Hair volume powdee

afanas#not

Active Member
Μαγκες δοκιμασα μια πουδρα της σβαρτζκοπφ και ενταξει το μαλλι εγινε μπετον απλα αλλο ειναι το θεμα μου, στο λουσιμο την επομενη μερα ενιωθα τις τριχες καπως στεγνες σκληρες και σαν να μην μπορουσε να κανει αφρο το σαπουνι, λεω θα εβαλα πολυ ισως για αυτο. Σημερα που ξαναλουστηκα παλι το ιδιο μηπως ξερει κανεις τι ειναι η εχει συμβει σε κανεναν κατι παρομοιο; Παντως το μαλλι μ το βλεπω ιδιο ακριβως απλα το texture εχει αλλαξει αν μπορω να το πω ετσι.
Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Το μαλλί μου μετά το λούσιμο και μετά από χρήση πούδρας, γίνεται ξηρό και ίσως λεπτό. Θελει 2-3 μέρες για να στρώσει πάλι. :(
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nine

Active Member
Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Το μαλλί μου μετά το λούσιμο και μετά από χρήση πούδρας, γίνεται ξηρό και ίσως λεπτό. Θελει 2-3 μέρες για να στρώσει πάλι. :(


και εγω εχω παρατηρησει σκληραινει πολυ το μαλλι με πουδρα για styling. αν βαλεις αρκετη ποσοτητα δεν θελει αρκετο λουσιμο στο τριψιμο.
κανει ξηρο λιγο το μαλλι ιδιως αν εχεις ξηροδερμια απο την καθερινη χρηση μινοξ. το καλο ειναι πως δεν δημιουργει wet look και δεν φαινεται η αραιωση περισσοτερο.

τετοιου τυπου πουδες για styling κρατημα ειναι και οι ιδιες που ειναι για λιπαροτητα; που βαζουν και οι γυναικες
υπαρχει καποια πουδρα styling που να μην ειναι για λιπαροτητα;
 
Μπλουζα