Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε μπορει να μπει ευκολα ιος στο pc σου απο το hacking αν τηρεις τις βασικες αρχες ασφαλειας (antivirus-firewall).Batist είπε:παιδια πήγα να μπω απο το netbook μου και μου εγραφε hacked by the mask :O. Τώρα μπαίνω από λάπτοπ και μπαίνει κανονικά. Τι συνέβη, λέτε να μπήκε κανένας ιός στα computers μας από αυτό το hacking?
Batist είπε:παιδια πήγα να μπω απο το netbook μου και μου εγραφε hacked by the mask :O. Τώρα μπαίνω από λάπτοπ και μπαίνει κανονικά. Τι συνέβη, λέτε να μπήκε κανένας ιός στα computers μας από αυτό το hacking?
geofish είπε:Το είδα και εγώ και γέλασα πραγματικά πολύ πετυχημένο.
Λοιπόν 3 μπορεί να είναι οι ένοχοι για αυτό.
Α) Κάποιος από την ομάδα του m**is όλο και κάποιο ψώνιο κομπιουτεράκια φαλάκρα θα έχει ή μπορεί και να μίσθωσε κανέναν.
Β) Κάποια ή κάποιες εταιρίες φαρμάκων ή μεταμόσχευσης που βλέπουν ότι έρχεται το τέλος τους γιατί η ανακάλυψη του καραφλοφαρμάκου είναι κοντά μέσα από αυτό το φόρουμ.
Γ) Οι σκοτεινές δυνάμεις, το πολιτικό κατεστημένο, οι νεφελίμ κ.α. που βλέπουν την άνοδο και την τάση για την δημιουργία του κόμματος των φαλακρών που θα αλλάξει το ρου της ιστορίας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η πλατφορμα ειναι ετοιμη. Δε νομιζω να μην εχει προτασια απο sql injections.giannaras13 είπε:Αdmin, δεν ξερω αν προγραμματιζεις εσυ τη σελιδα αν ναι,να βαλεις στον κωδικα stored procedures.. αλλιως θα σου κανουν injection.. τωρα για να κανει καποιος τετοιο πραγμα στη σελιδα τετοιου ειδους,μαλλον ειναι οπως ο τυπος που εβριζε ενα χρηστη.. γιατι δεν ειχε αποτελεσμα στη θεραπεια!!! ??? Και καλη χρονια παιδια!:blush:
panos1982 είπε:Ποιος να θελει να hackarei αυτο το site αραγε.....
lab_hair είπε:Η πλατφορμα ειναι ετοιμη. Δε νομιζω να μην εχει προτασια απο sql injections.giannaras13 είπε:Αdmin, δεν ξερω αν προγραμματιζεις εσυ τη σελιδα αν ναι,να βαλεις στον κωδικα stored procedures.. αλλιως θα σου κανουν injection.. τωρα για να κανει καποιος τετοιο πραγμα στη σελιδα τετοιου ειδους,μαλλον ειναι οπως ο τυπος που εβριζε ενα χρηστη.. γιατι δεν ειχε αποτελεσμα στη θεραπεια!!! ??? Και καλη χρονια παιδια!:blush:
giannaras13 είπε:Αdmin, δεν ξερω αν προγραμματιζεις εσυ τη σελιδα αν ναι,να βαλεις στον κωδικα stored procedures.. αλλιως θα σου κανουν injection.. τωρα για να κανει καποιος τετοιο πραγμα στη σελιδα τετοιου ειδους,μαλλον ειναι οπως ο τυπος που εβριζε ενα χρηστη.. γιατι δεν ειχε αποτελεσμα στη θεραπεια!!! ??? Και καλη χρονια παιδια!:blush:
giannaras13 είπε:lab_hair είπε:Η πλατφορμα ειναι ετοιμη. Δε νομιζω να μην εχει προτασια απο sql injections.giannaras13 είπε:Αdmin, δεν ξερω αν προγραμματιζεις εσυ τη σελιδα αν ναι,να βαλεις στον κωδικα stored procedures.. αλλιως θα σου κανουν injection.. τωρα για να κανει καποιος τετοιο πραγμα στη σελιδα τετοιου ειδους,μαλλον ειναι οπως ο τυπος που εβριζε ενα χρηστη.. γιατι δεν ειχε αποτελεσμα στη θεραπεια!!! ??? Και καλη χρονια παιδια!:blush:
Ουτε εγω το πιστευω.Ομως οι πιο πολλοι αν και μονο εχουν καλη επιστροφη τα quaries τους αρκουν... αλλωστε γι΄αυτο ξεχωριζουν τα site... στην ασφαλεια!Εσυ φιλε lab ασχολεισαι?
Fenimore είπε:Η δουλειά έγινε από "μέσα"..... Ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε ποιος το έκανε..... από "k" αρχίζει το όνομα του και τελειώνει σε "a" :blush:
Fenimore είπε:Η δουλειά έγινε από "μέσα"..... Ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε ποιος το έκανε..... από "k" αρχίζει το όνομα του και τελειώνει σε "a" :blush:
lab_hair είπε:giannaras13 είπε:lab_hair είπε:Η πλατφορμα ειναι ετοιμη. Δε νομιζω να μην εχει προτασια απο sql injections.giannaras13 είπε:Αdmin, δεν ξερω αν προγραμματιζεις εσυ τη σελιδα αν ναι,να βαλεις στον κωδικα stored procedures.. αλλιως θα σου κανουν injection.. τωρα για να κανει καποιος τετοιο πραγμα στη σελιδα τετοιου ειδους,μαλλον ειναι οπως ο τυπος που εβριζε ενα χρηστη.. γιατι δεν ειχε αποτελεσμα στη θεραπεια!!! ??? Και καλη χρονια παιδια!:blush:
Ουτε εγω το πιστευω.Ομως οι πιο πολλοι αν και μονο εχουν καλη επιστροφη τα quaries τους αρκουν... αλλωστε γι΄αυτο ξεχωριζουν τα site... στην ασφαλεια!Εσυ φιλε lab ασχολεισαι?
Ναι. Ειμαι της πληροφορικης!
Παλια τελειωνε σε "u" ?? :angel:
ANAR είπε:panos1982 είπε:Ποιος να θελει να hackarei αυτο το site αραγε.....
Να μυρισω τα νυχια μου;;;
kapa είπε:Fenimore είπε:Η δουλειά έγινε από "μέσα"..... Ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε ποιος το έκανε..... από "k" αρχίζει το όνομα του και τελειώνει σε "a" :blush:
εγω κρυβομαι πισω απο ολα αυτα