

Ωστόσο εννοείται πως επιτρέπεται να γράψει κανείς για την εμπειρία του σε μια εταιρία όπου έκανε μεταμόσχευση, αρκεί να έχει φωτογραφίες ή αν δεν έχει εκείνη την στιγμή, να το αναφέρει ότι πρόκειται να ανεβάσει.

Το συγκεκριμένο θέμα το αφήνω ανοιχτό, γιατί θα ήθελα να γράψετε την γνώμη σας σχετικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 08, 2011, 07:51:47 μμ από Άκης »
» Super Zix, Minomuck, RejuvePlex

» Δεν απαντώ σε PMs και emails για την τριχόπτωση... Υπάρχει το forum.

» The Player's Diary - Self improvement Blog

Παράθεση
A man can be short and dumpy and getting bald but if he has fire, women will like him - Mae West (1892-1980)

Αποσυνδεδεμένος skeptikistis

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Aλλαγές στην ενότητα "Μεταμόσχευση"
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 08, 2011, 07:55:12 μμ »
....
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 30, 2011, 01:46:06 πμ από skeptikistis »

Αποσυνδεδεμένος bz

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: 5-6
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 08, 2011, 07:56:54 μμ »
Έγινε κάτι συγκεκριμένο που σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση ;

Προσωπικά διαφωνώ , αν κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας θέλει να μπεί στο φόρουμ θα μπεί έστω και με κάλυψη  / απόκρυψη . Καλύτερα είναι να ξέρουμε εξ αρχής ποιός εκπροσωπεί επίσημα μια εταιρεία  ώστε να το ζυγίζουμε στην άποψη που θα διαμορφώνουμε .

Αποσυνδεδεμένος Blindfold

• Banned
  • Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 08, 2011, 07:58:22 μμ »
Πιστεύω ότι η κρίση σου είναι πολύ σωστή. Η άποψη ενός επίσημου εκπροσώπου μιας εταιρίας δεν έχει την ίδια βαρύτητα και την ίδια αντικειμενικότητα με την άποψη ενός που "αγόρασε" τις υπηρεσίες της εταιρίας αυτής. Οι γνώσεις τις οποίες έχουν πολλά από τα παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση αρκούν για να λυθούν οι περισσότερες από τις απορίες όσων ενδιαφέρονται να προβούν στο μέλλον σε μεταμόσχευση και οι συγκεκριμένες ερωτήσεις κατά περίπτωση ("έχω κάνει ήδη μία μεταμόσχευση, πόσα θυλάκια μπορούμε να εξάγουμε;") καλό θα είναι να απευθύνονται άμεσα στην όποια κλινική/γιατρό. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάποιες κλινικές εκφράζουν άποψη χωρίς να λογοκρίνεται το λογότυπό τους, ενώ άλλες λογοκρίνονται αφήνει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πίσω από τη λειτουργία του φόρουμ παίζονται άλλα κι αυτό είναι άδικο πάνω από όλα για τους δημιουργούς του φόρουμ αλλά και για εμάς τους υπόλοιπους.
Ο καθένας κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο για τον εαυτό του.

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 (+αραίωση crown)
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 08, 2011, 08:02:52 μμ »
Γενικα η παρουσια των εκπροσωπων των διαφορων εταιριων εχει προκαλεσει πολλες διαμαχες!
Απο την αλλη σε γενικες γραμμες βοηθουν στο να ενημερωθουμε για πραγματα που αλλιως δε θα γνωριζαμε (οπως ο comb που ενημερωσε προσφατα οτι ο hasson θα ειναι στην ιταλια).
Επισης αν απαγορευτει στις εταιριες να εχουν εκπροσωπους στο forum θα εχουμε εξαρση των διαφορων "περιεργων" μελων. Πιστευω το καταλαβαινεις αυτο...

-Δεν επιτρέπονται στις υπογραφές, links προς κάποιο site που ασχολείται με το θέμα μεταμόσχευση, παρά μόνο σε κάποιο post που κάποιος έχει προσθέσει την δική του εμπειρία.

Αυτο γιατι?
Airol + Dualgen 5% 0.70ml --> x1 / ημέρα
Tocotrienols --> x1 / ημέρα
Libroman shampoo --> x2-3 / εβδομάδα
Jason tea tree shampoo --> Καθημερινά

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΝ/ΝΟΣ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 08, 2011, 08:23:13 μμ »
Έπρεπε να το είχατε κάνει από καιρό αυτό το πράγμα. Επιτελούς τέρμα στη διαφήμιση

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 08, 2011, 08:33:54 μμ »
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα με αυτήν την αλλαγή. Υπάρχουν threads με πολλές εμπειρίες χρηστών και από αυτούς θα κρίνουμε αν είναι αξιόπιστη κάποια κλινική ή όχι. Οι εκπρόσωποι νομίζω ότι "περισεύουν" (με την καλή ένοια).
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Αποσυνδεδεμένος n094

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
  • Norwood: Past NW 6, now I guess... NW 2
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 08, 2011, 08:40:36 μμ »
Άκη,
Νομίζω ότι αυτή η κίνηση είναι η πιο σωστή. Άρχισα να διαβάζω το forum πριν από μερικούς μήνες και ομολογώ ότι με έκανε να νοιώθω λίγο «παρακατιανός» έως ηλίθιος για τις αποφάσεις που πήρα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να ποστάρω τα αποτελέσματά μου από τις μεταμοσχεύσεις που έκανα στην D**. Γιατί είναι αλήθεια ότι νοιώθω ικανοποιημένος τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με τη συμπεριφορά τους (ειδικά τον τελευταίο 1 χρόνο).

Ξέρεις έδειχνε λίγο στημένο να υπάρχουν εταιρείες με κλειδωμένα στην αρχή θέματα και με τα ονόματά τους να φαίνονται κανονικά και άλλες πάλι με & *$ στη μέση ή στις άκρες… οι οποίες δέχονται μόνο επιθέσεις. Επίσης έβλεπα εταιρείες με καλή εκπροσώπηση, με καλό marketing και επικοινωνία και άλλες με μηδαμινό έως αρνητικό.

Νομίζω ότι πήρες τη σωστή απόφαση. Θεωρώ ότι τα ποστς και οι «ασθενείς» είναι αυτοί που θα πρέπει να βγάζουν την εικόνα προς τα έξω και όχι οι αντιπρόσωποι, ή αν υπάρχουν αντιπρόσωποι, τότε θα πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή ενότητα στο forum  με όλους μέσα και ας τους ευχαριστούν ή ας τους βρίζουν…. Όχι όμως έτσι όπως ήταν, «μονόπλευρα».

Εγώ θα συνεχίζω να ποστάρω φωτογραφίες μου από την εξέλιξή μου και ελπίζω (για το δικό μου καλό) να αποδείξω πως η εν λόγω εταιρεία, που λειτουργεί τόσα χρονια, δεν μπορεί να έχει «μόνο» κακά αποτελέσματα.

Νίκος.

ΥΓ. επίσης θα πρότεινα στους συμφορουμίτες να επισκεφτούν κλινικές που είναι στην Ελλάδα, και να ζητούν να δουν ανθρώπους που έχουν κάνει επέμβαση, μόνο τότε θα καταλάβουν αν τους κάνει ή όχι. Εγώ από την πλευρά μου είμαι διατεθειμένος να συναντήσω μια ομάδα από εσάς για να δείτε το δικό μου… (αρκεί να έρθετε να με βρείτε χαχαχα να μην τρέχω κιόλας…)
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 08, 2011, 08:50:42 μμ από n094 »
5.500 grafts +  τοπική spiro  1 φορά τη μέρα + minox 2 φορές τη μέρα + fungoral shampoo 2 φορές τη βδομάδα.
Φίνα για ένα χρόνο και σταδιακή διακοπή της από 10/3/12

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 08, 2011, 09:35:32 μμ »
επειδη η κατασταση εχει ξεφυγει , , ,
επειδη καποιοι διαφημιζονται
επειδη καποιοι αλλοι νοιωθουν αδικημενοι
επειδη  γραφουν καποιοι αναξιοπιστοι
επειδη υπαρχουν συμφερονται
επειδη βγαινουν λαθος συμπερασματα

επειδη επειδη επειδη επειδη  υπαρχουν αλλοι χιλιοι λογοι   

θα συμφωνισω με αυτην την κινηση και την επικροτω μαλιστα

ΥΓ, η αναγνωρισμενη αξια του φορουμ  και η ακεραιοτητα του μετα απο χρονια λειτουργειας
εγγυονται οτι αυτη η κινηση γινετε για την προστασια και το καλο ολων των μελων

Addicted to www.hairlossgr.com
Respect to  Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All

""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: Shaved (V)
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 08, 2011, 10:51:35 μμ »
-Δεν επιτρέπονται posts από μέλη που αναφέρουν ότι συνεργάζονται με κάποια εταιρία.

Καθόλου; Ούτε καν για άσχετα θέματα με μεταμόσχευση; Kick από το forum σε comb, Trixofilo, Souzie, Alex;
Treat your hair the way you treat your woman: Be good to it... but if you know it is going to leave you, leave it first.

Αποσυνδεδεμένος Παναγιωτης

• Ingredient Chemist
  • Global Moderator
  • Open Your Mind . . . And Think
    • Προφίλ
  • Norwood: Less Than 2
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 08, 2011, 11:02:36 μμ »

Καθόλου; Ούτε καν για άσχετα θέματα με μεταμόσχευση; Kick από το forum σε comb, Trixofilo, Souzie, Alex;

ολοι τους ειναι  ευπροσδεκτοι
αλλα επειδη φανταζομαι με τα νεα μετρα καποιοι δεν θα εχουν λογο υπαρξης
θα αποχωρησουν μονοι τους

οποιος αποφασισει να μην αποχωρησει μπορει να παραμεινει μελος και να συμμετεχει στο φορουμ
υπο τους νεους κανονες
Addicted to www.hairlossgr.com
Respect to  Ακης .Σπυρος Tropheus & geofish
Best Wishes to All

""""Its not who i am underneath...but what i do that defines me.""""

Αποσυνδεδεμένος Lab_hair

• Full Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 2 (+αραίωση crown)
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 08, 2011, 11:14:07 μμ »
Και σε τι εμποδιζει μια εταιρια να φτιαχνει fake accounts και να ποσταρει αποτελεσματα? Τουλαχιστον τωρα ξερουμε τι παιζει!
Επισης αν δεν υπαρχουν εκπροσωποι, ειναι ευκολο να γινεται δυσφημιση μιας εταιριας απο ανταγωνιστες γιατι δε θα μπορει να πει κανεις πχ "λες ψεμματα, δεν εκανες ποτε επεμβαση σε μας". Και χωρις αυτο το πατημα μπορει να πεσει καμια μηνυση κλπ κλπ...
Airol + Dualgen 5% 0.70ml --> x1 / ημέρα
Tocotrienols --> x1 / ημέρα
Libroman shampoo --> x2-3 / εβδομάδα
Jason tea tree shampoo --> Καθημερινά

Αποσυνδεδεμένος xDante

• Sr. Member
    • Προφίλ
  • Norwood: 5A
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 09, 2011, 04:34:08 μμ »
για μένα ήταν λάθος απο την αρχή να ανοίξει η πόρτα στις εταιρείες μεταμόσχευσης (σαν φυσική ύπαρξη εννοώ) όπως λένε και οι περισσότεροι συμφωνώ με το να αναφέρονται τα αποτελέσματα κάποιου χρήστη χωρίς το όνομα της εταιρείας/κλινικής (και αν θέλει κάποιος να μάθει ποιά είναι ας στέλνει πμ) θα μου πεις μια ή άλλη αλλά έχει τύχει αρκετές φορές  θέματα να ξεκινάνε και να συνεχίζονται απο (ύποπτους χρήστες δημιουργώντας μια αλυσίδα ενημέρωσης για την ίδια την εταιρεία) θεωρώ οτι το φόρουμ θα πρέπει να κρατήσει τον χαρακτήρα του και να μην χάνονται τα μέλη σε ένα κυκεώνα και να επιδίδονται σε αγώνα να καταλάβουν πιοι απο τους χρήστες είναι φυτευτοί και πιοι όχι.... γιατί πέρα απο τους φανερούς χρήστες υπάρχουν και αυτοί που προείπα.....
Τοπική εφαρμογή οξυζενε 3% 1/εβδομάδα
περιστασιακό λούσιμο με μαγειρική σόδα
σαμπουάν εμπλουτισμένο με κανέλα 2/εβδομάδα
fungoral shampoo 1-2 εβδομάδα
(rhesus 0+) ;p

Αποσυνδεδεμένος gorgiosalon

• Απλό μέλος
  • *
    • Προφίλ
  • Norwood: 3-3v και ολα βαινουν ανοδικα....
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 13, 2011, 10:48:45 πμ »
Καλημερα σε ολα τα αγαπητα μελη-χρηστες του foroum + Administrator κ.Ακη...και απο εμενα...

Ειμαι πολυ νεος στο forum,για να εχω το δικαιωμα του -postarismatos-(εκφρασης)...
Ως χρηστης-μελος διαφορων forum,ειμαι της αποψης, οτι η αναγνωση,παρατηρηση και διερευνηση των εκαστοτε forum,πρεπει να ειναι πρωτης προτεραιοτητας
απο τους εκαστοτε χρηστες-μελη,πριν αυτοι εκφρασουν την οποιαδηποτε αποψη τους...(και συνεχιζω με πολυ ενδιαφερον την συνεχη μου αναγνωση και
διερευνηση του forum Greek Hairloss Community....)

Για πολλους,,Ισως,η αποψη μου θεωρηθει πολυ πρωιμη,εμβολιμη-(σωστη),αλλα και απο καποιους (δικαιολογημενα καχυποπτους) ως υποπτη,και σε αυτο το
σημειο θα παρακαλεσω για την ανοχη-κατανοηση-επιεικια-παροχη σας,,του δικαιωματος μου,,,στο να εκφραστω....

Πιστευω πως δικαιωμα συμμετοχης-εκφρασης μεσα σε ενα foroum,πρεπει να εχουν ολοι οσοι το επιθυμουν,παντα σεβομενοι τον αυτοεπιβαλλομενο κανονα-νομο,τους
ορους & προυποθεσεις που θετει (forum) απο το καταστατικο συμφωνιας που υπογραφει-αποδεχεται ο καθε χρηστης,πριν γινει και αυτος μελος.

Με βαση τον πραπανω αξονα,πρεπει απο μονος του να τηρει και την βασικη προυποθεση,του σεβασμου στον συνδιαλεγομενο του αλλα και τον σεβασμο στις αρχες του διαλογου....

Αν καποιος δεν πληρει τις παραπανω προυποθεσεις,θα πρεπει αυστηρως και αμετακλητος,να του επιβαλλονται οι αντιστοιχες κυρωσεις που προβλεπονται απο τους διαχειρστες του forum....(Admin.moder. k.t.l.)

ως εκ τουτου...

Ναι και στους ασθενεις,ναι και στους αντιπροσωπους-εκπροσωπους εταιρειων,ναι και στις εταιριες,,,ακομα ναι και στους κακοπροαιρετους (καφρους κατ'εμε) εφοσον τους δινεται η δυνατοτητα με
λιγα "κλικ" να το κανουν........

......................................................................................ΑΛΛΑ ΚΑΙ...

ΝΑΙ ΣΤΑ FORUM...+ NAI ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...+ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...+ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Σ-Ε-Β-Α-Σ-Μ-Ο / Ο-Ρ-Ο-Υ-Σ / Κ-Υ-Ρ-Ω-Σ-Ε-Ι-Σ....!!!

(Το μαχαιρι το εχουν οι διαχειριστες και για να φαω απο την πιτα,θα σεβαστω ολους τους ορους που μου θετουν...Για να με τα'ι'ζουν ειμαι σιγουρος πως με θελουν στην ζωη.....Το γιατι με θελουν στην ζωη,,( :chinscratch),,ειναι αποψη του καθενος απο εμας,που μπορει να εκφραστει με σεβασμο-ορους & προυποθεσεις...)

Μεχρι σημερα στην ζωη μου,,καποιοι με τα'ι'σαν γιατι με αγαπουσαν και καποιοι αλλοι για να με φανε....(Με την γνωση-ενημερωση-θεληση-διανοηση-επικοινωνια και αλλα πολλα,,εμαθα τι..(??)
ποιοι..(??) και γιατι..(??)

Σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση σας...
Φιλικα,,ενα συμπασχον νεο μελος με σεβασμο...  (και συγνωμη για το μακροσκελες "pοstarisma" μου).
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 14, 2011, 03:31:20 μμ από gorgiosalon »

Αποσυνδεδεμένος Fenimore

• Global Moderator
    • Προφίλ
  • Norwood: 1 <---- (πρώην 2 +Γενική Αραίωση μικρού βαθμού στο επάνω μέρος)
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 13, 2011, 11:19:10 πμ »
Καλημερα σε ολα τα αγαπητα μελη-χρηστες του foroum + Administrator κ.Ακη...και απο εμενα...

Ειμαι πολυ νεος στο forum,για να εχω το δικαιωμα του -postarismatos-(εκφρασης)...
Ως χρηστης-μελος διαφορων forum,ειμαι της αποψης, οτι η αναγνωση,παρατηρηση και διερευνηση των εκαστοτε forum,πρεπει να ειναι πρωτης προτεραιοτητας
απο τους εκαστοτε χρηστες-μελη,πριν αυτοι εκφρασουν την οποιαδηποτε αποψη τους...(και συνεχιζω με πολυ ενδιαφερον την συνεχη μου αναγνωση και
διερευνηση του forum Greek Hairloss Community....)

Για πολλους,,Ισως,η αποψη μου θεωρηθει πολυ πρωιμη,εμβολιμη-(σωστη),αλλα και απο καποιους (δικαιολογημενα καχυποπτους) ως υποπτη,και σε αυτο το
σημειο θα παρακαλεσω για την ανοχη-κατανοηση-επιεικια-παροχη σας,,του δικαιωματος μου,,,στο να εκφραστω....

Πιστευω πως δικαιωμα συμμετοχης-εκφρασης μεσα σε ενα foroum,πρεπει να εχουν ολοι οσοι το επιθυμουν,παντα σεβομενοι τον αυτοεπιβαλλομενο κανονα-νομο,τους
ορους & προυποθεσεις που θετει (forum) απο το καταστατικο συμφωνιας που υπογραφει-αποδεχεται ο καθε χρηστης,πριν γινει και αυτος μελος.

Με βαση τον πραπανω αξονα,πρεπει απο μονος του να τηρει και την βασικη προυποθεση,του σεβασμου στον συνδιαλεγομενο του αλλα και τον σεβασμο στις αρχες του διαλογου....

Αν καποιος δεν πληρει τις παραπανω προυποθεσεις,θα πρεπει αυστηρως και αμετακλητος,να του επιβαλλονται οι αντιστοιχες κυρωσεις που προβλεπονται απο τους διαχειρστες του forum....

ως εκ τουτου...

Ναι και στους ασθενεις,ναι και στους αντιπροσωπους-εκπροσωπους εταιρειων,ναι και στις εταιριες,,,ακομα ναι και στους κακοπροαιρετους (καφρους κατ'εμε) εφοσον τους δινεται η δυνατοτητα με
λιγα "κλικ" να το κανουν........

......................................................................................ΑΛΛΑ ΚΑΙ...

ΝΑΙ ΣΤΑ FORUM...+ NAI ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...+ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...+ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Σ-Ε-Β-Α-Σ-Μ-Ο / Ο-Ρ-Ο-Υ-Σ / Κ-Υ-Ρ-Ω-Σ-Ε-Ι-Σ....!!!

(Το μαχαιρι το εχουν οι διαχειριστες και για να φαω απο την πιτα,θα σεβαστω ολους τους ορους που μου θετουν,για να με τα'ι'ζουν ειμαι σιγουρος πως με θελουν στην ζωη.....Το γιατι με θελουν στην ζωη,,( :chinscratch),,ειναι αποψη του καθενος απο εμας,που μπορει να εκφραστει με σεβασμο-ορους & προυποθεσεις...)

Μεχρι σημερα στην ζωη μου,,καποιοι με τα'ι'σαν γιατι με αγαπουσαν και καποιοι αλλοι για να με φανε....(Με την γνωση-ενημερωση-θεληση-διανοηση-επικοινωνια και αλλα πολλα,,εμαθα τι..(??)
ποιοι..(??) και γιατι..(??)

Σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση σας...
Φιλικα,,ενα συμπασχον νεο μελος με σεβασμο...

Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια. Γι αυτά που αναφέρεις έχω να πω πως όσο καιρό είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ πάντα ακούγονται οι άλλες απόψεις. Θα δεις και μόνος σου πόσα thread και απαντήσεις θα βρείς από μέλη που λένε το αντίθετο γι'αυτά που προτείνει το site. Ίσα ίσα κι όλας που το συγκεκριμένο forum είναι απο τα πιο δημοκρατικά που υπάρχουν. Σε άλλα φορουμ πχ (και άσχετα με τη τριχόπτωση) αν γράψεις κάτι που δεν συμφέρει κάποιον, έχεις φύγει και εσύ και το post σου επιτόπου χωρίς δεύτερη κουβέντα (όχι σε όλα τα φόρουμ εννοείτε). Για τους εκπροσόπους εταιριών θα διαφωνήσω, ποτέ μα ποτέ κάποιος που εργάζετε σε μια επιχείρηση δεν θα σου πει ότι δεν κάνει καλά την δουλειά της, ή ότι μπορείς να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα σε κάποιον ανταγωνιστή. Εγώ προσωπικά προτιμώ να βλέπω  κριτική/αποτελέσματα απο τους πελάτες αυτών των κλινικών, παρά απο τους αντιπροσώπους τους.
Rogaine Foam 5% 1 x 1ml/ κάθε δεύτερη μέρα.
Homemade Φυτική DHT-Blocker Λοσιόν  1 x 2ml/day
100% Homemade Φυτικό Σαπούνι Ελαιολάδου (Daily)
Τα αποτελέσματα μου εδώ (updated)

Best Sites in Greece