Απ: H γνώμη μου για Ducray!
Καλησπέρα!!! :worshipper
Ευτυχώς που υπάρχει και το πορταλ σας! Σήμερα το ανακάλυψα, και δεν φαντάζεστε με πόση χαρά!!! Μέχρι τώρα, νόμιζα ότι ήμουν από τους πολυ λίγους-ες με ΣΔ, αλλά με χαρά αντιλήφθηκα διαβάζοντας τα ποστ του πορταλ ότι δεν είμαι μόνη. Έχω ΣΔ απο μωρό και τώρα είμαι 28. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δυστυχώς χωρίς κάποια μόνιμα αποτελέσματα, που νομίζω ότι καμιά θεραπεία δεν προσφέρει άλλωστε. Έχω αποδεχτεί το πρόβλημα ώς μόνιμο, αλλά δυστυχώς τα μαλλιά μου ολοένα και μειώνονται. Οι δερματολόγοι γνωρίζουμε όλοι και αποδεχόμαστε ότι είναι μια ειδικότητα λιγάκι φλου - οι υπόλοιποι γιατροί το υποστηρίζουν. Έχω πάει σε όλους εδώ στα Χανιά, και σε μια στην Κέρκυρα, η οποία - ακουσον, ακουσον - μου είπε να παω να κάνω εξέταση DNA (!) σε κομμάτι του σκαλπ για να διαπιστώσουμε που οφείλεται... Έχω δοκιμάσει κορτιζονουχα σκευάσματα, κρέμες σε συνδυασμό με λοσιόν και σαμπουάν, χαπάκια ενίσχυσης, λοσιόν τριχόπτωσης κ.ά. και φαντάζεστε τι ποσά έχουν δαπανηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα άρχισα πάλι μια προσπάθεια από τις πολλοστές, γιατί είχε πάλι εξαρση με έντονα συμπτώματα. Επέστρεψα στο ελαιόλαδο (1 φορά το μήνα για μια μέρα). Σκέφτομαι να πάρω και το stieprox, το μόνο από όλα τα σαμπουαν που είδα να με βοηθάει, και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ένα της Ducray, Ketyol S, ειδικό για την περίπτωση όπου σχηματίζεται φιλμ σμήγματος και φεύγει με ολόκληρες τούφες(το χαρακτηριστικό της περιπτωσής μου), όπως έχει περιγραφεί και σε άλλο θέμα. Κρίνετε ότι το 2ο shampoo θα είναι αναποτελεσματικό; Υπάρχει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει;
Συγχαρητήρια και πάλι για το portal!!!