H γνώμη μου για Ducray!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

armiriki

New Member
Χαίρεται. Θα ήθελα να αναφέρω τη γνώμη μου για μία θεραπεία που έκανα με τη λοσιόν Chronostim της Ducray. Ένα μεγάλο τίποτα !!!!!!!! Έδωσα 43 ευρώ για μία πολυτελή συσκευασία με "αρωματισμένο νερό" ...χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Βάλτε το στα snakes ... Το γράφω για να μην την πάτήσουν και άλλοι όπως εγώ !!!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: H γνώμη μου για Ducray!

armiriki δεν μας ειπες ποιο προϊόν έχεις δοκιμάσει.
Το ότι δεν είναι στα snake oils, είναι όχι γιατί θεωρούμε ότι ίσως να κάνει δουλειά, αλλά γιατί δεν έχουμε αναφορές από μέλη που δοκίμασαν κάποιο προϊόν που λείπει.

armiriki

New Member

Καλησπέρα.Είχα δοκιμάσει το regain , αλλά μου παρουσίασε παρενέργειες (λόγω κάποιου άλλου προβλήματος υγείας) και στράφηκα σε λοσιόν όπως της ducray.Βασικά δεν το έγραψα για να το βάλετε στα snakes ,αλλά για να μη δώσουν τα ωραία τους ευρώ άλλοι σαν εμένα .Λέγεται chronostim της Ducray έχει ένα μπουκάλι για το πρωί με την ένδειξη ότι μπλοκάρει την ουσία που είναι υπεύθυνη για την τριχόπτωση και ένα για το βράδυ που λέει ότι ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.Και στο εξώφυλλο γράφει ακριβώς :" όταν η τριχόπτωση επιδεινώνεται δεν αρκεί μόνο να τη σταματήσουμε ,αλλά να ενεργοποιήσουμε νέα τριχοφυία" .Σχόλιο...χα χα χα ! Χρησιμοποίησα 2 συσκευασίες όσες λέει και μετά έγραφε συντήρηση.Συντήρηση σε τι : Σάμπως είδα τριχοφυία ; Μπορώ να πω ότι μου αραίωσαν χειρότερα.Όχι τίποτα άλλο .αλλά έχασα το χρόνο μου με αυτό,ενώ θα μπορούσα να δοκιμάσω κάτι άλλο ,όπως πχ ρώτησα για το tricomin . Απλά το αναφέρω για να μην την πατήσουν άλλοι ...και κάνει και 42 ευρώ η συσκευασία !

giannis1991

Well-Known Member

καλα τετοια προιοντα υπαρχουν πολλα...μακρια απο κατι τετοια παιδια....
και μ'αρεσει που υποσχονται και πολλα...δλδ ελεος....

Άκης

Administrator

dim74 είπε:
ακη εσυ πως βλεπεις το hair signals?πως και δεν πηρες το cream?
Ήθελα την λοσιόν (αν και ποιο δυνατή η κρέμα), από φόβο μηπως λαδώνει.
Ακόμη δεν μπορώ να μιλήσω εκ του ασφαλούς για το πως το βλέπω, μιας και δεν το χρησιμοποιώ καιρό.

giannis13 είπε:
καλα τετοια προιοντα υπαρχουν πολλα...μακρια απο κατι τετοια παιδια....
και μ'αρεσει που υποσχονται και πολλα...δλδ ελεος....
Παιδιά δεν καταλάβατε το πως δουλεύουν. Εννοείτε και θα υποσχεθούν πολλά, τόσα όσα σκέφτεσε. Σου έχει τυχει να θέλεις ένα προϊόν (όχι για μαλλιά απαραίτητα) και στην περιγραφή του να λες οτι είναι λες και σκεφτότανε εσένα οταν το φτιάχνανε;
Τα λένε ωραία για να τα πάρουμε. Και εμείς από εδώ θα τα κράζουμε ωραία, έτσι λειτουργει το σύστημα ;)

giannis1991

Well-Known Member

πραγματικα ακη απο τοτε που ανακαλυψα αυτο το σαιτ,ειναι για μενα κατι σαν καταφυγιο απο την παραπληροφορηση και τους ψευτες......
και το εχω ξαναπει(και θα το ξαναπω) συγχαρητηρια για ολο αυτο που εχετε δημιουργησει.....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

τα συγχαρητηρια θα πρεπει να πανε στο ακη
για την ιδεα αλλα και την δημιουργια του φορουμ

εμεις ολοι βοηθαμε και προσπαθουμε να μεγαλωσουμε οτι εχτισε ο ακης

giannis1991

Well-Known Member

εννοειται οτι πρεπει να παρει συγχαρητηρια ο ακης και μαλιστα πολλα.....
αλλα και εσεις,ολα τα μελη που εχετε βοηθησει τοσο πολυ με την συνεχη σας παρουσια και τις απαντησεις σας.....
απο την αμαθεια εμενα προσωπικα με κανατε ξεφτερι..... ;D ;D

Καλησπέρα!!! :worshipper
Ευτυχώς που υπάρχει και το πορταλ σας! Σήμερα το ανακάλυψα, και δεν φαντάζεστε με πόση χαρά!!! Μέχρι τώρα, νόμιζα ότι ήμουν από τους πολυ λίγους-ες με ΣΔ, αλλά με χαρά αντιλήφθηκα διαβάζοντας τα ποστ του πορταλ ότι δεν είμαι μόνη. Έχω ΣΔ απο μωρό και τώρα είμαι 28. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δυστυχώς χωρίς κάποια μόνιμα αποτελέσματα, που νομίζω ότι καμιά θεραπεία δεν προσφέρει άλλωστε. Έχω αποδεχτεί το πρόβλημα ώς μόνιμο, αλλά δυστυχώς τα μαλλιά μου ολοένα και μειώνονται. Οι δερματολόγοι γνωρίζουμε όλοι και αποδεχόμαστε ότι είναι μια ειδικότητα λιγάκι φλου - οι υπόλοιποι γιατροί το υποστηρίζουν. Έχω πάει σε όλους εδώ στα Χανιά, και σε μια στην Κέρκυρα, η οποία - ακουσον, ακουσον - μου είπε να παω να κάνω εξέταση DNA (!) σε κομμάτι του σκαλπ για να διαπιστώσουμε που οφείλεται... Έχω δοκιμάσει κορτιζονουχα σκευάσματα, κρέμες σε συνδυασμό με λοσιόν και σαμπουάν, χαπάκια ενίσχυσης, λοσιόν τριχόπτωσης κ.ά. και φαντάζεστε τι ποσά έχουν δαπανηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα άρχισα πάλι μια προσπάθεια από τις πολλοστές, γιατί είχε πάλι εξαρση με έντονα συμπτώματα. Επέστρεψα στο ελαιόλαδο (1 φορά το μήνα για μια μέρα). Σκέφτομαι να πάρω και το stieprox, το μόνο από όλα τα σαμπουαν που είδα να με βοηθάει, και σκέφτομαι να το συνδυάσω με ένα της Ducray, Ketyol S, ειδικό για την περίπτωση όπου σχηματίζεται φιλμ σμήγματος και φεύγει με ολόκληρες τούφες(το χαρακτηριστικό της περιπτωσής μου), όπως έχει περιγραφεί και σε άλλο θέμα. Κρίνετε ότι το 2ο shampoo θα είναι αναποτελεσματικό; Υπάρχει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει;
Συγχαρητήρια και πάλι για το portal!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Τα συγχαρητήρια πάνε σε όλα τα μέλη, απο το μέλος που δοκίμασε ένα προϊόν και μας προειδοποιεί για αυτό ως το μέλος που έχει δοκιμάσει πολλά και μας ενημερώνει σχετικά, από το μέλος που συμμετέχει στις συζητήσεις ως το μέλος που ξέρει πολλά και βοηθά τους άλλους.
Αυτή είναι άλλωστε και η λειτουργία της κάθε κοινότητας. :)

edit
Καλώς ήρθες pretender_4_roses.
Για σαμπουάν εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω για ΣΔ, ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.

ogigis

New Member

Έχω δοκιμάσει το Σαμπουάν και είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. και δεν μιλάω για αναπτυξης τριχοφυίας αλλά για την αίσθηση που δίνει στο μαλλί. Αρμιρίκι αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα σε κάτι θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις πάνω από 6 μήνες, εντάξει; δεν είναι σοβαρά αυτά που γράφεις και συμφώνείτε και οι άλλοι...Εχει κανείς εδώ μέσα χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε προιον και έβγαλε τρίχες μέσα σε ένα μήνα; μην τρελαθούμε ρε παιδιά...Το δοκίμασα ενα μήνα και δεν κάνει είναι μάπα...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν το θεωρω snake oil αλλα επισης δεν με πειθει οτι αξιζει τα λεφτα του

σκεψου μονο οτι με 4,κατι ευρω αγοραζεις μια μινοξιδιλη η οποια ειναι σιγουρα πολυ καλυτερη απο το ducray και ειναι και aprooved για την Α Α

armiriki

New Member

Αγαπητέ ogigis ,εάν διάβαζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι χρησιμοποίησα 2 συσκευασίες της Ducray ,δηλάδή σύνολο περίπου 5 μήνες (όσες γράφει και το προιόν) ...μετά λέει συντήρηση.Αν εσύ θέλεις να δίνεις τα λεφτά σου, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.Και βέβαια είναι snake ,απλά νομίζεις ότι κάτι κάνεις για την κατάστασή σου .Ενώ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Εγώ την πάτησα και έδωσα συνολικά 84 ευρώ.Αν θέλεις να τα δώσεις ,ελεύθερος είσαι να κάνεις ό,τι θέλεις.

ogigis

New Member

Η μινοξιδινη υπάρχει μόνο σε χάπι ή και σε σαμπουάν; είναι επικίνδυνη;

giannis1991

Well-Known Member

η μινοξιδιλη ειναι σε μορφη λοσιον...οχι δεν ειναι επικινδυνη απλα ισως να υπαρξουν καποιες μικροπαρενεργειες...

keira

New Member

loipon xexaste ta paramythia h apokatastash ths trixofuias 1on na vreis pou ofeilete to provlhma kai meta na to adimetwpishs 20n den yparxei proion pou na sou fytrwnei perouka mesa s ena mhna panw sto kefali s 30n an einai na xrhsimopoieis mhnoxidilh kalytera fylaxe ta lefta s gia kamia metamosxeysh para gia...... enhmerwtheite prwta prin frikarete kai akoute ton kathena gia proioda pou kanoun thaymata ....den yparxoun ...makari na yphrxan dld

Conan

Member

keira είπε:
loipon xexaste ta paramythia h apokatastash ths trixofuias 1on na vreis pou ofeilete to provlhma kai meta na to adimetwpishs 20n den yparxei proion pou na sou fytrwnei perouka mesa s ena mhna panw sto kefali s 30n an einai na xrhsimopoieis mhnoxidilh kalytera fylaxe ta lefta s gia kamia metamosxeysh para gia...... enhmerwtheite prwta prin frikarete kai akoute ton kathena gia proioda pou kanoun thaymata ....den yparxoun ...makari na yphrxan dld

η αισιοδοξια σου μου αρεσει :-\

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα