Hair volume powdee

ΛΕΣ

Active Member
Βλέπω ότι είναι της μόδας πλέον εκτός από toppik και mane και οι πούδρες που βοηθάνε και στο σταιλινγκ και δίνουν όγκο στο μαλλί. Πολλοί τις χρησιμοποιούν και με toppik μαζί. Έχει κάποιο μέλος να μου προτείνει κάποια συγκεκριμένη καθώς και πως τη χρησιμοποίει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

afanas#not

Active Member
Έβαλα μια φορά μια ροζ που μου έδωσε ο κουρέας μου. Τρομερό styling και illusion κάνει. Βέβαια δεν ξέρω αν κάνει κακό στο μαλλί.

manly_Man

Well-Known Member
οι πουδρες απο οτι εχω καταλαβει κλεινουν τους πορους του δερματος και δεν αφηνουν την λιπαροτητα να εισχωρησει στις τριχες...δεν ξερω αν θα ηταν οτι καλυτερο για καθημερινη χρηση..ισως να ταλαιπωρουσε extra τα ηδη ταλαιπωρημενα απο την ΑΓΑ μαλλια (προσωπικα δεν εχω δοκιμασει ποτε πουδρα, οποτε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος)

Τελευταία επεξεργασία:

afanas#not

Active Member

Συνημμένα

• 3668B44C-0093-4657-B9EA-065D56CF6BB2.jpeg
    3668B44C-0093-4657-B9EA-065D56CF6BB2.jpeg
    137.1 KB · Προβολές: 227

spi

Well-Known Member
Εδώ κι ένα μήνα χρησιμοποιώ πούδρα και έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Το μαλλί δεν κολλάει και φαίνεται φυσικό. Κάνει καλό illusion και με τοπικ είναι μπόμπα. Δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά, όπως ούτε το τοπικ οπότε δεν ξέρω να σας πω αν κάνει καλό η όχι. Για σταιλινγκ είναι μοναδικό προϊόν και χρειάζεται μόνο λίγο για να φτιαχτούν

Xristoforaz

Well-Known Member
Εδώ κι ένα μήνα χρησιμοποιώ πούδρα και έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Το μαλλί δεν κολλάει και φαίνεται φυσικό. Κάνει καλό illusion και με τοπικ είναι μπόμπα. Δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά, όπως ούτε το τοπικ οπότε δεν ξέρω να σας πω αν κάνει καλό η όχι. Για σταιλινγκ είναι μοναδικό προϊόν και χρειάζεται μόνο λίγο για να φτιαχτούν
O παππους μου ο Γιωργης, κουρευε στη Μαζαρακια τους συγχωριανους του (και φιλους του) στην αυλη του σπιτιου! Κι αναρωτιομουν παντα γιατι ειχε την πουδρα παντοτε εκει διπλα του! Απ τα παλια τα ετη ξερανε τα μυστικα του σταιλινγκ απ οτι φαινεται!
Παλαιοτερα χρησιμοποιουσαν μπριγιαντινη (κυριως στην Αθηνα)...στον Πειραια δεν ενοιαζε και τοσο η εμφανιση τους λιμανισιους οποτε θα σου πω μετα βεβαιοτητος οτι δε θα τους κακοπεφτε να βαλουν ακομα και μουρουνελαιο προκειμενου να τα στερεωσουν(το τελευταιο γραφτηκε/ειπωθηκε χαριτολογωντας)..
Κι ο Σαββας Θεοδωριδης ειχε ωραιο μαλλι ρε φιλε και την περνουσε φινα χωρις χρηση φινας(λογικο απ τη στιγμη που δεν τον ενοχλησε καμια αλωπεκια κατα τη διαρκεια του βιου του)..
Ο αλλος μου ο παππους ο συνονοματος ηταν βεγγος στο μαλλι...αν υπηρχε η φινα και τη λαμβανε τοτε πιθανα να μην εμφανιζε ουτε προβλημα στους ορχεις αλλα και θα περιοριζε κατα πασα πιθανοτητα ως ενα βαθμο την αλωπεκια..
Τελοσπαντων..αλλοτινες εποχες....απλα αναμνησεις!

• Like
Reactions: tol

ΛΕΣ

Active Member
Μπορείς να στείλεις ποια χρησιμοποιείς?

Georgie

Well-Known Member
O παππους μου ο Γιωργης, κουρευε στη Μαζαρακια τους συγχωριανους του (και φιλους του) στην αυλη του σπιτιου! Κι αναρωτιομουν παντα γιατι ειχε την πουδρα παντοτε εκει διπλα του! Απ τα παλια τα ετη ξερανε τα μυστικα του σταιλινγκ απ οτι φαινεται!
Παλαιοτερα χρησιμοποιουσαν μπριγιαντινη (κυριως στην Αθηνα)...στον Πειραια δεν ενοιαζε και τοσο η εμφανιση τους λιμανισιους οποτε θα σου πω μετα βεβαιοτητος οτι δε θα τους κακοπεφτε να βαλουν ακομα και μουρουνελαιο προκειμενου να τα στερεωσουν(το τελευταιο γραφτηκε/ειπωθηκε χαριτολογωντας)..
Κι ο Σαββας Θεοδωριδης ειχε ωραιο μαλλι ρε φιλε και την περνουσε φινα χωρις χρηση φινας(λογικο απ τη στιγμη που δεν τον ενοχλησε καμια αλωπεκια κατα τη διαρκεια του βιου του)..
Ο αλλος μου ο παππους ο συνονοματος ηταν βεγγος στο μαλλι...αν υπηρχε η φινα και τη λαμβανε τοτε πιθανα να μην εμφανιζε ουτε προβλημα στους ορχεις αλλα και θα περιοριζε κατα πασα πιθανοτητα ως ενα βαθμο την αλωπεκια..
Σε διαβάζω γιατί είσαι απόλαυση
Αλλά ο παππούς άλλη πούδρα χρησιμοποιούσε και για άλλο λόγο .
Να μην έχει ερεθίζεται το δέρμα από το ξυράφι .
Δεν υπήρχαν τότε Hipsters Χριστόφορε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

veg

Active Member
δεν παρακολουθησα προηγουμενα σχολια σου , αλλα απο αυτα που λες προεκυψε και το προσωνυμιο 'βαζελας ' για τους Παναθηναικους . Οταν οι 2 ομαδες επαιζαν μεταξυ τους , οι Παναθηναικοι ηταν (εκεινες τις εποχες ) με μαλια μπριγιαντινη συνηθως ολα προς τα πισω και το θεαμα σε μια κερκιδα ηταν περιεργο για τους Πειραιωτες οι οποιοι κοιτουσαν με απορια .Οποτε υποθετω η βαζελινη χρησιμοποιηθηκε για styling απο τους νεους της εποχης στις αστικες περιοχες της Αθηνας .Τα χρονια αλλαξαν τελειως τωρα δεν υπαρχουν τετοιες διαφορες γιατι ολο το λεκανοπεδιο ειναι πανω κατω ιδιο .Μαλιστα οσο πιο 'λαικη ' ειναι μια περιοχη , τοσο πιο μεσα στις μοδες ειναι , το αντιθετο με τοτε .

Xristoforaz

Well-Known Member
δεν παρακολουθησα προηγουμενα σχολια σου , αλλα απο αυτα που λες προεκυψε και το προσωνυμιο 'βαζελας ' για τους Παναθηναικους . Οταν οι 2 ομαδες επαιζαν μεταξυ τους , οι Παναθηναικοι ηταν (εκεινες τις εποχες ) με μαλια μπριγιαντινη συνηθως ολα προς τα πισω και το θεαμα σε μια κερκιδα ηταν περιεργο για τους Πειραιωτες οι οποιοι κοιτουσαν με απορια .Οποτε υποθετω η βαζελινη χρησιμοποιηθηκε για styling απο τους νεους της εποχης στις αστικες περιοχες της Αθηνας .Τα χρονια αλλαξαν τελειως τωρα δεν υπαρχουν τετοιες διαφορες γιατι ολο το λεκανοπεδιο ειναι πανω κατω ιδιο .Μαλιστα οσο πιο 'λαικη ' ειναι μια περιοχη , τοσο πιο μεσα στις μοδες ειναι , το αντιθετο με τοτε .
Σωστα..γαυροι και βαζελοι...μπριγιαντινες και μαουνιερηδες(ή βαρκαρηδες)...ασε φιλε..αναπολω εποχες που εβαζα λακ (ή και ζελε) στην τσουλουφαρα, την εφτιαχνα με πιστολακι και πηγαινα στο τει πειραιως μαγευοντας τοτε (λογω νεοτητος εννοω) τα θηλυκα (οπως και στο τει αθηνων)...τωρα ποια λακ και ποιες θυμησες? Παλευουμε για την αποκατασταση των μαλλιων με τριχες απο τα γενια και δε βρισκουμε χειρουργο...χαχαχα...αλλες εποχες τοτε στην ποδοσφαιρικη Ελλαδα αλλες σημερα..οπως και αλλη φαση πριν μας χτυπησει η ανδρογενετικη αλωπεκια και αλλοτρια τωρα! Αλλαζουν τα πραγματα..τι να κανουμε!

• Like
Reactions: tol

Kst

New Member
Καλησπέρα , σχετικά με την τοποθέτηση της πούδρας μαζί με Τοπικ , πρώτα βάζετε την πούδρα και μετά το Τοπικ ή πρώτα το Τοπικ και μετά την πούδρα;

spi

Well-Known Member
Εγώ βάζω πρώτα πούδρα και μετά τοπικ. Στην αρχή φορμαρω το μαλλί και μετά καλύπτω με τοπικ. Κάποιος συνφορουμιτης είχε πει για μια πατέντα που έβαζε μαζί πούδρα και τοπικ αλλά δεν ξέρω πως το έκανε

• Like
Reactions: Kst

ΛΕΣ

Active Member
Μαγκες δοκιμασα μια πουδρα της σβαρτζκοπφ και ενταξει το μαλλι εγινε μπετον απλα αλλο ειναι το θεμα μου, στο λουσιμο την επομενη μερα ενιωθα τις τριχες καπως στεγνες σκληρες και σαν να μην μπορουσε να κανει αφρο το σαπουνι, λεω θα εβαλα πολυ ισως για αυτο. Σημερα που ξαναλουστηκα παλι το ιδιο μηπως ξερει κανεις τι ειναι η εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο; Παντως το μαλλι μ το βλεπω ιδιο ακριβως απλα το texture εχει αλλαξει αν μπορω να το πω ετσι.

Μπλουζα